REDEFINIM VIITORUL IMPRIMĂRII PRIN TEHNOLOGIA HEAT‑FREE

Imprimantele Epson cu jet de cerneală consumă mai puțină energie, fiind economice.

© Jasper Gibson

Tehnologie Heat‑Free

Nu putem nega faptul că ne confruntăm cu o criză climatică la nivel global. Dacă nu luăm măsuri, vom vedea în curând schimbări drastice ale ecosistemelor planetei noastre. Unul dintre lucrurile pe care le putem schimba este modul în care consumăm energie.

Arderea combustibililor fosili pentru a produce electricitate generează cantități enorme de CO2. În prezent, atât la nivel de companie, cât și individual, trebuie să acționăm pentru a economisi energie și a începe să folosim surse regenerabile. Alegerea unei soluții sustenabile este acum esențială, nu opțională.

Soluția este: TURN DOWN THE HEAT. Treceți la tehnologia Heat‑Free, pentru a reduce consumul de energie. Chiar și o mică schimbare poate fi de un real ajutor. Dacă fiecare locuitor al planetei face o mică schimbare, impactul pozitiv poate fi considerabil. Pagină cu pagină, putem schimba întreaga poveste împreună.

Vizualizare produse

TURN DOWN THE HEAT

Epson și National Geographic colaborează pentru a promova ideea potrivit căreia conservarea căldurii este o modalitate excelentă de a ne minimiza impactul asupra mediului. În acest scurt videoclip, exploratorul National Geographic, Katey Walter Anthony, explică modul în care „căldura distruge permafrostul. Conservarea căldurii este una dintre cele mai bune modalități de a minimiza impactul nostru asupra mediului. Alegerea tehnologiei Heat‑Free pentru a reduce consumul de energie va diminua emisiile de gaze cu efect de seră și va contribui la încetinirea dezghețării permafrostului din zona arctică.”

© Jasper Gibson

Comparație între procesele de imprimare

Imprimantele laser și cele cu jet de cerneală pot arăta la fel pe dinafară. Important, însă, este ceea ce se află în interior. Imprimantele cu tehnologia Epson Heat‑Free nu necesită căldură în procesul de evacuare a cernelii. În schimb, se aplică o presiune pe elementul Piezo, care se flexează înapoi și înainte, evacuând cerneala din capul de imprimare.

Avantajele tehnologiei Heat‑Free

Creșteți productivitatea și reduceți impactul asupra mediului înconjurător, fără compromisuri.

Consumul redus de energie înseamnă economie de energie și de bani

Imprimantele Epson cu tehnologia Heat‑Free utilizează cu până la 83% mai puțină energie1, deoarece nu folosesc căldură pentru încălzire. Deoarece imprimantele cu jet de cerneală nu au rezistență electrică pentru încălzire, consumul lor energetic este mult mai mic.

Mai puține piese de schimb, un impact mai mic asupra mediului înconjurător

Imprimantele laser au, de obicei, mai multe consumabile și, în general, necesită înlocuirea periodică a tamburului, a curelei de transfer și fuserului. Datorită tehnologiei Heat‑Free, imprimantele noastre cu jet de cerneală produc cu până la 96% mai puține deșeuri de consumabile decât imprimantele laser2.

Economisiți timp datorită vitezei mari de imprimare

Imprimantele cu tehnologia Heat‑Free nu necesită căldură pentru încălzirea la pornire sau la activarea din starea de repaus. Prin urmare, imprimarea poate începe imediat, activarea fiind cu până la 50% mai rapidă decât în cazul imprimantelor laser3.

Mai puține intervenții înseamnă o productivitate mai mare

Datorită structurii Heat‑Free a imprimantelor Epson cu jet de cerneală, există mai puține piese care se pot defecta, deci numărul intervențiilor necesare scade.

Consum energetic cu până la 83% mai mic decât la imprimantele laser1
Deșeuri de consumabile cu până la 96% mai puține decât la imprimantele laser2
Activare cu până la 50% mai rapidă decât la imprimantele laser3

Descoperiți avantajele tehnologiei Epson Heat‑Free

Găsiți imprimanta ideală cu ajutorul instrumentului nostru de căutare a imprimantelor.

