Treceți
la soluții excepționale
pentru semnalistică

Contactați-ne Descărcare broşurăVizionați clipul video

Treceți
la soluții excepționale
pentru semnalistică

Contactați-ne Descărcare broşură Vizionați clipul video

Treceți
la soluții excepționale
pentru semnalistică

Contactați-ne Descărcare broşură

O nouă modalitate de a crea orice, de la semnalistică simplă până la afișaje și decorațiuni de nivel înalt, pe o serie de medii de tipărire. Fiecare componentă a acestor imprimante a fost proiectată și produsă în întregime de către Epson pentru a asigura o funcționare fără probleme și pentru a garanta rezultate la calitate profesională.

Prezentare generală a produselor și caracteristicilor cheie

Datorită cernelii UltraChrome RS de la Epson, imprimantele din gama SC-R5000 oferă un suport amplu pentru mediile de tipărire, reprezentând alegerea ideală în ceea ce privește imprimante pentru semnalistică și grafică profesională, agențiile de design și fabricile de tapet, pânză și fotografie. Cerneala pe bază de apă inodoră asigură faptul că aplicațiile imprimate pot fi utilizate în medii sensibile, cum ar fi școli, spitale și hoteluri, precum și pentru aplicații exterioare care necesită durabilitate extremă.

Capete de printare care pot fi înlocuite de utilizator:

Uscare rapidă și niveluri ridicate de rezistență la zgârieturi

Opțiunea recipientelor de cerneală de 1,5 litri sau 2 x 1,5 litri pentru o productivitate sporită

6 culori plus Optimizator

 • CAPETE DE PRINTARE CARE POT FI ÎNLOCUITE DE UTILIZATOR
 • PRODUCTIVITATE
 • CONSISTENȚĂ
 • ÎNTREȚINERE
Piese ce pot fi înlocuite de utilizator

Nu este nevoie de apeluri din partea tehnicienilor. Imprimantele SC-R5000 au fost proiectate pentru a reduce la minimum orice timp pierdut, deoarece capetele de printare pot fi înlocuite de utilizator2.

Sistemul avansat de control automat al tensiunii asigură o alimentare precisă a mediilor de tipărire, ceea ce duce la o înclinare excepțională. Această repetabilitate constantă diminuează risipa de materiale, reduce timpul de instalare, oferă rezultate perfecte și îmbunătățește productivitatea.
Procesul eficient de uscare și polimerizare a imprimantelor înseamnă că utilizatorii pot lamina imediat fără a fi necesară degazarea. Acest lucru permite livrarea în aceeași zi și timpi de producție mai rapizi.
Obținerea constantă de rezultate exacte

Aceste imprimante produc rezultate de calitate superioară, de fiecare dată când imprimaţi. Calitatea ridicată a imaginii este realizată prin trei tehnologii de imprimare Epson: Semitonuri, LUT complet optimizată și Micro Weave, reducând granularitatea și îmbinarea culorilor.

Tehnologia de încălzire și polimerizare complet controlată, combinată cu capul de printare PrecisionCore cu durată lungă de viață oferă consistență fiabilă a culorii pe întreaga durată a imprimării. Se evită, astfel, necesitatea reimprimării datorită culorilor nepotrivite.
Maximizați timpul de funcționare, minimizați întreținerea

Inovația a fost în prim-planul designului pentru a îmbunătăți și maximiza timpul de producție. Detectorul ultrasonic reduce riscul de nefuncționare a capului de printare, în timp ce NVT (tehnologia de verificare a duzei)

compensează automat dacă duza se blochează, permițând imprimantei să continue să imprime. Modelul SC-R5000L include o soluție de cerneală bulk, susținută de o funcție „hot-swap”.

Cerneluri de calitate superioară

Cu SureColor SC-R5000(L), vă puteți extinde de la imprimarea aplicațiilor tradiționale de semnalistică la un portofoliu larg de bannere, tapete de perete, vinil, peliculă și textile. Mai mult, cerneala din rășină pe bază de apă este inodoră, ceea ce face posibilă utilizarea în medii sensibile precum școli, spitale și hoteluri. Cerneala din răşină se usucă rapid şi se zgârie în mod durabil, astfel încât puteţi efectua laminare imediat după imprimare.


Domenii de aplicare

Soluţiile Epson pentru semnalistică sunt concepute pentru a sprijini companiile în creştere, prin intermediul calităţii excelente a imprimării fotografice, durabilităţii şi compatibilităţii cu mediile de tipărire.

Faceți clic pe imaginea produsului pentru a vedea gama de produse.

