SOLUȚII PENTRU AFACERI

Schimbați-vă modul de lucru prin intermediul tehnologiei inteligente care economisește timp și bani, permițându-vă să vă concentrați asupra activităților de bază.

VIZIONAȚI CLIPUL VIDEO

Închidere

 

Tehnologie potrivită pentru afaceri

În lumea dinamică și competitivă a afacerilor din prezent, aveți nevoie de o tehnologie care oferă rezultate, ajută oamenii să lucreze mai eficient, prezintă imaginea corectă și funcționează perfect de fiecare dată.

Având în vedere reducerile bugetare, raportul calitate-preț este extrem de important. Epson produce rezultate pe fiecare plan. Permiteți tehnologiei noastre să vă ajute să depășiți restricțiile bugetare, să lucrați mai eficient și să rămâneți competitivi.

Modalități de lucru mai inteligente

Lucrați cu imprimare mai rapidă, proiectați cu ușurință prezentările, scanați și imprimați din afara biroului.

Modalități de lucru mai inteligente

Bucurați-vă de o imprimare mai rapidă, proiectați cu ușurință prezentările, scanați și imprimați din afara biroului și profitați de soluții inovatoare, precum realitatea augmentată. Tehnologia Epson simplifică lucrurile, prin urmare puteți aloca mai mult timp activităților principale și mai puțin timp gestionării tehnologiei.

Conectați și prezentați cu mai multă ușurință folosind soluțiile de afișare Epson care simplifică procesul și reduc automat problemele de compatibilitate, permițând utilizatorilor să partajeze conținut fără frustrări sau întârzieri.

Imprimați și scanați din mers cu imprimante și scanere mobile ușoare și compacte, care permit angajaților care lucrează pe teren să captureze documente cheie sau să distribuie copii printate.

Obțineți mai rapid printuri de calitate cu imprimantele WorkForce Pro RIPS care produc prima pagină de 3,5 ori mai rapid1.

Obțineți o calitate superioară cu un consum de energie redus folosind multifuncționalul A3 color WorkForce Enterprise super rapid, ecologic, de ultimă generație. Calitate superioară la viteze de până la 100 ipm și utilizând mai puține consumabile, așa cum doar imprimanta cu jet de cerneală poate, în timp ce mențineți un consum de energie redus.

Instruiți-vă personalul mai eficient folosind realitatea augmentată (AR) oferită de ochelarii inteligenți Moverio. Comunicați mai eficient cu angajații din toate departamentele, indiferent de aptitudini, și beneficiați de asistență vizuală hands-free.

Cost total de exploatare redus

Tehnologia Epson poate economisi zilnic bani și, prin intermediul unui serviciu de imprimare gestionat, vă ajută să simplificați modul în care lucrați.

Cost total de exploatare redus

Tehnologia Epson poate economisi zilnic bani și, prin intermediul unui serviciu de imprimare gestionat, precum Print365, vă ajută să simplificați modul în care lucrați. Permiteți personalului să se concentreze asupra creativității și colaborării – fără să vă faceți griji cu privire la costuri.

Gestionați costurile printurilor de calitate superioară imprimând neîntrerupt până la 84.000 de pagini cu imprimantele WorkForce Pro cu sistem de pungi de cerneală înlocuibile (RIPS - Replacement Ink Pack System)2.

Simplificați tranzacțiile zilnice, precum facturile și plățile, și asigurați-vă că înregistrările personalului sunt actualizate, prin intermediul funcțiilor de scanare securizată în rețea și de procesare cu o singură atingere de buton, disponibile pentru utilizatori multipli.

Produceți intern printuri de formate mari pentru orice, de la desene CAD foarte detaliate, până la afișe și imagini aspectuoase.

Proiectați în spații pentru conferințe de diferite dimensiuni folosind un afișaj interactiv Epson, care poate fi scalat până la 100" în modul Full HD, ceea ce îl face suficient de flexibil pentru a face față unei game largi de sarcini.

Implicați angajații

Oferiți personalului dvs. modalități noi inteligente de a partaja informații și realizați mai multe prin intermediul soluțiilor Epson.

Implicați angajații

Oferiți personalului dvs. modalități noi inteligente de a partaja informații și realizați mai multe prin intermediul soluțiilor Epson. Productivitatea crește în mod semnificativ atunci când aveți instrumente pe care vă place să le utilizați și să le încorporați în munca de zi cu zi.

Prezentați tuturor persoanelor din încăpere și de la distanță prin intermediul unei rețele, cu ajutorul unei soluții de afișare Epson, care include compatibilitate completă cu strategiile BYOD (Bring Your own Device - utilizați propriul dispozitiv) și Comunicații unificate (UC).

