LUCRĂM ÎMPREUNĂ ÎN RETAIL

Fiți cu un pas înainte, cu tehnologie care vă oferă moduri creative de a interacționa cu clienții, de a vinde produsele și serviciile și de a gestiona costurile.

VIZIONAȚI CLIPUL VIDEO

Închidere

 

Soluții tehnologice pentru retail

Tehnologiile Epson pentru retail sunt concepute pentru a crea servicii pentru clienți mai interactive, mai eficiente – și pentru a sprijini personalul din retail să creeze experiențe de valoare, memorabile. Soluțiile noastre flexibile minimizează timpii de așteptare, protejează clienții și datele companiilor și oferă informații reale pentru a permite interacțiuni mai strânse între personal și clienți.

Realizați conexiuni

Tehnologia Epson vă ajută să creați oportunități de vânzări la toate nivelurile.

Realizați conexiuni

Tehnologia Epson vă ajută să sporiți oportunitățile de vânzare la toate nivelurile, de la accesul securizat și mijloacele de control al confidențialității, până la sistemele inteligente pentru puncte de vânzare (POS) și dispozitivele intuitive. Prin intermediul soluțiilor inteligente, care protejează detaliile personale și încurajează interacțiunea, puteți oferi clienților servicii superioare în mod constant.

Integrați fără probleme noul hardware în infrastructura IT existentă, datorită compatibilității cu echipamentele mai vechi a imprimantelor POS Epson.

Protejați datele esențiale cu scanerele Epson duplex de mare viteză. Scanați documente direct către sistemul de stocare preferat, într-un fișier PDF protejat prin parolă.

Adunați informații de la clienți gestionând eficient documentele prin intermediul multifuncționalelor și scanerelor Epson WorkForce Pro. Direcționați informațiile de la aceste echipamente către departamentele potrivite și puneți datele pe primul loc în relația cu clienții.

Obțineți performanțe superioare și un cost total de exploatare redus folosind seria WorkForce Enterprise, super rapidă și ecologică. Multifuncționalele A3 color utilizează tehnologia de imprimare cu cap de printare în linie cu jet de cerneală pentru a oferi o calitate de imprimare superbă la viteze de până la 100 ipm, iar cartușele de cerneală de mare capacitate oferă mai multe pagini imprimate cu mai puține consumabile, în comparație cu echipamentele cu laser.

Investiți în viitor

Investiți inteligent pentru a asigura o valoare măsurabilă în compania dvs., acum și în viitor.

Investiți în viitor

Investiți inteligent pentru a asigura o valoare măsurabilă în compania dvs., acum și în viitor. Beneficiați de un cost total de exploatare redus. Asigurați o rentabilitate continuă a investiției cu inovații in-store care necesită mai puține consumabile și întreținere minimă.

Creați promoții atractive, cu etichete pentru rafturi vibrante și pline de culoare, imprimate la nivel intern și la cerere, cu gama noastră ColorWorks.

Imprimați mai rapid și mai ieftin cu imprimantele A4 și A3 din gama Epson WorkForce Pro RIPS, care oferă costuri de exploatare reduse, viteze mari de imprimare și intervenții minime.

Sporiți fidelitatea clienților cu cupoane în patru culori pentru a crea promoții specifice și oferte speciale în punctele de vânzare.

Creați semnalistică excepțională care poate fi actualizată rapid și ușor cu proiectoarele laser instalabile de la Epson. Partajați conținut de înaltă definiție, prin intermediul unei dimensiuni de ecran scalabile până la 1.000 inci.

Oferiți servicii pentru clienți de oriunde prin intermediul gamei Epson de imprimante portabile de etichete pentru angajații mobili. Finalizați tranzacții și adăugați valoare experienței clienților, oriunde în magazin.

Vedeți rezultatele

Sporiți satisfacția clienților, dezvoltați încrederea și sporiți veniturile prin intermediul soluțiilor inteligente.