Domeniu de aplicare Seria SC-R Seria SC-V Seria SC-S
Tapete de perete ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ - ✔ ✔ ✔ ✔
Semnalistică pe materiale moi ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ - ✔ ✔ ✔ ✔
Bannere pentru exterior și evenimente ✔ ✔ ✔ ✔ - ✔ ✔ ✔ ✔ ✔
Autocolante pentru vehicule ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ - ✔ ✔ ✔ ✔ ✔
Grafica ferestrelor ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔
POS (Postere) ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔
Cutii luminoase ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔
Pardoseli ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔
Decalcomanii ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔
Decoraţiuni ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔
Materiale rigide - ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ -
Pânză ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ - ✔ ✔ ✔ ✔ ✔
Tracțiuni ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ - ✔ ✔ ✔ ✔ ✔
Grafică expoziţională ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ - ✔ ✔ ✔ ✔
Semn de circulație ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔

Explicație

✔ ✔ ✔ ✔ ✔

Excelent

✔ ✔ ✔ ✔

Foarte bun

✔ ✔ ✔

Bine

-

Nerecomandată

Software compatibil

Software-ul Epson Edge Print

Software-ul Edge Print de la Epson oferă un control îmbunătățit al rezultatelor imprimării. Instalați pur și simplu hardware-ul și software-ul RIP și beneficiați de acces la caracteristici, printre care se numără preview, hot holder, copy, trimming, nesting tiling și step and repeat. Edge Print funcționează intuitiv cu alte instrumente Epson, precum Panoul de comandă bazat pe browser, care vă permite să configurați rapid și ușor setări de imprimare particularizate. Instrumentul de contabilitate LFP de la Epson vă ajută, de asemenea, să calculați valoarea fiecărei imprimări, în baza consumului de cerneală și hârtie, permițându-vă să evaluați cu exactitate fiecare lucrare de imprimare.

Epson Cloud Solution PORT

Creșteți nivelurile de producție prin planificarea eficientă a producției, prelungirea timpului de funcționare și asistență îmbunătățită pentru flota de imprimante.

Aflaţi mai multe

Program de selectare Epson RIP

Soluţiile RIP selectate vă ajută să obţineţi rapid cele mai bune rezultate posibile şi să oferiţi performanţă înaltă folosind imprimanta SureColor Series de la Epson.

SC-S80600L SC-S60600L
SC-S80600 SC-S60600 SC-S40600

Programul Epson de vouchere pentru soluții

Când achiziţionaţi o nouă imprimantă SureColor SC-S, veţi găsi în pachet o gamă de soluţii software de la Epson care acoperă nevoile dvs.

Optaţi pentru adăugarea ediţiei Onyx RIP Centre sau Caldera Sign RIP de la Epson.

Pentru mai multe informații, accesați linkurile de mai jos sau contactați distribuitorul local.

CENTRUL RIP ONYX CALDERA

Studii de caz

Previous Next

Filme video

Comparați
Închidere

Comparare produse

din 3 selectate

Comparare selectate

Contactați-ne

Pentru mai multe informații despre soluțiile Epson, completați mai jos detaliile dumneavoastră și un reprezentant Epson vă va contacta.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Completați acest câmp
Completați acest câmp
Completați acest câmp
Completați acest câmp
Completați acest câmp
Aș dori să primesc informații prin e-mail despre produse, promoții, oferte și evenimente Epson viitoare.

 1. Depinde de software-ul RIP.

  Pentru informații suplimentare, contactați biroul Epson local sau vizitați www.epson.ro

  Austria 01 253 49 78 333 Belgia +32 (0)2 792 04 47 Cehia 800/142 052 Danemarca 44 50 85 85 Finlanda 0201 552 091 Franța 09 74 75 04 04 (costul unui apel local, este posibil să se aplice taxe de operator) Germania +49 (0) 2159/92 79 500 Grecia 210‑8099499 Ungaria 06800 147 83 Irlanda 01 436 7742 Italia 02‑660321 10 (0,12 €/min) Luxemburg +352 27860692 Orientul Mijlociu +9714 8872172 Olanda +31 (0)20 708 5099 Norvegia +47 67 11 37 00 Polonia 0‑0‑800 4911299 (0,16 zł/min) Portugalia 707 222 111 Rusia (095) 777‑03‑55 Slovacia 0850 111 429 Africa de Sud (+2711) 465‑9621 Spania 93 582 15 00 Suedia 0771‑400135 (Mobilsamtal – 0,99 kr/min, Lokala samtal – 0,30 kr/min, Utlandssamtal – 0,89 kr/min) Elveția 022 592 7923 Turcia (0212) 3360303 Marea Britanie 0871 222 6702

  Mărcile comerciale și mărcile înregistrate sunt proprietatea companiei Seiko Epson Corporation sau a deținătorilor respectivi.

  Informațiile privind produsul se pot modifica fără nicio notificare prealabilă.

 2. „Piesele care pot fi înlocuite de utilizator” sunt disponibile doar pentru clienții calificați cu un pachet de servicii CoverPlus Plus.