Vizualizați gama
WF-C8190DW

Descoperiţi cât de mult CO2 şi electricitate puteţi economisi

În testele independente, modelele WorkForce Pro de la Epson au utilizat cu până la 83% mai puţină energie decât imprimantele şi copiatoarele laser3. Vedeţi cât de multă electricitate şi cât de mult CO2 puteţi economisi, utilizând calculatorul nostru.

Aflați mai multe

Contactați-ne

Pentru mai multe informații despre soluțiile Epson, completați-vă mai jos detaliile, iar un reprezentant Epson vă va contacta.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Completați acest câmp
Completați acest câmp
Completați acest câmp
Completați acest câmp
Completați acest câmp
Aș dori să primesc informații prin e-mail despre produse, promoții, oferte și evenimente Epson viitoare.
Confirm că am cel puțin vârsta de 16 ani.

Aflați mai multe despre responsabilitatea socială corporativă

Mediu

Cu toții avem un rol important în construirea unui viitor mai bun.

Aflați mai multe

Societate

Suntem dedicați unor practici de afaceri sigure, legale și sustenabile.

Aflați mai multe

Etică

Încântarea și surprinderea clienților noștri cu produse și servicii inovatoare este doar începutul.

Aflați mai multe

Mediu

Cu toții avem un rol important în construirea unui viitor mai bun.

Aflați mai multe

Societate

Suntem dedicați unor practici de afaceri sigure, legale și sustenabile.

Aflați mai multe

Etică

Încântarea și surprinderea clienților noștri cu produse și servicii inovatoare este doar începutul.

Aflați mai multe
  1. Conform calculelor Epson, imprimantele Epson WorkForce Pro WF-C8190DW utilizează cu 83% mai puțină energie decât HP Color LaserJet Enterprise M750dn, cel mai bine vândut model din segmentul de imprimante A3 color cu o singură trecere, cu viteza de 21-30 ppm (Raportul IDC de urmărire trimestrială a dispozitivelor periferice pe suport de hârtie, pentru livrările din trimestrul 4 din 2015 până în trimestrul 3 din 2019, publicat în trimestrul 2 din 2020). Metodologia se bazează pe „Consumul tipic de energie”, așa cum este definit și/sau simulat în procedura de testare ENERGY STAR și exprimat în kWh pe an. Economia de CO2 a fost calculată ca fiind proporțională cu economia de energie, pe baza unei generări medii pe teritoriu de kg de CO2 per kWh de electricitate utilizată.
  2. Comparație între spațiile de depozitare, pe baza calculelor Epson privind cerințele de spațiu de depozitare pentru consumabilele ambalate, suficiente pentru a imprima 6.000 de pagini cu 12 imprimante și multifuncționale (3-în-1) selectate din 50% dintre cele mai bine vândute imprimante laser monocrom A4 (clasa sub 20 ppm), listate în Raportul IDC de urmărire trimestrială a dispozitivelor periferice pe suport de hârtie la nivel mondial din trimestrul 2 din 2019 privind rezultatele anului fiscal 2017. Volumele și capacitățile de imprimare medii pe fiecare unitate independentă de toner pentru fiecare model au fost calculate de Epson pe baza volumelor de imprimare și a dimensiunilor unităților individuale de toner publicate de producător pentru fiecare model (din august 2019). Dimensiunea reală și numărul de cartușe de toner necesare variază în funcție de modelul imprimantei laser. Volumele de imprimare menționate ale consumabilelor EcoTank sunt date numerice simulate, calculate de Epson pe baza metodologiei ISO/IEC24711, utilizând modelul de testare ISO/IEC19752.
  3. Pe baza calculelor Epson, economisirea timpului cu imprimantele business Epson cu jet de cerneală calculată în comparație cu „timpul de imprimare/copiere” mediu cel mai scăzut al echipamentelor laser business („din sarcina anterioară”, „din starea activă” sau „din starea de repaus”) raportat de ENERGY STAR a fost adăugată la timpul necesar pentru a imprima la viteză maximă paginile rămase dintr-o sarcină de imprimare de birou de dimensiuni medii și a fost înmulțită cu numărul mediu de sarcini de imprimare pe an, conform Keypoint Intelligence. Modele de imprimante laser identificate în Raportul IDC de urmărire trimestrială a dispozitivelor periferice pe suport de hârtie, pentru livrări între trimestrul 3 din 2016 și trimestrul 2 din 2020, publicat în trimestrul 2 din 2020.