Vedeți rezultatele

Sporiți satisfacția clienților, creșteți încrederea și îmbunătățiți veniturile cu soluții inteligente, care dezvoltă interacțiunea personală și oferă afișaje de mare impact. Adăugați valoare, accelerați procesele de vânzare și utilizați mai bine promoțiile, pentru a oferi o experiență mai interactivă, care generează rezultate.

Impresionați audiența prin intermediul seriei SureColor SC-T. Creați afișe mari, de înaltă definiție, care întăresc imaginea mărcii dumneavoastră și sporesc vânzările.

Comunicați atunci când contează prin intermediul proiectoarelor laser instalabile de la Epson. Afișați imagini, materiale video și informații pe pereți, podele și tavane, pentru a menține clienții informați și captivați.

Oferiți servicii de calitate oriunde prin intermediul sistemelor POS pentru tablete și imprimantelor portabile pentru chitanțe de la Epson. Permiteți angajaților să interacționeze cu clienții și să finalizeze tranzacții de oriunde.

Creați promoții atractive cu etichete color vibrante, la cerere.

Contribuiți la protejarea viitorul planetei

În cadrul companiei Epson, înțelegem importanța promovării unei planete mai curate pentru generațiile viitoare.

Protejați viitorul planetei

În cadrul companiei Epson, înțelegem importanța promovării unei planete mai curate pentru generațiile viitoare.

Îndepliniți-vă obiectivele de mediu cu până la 99% mai puține deșeuri prin intermediul WorkForce Pro RIPS1 cu sistem de pungi de cerneală înlocuibile, consumați cu până la 96% mai puțină energie prin intermediul imprimantelor WorkForce Pro1 și dublați viteza de imprimare cu un consum de energie înjumătățit prin intermediul seriei WorkForce Enterprise2.

Economisiți electricitate și CO2 cu modelele WorkForce Pro de la Epson, care consumă cu până la 96% mai puțină energie în comparație cu imprimantele și copiatoarele laser.

Reduceți consumul de energie și extindeți durata de viață a lămpilor prin intermediul modului economic al soluțiilor de afișare interactivă.

Reduceți emisiile de carbon folosind scanere fără timp de încălzire și reduceți consumul de energie prin intermediul tehnologiei ReadyScan integrate.

5 pași simpli spre un viitor european mai sustenabil

Câte o mostră din tehnologiile dezvoltate

DESCĂRCAȚI INFOGRAFICUL

 

Vedeți ce ați putea economisi

Calculați economiile de energie și CO2 pe care o imprimantă WorkForce Pro le poate obține în mediul dvs. retail cu ajutorul calculatorului nostru.

 
 • Cu până la 92% mai puțin CO2 în comparație cu imprimantele laser4
 • 96% mai puțină energie consumată decât imprimantele laser3
 • 94% mai puține deșeuri în comparație cu imprimantele laser3
 • De 3,5 ori mai rapidă decât imprimantele laser5
 • Tehnologie mai ecologică, fără gaze care afectează stratul de ozon
 

Service și asistență

Aflați mai multe despre service-ul on-site și despre garanțiile Epson.

Service și asistență

Garanție standard

Garanție extinsă de 3 ani pentru imprimantele Epson selectate.

Service on-site

Aflați mai multe despre service-ul on-site și despre garanțiile Epson.

Asistență

Aveți nevoie de ajutor? Vizitați pagina noastră de asistență pentru a afla informații utile și date despre modul în care ne puteți contacta.

Înregistrare

Vă mulțumim că ați achiziționat un produs Epson și că v-ați făcut timp să îl înregistrați.

Verificați garanția

Verificați garanția echipamentului dvs.

Promoție de garanție extinsă

Aflați mai multe despre garanția extinsă CoverPlus de la Epson.

 

Soluții de închiriere

Aflați mai multe despre modurile diferite în care puteți profita de produsele Epson prin închirierea acestora.

Print and save

Economisiți timp și bani cu Epson Print & Save

Print365

Imprimați cât de mult doriți, fără probleme sau costuri ascunse.

