Echipa de conducere a companiei Epson Europe

Echipa noastră de conducere şi-a luat angajamentul de a dezvolta organizaţia printr-un leadership atent, bazat pe experienţă şi de a îmbunătăţi vieţile angajaţilor, clienţilor şi partenerilor noştri.

Kazuyoshi Yamamoto

Preşedinte şi Director de Operaţiuni, Epson Europe B.V.

Kazuyoshi Yamamoto a devenit Preşedintele companiei Epson Europe B.V. în iunie 2015, după ce a activat mulţi ani ca reprezentant al Epson Europe B.V., în Moscova, în Ucraina şi în Kazahstan. De asemenea, a fost timp de şapte ani preşedinte al companiei în Indonezia.

Dl Yamamoto s-a alăturat departamentului de marketing şi vânzări al companiei Epson în 1999, după 16 ani de experienţă în vânzări şi marketing în câteva companii mari (Sharp şi Sony).

Dl Yamamoto este licenţiat în ştiinţe umaniste la Universitatea de Limbi Străine din Kobe. Este căsătorit şi are un băiat.

Rob Clark

Vicepreşedinte senior al companiei Epson Europe B.V. şi Director executiv al companiei Epson UK.

Rob Clark este Vicepreşedinte senior al companiei Epson Europe şi este responsabil pentru activităţile de vânzări şi marketing pentru regiunea EMEAR, precum şi pentru activităţile din Regatul Unit al Marii Britanii.

Anterior, Rob a fost Vicepreşedinte de marketing şi dezvoltarea afacerii, iar înainte a activat cinci ani ca director al diviziei de imprimante cu jet de cerneală a companiei Epson Europe.

Alăturându-se companiei Epson, mai întâi în calitate de product manager pentru imprimante matriciale, Rob a avansat în organizaţia de marketing a produselor şi de management al afacerii, gestionând totodată şi alte produse ale echipei de vânzări (proiectoare şi imprimante de format mare) pentru Epson UK.

Înainte de a se alătura companiei Epson, Rob a lucrat în domeniul distribuţiei IT, unde a câştigat experienţă în vânzarea şi marketingul direct către revânzători şi retaileri. Clark şi-a început cariera lucrând pentru guvernul Regatului Unit ca Director tehnic, după absolvirea studiilor de inginerie electrică şi electronică.

Hideki Kitamura

Vicepreşedinte, Operaţiuni de afaceri, Epson Europe B.V.

Hideki Kitamura este responsabil cu Operaţiunile de afaceri în regiunea EMEAR. În această funcţie, dl Kitamura supervizează operaţiunile de audit, juridice, de resurse umane, financiare, legate de lanţul de aprovizionare, de infrastructură, legate de relaţii cu clienţii şi de IT în întreaga regiune EMEAR.

Înainte de această funcţie, dl Kitamura a avut mai multe posturi în companii ale grupului Epson, cel mai recent activând opt ani în compania Epson America.

Dl Kitamura s-a alăturat companiei Epson în 1983, după terminarea studiilor universitare cu specializarea în economie. Iniţial lucrând în departamentul Financiar în Japonia, dl Kitamura a fost responsabil cu controlul bugetului, managementul numerarului şi al tranzacţiilor valutare, înainte de a se muta în Germania pentru a-şi continua dezvoltarea aptitudinilor ca stagiar în finanţe.

Massimo Pizzocri

Vicepreședinte, Europa Centrală și de Est, Epson Europe B.V. și Director General, Epson Italia

Massimo Pizzocri este responsabil pentru operațiunile Epson Europe în regiunea CEE. Anterior, acesta a deținut funcția de vicepreședinte de vânzări pentru segmentul Consumer în cadrul Epson Europe B.V., responsabil pentru vânzările tuturor produselor Consumer, precum și pentru canalele de distribuție și retail/e-tail.

Massimo şi-a început activitatea în compania Epson Italy în 1999, devenind în cele din urmă Director de marketing pentru Italia, apoi Director de marketing strategic pentru întreaga regiune EMEA. În 2006, a fost numit Director executiv al companiei Epson Italy, funcţie pe care o are încă, pe lângă responsabilităţile sale de Vicepreşedinte al diviziei Consumer Sales a companiei Epson Europe.

Înainte de a lucra la Epson, Massimo a lucrat la DuPont, în domeniul graficii.

Massimo a locuit în Italia, Germania şi Anglia. În timpul liber, îi place să facă drumeţii şi să citească. Este un voluntar activ al Crucii Roşii.

Adrian Clark

Vicepreședinte Business Sales, Epson Europe B.V.

Adrian Clark este responsabil pentru vânzările tuturor produselor business în regiunea EMEA. Înainte de a avea această funcție, Adrian a fost vicepreședinte în cadrul Epson Europe, responsabil pentru operațiunile din regiunea CISMEA.

Adrian lucrează la Epson din octombrie 2012, începând în organizaţia de vânzări din Regatul Unit, apoi mutându-se în echipa de management la nivel european.

Înainte de a se alătura companiei Epson, Adrian a activat într-un număr de companii de top din domeniul tehnologiei, în industriile IT (Intel), telecomunicaţii (Vodafone) şi transmisiuni video (Panasonic), unde a câştigat experienţă în canale directe şi indirecte de vânzări şi managementul vânzărilor şi al marketingului.

Adrian şi-a început cariera profesională ca inginer de dezvoltare şi prevânzări în sectorul de telecomunicaţii, după absolvirea studiilor de inginer în electronică.

Căsătorit şi cu doi băieţi, Adrian iubeşte zmeele şi proiectele de bricolaj.

Epson Europe: Povestea noastră

Epson a fost întotdeauna o companie vizionară. În sens propriu. Înfiinţată în 1942 ca o mică fabrică de ceasuri – Daiwa Kogyo Ltd. (devenită ulterior Seiko) – compania a ajuns firma oficială de măsurare a timpului la Jocurile olimpice de la Tokyo, din 1964, înregistrând şi imprimând rezultatele atleţilor.

AFLAŢI MAI MULTE

Istoria companiei Epson

Istoria companiei Epson a fost presărată de premiere, de dorinţa de inovare şi de nevoia de a-şi depăşi limitele. De fapt, facem acest lucru în ultimii 50 de ani... şi vom continua şi în viitor pe acest drum. Nu este doar ambiţia noastră; este misiunea noastră.

AFLAŢI MAI MULTE