PrecisionCore

Tehnologia viitorului

VITEZĂ

Tehnologia capului de imprimare PrecisionCore furnizează calitatea rezultatelor Epson renumită, lideră în domeniu, la o viteză superioară. Inci cu inci, cipurile Epson de imprimare de mare rezoluţie reprezintă una dintre cele mai rapide tehnologii de imprimare cu jet de cerneală din lume. Elementele piezo PrecisionCore emit aproape 50.000 de jeturi pe secundă.

CALITATE

PrecisionCore are o densitate a duzei de aproape trei ori mai mare decât capetele de imprimare piezo Epson convenţionale. Aceste duze au un diametru de aproximativ 20 microni şi produc puncte mici, rotunde, repetabile de aproximativ 40 microni. Această precizie a punctelor este importantă mai ales pentru crearea unui text clar şi a unor linii fine.

FIABILITATE

PrecisionCore introduce un nou sistem care utilizează puterea cristalelor piezo pentru a spori fiabilitatea. Elementul piezo poate genera o tensiune care este capabilă să detecteze în câteva milisecunde dacă jeturile sunt emise normal. Are capacitatea de autodiagnosticare aproape instantanee.

FLEXIBILITATE A CERNELURILOR ŞI MEDIILOR DE TIPĂRIRE

Elementul micro-mecanic PrecisionCore care emite jeturi evită limitările de materiale cu care se confruntă sistemele bazate pe căldură. Permite formule de cerneluri mai pline de culoare şi mai durabile, care conţin concentraţii mai mari de coloranţi şi lianţi decât sistemele cu jet de cerneală bazate pe căldură şi permite, de asemenea, imprimarea pe o gamă mai largă de medii de tipărire.

SCALABILITATE
 
 

PrecisionCore este o tehnologie scalabilă potrivită pentru produse diverse, de la sisteme industriale, precum presele mari pentru etichete, până la imprimantele de birou. Modularitatea sa permite cipurilor de imprimare PrecisionCore să fie aliniate atât în capul de imprimare serial mobil, cât şi în capul în linie fix.

TEHNOLOGIE PRECISIONCORE INOVATOARE

Tehnologia PrecisionCore a capetelor de imprimare reprezintă produsul uneia dintre cele mai mari investiţii în cercetare şi dezvoltare din istoria Epson, combinând experienţa companiei în fabricare de MEMS (sisteme micro-electro-mecanice) cu descoperirile din ştiinţa materialelor.

Creăm viitorul prin intermediul tehnologiei fără încălzire

Sporiți productivitatea și reduceți impactul asupra mediului înconjurător fără compromisuri.

Aflaţi mai multe

PROCESUL DE DEZVOLTARE ŞI FABRICARE

Epson a anunţat recent finalizarea a două noi linii de producţie pentru capete de imprimare cu jet de cerneală în Japonia, care au costat 125 milioane Euro. Aceste noi linii de producţie fac posibilă crearea noului cip de imprimare MicroTFP şi a unei întregi game de capete de imprimare noi.

THIN FILM PIEZO

Un cristal piezo se curbează atunci când este aplicată o tensiune electrică. Această mişcare este forţa de acţionare a „pompelor de cerneală” minuscule din fiecare duză a capetelor de imprimare Epson. În general, cu cât elementul piezo este mai subţire, cu atât se curbează mai mult. MicroTFP dublează puterea de curbare a dispozitivului de acţionare piezo în comparaţie cu capul de imprimare TFP.

SISTEME MICRO-ELECTRO-MECANICE

Tehnologia MEMS este utilizată pentru a crea accelerometre pentru automobile şi telefoane mobile, piese utilizate în hard disk-uri şi alte dispozitive. Combinând procesele MEMS cu ştiinţa avansată a materialelor piezo, Epson a putut să creeze dispozitive de acţionare microscopice, foarte performante, şi să formeze canale de cerneală de mare acurateţe, permiţând emiterea precisă, cu viteză ridicată a cernelii.

ASAMBLARE DE PRECIZIE

Aceste cipuri de imprimare sunt, apoi, conectate la rezervoare de cerneală, filtre şi sisteme electronice şi, în final, sunt integrate în linii de asamblare complet automatizate, echipate cu sistemele de automatizare pentru fabrici de top, produse de Epson, intervenţia umană fiind aproape inutilă.

Roboţii scalari cu şase axe lucrează împreună cu tehnologia proprietară de procesare a imaginii şi de asamblare pentru a produce cu un flux constant ansambluri integrate de cipuri, care formează platforma pentru respectivele capete de imprimare.

ANALIZA STĂRII DUZĂ

SurePress L-6034VW este prima presă industrială Epson cu o singură trecere şi prima care utilizează noua tehnologie Epson PrecisionCore cu cap de imprimare în linie. Noul cap de imprimare în linie PrecisionCore este componenta cheie din spatele performanţelor înalte, fiabilităţii ridicate, mentenanţei reduse şi costurilor de exploatare scăzute ale modelului SurePress L-6034VW.