SUNTEŢI INTERESAT SĂ ECONOMISIŢI ENERGIE ŞI SĂ REDUCEŢI EMISIILE DE CO2 PRIN INTERMEDIUL GAMEI WORKFORCE PRO?

CONTACTAŢI-NE

CALCULATOR CO2 ŞI ELECTRICITATE

În cadrul unor teste independente, modelele Epson WorkForce Pro au utilizat cu până la 83 % mai puţină energie în comparaţie cu imprimantele şi copiatoarele laser1. Aflaţi câtă electricitate puteţi economisi şi cât de mult puteţi reduce emisiile de CO2 prin intermediul calculatorului nostru de mai jos.

Descoperiţi cât de mult puteţi economisi în 3 paşi simpli

Adăugaţi mai multe imprimante

1 Conform calculelor Epson, imprimantele Epson WorkForce Pro WF-C8190DW utilizează cu 83% mai puțină energie decât HP Color LaserJet Enterprise M750dn, cel mai bine vândut model din segmentul de imprimante A3 color cu o singură trecere, cu viteza de 21-30 ppm (Raportul IDC de urmărire trimestrială a dispozitivelor periferice pe suport de hârtie, pentru livrările din trimestrul 4 din 2015 până în trimestrul 3 din 2019, publicat în trimestrul 2 din 2020). Metodologia se bazează pe „Consumul tipic de energie”, așa cum este definit și/sau simulat în procedura de testare ENERGY STAR și exprimat în kWh pe an. Economia de CO2 a fost calculată ca fiind proporțională cu economia de energie, pe baza unei generări medii pe teritoriu de kg de CO2 per kWh de electricitate utilizată.

Epson se angajează să vă protejeze informațiile personale și să respecte confidențialitatea. Pentru a înțelege mai multe despre datele personale pe care le colectăm de pe site-ul nostru, puteți citi declarația privind informațiile confidențiale.