Echipa de conducere a companiei Epson Europe

Echipa noastră de conducere şi-a luat angajamentul de a dezvolta organizaţia printr-un leadership atent, bazat pe experienţă şi de a îmbunătăţi vieţile angajaţilor, clienţilor şi partenerilor noştri.

Kazuyoshi Yamamoto

Preşedinte şi Director de Operaţiuni, Epson Europe B.V.

Kazuyoshi Yamamoto a devenit Preşedintele companiei Epson Europe B.V. în iunie 2015, după ce a activat mulţi ani ca reprezentant al Epson Europe B.V., în Moscova, în Ucraina şi în Kazahstan. De asemenea, a fost timp de şapte ani preşedinte al companiei în Indonezia.

Dl Yamamoto s-a alăturat departamentului de marketing şi vânzări al companiei Epson în 1999, după 16 ani de experienţă în vânzări şi marketing în câteva companii mari (Sharp şi Sony).

Dl Yamamoto este licenţiat în ştiinţe umaniste la Universitatea de Limbi Străine din Kobe. Este căsătorit şi are un băiat.

Rob Clark

Vicepreședinte Senior, Epson Europe B.V.

Rob Clark este vicepreședinte senior în cadrul Epson Europe și este responsabil pentru toate operațiunile de vânzări și marketing în regiunea EMEAR.

Anterior, Rob a fost Vicepreşedinte de marketing şi dezvoltarea afacerii, iar înainte a activat cinci ani ca director al diviziei de imprimante cu jet de cerneală a companiei Epson Europe.

Inițial angajat al Epson ca director de produs pentru imprimantele matriciale, Rob a avansat în structura ierarhică a marketingului de produse și a administrării întreprinderii, ocupând totodată funcția de director general în cadrul Epson UK.

Înainte de a se alătura Epson, Rob a lucrat în domeniul distribuției IT, dobândind experiență în vânzări și marketing direct către distribuitori și comercianți cu amănuntul. Rob și-a început cariera profesională ca responsabil tehnic pentru autoritatea guvernamentală britanică, după ce și-a finalizat studiile în inginerie electrică și electronică.

Yoshiro Nagafusa

Vicepreşedinte senior, Epson Europe

Yoshiro este vicepreşedinte senior în cadrul companiei Epson în Europa şi este responsabil pentru optimizarea infrastructurii şi a operaţiunilor de vânzare ale organizaţiei în regiunea CISMEA.

De asemenea, este şi director executiv în cadrul companiei Seiko Epson Corporation

Yoshiro lucrează pentru Epson de mai bine de 30 de ani. În tot acest timp, a deţinut o varietate de poziţii de senior în cadrul operaţiunilor Epson din întreaga lume, inclusiv Germania, Singapore şi Ţările de Jos. Cea mai recentă funcţie a sa a fost cea de Director General Administrativ Adjunct pentru divizia de vânzări şi marketing din Japonia a grupului SEC.

Yoshiro a revenit la Epson Europe pentru a doua oară. Anterior, din 2014, timp de cinci ani, a fost vicepreşedinte responsabil de marketing strategic.

Yoshiro este căsătorit, are o fiică şi a absolvit Ştiinţe Economice la Universitatea Rikkyo din Tokio, Japonia.

Keisuke Fujii

Vicepreşedinte, Operaţiuni de afaceri, Epson Europe B.V.

Keisuke Fujii este responsabil cu operațiunile comerciale în regiunea EMEAR. În baza acestei competențe, Fujii supraveghează toate analizele și planificările privind activitățile comerciale, precum și structurile operaționale, inclusiv departamentul financiar, cel de resurse umane, lanțul de aprovizionare și departamentul IT de pe întregul teritoriul EMEAR.

După 11 ani de activitate în cadrul Epson, în 2019 Fujii s-a transferat la Epson Europa. Anterior, acesta a deținut o serie de poziții în cadrul Seiko Epson Corporation, iar în ultimii patru ani a fost responsabil cu sprijinirea companiilor din grupul Epson din întreaga lume pentru raportarea către conducerea executivă globală.

Fujii este căsătorit și are doi copii.

Duncan Ferguson

Vicepreședinte, Professional Printing & Robotics, Epson Europe B.V. și Country Manager, Epson UK.

Duncan Ferguson este vicepreședintele responsabil pentru printare profesională și robotică în cadrul Epson Europe și manager pe țară în cadrul Epson UK.

Alăturându-se Epson în 2003 în calitate de director al departamentului Pro-Graphics, a impus cu rapiditate cerneala Epson UltraChrome ca principalul set de cerneluri pentru grafică profesionistă atât pentru imprimantele comerciale profesionale independente, cât și pentru cele orientate spre producție.

Duncan a deținut o serie de funcții de conducere superioară în cadrul Epson, în cadrul departamentelor de imprimare profesională, etichete, semnalistică, materiale textile și, mai recent, robotică.

Duncan și început cariera la Shell Chemicals în departamentele de servicii clienți și vânzări tehnice, iar ulterior s-a transferat la Kodak unde a fost responsabil pentru vânzări și servicii în cadrul sectoarelor de prelucrare profesională, digitală și pentru sănătate a imaginii în Marea Britanie și Europa.

Duncan este licențiat în chimie de către Universitatea din Durham. Este căsătorit, are doi copii și este pasionat de cricket.

Neil Colquhoun

Vicepreședinte CISMEA și Professional Displays, Epson Europe B.V.

