LABELEXPO 2019

Brussels
24 - 27 September 2019
Visit us in Hall 9, Stand A50

Use #EPSONLABELEXPO to join the conversation

Learn more

ETICHETARE LA CERERE

Alegerea unei imprimante sau a unei prese Epson pentru etichete vă permite să imprimaţi etichete particularizate, după cum aveţi nevoie şi atunci când aveţi nevoie, cu risipă minimă.

Contactaţi-ne DESCĂRCARE BROŞURĂ

Imprimante Epson pentru etichete

Indiferent dacă alegeţi o imprimantă portabilă de etichete pentru birou, imprimante pentru etichete cu jet de cerneală color pentru aplicaţii specializate, precum producţie sau sănătate, sau o presă digitală pentru volume mici de etichete pentru imprimare comercială, vă puteţi baza pe Epson pentru calitatea şi performanţa de care aveţi nevoie.

Simplificaţi-vă
activitatea

Oferim o gamă largă de imprimante pentru etichete, concepute pentru o serie de aplicaţii diferite, din multe sectoare de activitate.

Iată doar câteva din modurile în care puteţi adăuga valoare şi impact printr-o utilizare inteligentă a etichetelor pe care le puteţi produce cu uşurinţă dumneavoastră singur, de la birou sau din mers, la cerere şi în culori vii.

Aplicaţii business

Etichete pentru produse

Etichete pentru ambalaje de alimente şi sticle de vin, articole de îngrijire personală, îmbrăcăminte, ustensile pentru bucătărie, etichete cu informaţii privind sănătatea, etichete pentru substanţe chimice, etichete pentru distribuţie

Sănătate

Brăţări, alerte privind alergiile sau grupa sanguină, semne de avertizare legate de medicamente şi de altă natură, etichete pentru îmbrăcămine de lucru

Agrement

Bilete, brăţări de acces şi carduri de membru

Comerţ

Etichete, coduri de bare pentru urmărirea inventarului, oferte promoţionale sau reduceri, ambalaje pentru cadouri cu funde satinate

Depozitare şi logistică

Coduri de bare pentru urmărire, etichete de expediere, instrucţiuni de livrare, avertismente, etichetare de raft, etichete pentru trimiteri poştale, etichete magnetice, pentru semnalistică şi securitate

Comunicaţii, audio-video şi cabluri

Tuburi termoretractile, înfăşurare pe cablu cu autolaminare, benzi industriale standard pentru panouri de mufe, blocuri perforatoare, blocul 66, blocuri de terminale, capace pentru dispozitive, cutii de comandă, întrerupătoare electrice

Birou

Arhivare şi administrare

IT

Înregistrarea şi urmărirea produselor, etichete de securitate

Imprimante portabile şi desktop pentru etichete

Gama Epson LabelWorks de imprimante compacte, electronice pentru etichete îndeplineşte toate cerinţele legate de etichetarea durabilă din birou, depozit, fabrică şi pentru orice altă utilizare profesională, inclusiv pentru arhivare, etichetarea activelor şi a tuturor tipurilor de cabluri şi conducte.

Imprimarea de modele particularizate la cerere reduce costurile asociate cu activităţile premergătoare imprimării, inclusiv gestionarea inventarului şi pierderile.

Deoarece întreaga gamă utilizează tehnologia cu jet de cerneală, aceasta este compatibilă cu o mare varietate de medii de imprimare şi oferă printuri durabile, rezistente la apă şi la decolorare. De la terminalele autonome pentru imprimarea de etichete color, cu ecrane tactile integrate, la imprimantele industriale cu jet de cerneală pentru format lat, cu alimentare prin tractor, gama Epson satisface nevoile multor sectoare de activitate, inclusiv producţie, sănătate, comerţ şi producţie de bilete.

Imprimante pentru etichete color industriale şi comerciale

Gama ColorWorks asigură imprimare de înaltă calitate, la cerere, pentru etichete, bilete şi etichete de preţ. Imprimarea de modele particularizate la cerere reduce costurile asociate cu activităţile premergătoare imprimării, inclusiv cu gestionarea inventarului şi pierderile.

Deoarece imprimantele utilizează tehnologia cu jet de cerneală, sunt compatibile cu o gamă largă de medii de tipărire şi oferă printuri durabile, rezistente la apă şi la decolorare. De la terminalele autonome pentru imprimarea de etichete color, cu ecrane tactile integrate, la imprimantele industriale cu jet de cerneală pentru format lat, cu alimentare prin tractor, gama ColorWorks satisface necesităţile din multe sectoare de activitate, inclusiv din producţie, sănătate, comerţ şi tipărirea de bilete.

VIZUALIZAŢI GAMA

Extindeţi-vă oferta de imprimare cu imprimantele Epson pentru etichete

Oferim o gamă largă de imprimante pentru etichete comerciale, concepute special pentru utilizare industrială.

Iată doar câteva din modurile în care unităţile de imprimare şi convertire a etichetelor îşi pot extinde gama de servicii de etichetare şi pot aduce un plus de valoare pentru clienţii lor, dezvoltându-şi afacerea cu aplicaţii noi de etichetare ce vor avea un impact pozitiv.

Utilizări comerciale

Producţie

Etichete IT, plăcuţe cu specificaţii, etichete de produse, sigle, etichete preimprimate, abţibilduri de avertizare, etichetare la exterior

Alimente şi băuturi

Ambalaje pentru alimente proaspete, semipreparate, băuturi şi vin

Industria farmaceutică

Medicamente, avertismente, substanţe chimice, semnalistică

Sănătate şi înfrumuseţare

Produse cosmetice şi de îngrijire

Produse pentru gospodării

Produse de grădinărit, echipament de curăţare, îngrijirea maşinii, pneuri

Comerţ

Abţibilduri de vitrină, etichete de atenţionare, semnalistică

Imprimare digitală de volum mic pentru etichete

Gama SurePress face ca imprimarea de etichete de înaltă calitate, în volum mic, să fie mai simplă şi mai eficientă.

Oferind o calitate excepţională a produsului imprimat şi o reproducere precisă a culorilor pe o mare varietate de substraturi de etichete standard, gama SurePress permite unităţilor de convertire şi de imprimare comercială a etichetelor să îşi extindă oferta de servicii şi să îşi îmbunătăţească profitabilitatea.

VIZUALIZAŢI GAMA

Imprimante de format mare pentru etichete

Seria SureColor SC-S asigură o calitate excepţională a produsului imprimat şi productivitate ridicată pe o gamă largă de substraturi autoadezive.

Imprimantele sunt uşor de utilizat, fiabile şi oferă utilizatorilor un cost total de exploatare redus.

VIZUALIZAŢI GAMA

Studii de caz

Contactaţi-ne

Pentru mai multe informaţii despre soluţiile Epson, completaţi mai jos detaliile dumneavoastră şi un reprezentant Epson vă va contacta.

Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Aş dori să primesc informaţii prin e-mail despre produse, promoţii, oferte şi evenimentele Epson viitoare.
Verificare de securitate

Acest lucru ne ajută să confirmăm că sunteţi uman şi nu doar un robot de spam.

Câmpurile marcate cu „*” sunt obligatorii