ECHIPAMENTE PERFORMANTE, FINISAJE SUPERIOARE

Seria de imprimante cu sublimare SureColor SC‑F

VIZIONAŢI CLIPUL VIDEO AFLAŢI MAI MULTE

ECHIPAMENTE PERFORMANTE, FINISAJE SUPERIOARE

În cazul în care căutaţi o imprimantă „direct-to-garment” care imprimă direct pe articolul de îmbrăcăminte şi oferă o calitate superioară şi permite o productivitate ridicată, SureColor SC‑F2100 de la Epson este alegerea potrivită.

VIZIONAŢI CLIPUL VIDEO AFLAŢI MAI MULTE

Design precis, performanţe fără eforturi

Economisiţi timp şi bani atunci când produceţi semnalistică pe materiale moi, echipament sportiv, îmbrăcăminte, articole promoţionale, accesorii şi gadget-uri pe materiale textile şi medii de tipărire rigide. Toate produsele sunt proiectate şi fabricate în întregime de către Epson pentru a asigura o fiabilitate fără egal, performanţe fără eforturi şi costuri de exploatare reduse. Cerneala UltraChrome DS asigură rezultate vibrante, în timp ce tehnologia noastră superioară a capului de printare permite minimizarea timpului pierdut şi maximizarea productivităţii.

Calitate excepţională, gamă largă de utilizări

Seria noastră SureColor SC‑F de imprimante cu sublimare vă permite să fiţi creativi. Produceţi articole de îmbrăcăminte, echipament sportiv, textile de uz casnic, semnalistică şi multe altele cu viteză, calitate şi fiabilitate.

Aflaţi mai multe

Productivitate şi calitate superioare

Obţineţi rezultate excelente într-un timp record cu această serie de imprimante. Produceţi lucrări de imprimare medii sau mici, care îndeplinesc cele mai stricte cerinţe de calitate pentru materiale textile din poliester, fără să fie necesară tratarea prealabilă. Nucleul imprimantelor noastre este capul de printare PrecisionCore TFP cu performanţe superioare. Acesta garantează o calitate excepţională la viteze mari de imprimare şi se potrivesc perfect atât cu cernelurile noastre UltraChrome DS, cât şi cu alte cerneluri. Aceste cerneluri speciale sunt imprimate pe hârtie de transfer, sunt încălzite la aproximativ 195°C într-o presă termică sau pentru transfer şi sunt fixate în 60 de secunde pe materialul textil din poliester.

Ideale pentru producţie şi prototipuri

Utilizaţi aceste imprimante pentru a crea rapid şi fiabil mostre de culoare.

Soluţia completă pentru materiale textile de calitate superioară

Dați frâu liber creativității cu o gamă cromatică largă și rezultate de înaltă calitate. Pentru antreprenori și designerii de modă, seria SureColor SC‑F de imprimante cu cerneală de sublimare oferă stabilitate a culorilor și tonuri de negru de înaltă definiție, fiind ușor și rapid de întreținut. Aceste caracteristici o fac ideală pentru condiții de producție dinamice și exigente pentru o gamă largă de materiale textile, indiferent că imprimați un singur articol de îmbrăcăminte sau o cantitate mai mare.

Soluţia completă pentru imprimarea pe textile

Fiecare aspect al seriei SureColor SC‑F este conceput pentru a juca un rol important în furnizarea fără probleme a unei soluţii complete de imprimare color.

Cerneală Epson UltraChrome DS

Datorită faptului că acum este inclusă o cerneală neagră HDK cu o densitate superioară proiectată special pentru textile, utilizatorii pot obţine culori vibrante, umbre dense cu o tonalitate mai neutră şi nuanţe de gri care pot fi controlate mai uşor.

Epson Edge Print

Software-ul Epson Edge Print oferă un control îmbunătăţit al rezultatelor imprimării. Instalaţi pur şi simplu echipamentele hardware şi software-ul RIP şi beneficiaţi de acces la caracteristici, printre care se numără Preview, Hot holder, Copy, Trimming, Nesting Tiling şi Step & Repeat.

Rezultate incredibile de fiecare dată

Componentele echipamentului SureColor SC‑F2100 au fost create cu precizie pentru a oferi calitate. Tehnologia noastră de ultimă generaţie se combină cu propriul software dezvoltat recent pentru a produce constant rezultate de imprimare vibrante, de calitate superioară, care ies în evidenţă, permiţându-vă să vă concentraţi asupra dezvoltării afacerii.

AFLAŢI MAI MULTE

O soluţie de imprimare armonizată

Fiecare aspect al imprimantei SureColor SC‑F2100 a fost analizat cu atenţie pentru a asigura calitatea în fiecare etapă a procesului de imprimare:

 • Cap de printare PrecisionCore TFP pentru rezultate uimitoare în mod constant
 • Imprimare matricială şi o gamă mai largă de culori pentru reproducerea îmbunătăţită a imaginilor
 • Mod de imprimare pentru alb şi color ,,double strike’’ pentru o producţie mai eficientă
 • Circulaţie îmbunătăţită a cernelii albe pentru o pornire rapidă
 • Compatibilitate cu profilurile RGB şi CMYK, pentru orice tip de lucrare

Calitate excepţională de fiecare dată

În cazul în care căutaţi o imprimantă „direct-to-garment” care imprimă direct pe articolul de îmbrăcăminte şi oferă o calitate superioară şi permite o productivitate ridicată, SureColor SC‑F2100 de la Epson este alegerea potrivită.

AFLAŢI MAI MULTE

Soluţia completă pentru imprimarea pe textile

Fiecare aspect al seriei SureColor SC‑F este conceput pentru a juca un rol important în furnizarea fără probleme a unei soluţii complete de imprimare color.

Cerneală Epson UltraChrome DG

Calitate superioară: Imprimă pe materiale închise la culoare, deoarece cerneala rezistentă este dură şi nu se crapă. ECO PASSPORT by OEKO-TEX®: Cerneala UltraChrome DG de la Epson a primit o certificare Eco Passport. Flexibilă: Imprimă direct pe material şi are o gamă cromatică largă.

Garment Creator

Software-ul nostru Garment Creator facilitează design-ul şi crearea de printuri aspectuoase. Interfaţa sa simplă şi navigaţia intuitivă vă permite să salvaţi setările predefinite de gestionare a culorilor şi a aspectului, putând, astfel, să ofere rezultate excelente în mod constant.

Studii de caz

  Contactaţi-ne

  Pentru mai multe informaţii despre soluţiile Epson, completaţi mai jos detaliile dumneavoastră şi un reprezentant Epson vă va contacta.

  Câmpurile marcate cu „*” sunt obligatorii

  Completaţi acest câmp
  Completaţi acest câmp
  Completaţi acest câmp
  Completaţi acest câmp
  Completaţi acest câmp
  Aş dori să primesc informaţii prin e-mail despre produse, promoţii, oferte şi evenimentele Epson viitoare.

  1. La utilizarea modului cu două culori; aplicabil doar pentru tricourile albe. Imprimantele din seria SureColor SC‑F sunt certificate în conformitate cu Oeko-Tex Standard 100 pentru cerinţele de ecologie umană pentru produsele din clasa I destinate adolescenţilor, copiilor şi bebeluşilor cu vârsta de până la 36 luni. Oeko-Tex Standard 100 determină criteriile de testare pentru substanţele dăunătoare din textile, Acest standard este emis de Asociaţia Internaţională de Cercetare şi Testare în domeniul Ecologiei Textile (Oeko-Tex).