REDEFINIM VIITORUL PRIN TEHNOLOGIA FĂRĂ ÎNCĂLZIRE

Sporiţi productivitatea şi reduceţi impactul asupra mediului înconjurător fără compromisuri.

Tehnologia fără încălzire

Imprimantele Epson cu jet de cerneală utilizează Tehnologia fără încălzire pentru a oferi beneficii avansate clienţilor.

Comparaţie proces de printare

Imprimantele laser şi cu jet de cerneală pot arăta la fel pe dinafară. Însă contează ceea ce se află în interior.

Tehnologia fără încălzire de la Epson nu necesită căldură în procesul de evacuare a cernelii. În schimb, se aplică o presiune pe elementul piezo, care se îndoaie înainte şi înapoi, evacuând cerneală din capul de printare.

În schimb, imprimantele laser trebuie să încălzească fuserul înainte de printare.

Procesul cu jet de cerneală termic

Tehnologia cu jet de cerneală termic aplică un curent electric pentru a încălzi cerneala și pentru a o emite prin capul de printare.

Procesul de evacuare Piezo

Spre deosebire de imprimantele cu jet de cerneală termic și imprimantele laser, tehnologia Epson fără încălzire nu necesită căldură în procesul de evacuare a cernelii. În schimb, se aplică o presiune pe elementul Piezo, care se îndoaie în spate și în față, evacuând cerneală din capul de printare.

Beneficiile Tehnologiei fără încălzire

Printare constantă la viteză mare

Tehnologia Epson fără încălzire nu necesită încălzire la pornirea sau activarea din standby a imprimantei. Acest lucru înseamnă că imprimarea începe imediat, spre deosebire de imprimantele laser care trebuie să preîncălzească fuserul pentru a imprima. Printarea constantă la viteză mare este garantată chiar şi pentru documentele cu volum mare de printare.

Consumul redus economiseşte energie şi bani

Tehnologia Epson fără încălzire utilizează mai puţină energie decât tehnologia laser, deoarece nu necesită încălzire. Deoarece imprimantele cu jet de cerneală nu au o unitate fuser care se încălzeşte, acest lucru duce la un consum mult mai mic de energie.

Mai puţine piese de schimb, un impact mai mic asupra mediului

De obicei, imprimantele laser au mai multe consumabile şi adesea necesită înlocuirea periodică a tamburului, curelei de transfer şi fuserului. Datorită Tehnologiei fără încălzire, imprimantele noastre cu jet de cerneală utilizează mai puţine piese care trebuie înlocuite decât într-o imprimantă laser, iar capetele de printare nu sunt consumabile. Acest lucru reduce impactul asupra mediului înconjurător şi necesitatea reciclării resurselor suplimentare.

Intervenţiile reduse sporesc productivitatea

Datorită structurii fără încălzire a imprimantelor Epson cu jet de cerneală, există mai puţine piese care se pot defecta, ceea ce reduce necesitatea intervenţiilor. Drept urmare, imprimantele Epson cu jet de cerneală oferă fiabilitate şi reduc în mod semnificativ timpii de inactivitate.

Descoperiţi singur beneficiile Tehnologiei Epson fără încălzire

Găsiţi imprimanta ideală prin intermediul instrumentului nostru de căutare a imprimantelor.

Vizualizaţi gama

Contactaţi-ne

Pentru mai multe informaţii despre soluţiile Epson, completaţi mai jos detaliile dvs. şi un reprezentant Epson vă va contacta.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Contactaţi-ne