ECHIPAMENTE PERFORMANTE, FINISAJE SUPERIOARE

Seria de imprimante cu sublimare SureColor SC-F

Vizionaţi clipul video Aflaţi mai multe

ECHIPAMENTE PERFORMANTE, FINISAJE SUPERIOARE

Dacă sunteţi în căutarea unei imprimante DTG (pentru printare direct pe materiale textile) care să ofere calitate de top şi productivitate sporită, Epson SureColor SC-F2100 este exact ce vă trebuie.

Vizionaţi clipul video Aflaţi mai multe

Design precis, performanţe fără eforturi

Economisiţi timp şi bani atunci când produceţi semnalistică pe materiale moi, echipament sportiv, îmbrăcăminte, articole promoţionale, accesorii şi gadgeturi pe materiale textile şi medii de tipărire rigide. Toate produsele sunt proiectate şi fabricate în totalitate de Epson, pentru fiabilitate de neegalat, pentru performanţă fără efort şi pentru costuri scăzute de funcţionare. Cerneala UltraChrome DS oferă printuri în culori vibrante, în timp ce tehnologia superioară a capului de printare garantează întreruperi minime ale funcţionării şi productivitate maximă.

Soluţii de calitate pentru niveluri de producţie variate

Obţineţi de fiecare dată rezultate impresionante cu SureColor seria F. Realizaţi printuri de dimensiuni mici sau medii, care îndeplinesc cele mai înalte cerinţe de calitate pentru materialele textile din poliester şi pentru articolele promoţionale, fără a fi necesar un tratament preliminar. La baza imprimantelor noastre stă capul de printare PrecisionCore TFP de înaltă performanţă. Acesta a fost special conceput pentru a oferi calitate excepţională, la viteze mari de printare, completate de cernelurile de sublimare. Aceste cerneluri sunt special dezvoltate împreună cu hârtia de transfer, pentru o poziţionare excelentă a cernelii când sublimarea se realizează pe o mare varietate de articole.

O soluţie versatilă pentru nevoile dvs. de producţie

Soluţia completă pentru materiale textile de calitate superioară

Dați frâu liber creativității cu o gamă cromatică largă și rezultate de înaltă calitate. Pentru antreprenori și designerii de modă, seria SureColor SC-F de imprimante cu cerneală de sublimare oferă stabilitate a culorilor și tonuri de negru de înaltă definiție, fiind ușor și rapid de întreținut. Aceste caracteristici o fac ideală pentru condiții de producție dinamice și exigente pentru o gamă largă de materiale textile, indiferent că imprimați un singur articol de îmbrăcăminte sau o cantitate mai mare.

Calitate excepţională, gamă largă de utilizări

Seria noastră SureColor SC-F de imprimante cu sublimare vă permite să fiți creativi. Produceți articole de îmbrăcăminte, echipament sportiv, textile de uz casnic, semnalistică şi obiecte promoționale cu viteză, calitate şi fiabilitate. Gama include, de asemenea, modelul SC-F9400H, prima soluție de imprimare prin sublimare Epson cu cerneală fluorescentă roz și galbenă.

Soluţia completă pentru imprimarea pe textile

Fiecare element al seriei SureColor SC-F joacă un rol esenţial în furnizarea perfectă a soluţiei complete de printare color oferită de Epson.

Cerneală Epson UltraChrome DS

Cu o densitate ridicată a cernelii negre, concepută special pentru textile, utilizatorii pot realiza culori vibrante, umbre dense, cu o nuanţă mai neutră, şi o scară de gri uşor de controlat.

Epson Edge Print

Software-ul Edge Print de la Epson oferă un control îmbunătăţit asupra rezultatelor printării. Doar instalaţi echipamentul şi software-ul RIP şi veţi avea acces la funcţii precum previzualizarea, hot folder, copierea, tăierea, nesting, tiling şi repetarea.

Rezultate incredibile de fiecare dată

Toate componentele SureColor SC-F2100 au fost construite cu precizie, pentru a oferi calitate. Tehnologiile noastre de vârf, combinate cu software-ul Epson, produc în mod consecvent printuri vibrante, de înaltă calitate şi impresionante, oferindu-vă posibilitatea de a vă dezvolta afacerea.

Aflaţi mai multe

O soluţie de imprimare armonizată

Fiecare aspect al imprimantei SureColor SC-F2100 a fost analizat cu atenţie pentru a asigura calitatea în fiecare etapă a procesului de imprimare:

  • Cap de printare PrecisionCore TFP pentru rezultate uimitoare în mod constant
  • Imprimare matricială şi o gamă mai largă de culori pentru reproducerea îmbunătăţită a imaginilor
  • Mod de imprimare pentru alb şi color ,,double strike’’ pentru o producţie mai eficientă
  • Sistem de recirculare a cernelii albe pentru pornire rapidă
  • Compatibilitate cu profilurile RGB şi CMYK, pentru orice tip de lucrare

Calitate excepţională de fiecare dată

În cazul în care căutaţi o imprimantă „direct-to-garment” care imprimă direct pe articolul de îmbrăcăminte şi oferă o calitate superioară şi permite o productivitate ridicată, SureColor SC-F2100 de la Epson este alegerea potrivită.

Aflaţi mai multe

Soluţia completă pentru imprimarea pe textile

Fiecare aspect al seriei SureColor SC-F este conceput pentru a juca un rol important în furnizarea fără probleme a unei soluţii complete de imprimare color.

Cerneală Epson UltraChrome DG

Calitate superioară: Imprimă pe materiale închise la culoare, deoarece cerneala rezistentă este dură şi nu se crapă. ECO PASSPORT by OEKO-TEX®: Cerneala UltraChrome DG de la Epson a primit o certificare Eco Passport. Flexibilă: Imprimă direct pe material şi are o gamă cromatică largă.

Garment Creator

Software-ul nostru Garment Creator facilitează design-ul şi crearea de printuri aspectuoase. Interfaţa sa simplă şi navigaţia intuitivă vă permite să salvaţi setările predefinite de gestionare a culorilor şi a aspectului, putând, astfel, să ofere rezultate excelente în mod constant.

Producţie de top în industria printării directe pe materiale textile

Monna Lisa Evo Tre este sistemul complet integrat pentru printarea digitală industrială pe materiale textile, în care toate componentele – tehnologie, cerneluri şi proiectare – sunt incluse în Total Solution, procesul creat de Epson alături de F.lli Robustelli şi For.Tex. Prin calitate, productivitate şi flexibilitate, Monna Lisa Evo Tre răspunde cerinţelor pieţei industriale, în domenii precum industriile Haute Couture şi Fast Fashion, în domeniul accesoriilor, articolelor textile şi îmbrăcămintei sport.

Aflaţi mai multe

Studii de caz

Contactaţi-ne

Pentru mai multe informaţii despre soluţiile Epson, completaţi mai jos detaliile dumneavoastră şi un reprezentant Epson vă va contacta.

Câmpurile marcate cu „*” sunt obligatorii

Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Aş dori să primesc informaţii prin e-mail despre produse, promoţii, oferte şi evenimentele Epson viitoare.