JOCURILE DUMNEAVOASTRĂ

Este în regulă să vă jucaţi la televizor, însă pe un ecran mare este mult mai bine. Noi vă putem oferi experienţe de neuitat şi le putem oferi eroilor dumneavoastră tratamentul pe care îl merită.

Vă oferim puterea de a da viaţă jocurilor.

Pasionaţii de jocuri sunt sofisticaţi când vine vorba despre un ecran mare. Sunteţi pe bună dreptate pretenţioşi atunci când doriţi să vă asiguraţi că imaginea răspunde suficient de rapid pentru a vă permite să vă depăşiţi cele mai bune performanţe, pentru că ştim cât de competitivi sunteţi!

O nouă dimensiune

Pătrundeţi direct în mijlocul acţiunii cu ajutorul celei mai captivante experienţe posibile - jocurile 3D. Nu vă feriţi! Mişcaţi-vă personajul de pe ecran pe măsură ce acţiunea se desfăşoară în camera de zi. Prin intermediul unuia dintre proiectoarele noastre Full HD sau 3D entry-level, aveţi impresia că vă aflaţi în mijlocul acţiunii.

Caracteristici cheie

Supradimensionaţi acţiunea

Atunci când doriţi să vă jucaţi la o scară mare, putem proiecta o imagine de până la 328 inci.

Jocuri portabile

Luaţi acţiunea cu dumneavoastră şi jucaţi-vă oriunde, prin intermediul proiectorului nostru uşor plug-and-play.

Nu pierdeţi nimic

Jucaţi cu uşurinţă cele mai întunecate şi mai atmosferice scene prin intermediul contrastului ridicat destinat obţinerii de nuanţe intense de negru.

Jocuri la lumina zilei

Ţineţi jaluzelele ridicate, deoarece vă puteţi juca chiar şi în timpul zilei, prin intermediul proiectoarelor noastre luminoase.

Utilizaţi tableta

Pentru că ştim că vă jucaţi oriunde puteţi, proiectoarele noastre funcţionează şi prin intermediul tabletei sau smartphone-ului.

Jucaţi-vă fără a avea nevoie de cabluri

Reduceţi numărul de cabluri, prin intermediul conexiunilor WirelessHD şi 3D, fără a avea întârzieri sau degradări ale calităţii imaginii.

Fără întârzieri

Avem un „mod rapid” pentru a elimina întârzierile cu scopul de a obţine reacţii aproape instantanee la comenzi.

Studii De Caz

Unităţi principale compatibile