Echipa de conducere a companiei Epson Europe

Echipa noastră de conducere şi-a luat angajamentul de a dezvolta organizaţia printr-un leadership atent, bazat pe experienţă şi de a îmbunătăţi vieţile angajaţilor, clienţilor şi partenerilor noştri.

Kazuyoshi Yamamoto

Preşedinte şi Director de Operaţiuni, Epson Europe B.V.

Kazuyoshi Yamamoto a devenit Preşedintele companiei Epson Europe B.V. în iunie 2015, după ce a activat mulţi ani ca reprezentant al Epson Europe B.V., în Moscova, în Ucraina şi în Kazahstan. De asemenea, a fost timp de şapte ani preşedinte al companiei în Indonezia.

Dl Yamamoto s-a alăturat departamentului de marketing şi vânzări al companiei Epson în 1999, după 16 ani de experienţă în vânzări şi marketing în câteva companii mari (Sharp şi Sony).

Dl Yamamoto este licenţiat în ştiinţe umaniste la Universitatea de Limbi Străine din Kobe. Este căsătorit şi are un băiat.

Rob Clark

Vicepreședinte Senior, Epson Europe B.V.

Rob Clark este vicepreședinte senior în cadrul Epson Europe și este responsabil pentru toate operațiunile de vânzări și marketing în regiunea EMEAR.

Anterior, Rob a fost Vicepreşedinte de marketing şi dezvoltarea afacerii, iar înainte a activat cinci ani ca director al diviziei de imprimante cu jet de cerneală a companiei Epson Europe.

Inițial angajat al Epson ca director de produs pentru imprimantele matriciale, Rob a avansat în structura ierarhică a marketingului de produse și a administrării întreprinderii, ocupând totodată funcția de director general în cadrul Epson UK.

Înainte de a se alătura Epson, Rob a lucrat în domeniul distribuției IT, dobândind experiență în vânzări și marketing direct către distribuitori și comercianți cu amănuntul. Rob și-a început cariera profesională ca responsabil tehnic pentru autoritatea guvernamentală britanică, după ce și-a finalizat studiile în inginerie electrică și electronică.

Hideki Kitamura

Vicepreşedinte, Operaţiuni de afaceri, Epson Europe B.V.

Hideki Kitamura este responsabil cu Operaţiunile de afaceri în regiunea EMEAR. În această funcţie, dl Kitamura supervizează operaţiunile de audit, juridice, de resurse umane, financiare, legate de lanţul de aprovizionare, de infrastructură, legate de relaţii cu clienţii şi de IT în întreaga regiune EMEAR.

Înainte de această funcţie, dl Kitamura a avut mai multe posturi în companii ale grupului Epson, cel mai recent activând opt ani în compania Epson America.

Dl Kitamura s-a alăturat companiei Epson în 1983, după terminarea studiilor universitare cu specializarea în economie. Iniţial lucrând în departamentul Financiar în Japonia, dl Kitamura a fost responsabil cu controlul bugetului, managementul numerarului şi al tranzacţiilor valutare, înainte de a se muta în Germania pentru a-şi continua dezvoltarea aptitudinilor ca stagiar în finanţe.

Duncan Ferguson

Vicepreședinte, Professional Printing & Robotics, Epson Europe B.V. și Country Manager, Epson UK.

Duncan Ferguson este vicepreședintele responsabil pentru printare profesională și robotică în cadrul Epson Europe și manager pe țară în cadrul Epson UK.

Alăturându-se Epson în 2003 în calitate de director al departamentului Pro-Graphics, a impus cu rapiditate cerneala Epson UltraChrome ca principalul set de cerneluri pentru grafică profesionistă atât pentru imprimantele comerciale profesionale independente, cât și pentru cele orientate spre producție.

Duncan a deținut o serie de funcții de conducere superioară în cadrul Epson, în cadrul departamentelor de imprimare profesională, etichete, semnalistică, materiale textile și, mai recent, robotică.

Duncan și început cariera la Shell Chemicals în departamentele de servicii clienți și vânzări tehnice, iar ulterior s-a transferat la Kodak unde a fost responsabil pentru vânzări și servicii în cadrul sectoarelor de prelucrare profesională, digitală și pentru sănătate a imaginii în Marea Britanie și Europa.

Duncan este licențiat în chimie de către Universitatea din Durham. Este căsătorit, are doi copii și este pasionat de cricket.

Neil Colquhoun

Vicepreședinte CISMEA și Professional Displays, Epson Europe B.V.

Neil Colquhoun este vicepreședinte în cadrul Epson pentru regiunea CISMEA și este responsabil pentru afișajele profesionale. La Epson, se ocupă de administrarea regiunii CISMEA și de operațiunile comerciale care vizează afișajele profesionale în regiunea EMEAR.

Neil s-a alăturat Epson în 2012 în calitate de director de vânzări business pentru Marea Britanie, înainte de a avansa la o funcție la nivel european, inițial în calitate de director comercial al diviziei Visual instruments și apoi în calitate de director executiv al diviziei Professional Displays.

Înainte de a se alătura Epson, Neil a deținut o varietate de funcții de conducere superioară în departamentele de marketing și vânzări în cadrul companiilor Panasonic Europe, Pioneer, Mars UK și Coca-Cola. Neil a fost licențiat cu mențiuni speciale în Managementul producției de către Universitatea din Sunderland și a absolvit studii postuniversitare de Economie internațională în cadrul Universității din Irvine, California.

Neil locuiește în Londra și activitățile sale din timpul liber includ fotbalul, hot yoga și scufundările.

Massimo Pizzocri

Vicepreşedinte al diviziei Consumer Sales a companiei Epson Europe B.V. şi Director executiv al companiei Epson Italy

Massimo Pizzocri este responsabil de vânzările tuturor produselor Consumer în regiunea EMEA, precum şi cu canalele de distribuţie şi retail/comerţ electronic.

Massimo şi-a început activitatea în compania Epson Italy în 1999, devenind în cele din urmă Director de marketing pentru Italia, apoi Director de marketing strategic pentru întreaga regiune EMEA. În 2006, a fost numit Director executiv al companiei Epson Italy, funcţie pe care o are încă, pe lângă responsabilităţile sale de Vicepreşedinte al diviziei Consumer Sales a companiei Epson Europe.

Înainte de a lucra la Epson, Massimo a lucrat la DuPont, în domeniul graficii.

Massimo a locuit în Italia, Germania şi Anglia. În timpul liber, îi place să facă drumeţii şi să citească. Este un voluntar activ al Crucii Roşii.

Epson Europe: Povestea noastră

Epson a fost întotdeauna înaintea timpului său. Literalmente. A fost fondată în 1942 ca o mică fabrică de ceasuri – Daiwa Kogyo Ltd. (mai târziu Seiko). Apoi compania a evoluat și a lansat modelul EP-101 în 1968. A fost prima imprimantă digitală compactă și ușoară din lume de la care s-a născut numele Epson – fiul lui EP (the son of the EP).

AFLAŢI MAI MULTE

Istoria companiei Epson

Istoria companiei Epson a fost presărată de premiere, de dorinţa de inovare şi de nevoia de a-şi depăşi limitele. De fapt, facem acest lucru în ultimii 50 de ani... şi vom continua şi în viitor pe acest drum. Nu este doar ambiţia noastră; este misiunea noastră.

AFLAŢI MAI MULTE