 

Videoclipuri de asistență

Vizualizați mai multe videoclipuri de asistență.

AFLAȚI MAI MULTE

Soluții software

Consultați mai jos întreaga noastră gamă de soluții software și compatibilități cu sistemele, inclusiv pe cele oferite de partenerii noștri.

Soluții software

Consultați mai jos întreaga noastră gamă de soluții software și compatibilități cu sistemele, inclusiv pe cele oferite de partenerii noștri.

Imprimante pentru etichete

Simplificaţi producţia de etichete color

Imprimantele noastre cu jet de cerneală de etichete color cu volume variabile elimină problemele tradiţionale determinate de supraimprimarea termică. Acum, puteţi să imprimaţi cu uşurinţă etichete color, bilete şi ecusoane personalizate de calitate superioară, când şi cum doriţi. Nu se mai pierde timp, nu mai există întreruperi, pierderi de materiale sau inconvenienţe. Eliminaţi stocurile de etichete imprimate în prealabil, întreruperile procesului de producţie, comenzile pierdute şi livrările întârziate.

AFLAŢI MAI MULTE

PREZENTARE GENERALĂ

COMUNITATEA FURNIZORILOR DE SOFTWARE INDEPENDENŢI (ISV)

Epson, lider global recunoscut în domeniul imprimării POS, revoluţionează piaţa prin intermediul imprimantelor termice de chitanţe TM-Intelligent proiectate pentru soluţiile POS bazate pe tablete destinate companiilor din mediile retail şi HoReCa.

AFLAŢI MAI MULTE

Așteptați-vă la mai mult de la proiectorul dvs.

Obțineți mai mult de la proiectorul dvs.

Beneficiați de soluțiile noastre software specializate Epson pentru a perfecționa proiectorul și pentru a beneficia de capacități sporite, încredere și control. Compania noastră este producătorul numărul unu de proiectoare din lume6, de aceea înțelegem necesitatea unor soluții de proiecție potrivite, care să vă permită să prezentați conținut așa cum doriți și unde doriți, cu ușurință și eficiență.

AFLAȚI MAI MULTE

Soluții business de scanare

Gamă largă de soluții pentru toate tipurile de afaceri

Echipamentele Epson sunt compatibile cu serviciile și soluțiile software care pot contribui cu adevărat la îmbunătățirea fluxului de lucru din cadrul companiei, la controlul costurilor, la sporirea eficienței și permit integrarea fără probleme a echipamentelor în medii în permanentă schimbare.

AFLAȚI MAI MULTE

Îmbinați activitățile in-store cu cele online

Cum ar fi dacă vizitatorii magazinului online ar vedea aceleași lucruri precum cei din magazinul fizic? Echipați personalul din magazin cu o pereche de ochelari inteligenți Epson Moverio și pot transmite ceea ce văd clienților din magazinul online, utilizând o legătură audio pentru a ghida vânzarea. Un lanț de magazine de muzică folosește soluția GoInStore pentru demonstrații pentru instrumente, în timp ce un dealer de vehicule de lux o utilizează pentru a oferi tururi ghidate de prezentare a gamei sale de automobile. Indiferent de utilizare, oferiți o experiență pentru clienți cu adevărat personalizată.

Noi modalități de dezvoltare a afacerilor

Tehnologia Epson vă poate ajuta să profitați de noi modalități interesante de a dezvolta afacerea dvs. din retail. Vă putem ajuta să facilitați noi servicii prin conectarea sistemelor POS vechi cu cele mobile, permițându-vă să profitați de beneficiile creării unei oferte pe mai multe canale, cu vânzări asistate. Depășiți așteptările clienților moderni pentru aceste noi servicii, folosind soluții care se integrează cu ușurință. Protejați investițiile existente cu compatibilitate cu echipamentele vechi, cu puncte de vânzare electronică (ePOS) unificate și kituri de dezvoltare de software (SDK).

