SOLUŢIILE EPSON PENTRU ACASĂ

Soluţii Epson pentru acasă

Concret, direct şi util – acesta este genul de sfat de care aveţi nevoie când cumpăraţi o imprimantă, un scaner sau un proiector. Suntem aici pentru a vă ajuta – găsiţi mai jos echipamentul de care aveţi nevoie şi descoperiţi modul în care Epson vă poate ajuta să daţi viaţă ideilor dumneavoastră.

Imprimare la dumneavoastră acasă

Am simplificat alegerea unei imprimante. Gama noastră completă este segmentată, iar astfel este mai simplu să găsiţi o imprimantă cu cele mai bune funcţii pentru cerinţele dumneavoastră.

EcoTank

Căutaţi o opţiune cu un cost extrem de redus? Imprimanta noastră EcoTank vine echipată cu cerneală originală pentru a vă permite să economisiţi în medie 90% din costurile cu cerneala1. Încă de la început, aveţi suficientă cerneală pentru a tipări mii de pagini – ceea ce înseamnă că economisiţi timp şi bani, deoarece nu schimbaţi frecvent cartuşele.

Aflaţi mai multe

Imprimante EcoTank monocrome

EcoTank are un rezervor de cerneală mare, care poate fi realimentat cu recipientele de cerneală incluse. Primești odată cu imprimanta suficientă cerneală pentru a imprima mii de pagini, reducând costurile și economisind timp, deoarece nu trebuie să înlocuiești frecvent tonerul.

Aflaţi mai multe

Biroul de acasă

Indiferent dacă lucraţi de acasă sau într‑un birou mic, gama rapidă, eficientă şi totuşi compactă de imprimante WorkForce Pro constituie un element excelent pe care să îl includeţi în mediul dumneavoastră de lucru. Descoperiţi modul în care aceste imprimante wireless vă pot spori productivitatea, menţinând în acelaşi timp costurile de operare la un nivel minim.

Aflaţi mai multe

Soluţii creative

Faceţi-vă viaţa mai uşoară şi mai distractivă folosind gama noastră de şabloane de tipărit gratuite pentru acasă, pentru nevoile copiilor şi pentru cele administrative.

Coli de tipărit

Oferiţi-vă un avantaj profesional cu şabloanele noastre gratuite pe care le puteţi tipări. Puteţi crea anteturi, plicuri, broşuri şi multe altele, folosind un stil unitar. De asemenea, există calendare şi modele de planificare săptămânală pentru a vă ajuta să ţineţi pasul, precum şi jocuri sau proiecte de bricolaj distractive pentru timpul liber.

Aflaţi mai multe

Soluţii de divertisment

Cu ajutorul proiectoarelor Epson, casa dumneavoastră se transformă în scena acţiunii. Indiferent dacă vizionaţi sporturile favorite, urmăriţi un film clasic, redaţi conţinut în flux sau vă bucuraţi de cel mai nou joc, transformaţi această experienţă într-una cu adevărat memorabilă printr-o imagine proiectată incredibilă. Puteţi capta atenţia tuturor şi puteţi reuni familia şi prietenii, pentru a vă bucura împreună de acele momente memorabile.

Home Cinema

Ca lideri mondiali în tehnologia imaginii2, ştim cum să oferim o experienţă cinematografică de înaltă calitate. Bucuraţi-vă de filme, de conţinut multimedia şi de multe altele cu aceste proiectoare uşor de folosit.

Aflaţi mai multe

Jocuri

Timpul dumneavoastră liber se va transforma – casa dumneavoastră este pe punctul de a deveni epicentrul nopţilor de jocuri. Indiferent dacă vă feriţi de obstacolele de pe teren, luaţi o curbă sau înfruntaţi cu curaj lumi noi, oricine poate participa la acţiune cu un proiector Epson.

Aflaţi mai multe

Home Cinema Projector Finder

Home Cinema Projector Finder este uşor de folosit şi vă va ajuta să găsiţi cel mai bun proiector pentru divertisment pentru acasă.

Începeţi acum

Sporturi

Toată lumea ar trebui să fie prezentă în ziua meciului. Cu un proiector Epson puteţi crea o experienţă legendară, căreia prietenii dumneavoastră nu îi vor putea rezista. Mai mare, mai luminos şi mai clar ca oricând – prezentaţi jocul superb în toata gloria lui.

Aflaţi mai multe

Accesorii portabile

Un mod complet nou de a vedea lumea

Cea mai bună modalitate de a experimenta realitatea augmentată şi pilotarea de drone, folosind cei mai uşori ochelari inteligenţi din lume, cu ecran OLED3

Aflaţi mai multe

Un orizont luminos pentru FPV

Cu Moverio BT-300, puteţi vedea o mulţime de lucruri. Acesta este cel mai recent progres al tehnologiei FPV (pilotare video) portabile şi cea mai bună modalitate de a surprinde fotografii şi videoclipuri folosind o dronă.

Aflaţi mai multe

Epson Connect

Tipărire simplă de pe tablete, smartphone-uri şi multe altele cu aplicaţiile gratuite şi uşor de folosit.

Aflaţi mai multe
  1. Numărul aproximativ de cartuşe necesare/economii realizate tipărind acelaşi număr de pagini, când se utilizează recipiente cu cerneluri incluse în gama EcoTank, fără a include preţul hardware-ului. Comparaţie realizată între media gamei A4 EcoTank şi media celor mai bine vândute 10 modele în Europa de Vest în perioada ianuarie 2017 – decembrie 2017, potrivit GfK. Costurile de tipărire au fost calculate la proporţiile cartuşelor Standard şi XL de pe piaţa din Europa Occidentală, conform studiului GfK pentru aceeaşi perioadă de referinţă, utilizând preţurile medii de vânzare cu amănuntul. Capacitatea cartuşelor de cerneală este indicată în datele comunicate pe site-urile web ale producătorilor
  2. Cea mai mare cotă de piaţă pentru proiectoarele de peste 500 de lumeni. (Sondaj desfăşurat de Futuresource Consulting Limited pentru perioada 2001 – 2016)
  3. Comparativ cu datele disponibile pe site-urile web ale producătorilor de dispozitive concurente cu funcţii similare începând cu ianuarie 2016. Greutatea estimată a căştii Moverio BT-300: 69 g.