Neil Colquhoun este vicepreședinte în cadrul Epson pentru regiunea CISMEA și este responsabil pentru afișajele profesionale. La Epson, se ocupă de administrarea regiunii CISMEA și de operațiunile comerciale care vizează afișajele profesionale în regiunea EMEAR.

Neil s-a alăturat Epson în 2012 în calitate de director de vânzări business pentru Marea Britanie, înainte de a avansa la o funcție la nivel european, inițial în calitate de director comercial al diviziei Visual instruments și apoi în calitate de director executiv al diviziei Professional Displays.

Înainte de a se alătura Epson, Neil a deținut o varietate de funcții de conducere superioară în departamentele de marketing și vânzări în cadrul companiilor Panasonic Europe, Pioneer, Mars UK și Coca-Cola. Neil a fost licențiat cu mențiuni speciale în Managementul producției de către Universitatea din Sunderland și a absolvit studii postuniversitare de Economie internațională în cadrul Universității din Irvine, California.

Neil locuiește în Londra și activitățile sale din timpul liber includ fotbalul, hot yoga și scufundările.

Massimo Pizzocri

Vicepreşedinte pentru Europa Centrală şi de Est (CEE) şi Director executiv, Epson Italia

Massimo şi-a început activitatea la Epson Italia în 1999, devenind director de marketing pentru Italia, apoi director de marketing strategic pentru întreaga regiune EMEA.

În 2006, a fost numit director executiv al companiei Epson Italia şi, ulterior, a fost numit Vicepreşedinte al diviziei Consumer Sales, Epson Europe, fiind responsabil cu vânzarea tuturor produselor Consumer în toată regiunea EMEA, precum şi cu canalele de distribuţie şi retail/comerţ electronic. De atunci deţine funcţia de Vicepreşedinte pentru Europa Centrală şi de Est.

Înainte de a lucra la Epson, Massimo a lucrat la DuPont, în domeniul graficii.

Massimo a locuit în Italia, Germania şi Anglia. În timpul liber, îi place să facă drumeţii şi să citească. Este un voluntar activ al Crucii Roşii.

Darren Phelps

Vicepreşedinte, divizia Business Printing & Scan, Epson Europe B.V.

Darren este Vicepreşedinte al diviziei Business Sales pentru Epson în Europa.

Lucrează în industria IT de peste 20 de ani, deţinând mai multe funcţii de conducere de-a lungul timpului.

Darren s-a alăturat echipei Epson Europe în februarie 2016, în calitate de director de vânzări prin distribuitori, axându-se în principal pe consolidarea unui canal de distribuitori de valoare prin dezvoltarea programelor şi stimulentelor dedicate canalelor de distribuţie, al căror scop era aducerea unui plus de valoare canalului de distribuitori Epson. După aceea, a condus divizia Business Imaging (BI) a companiei Epson în EMEAR înainte de a fi promovat director executiv de vânzări prin canalele de distribuitori de valoare.

Înainte de a se alătura echipei Epson, Darren a fost director de canal de distribuţie pentru Lenovo Technology UK, conducând vânzările şi marketingul pentru produsele pentru piaţa firmelor mici şi mijlocii şi dezvoltând strategia de piaţă pentru canalele de distribuţie. Acest lucru a dus la extinderea rapidă a segmentului firmelor mici şi mijlocii şi a celui de piaţă intermediară. În plus, Darren a stabilit strategia de vânzare de business pentru segmentul intermediar al pieţei şi pentru utilizatorii finali, ceea ce dus la o creştere impresionantă şi la o cotă de piaţă foarte bună în regiune.

Darren şi-a început cariera IT în domeniul distribuţiei şi, de-a lungul timpului, a dobândit vaste şi variate cunoştinţe de business şi leadership în vânzări.

Darren este căsătorit, are 2 copii şi este pasionat de golf.

Karl Angove

Vicepreşedinte, divizia Consumer, Epson Europe

Karl s-a alăturat echipei Epson în 2018, ca director executiv al diviziei Consumer Sales pentru Europa de Vest, înainte de a-şi asuma rolul actual de Vicepreşedinte în mai 2019.

Înainte de a se alătura echipei Epson, Karl a deţinut o serie de funcţii de conducere în industria de retail în cadrul Dixons Carphone şi Metro AG în Marea Britanie, Franţa, Republica Cehă şi Germania, începându-şi cariera în magazinele Currys din Marea Britanie.

Karl deţine o diplomă BSC în Contabilitate şi finanţe de la University of Wales. Este căsătorit şi adoră să călătorească.

Epson Europe: Povestea noastră

Epson a fost întotdeauna înaintea timpului său. Literalmente. A fost fondată în 1942 ca o mică fabrică de ceasuri – Daiwa Kogyo Ltd. (mai târziu Seiko). Apoi compania a evoluat și a lansat modelul EP-101 în 1968. A fost prima imprimantă digitală compactă și ușoară din lume de la care s-a născut numele Epson – fiul lui EP (the son of the EP).

AFLAŢI MAI MULTE

Istoria companiei Epson

Istoria companiei Epson a fost presărată de premiere, de dorinţa de inovare şi de nevoia de a-şi depăşi limitele. De fapt, facem acest lucru în ultimii 50 de ani... şi vom continua şi în viitor pe acest drum. Nu este doar ambiţia noastră; este misiunea noastră.

AFLAŢI MAI MULTE