Îmbunătățiți experiența de cumpărare

Reduceți timpii de așteptare și eliberați personalul prin intermediul tabletelor wireless și imprimantelor portabile pentru chitanțe sau utilizați analiză în timp real pentru a lua decizii inteligente cu privire la controlul stocurilor, oferte și afișaje. Următoarea generație de grafică pentru display-uri transformă rapid mediul în care trăim, iar noi vă oferim tehnologia de care aveți nevoie pentru a furniza semnalistică de calitate, POS, bannere, afișe, display-uri, grafică și autocolante pentru vehicule, inclusiv semnalistică proiectată în mod panoramic și portret. Soluțiile Epson pot aduce beneficii tangibile pentru magazine, instantaneu.

Realizați conexiuni

Tehnologia Epson vă ajută să creați oportunități de vânzări la toate nivelurile.

Investiți în viitor

Investiți inteligent pentru a asigura o valoare măsurabilă în compania dvs., acum și în viitor.

Vedeți rezultatele

Sporiți satisfacția clienților, dezvoltați încrederea și sporiți veniturile prin intermediul soluțiilor inteligente.

Contribuiți la protejarea viitorul planetei

În cadrul companiei Epson, înțelegem importanța promovării unei planete mai curate pentru generațiile viitoare.

Service și asistență

Aflați mai multe despre service-ul on-site și despre garanțiile Epson.

Soluții software

Consultați mai jos întreaga noastră gamă de soluții software și compatibilități cu sistemele, inclusiv pe cele oferite de partenerii noștri.

Contactați-ne

Pentru mai multe informații despre soluțiile business, contactați-ne și un reprezentant Epson va lua legătura cu dvs.

Un serviciu personalizat pentru fiecare client

Imprimare POS de pe tabletă

Gama Epson de imprimante POS bazate pe tablete oferă personalului libertatea de a servi clienții de oriunde din magazin. Imprimanta de chitanțe compactă TM-m30 este ideală pentru mediile precum unitățile HoReCa și magazinele retail specializate. Este soluția optimă atât pentru sistemele POS bazate pe tablete cât și pentru cele bazate pe PC-uri.

Semnalistică digitală

Crearea de semnalistică atractivă și dinamică în magazine este o modalitate excelentă de a crea o conexiune cu clienții. Proiectoarele instalabile Epson vă ajută să dați viață promoțiilor vizuale și sunt extrem de fiabile și versatile, permițându-vă să proiectați pe pereți, tavane, podele și în spații restrânse.

Imprimare de chitanțe foarte rapidă și fiabilă

Imprimantele de etichete Epson sunt proiectate pentru a face față în cele mai solicitante medii retail. TM-T88VI este o imprimantă pentru chitanțe de ultimă generație, care oferă viteze mari de imprimare și o fiabilitate ridicată, cu caracteristici avansate pentru a accepta în același timp sisteme POS mobile, web și bazate pe PC-uri.

Semnalistică atractivă și printuri de format mare

Creați promoții atractive, cu printuri de format mare pe o gamă largă de materiale. Sporiți impactul semnalisticii prin intermediul seriei SureColor SC-T. Creați afișe mari, de înaltă definiție, care întăresc imaginea mărcii dumneavoastră și sporesc vânzările.

Captura și protecția datelor

WorkForce DS-780N este cel mai inteligent scaner business Epson de până acum, un model interactiv care dispune de alimentare de coli, ecran tactil, placă de rețea integrată, cu scopul de a facilita partajarea și securizarea documentelor.

Imprimați rapid

Imprimați documente de calitate superioară la viteze foarte mari de până la 100 ipm cu WorkForce Enterprise – un multifuncțional A3 color departamental fiabil și ecologic, cu unitate opțională de finisare.

Etichete profesionale în magazin și din mers

Prin intermediul gamei Epson de imprimante de etichete portabile, ușoare, este simplu să acoperiți toate necesitățile de imprimare mobilă și de la birou a etichetelor. Concepute pentru o operare ușoară, versatilă și economică de oriunde v-ați afla, imprimantele de etichete Epson includ opțiuni flexibile de benzi, cum ar cele satinate pentru ambalarea de cadouri.

