ECHIPAMENTE PERFORMANTE, FINISAJE SUPERIOARE

Seria de imprimante cu sublimare SureColor SC-F

Vizionați clipul video Detalii

ECHIPAMENTE PERFORMANTE, FINISAJE SUPERIOARE

Imprimante SureColor seria SC-F care imprimă direct pe materialele textile

Vizionați clipul video Detalii

Design precis, performanțe fără efort

Economisiți timp și bani atunci când produceți semnalistică pe materiale moi, echipament sportiv, îmbrăcăminte, articole promoționale, accesorii și gadgeturi pe materiale textile și medii de tipărire rigide. Toate produsele sunt proiectate și fabricate în totalitate de Epson, pentru fiabilitate de neegalat, pentru performanță fără efort și pentru costuri scăzute de funcționare. Cerneala UltraChrome DS oferă printuri în culori vibrante, în timp ce tehnologia superioară a capului de printare garantează întreruperi minime ale funcționării și productivitate maximă.

Descărcați broșura

Soluția completă pentru materiale textile de calitate superioară

Dați frâu liber creativității cu o gamă cromatică largă și rezultate de înaltă calitate. Pentru antreprenori și designerii de modă, seria SureColor SC-F de imprimante cu cerneală de sublimare oferă stabilitate a culorilor și tonuri de negru de înaltă definiție, fiind ușor și rapid de întreținut. Aceste caracteristici o fac ideală pentru condiții de producție dinamice și exigente pentru o gamă largă de materiale textile, indiferent că imprimați un singur articol de îmbrăcăminte sau o cantitate mai mare.

Soluții de calitate pentru niveluri de producție variate

Obțineți de fiecare dată rezultate impresionante cu SureColor seria SC-F. Realizați printuri de dimensiuni mici sau medii, care îndeplinesc cele mai înalte cerințe de calitate pentru materialele textile din poliester și pentru articolele promoționale, fără a fi necesar un tratament preliminar. Nucleul imprimantelor noastre este capul de printare PrecisionCore TFP cu performanțe superioare. Acesta a fost special conceput pentru a oferi calitate excepțională, la viteze mari de printare, completate de cernelurile de sublimare. Aceste cerneluri sunt special dezvoltate împreună cu hârtia de transfer, pentru o poziționare excelentă a cernelii când sublimarea se realizează pe o mare varietate de articole.

O soluție versatilă pentru nevoile dvs. de producție

Calitate excepțională, gamă largă de utilizări

Seria noastră SureColor SC-F de imprimante cu sublimare vă permite să fiți creativi. Produceți articole de îmbrăcăminte, echipament sportiv, textile de uz casnic, semnalistică și obiecte promoționale cu viteză, calitate și fiabilitate. Gama include, de asemenea, modelul SC-F9400H, prima soluție de imprimare prin sublimare Epson cu cerneală fluorescentă roz și galbenă.

Soluția completă pentru imprimarea pe textile

Fiecare aspect al seriei SureColor SC-F este conceput pentru a juca un rol important în furnizarea fără probleme a unei soluții complete de imprimare color.

Cerneală Epson UltraChrome DS

Cu o densitate ridicată a cernelii negre, concepută special pentru textile, utilizatorii pot realiza culori vibrante, umbre dense, cu o nuanță mai neutră, și o scară de gri ușor de controlat.

Software-ul Epson Edge Print

Epson Edge Print este ușor de utilizat, deși are numeroase caracteristici și oferă o soluție completă care vă ajută să imprimați la viteze mari și să sporiți producția de înaltă calitate.

PORT pentru soluția Epson Cloud

Creșteți nivelurile de producție prin planificarea eficientă a producției, prelungirea timpului de funcționare și asistență îmbunătățită pentru flota de imprimante.

Detalii

Rezultate incredibile de fiecare dată

Soluțiile Epson de imprimare versatile direct pe materialele textile (DTG) vă permit să răspundeți rapid la comenzile primite. Acestea oferă un nivel înalt de precizie și permit afacerilor să execute sarcinile rapid, reproducând designuri complexe pe o varietate mare de materiale textile din bumbac, indiferent dacă aceste sunt deschise sau închise la culoare.

Detalii

O soluție de imprimare armonizată

Fiecare aspect al imprimantei SureColor SC-F3000 a fost analizat cu atenție pentru a asigura calitatea în fiecare etapă a procesului de imprimare:

  • Soluție de imprimare cu cerneală bulk: Rezerve de cerneală compacte, de 1,5 litri
  • Reglare automată a distanței dintre platan și cap: Senzori pentru detectarea automată a grosimii materialului textil, pentru o înlocuire ușoară și rezultate uimitoare legate de uniformitate
  • Software Garment Creator: Pentru o instalare simplă și producerea rapidă a design-urilor personalizate
  • Ușor de utilizat: Ecran tactil extrem de intuitiv de 4,3 inci și design ușor de utilizat
  • Soluție completă: Include imprimanta, capul de printare, software-ul și cerneala

Calitate excepțională de fiecare dată

Afacerile care solicită niveluri ridicate de precizie, timp rapid de execuție și abilitatea de a reproduce designuri complexe pe o varietate mare de materiale textile vor descoperi că SC-F3000 oferă eficiență de producție ridicată fiabilă, la viteze mari de imprimare.

Detalii

Soluția completă pentru imprimarea pe textile

Fiecare aspect al seriei SureColor SC-F este conceput pentru a juca un rol important în furnizarea fără probleme a unei soluții complete de imprimare color.

Cerneala Epson UltraChrome DG

Calitate superioară: Imprimă pe materiale închise, întrucât cerneala albă este dură și nu se crapă. ECO PASSPORT by OEKO-TEX®: Cerneala UltraChrome DG de la Epson a primit o certificare Eco Passport. Flexibil: Imprimă direct pe material și are o gamă cromatică largă.

Garment Creator

Software-ul nostru Garment Creator facilitează design-ul și crearea de printuri aspectuoase. Interfața sa simplă și navigația intuitivă vă permite să salvați setările predefinite de gestionare a culorilor și a aspectului, putând, astfel, să ofere rezultate excelente în mod constant.

Capete de printare PrecisionCore MicroTFP

Tehnologia capului de printare PrecisionCore MicroTFP garantează renumita calitate de producție Epson, lider în industrie, la o viteză superioară. Astfel, clienții dvs. beneficiază de o calitate îmbunătățită a produselor, iar compania dvs. este mai bine pregătită pentru a satisface comenzile mari și rapide.

Studii de caz

Excelență și productivitate în industria imprimării directe pe materiale textile

Monna Lisa Evo Tre este sistemul complet integrat pentru printarea digitală industrială pe materiale textile, în care toate componentele – tehnologie, cerneluri și proiectare – sunt incluse în Total Solution, procesul creat de Epson alături de F.lli Robustelli și For.Tex. Prin calitate, productivitate și flexibilitate, Monna Lisa Evo Tre răspunde cerințelor pieței industriale în domenii precum haute couture, modă, accesorii, articole textile și îmbrăcăminte sport.

Aflați mai multe

Contactați-ne

Pentru mai multe informații despre soluțiile Epson, completați-vă mai jos detaliile și un reprezentant Epson vă va contacta.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Completați acest câmp
Completați acest câmp
Completați acest câmp
Completați acest câmp
Completați acest câmp
Aș dori să primesc informații prin e-mail despre produse, promoții, oferte și evenimentele Epson viitoare.