JOCURI ACASĂ

Jocurile pe televizor sunt distractive, dar sunt proiectate semnificativ mai bine pe un ecran de dimensiuni mai mari. Permiteți-ne să vă oferim în casele dvs. o experiență captivantă și interesantă cu gama noastră de proiectoare care sunt perfecte pentru fiecare jucător.

Ce este 4K PRO-UHD<sup>1</sup>?

Ce este 4K PRO-UHD1?

Epson 4K PRO-UHD1 nu este doar o specificație legată de rezoluție. Aceasta cuprinde toți factorii care influențează performanța imaginii, inclusiv luminozitatea pe alb și pe culoare, contrastul, HDR10, procesarea culorilor, precum și capacitatea de a primi, procesa și proiecta conținut 4K. Prin urmare, imaginile sunt mai realiste și depășesc rezoluția Full HD.

Aflaţi mai multe
Jocuri mai inteligente și mai captivante

Jocuri mai inteligente și mai captivante

Luminozitatea pe alb nu poate oferi singură culorile realiste pe care le vedeţi în viaţa de zi cu zi. De aceea, tehnologia 3LCD utilizată la proiectoarele Epson oferă o luminozitate pe alb şi pe culoare de acelaşi nivel (CLO). De ce să vă mulţumiţi cu un ecran plictisitor, fără viaţă şi în culori şterse? Bucuraţi-vă de imagini vii şi realiste cu proiectoarele Epson.

Aflaţi mai multe
FULL HD 1080p
4K PRO-UHD
FULL HD 1080p
4K PRO-UHD

Contrast de negru intens

Rapoartele de contrast mare, de până la 2.500.000:1, permit o calitate optimă a imaginii, cu detalii definite ale umbrelor și nuanțe intense de negru.

Caracteristicile jocurilor

Îmbunătățirea gamei pentru imagini întunecate

Îmbunătățirea gamei pentru imagini întunecate

Cu această gamă, sunt mai ușor de vizionat imagini în zonele întunecate (de ex., umbre)

Compatibilitate Full HD cu unghi ultra-larg 21:9

Raport de aspect mai larg, astfel încât să puteți vedea mai mult din ecran

Dimensiunea contează

Dimensiunea contează

Distrați-vă în fiecare zi și transformați-vă casa în scena centrală pentru toate jocurile cu ajutorul proiectoarelor pentru acasă de la Epson. Indiferent dacă jucați online sau vă provocați familia și prietenii la un joc obișnuit, treceți la nivelul următor cu experiența pe ecran mare. Puteți capta atenția tuturor cu un afișaj impresionant de până la 300" și vă puteți reuni familia și prietenii pentru a experimenta momente memorabile.

Reglaţi imaginea fără efort

Reglaţi imaginea fără efort

Credem că un proiector nu ar trebui să fie mai complicat de utilizat decât un televizor. De aceea, aceste proiectoare se instalează rapid și pot fi utilizate instantaneu și aproape pe orice suprafață. Corecția trapezului le face rapide și ușor de configurat, iar cu o tehnologie de durată a sursei de lumină vă puteți bucura de divertisment timp de mulți ani.

  1. Tehnologia de amplificare 4K mută fiecare pixel pe diagonală pentru a dubla rezoluția Full HD. Rezoluția este Full HD în modul 3D.
Comparaţi
Închideţi

Produse comparate

din 3 selectate

Eliminare din comparaţie