Angajați și inspirați audiența cu soluții profesionale de afișare, care oferă culori bogate, pline de viață și imagini de până la trei ori mai luminoase decât în cazul proiectoarelor DLP cu 1 cip3.

Simplificați birourile de corespondență cu soluții de scanare rapide și foarte precise, care pot captura, converti și distribui rapid informațiile în cadrul companiei dvs.

Organizați spațiile din birouri cu etichete profesionale produse de LabelWorks. Acest sistem electronic compact de imprimare a etichetelor se ocupă de toate cerințele de etichetare din birou, inclusiv de îndosariere și stocare.

Contribuiți la protejarea viitorul planetei

În cadrul companiei Epson, înțelegem importanța promovării unei planete mai curate pentru generațiile viitoare.

Contribuiți la protejarea viitorul planetei

În cadrul companiei Epson, înțelegem importanța promovării unei planete mai curate pentru generațiile viitoare.

Îndepliniți-vă obiectivele de mediu cu până la 99% mai puține deșeuri prin intermediul WorkForce Pro RIPS4cu sistem de pungi de cerneală înlocuibile. Consumați cu până la 96% mai puțină energie prin intermediul imprimantelor WorkForce Pro4 și dublați viteza de imprimare cu un consum de energie înjumătățit prin intermediul seriei WorkForce Enterprise6.

Economisiți electricitate și CO2 cu modelele WorkForce Pro, care consumă cu până la 96% mai puțină energie în comparație cu imprimantele și copiatoarele laser4.

Reduceți consumul de energie prin intermediul modului eco al soluțiilor de afișare interactivă și reduceți mentenanța prin intermediul celor mai noi modele laser.

Reduceți emisiile de carbon folosind scanere fără timp de încălzire și reduceți consumul de energie prin intermediul tehnologiei ReadyScan integrate.

5 pași simpli spre un viitor european mai sustenabil

Câte o mostră din tehnologiile dezvoltate

DESCĂRCAȚI INFOGRAFICUL

 

Vedeți ce ați putea economisi

Calculați economiile de energie și CO2 pe care o imprimantă WorkForce Pro le poate obține în mediul dvs. de afaceri cu ajutorul calculatorului nostru.

 
 • Cu până la 92% mai puțin CO2 în comparație cu imprimantele laser9
 • 96% mai puțină energie consumată decât imprimantele laser7
 • 94% mai puține deșeuri în comparație cu imprimantele laser7
 • De 3,5 ori mai rapidă decât imprimantele laser2
 • Tehnologie ecologică, fără gaze care afectează stratul de ozon
 

Service și asistență

Aflați mai multe despre service-ul on-site și despre garanțiile Epson.

Service și asistență

Garanție standard

Aflați mai multe despre garanțiile Epson.

Service în locație

Aflați mai multe despre garanțiile Epson.

Asistență

Aveți nevoie de ajutor? Vizitați pagina noastră de asistență pentru a afla informații utile și date despre modul în care ne puteți contacta.

Înregistrare

Vă mulțumim că ați achiziționat un produs Epson și că v-ați făcut timp să îl înregistrați.

Verificați garanția

Verificați garanția echipamentului dvs.

Promoție de garanție extinsă

Trei ani de garanție extinsă la imprimantele Epson selecționate.

 

Soluții de închiriere

Aflați mai multe despre modurile diferite în care puteți profita de produsele Epson prin închirierea acestora.

Print and save

Economisiți timp și bani cu Epson Print & Save

Print365

Imprimați cât de mult doriți, fără probleme sau costuri ascunse.

 

Videoclipuri de asistență

Vizualizați mai multe videoclipuri de asistență.

AFLAȚI MAI MULTE

Soluții software

Consultați mai jos întreaga noastră gamă de soluții software și compatibilități cu sistemele, inclusiv pe cele oferite de partenerii noștri.

Soluții software

Consultați mai jos întreaga noastră gamă de soluții software și compatibilități cu sistemele, inclusiv pe cele oferite de partenerii noștri.

Așteptați-vă la mai mult de la proiectorul dvs.

Obțineți mai mult de la proiectorul dvs.

Beneficiați de soluțiile noastre software specializate Epson pentru a îmbunătăți proiectorul și pentru a beneficia de capacități sporite, încredere și control. Compania noastră este producătorul numărul unu de proiectoare din lume8, de aceea înțelegem necesitatea unor soluții de proiecție potrivite, care să vă permită să prezentați conținut așa cum doriți și unde doriți, cu ușurință și eficiență.

AFLAȚI MAI MULTE

Soluții business de scanare

Gamă largă de soluții pentru toate tipurile de afaceri

Dispozitivele Epson sunt compatibile cu serviciile și soluțiile software care pot contribui cu adevărat la îmbunătățirea fluxului de lucru din cadrul companiei, la controlarea costurilor, la sporirea eficienței și permit integrarea fără probleme a dispozitivelor în medii în permanentă schimbare.