Etichete de calitate care rezistă

Imprimantele de etichete Epson ColorWorks C7500 permit producția de etichete de calitate superioară la nivel intern și la cerere. Acestea sunt ideale pentru imprimarea de etichete pentru cutii și rafturi, pentru a facilita gestionarea stocurilor din depozite.

Produse

Descoperiți gama largă de imprimante business, multifuncționale, scanere, proiectoare și multe altele oferite de Epson.

Studii de caz

Previous Next

Resurse

Mai jos puteţi găsi o gamă largă de resurse, inclusiv articole, infografice şi broşuri, cu informaţii despre produse şi soluţii Epson şi despre tendinţele pieţei.

AFLAȚI MAI MULTE

Noutăți și evenimente

Fie că sunteți interesat de seminarii introductive, de cursuri de programare și întreținere sau de instruirea operatorilor, experții noștri sunt gata să vă pună la dispoziție cunoștințele.

Filtrare rezultate

Previous Next

Momentan nu există expoziții sau evenimente.

Creăm viitorul prin intermediul tehnologiei fără încălzire

Sporiți productivitatea și reduceți impactul asupra mediului înconjurător fără compromisuri.

Aflaţi mai multe

Contactaţi-ne

Pentru mai multe informaţii despre soluţii pentru retail, completaţi mai jos detaliile dumneavoastră şi un reprezentant Epson vă va contacta.

Câmpurile marcate cu „*” sunt obligatorii

Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
(bifaţi toate variantele care se aplică)
Aş dori să primesc informaţii prin e-mail despre produse, promoţii, oferte şi evenimentele Epson viitoare.

Comparaţi
Închideţi

Produse comparate

din 3 selectate

Eliminare din comparaţie
Contactaţi-ne

BROȘURĂ

Locul de muncă de mâine

Descărcați ghidul electronic Locul de muncă de mâine

BROȘURĂ

Locul de muncă de mâine

Descărcați ghidul electronic Locul de muncă de mâine

 1. Conform testelor efectuate de BLI, de-a lungul a două luni până în februarie 2017, în comparație cu o selecție de echipamente concurente, în baza unui contract cu Epson. Pentru informații suplimentare, vizitați www.epson.ro/inkjetsaving
 2. De obicei, imprimantele laser cu viteze de 45-55 ppm consumă 1.500 W, însă WorkForce Enterprise are un consum redus de energie de 180 W – 320 W și imprimă cu până la 100 ppm. Pentru informații suplimentare, vizitați www.epson.eu/pageyield
 3. Conform testelor efectuate de BLI, de-a lungul a două luni până în februarie 2017, în comparație cu o selecție de echipamente concurente, în baza unui contract cu Epson. Pentru informații suplimentare, vizitați www.epson.ro/inkjetsaving
 4. Bazate pe extragerea și procesarea de materiale brute și pe fabricarea de consumabile. Conform testelor prin metodologia Epson: 1. Calculul reprezintă doar emisiile de CO2 pe măsură ce încălzirea globală se intensifică. 2. Rezultatele calculului se bazează pe declarațiile pe proprie răspundere. (nu se primește o verificare de la terți). 3. Am utilizat coeficientul de CO2 (kg de CO2/unitate) publicat în baza de date JEMAI „LCA Pro”.
 5. Capacitate ridicată a unităților de alimentare, cu un volum de imprimare de până la 84.000 de pagini. Volumul efectiv de imprimare poate varia în funcție de imaginile imprimate și de condițiile de utilizare. Pentru informații suplimentare, vizitați www.epson.eu/pageyield. Pungile de alimentare cu cerneală de inițializare au cerneală doar pentru pornirea imprimantei. Pentru funcționarea normală, trebuie achiziționate pungi de alimentare cu cerneală noi.
 6. Studiu realizat de Futuresource Consulting Limited pentru perioada 2001-2015.