Laser?
Mai gândește-te

Cu imprimantele monocrome EcoTank, puteți
economisi până la 50% din costurile de imprimare
în trei ani, în comparație cu imprimantele laser monocrome1

Cantitatea de cerneala inclusă este echivalentă cu 5 cartușe de toner pentru laser2

EcoTank are un rezervor de cerneală mare, care poate fi realimentat cu recipientele de cerneală incluse. Primești odată cu imprimanta suficientă cerneală pentru a imprima mii de pagini, reducând costurile și economisind timp, deoarece nu trebuie să înlocuiești frecvent tonerul.

EcoTank Mono Calculator

Toate caracteristicile imprimantelor laser monocrome cu toate avantajele economice oferite de Epson EcoTank

Fast

Rapide

Imprimați până la 20 pagini pe minut3

High quality results

Rezultate de calitate

Produceți documente de calitate profesională, clare și durabile

Compact

Dimensiuni compacte

Se integrează perfect în orice casă sau birou

Durable

Durabile

Un plus de siguranță cu garanția extinsă opțională de trei ani

Connectivity

Conectivitate

Modele cu Wi-Fi, Ethernet și imprimare mobilă4

High productivity

Productivitate ridicată

Tăvi pentru hârtie de mare capacitate - până la 250 de pagini

Ink bottle

1

recipient de

cerneală

=

5

toner laser2

Pile of toners

Cum se calculează economiile cu EcoTank

Alegeți un model Epson EcoTank monocrom și comparați-l cu una dintre cele mai bine vândute 20 de imprimante laser monocrome

Spuneți-ne câte pagini veți printa în fiecare lună și câți ani veți utiliza imprimanta.

Faceți click pe „Calculați”

Epson M100 în comparație cu Cannon LPB-6030B

Puteți economisi în comparație cu modelul selectat

Sau până la față de media pieței4

AFIȘAȚI REZULTATELE DETALIATEIMPRIMAȚI ACEASTĂ PAGINĂ

Rezultatele dumneavoastră

  • MEDIA PIEȚEI

PENTRU A ÎNȚELEGE CUM AU FOST CALCULATE ACESTE REZULTATE, FACEȚI CLIC AICI PENTRU METODOLOGIA DE CALCUL ȘI ESTIMĂRILE CHEIE.

Costul total de exploatare este indicat de linia roșie, în baza imprimării a de pagini pe lună timp de ani.

Costul total de exploatare se bazează pe costul de achiziție al echipamentelor hardware plus costurile permanente cu cerneala/tonerul. Celelalte costuri pot influența costul total de exploatare și pot aduce economii suplimentare, cum ar fi din consumabilele suplimentare utilizate de imprimantele laser și din consumul de energie. Prețurile medii de vânzare pentru imprimante și consumabile au fost obținute din IDC EMEA Hardcopy Peripherals Tracker (date din intervalul dintre trimestrul 3 2018 și trimestrul 2 2019) și IDC EMEA Consumables Tracker (date din semestrul 2 2018, semestrul 1 2019).

Comparați o altă imprimantă

Prezentarea gamei

Creăm viitorul prin intermediul tehnologiei fără încălzire

Sporiți productivitatea și reduceți impactul asupra mediului înconjurător fără compromisuri.

Aflaţi mai multe

1 Economii realizate în 3 ani, imprimând 406 pagini pe lună. Comparația costurilor include prețul echipamentului hardware și al recipientelor de cerneală/cartușelor de toner incluse și de rezervă. Comparația prețurilor echipamentelor hardware este efectuată pe baza prețurilor inițiale ale modelului Epson M1100 și pe baza prețurilor medii ale celor mai bine vândute 77% din imprimantele laser monocrome A4 cu funcție unică (viteză de imprimare mai mică de 20 ppm) din Grecia, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, restul SEE, România, Slovacia, Slovenia și Turcia, în intervalul ianuarie - decembrie 2018. Comparația costurilor de imprimare este realizată pe baza prețurilor inițiale ale recipientelor de cerneală neagră Epson (seria 110) și pe baza prețurilor medii ale cartușelor de toner negru originale OEM cu cel mai mare volum de imprimare disponibil pentru 77% din cele mai bine vândute imprimante laser monocrome A4 cu funcție unică (viteză de imprimare mai mică de 20 ppm) din Republica Cehă, Ungaria, Polonia și Turcia, în intervalul ianuarie - decembrie 2018. Volume de imprimare ale cartușelor de toner pentru imprimantele laser concurente așa cum au fost acestea comunicate pe site-urile web ale producătorilor.

2 Număr mediu de cartușe de toner pentru imprimarea unui număr de pagini utilizând recipientele de cerneală incluse din gama EcoTank monocromă. Comparație realizată între volumul mediu de imprimare cu recipientele de cerneală incluse din gama EcoTank monocrom din 2019 și volumul mediu de imprimare cu cartușele de toner originale incluse și de rezervă pentru cele mai bine vândute 10 modele de imprimante monocrome cu laser (categoria cu viteze până la 20 ppm) din Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu, Africa, în intervalul ianuarie - decembrie 2018. Volume de imprimare ale tonerelor așa cum au fost acestea comunicate pe site-urile web ale producătorilor.

3 Stabilit în conformitate cu ISO/IEC 24734, indicând media ESAT de la testul categoriei Office pentru imprimarea simplex folosind setările implicite. Pentru mai multe informații, vizitați www.epson.eu/testing

4 Epson iPrint necesită o conexiune wireless și aplicația de imprimare Epson. Epson Email Print și Remote Print Driver necesită o conexiune la internet. Pentru informații suplimentare, pentru limbile acceptate și dispozitivele compatibile, vizitați www.epson.ro/connect

5 Stabilit în conformitate cu ISO/IEC 17629, indicând media FPOT (secunde) de la testul categoriei Office pentru imprimarea A4 simplex și duplex, folosind setările standard. Pentru mai multe informații, vizitați www.epson.eu/testing

6 Comparație între consumul de energie în timpul imprimării al modelelor Epson M1120, M2170 și M3170 și al 75% din cele mai bine vândute imprimante laser monocrome A4 cu funcție unică (viteză de imprimare mai mică de 20 ppm) din Grecia, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, restul SEE, România, Slovacia, Slovenia și Turcia, în intervalul ianuarie - decembrie 2018. Valori ale consumului de energie după cum sunt comunicate pe site-urile web ale producătorilor.

7 Costul pe pagină este calculat prin împărțirea prețului recipientului de cerneală/cartușului de toner de rezervă la volumul de imprimare. Comparația costurilor pe pagină este realizată pe baza prețurilor inițiale ale recipientelor de cerneală neagră Epson (seria 110) și pe baza prețurilor medii ale cartușelor de toner negru originale OEM cu cel mai mare volum de imprimare disponibil pentru 77% din cele mai bine vândute imprimante laser monocrome A4 cu funcție unică (viteză de imprimare mai mică de 20 ppm) din Republica Cehă, Ungaria, Polonia și Turcia, în intervalul ianuarie - decembrie 2018. Volume de imprimare ale cartușelor de toner pentru imprimantele laser concurente așa cum au fost acestea comunicate pe site-urile web ale producătorilor.

8 Imprimarea față-verso nu este disponibilă pentru M1100 și M1120.

9 IDC, Sistem de urmărire trimestrială a dispozitivelor periferice pe suport de hârtie, 2010 până la 2020, publicat în T1 2020.

10 Imprimantele Epson cu rezervoare de cerneală de mare capacitate au atins vânzări globale cumulate de 50 de milioane de unități de la lansarea lor din 2010