AFLAȚI MAI MULTE

Reduceți costurile de imprimare cu ajutorul unui multifuncțional

Plătiți doar ceea ce imprimați și primiți o singură factură lunară foarte simplă, prin intermediul serviciului de imprimare gestionată de la Epson. Acest serviciu facilitează estimarea cu precizie și reducerea costurilor de imprimare în conformitate cu necesitățile dvs. De asemenea, reduce administrarea, deoarece consumabilele de schimb sunt livrate automat atunci când acestea se apropie de epuizare.

AFLAȚI MAI MULTE

Proiectați de pe un dispozitiv portabil

Epson iProjection facilitează conectarea dispozitivelor iOS sau Android la o soluție de afișare Epson cu capacitate de conectare în rețea, astfel încât puteți proiecta wireless imagini, documente și pagini web. Aceasta este o modalitate simplă și foarte eficientă de a prezenta, cu o singură atingere a ecranului. De asemenea, puteți selecta butonul integrat de adnotare pentru a utiliza un creion, marker sau creion de ștergere, cu opțiuni de culoare și opacitate, pentru a scoate cu adevărat în evidență ceea ce doriți să transmiteți.

AFLAȚI MAI MULTE

Imprimați de pe dispozitive smartphone și tablete

Cu Epson Connect, puteți imprima pe imprimanta din birou folosind o tabletă sau un dispozitiv smartphone. Așadar, puteți imprima un e-mail important imediat ce îl observați sau puteți realiza o fotografie a ideilor de pe o tablă albă și puteți distribui copii printate colegilor. Bucurați-vă de libertatea de a imprima de la distanță de birou.

AFLAȚI MAI MULTE

Modalități de lucru mai inteligente

Lucrați cu imprimare mai rapidă, proiectați cu ușurință prezentările, scanați și imprimați din afara biroului.

Cost total de exploatare redus

Tehnologia Epson poate economisi zilnic bani și, prin intermediul unui serviciu de imprimare gestionat, vă ajută să simplificați modul în care lucrați.

Implicați angajații

Oferiți personalului dvs. modalități noi inteligente de a partaja informații și realizați mai multe prin intermediul soluțiilor Epson.

Contribuiți la protejarea viitorul planetei

În cadrul companiei Epson, înțelegem importanța promovării unei planete mai curate pentru generațiile viitoare.

Service și asistență

Aflați mai multe despre service-ul on-site și despre garanțiile Epson.

Soluții software

Consultați mai jos întreaga noastră gamă de soluții software și compatibilități cu sistemele, inclusiv pe cele oferite de partenerii noștri.

Contactați-ne

Pentru mai multe informații despre soluțiile business, contactați-ne și un reprezentant Epson va lua legătura cu dvs.

Transformați orice mediu de afaceri

Reduceți costurile de imprimare

Imprimantele noastre WorkForce Pro RIPS vă ajută să sporiți productivitatea cheltuind mai puțini bani pe consumabile și reducând timpul dedicat întreținerii, pentru a putea lucra fără întrerupere. Și, atunci când treceți de la imprimantele laser, puteți reduce consumul de energie cu până la 96%, deșeurile cu până la 99%4 și emisiile de CO2 cu până la 92%5, fără compromisuri în ceea ce privește viteza sau calitatea.

Portabilitate

Imprimați, scanați și proiectați din mers, prin intermediul scanerelor, imprimantelor și soluțiilor de afișare ușoare și compacte.

Transferați rapid informațiile

Gestionați, procesați și direcționați eficient documentele, cu soluții de scanare care pot fi configurate pentru a denumi și organiza automat fișierele primite. Funcția de ignorare a detectării alimentării duble permite procesarea rapidă a documentelor delicate, precum plicurile sau post-it-urile. În plus, echipamentele Discproducer permit salvarea datelor pe CD-uri, DVD-uri și BD-uri, care rezistă 100 de ani fără să fie necesară rescrierea.

Organizați biroul

Produceți etichete rezistente, durabile pe o gamă largă de benzi și culori de text. Cu ajutorul imprimantelor de etichete LabelWorks vă puteți asigura că rapoartele, activele, dosarele și cablurile sunt etichetate corect și sunt ușor de găsit.

Imprimați rapid volume ridicate

Imprimați documente de calitate superioară la viteze foarte mari de până la 100 ipm cu WorkForce Enterprise – un multifuncțional A3 color fiabil și ecologic, cu unitate opțională de finisare, potrivită pentru aplicații de la grupuri de lucru mici până la departamente.

Implicați-vă și colaborați mai eficient

Am ușurat procesul de colaborare pentru a lucra pe documente, pentru a partaja fișiere și pentru a transforma întâlnirile obișnuite în colaborări, cu ajutorul soluțiilor noastre de afișare. Dimensiunea ecranului este scalabilă până la 100" pentru încăperi de aproape orice dimensiune, astfel încât toți participanții pot vedea bine imaginile și pot interacționa, partaja și discuta în mod Full HD, fără să fie nevoie de PC.

Scoateți în evidență conținutul

Redefiniți prezentările corporative cu puternica, dar accesibila serie EB-5500 de proiectoare instalabile. Transmiteți-vă mesajul în mod clar în diferite condiții de iluminare, cu 5.500 lm și luminozitate pe alb și pe culoare la același nivel înalt – de până la trei ori mai mare decât în cazul modelelor DLP cu 1 cip concurente3.

Produse

Descoperiți gama largă de imprimante business, multifuncționale, scanere, proiectoare și multe altele oferite de Epson.

Studii de caz

Previous Next

Resurse

Descoperiți o gamă largă de resurse, inclusiv articole, infografice și broșuri, cu informații despre produsele și soluțiile Epson și despre tendințele pieței.

Aflați mai multe

Noutăți și evenimente

Fiți la curent cu cele mai noi știri de la Epson și descoperiți evenimentele la care vom participa în viitor.

Filtrare rezultate

Previous Next

Creăm viitorul prin intermediul tehnologiei fără încălzire

Sporiți productivitatea și reduceți impactul asupra mediului înconjurător fără compromisuri.

Aflaţi mai multe

Contactaţi-ne

Pentru mai multe informaţii despre soluţii pentru afaceri, completaţi mai jos detaliile dumneavoastră şi un reprezentant Epson vă va contacta.

Câmpurile marcate cu „*” sunt obligatorii

Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
(bifaţi toate variantele care se aplică)
Aş dori să primesc informaţii prin e-mail despre produse, promoţii, oferte şi evenimentele Epson viitoare.

Comparaţi
Închideţi

Produse comparate

din 3 selectate

Eliminare din comparaţie

BROȘURĂ

Locul de muncă de mâine

Descărcați ghidul electronic Locul de muncă de mâine

BROȘURĂ

Locul de muncă de mâine

Descărcați ghidul electronic Locul de muncă de mâine

 1. Conform testelor efectuate de BLI, de-a lungul a două luni până în februarie 2017, FPOT după o noapte de inactivitate, în comparație cu o selecție de echipamente concurente, în baza unui contract cu Epson. Pentru informații suplimentare, vizitați www.epson.eu/inkjetsaving
 2. Capacitate ridicată a unităților de alimentare, cu un volum de imprimare de până la 84.000 de pagini. Volumul efectiv de imprimare poate varia în funcție de imaginile imprimate și de condițiile de utilizare. Pentru informații suplimentare, vizitați www.epson.eu/pageyield. Pungile de alimentare cu cerneală de inițializare au cerneală pentru încărcarea circuitului. Pentru funcționarea normală, trebuie achiziționate pungi de alimentare cu cerneală noi.
 3. Luminozitatea pe culoare în cel mai luminos mod, măsurată de un laborator terț în conformitate cu IDMS 15.4. Luminozitatea pe culoare variază în funcție de condițiile de utilizare. Proiectoarele Epson 3LCD cele mai bine vândute în comparație cu proiectoarele DLP cu 1 cip cele mai bine vândute în baza datelor privind vânzările din Cercetarea PMA pentru perioada decembrie 2015-noiembrie 2016.
 4. Conform testelor efectuate de BLI, de-a lungul a două luni până în februarie 2017, în comparație cu o selecție de echipamente concurente, în baza unui contract cu Epson. Pentru informații suplimentare, vizitați www.epson.eu/inkjetsaving
 5. Bazate pe extragerea și procesarea de materiale brute și pe fabricarea de consumabile. Conform testelor prin metodologia Epson: 1. Calculul reprezintă doar emisiile de CO2 pe măsură ce încălzirea globală se intensifică. 2. Rezultatele calculului se bazează pe declarațiile pe proprie răspundere. (Nu se primește o verificare de la terți). 3. Am utilizat coeficientul de CO2 (kg de CO2/unitate) publicat în baza de date JEMAI „LCA Pro”.
 6. De obicei, imprimantele laser cu viteze de 45-55 ppm consumă 1.500 W, însă WorkForce Enterprise are un consum redus de energie de 180 W – 320 W și imprimă cu până la 100 ipm.
 7. Cea mai mare cotă de piață pentru proiectoarele de cel puțin 500 lumeni. (Studiu realizat de Futuresource Consulting Limited pentru perioada 2001-2016).
 8. Studiu realizat de Future Source Consulting Limited pentru perioada 2001-2015.