SCANERE MOBILE

Creaţi un birou mobil cu ajutorul unui lider global în materie de soluţii de scanare. Special concepute pentru a oferi performanţă, gama de scanere business mobile de la Epson reprezintă soluţia ideală pentru angajaţii cu activitate de teren şi pentru mediile de lucru agile sau în spaţii restrânse.

Descărcaţi broşura

Capturaţi fiecare detaliu

Scanere A4 mobile pentru o gestionare simplă şi eficientă a documentelor din mers sau în medii de lucru în spaţii restrânse.

Dimensiuni compacte

Ideale pentru zonele de recepţie unde spaţiul este extrem de important, iar procesarea eficientă a documentelor este absolut necesară. Scanerele Epson sunt proiectate pentru a captura formulare, chitanţe şi cărţi de vizită, pentru o stocare cât mai organizată a documentelor.

Scanaţi de oriunde

Scanaţi din mers tot ce aveţi nevoie cu soluţiile de scanare mobilă de la Epson. Dispozitivele compacte şi uşoare pot fi transportate şi utilizate cu uşurinţă în afara biroului, fiind optimizate pentru rezultate precise şi rapide la toate modelele.

Aflaţi mai multe

Nivel superior de organizare

Oriunde vă desfăşuraţi activităţile profesionale, acum aveţi soluţii pentru a scana tot ce aveţi nevoie. Cu o varietate de pachete software incluse pentru a vă spori productivitatea şi pentru a automatiza procesele.

Aflaţi mai multe

Flexibilitate

Scanaţi medii cu grosimea cuprinsă între 35 gsm şi 270 gsm. Sau scanaţi loturi mici folosind modelele WorkForce DS-310 şi DS-360W, cu alimentatorul automat de documente de 20 de pagini, care este foarte convenabil.

Aflaţi mai multe

Opţiuni de alimentare şi Wi-Fi

Scanerele mobile de la Epson se pot alimenta dintr-o varietate de surse. Alegeţi un cablu cu ştecher convenţional, un cablu USB sau utilizaţi bateriile cu litiu-ion încorporate pentru modelele ES-60W, DS-80W şi DS-360W, pentru o scanare fără efort.

Funcţiile Wi-Fi încorporat şi Wi-Fi Direct întâlnite la modelele ES-60W, DS-80W şi DS-360W permit ca documentele să fie capturate şi direcţionate de pe smartphone-uri şi tablete, fără a avea nevoie de cabluri.

Epson DocumentScan

Descărcaţi din App Store OBŢINEŢI DIN Google Play

Avantaje cheie

 • Oferind unele dintre cele mai uşoare produse din clasa lor, scanerele ca WorkForce DS-70 şi DS-80W pot fi transportate cu uşurinţă în genţi sau huse.
 • Cu viteze de scanare de până la 25 de pagini pe minut, scanerele mobile din gama WorkForce permit scanarea simplă şi rapidă de oriunde.
 • Scanerele mobile de la Epson se pot alimenta dintr-o varietate de surse. Alegeţi un cablu cu ştecher convenţional, un cablu USB sau utilizaţi bateriile cu litiu-ion încorporate, disponibile pentru anumite modele.
 • Noul ecran LCD ajută la gestionarea lucrărilor
 • Datorită senzorului CIS, nu mai trebuie să aşteptaţi ca echipamentul să se încălzească. Puteţi scana imediat.
 • Scanare continuă cu mod de alimentare automată, care accelerează procesul de scanare.
 • O gamă de soluţii software create pentru a vă satisface cerinţele.
 • Compatibil cu o varietate de medii de tipărire, cuprinse între 35 gsm – 270 gsm, şi cu un mod de scanare a hârtiei cu o lungime de până la 1,8 m.
 • Design compact, uşor şi robust – cu până la 30% mai puţin voluminos decât modelele precedente1.

Gama ES

Scanaţi documente şi creaţi cu uşurinţă fişiere PDF , în care se poate căuta, folosind cele mai mici şi uşoare scanere mobile din gama Epson. Profitaţi de software-ul ScanSmart uşor de folosit. Lucraţi în modul preferat, beneficiind de posibilitatea de a salva în formatele JPEG, PDF şi PDF/A, de a scana în folder, de a trimite prin e-mail, de a printa, de a utiliza serviciile cloud şi de a converti în Word, Excel şi PowerPoint.

Software-ul ScanSmart

Cu noul software ScanSmart de la Epson, nu a fost niciodată mai simplu să scanaţi, să editaţi şi să salvaţi documente în doar trei paşi simpli.

Aflaţi mai multe

Gama DS

Fiţi organizat şi configuraţi-vă biroul oriunde cu o soluţie de scanare uşoară şi compactă.

Software-ul Epson Document Capture Pro este disponibil pentru gama de scanere DS, incluzând funcţii avansate ce permit denumirea, organizarea şi direcţionarea documentelor în cadrul firmei dvs. şi în afara acesteia. Creaţi profiluri profesionale şi automatizaţi procesele pentru a optimiza fluxurile de lucru.

Software de scanare avansat şi suport inclus pentru driver TWAIN. Salvaţi fişiere în următoarele formate: JPEG, PDF, PDF/A, BMP, TIFF, M/TIFF, PNG, DOCX, XLSX, PPTX.

 • Captură avansată Epson
 • Integrare în fluxurile de lucru
 • Recunoaşterea codurilor de bare pentru sortarea şi denumirea documentelor.
 • OCR zonal pentru denumirea documentelor
Document Capture Pro Document Capture Pro Server
Aflaţi mai multe

Aflaţi mai multe despre celelalte game de scanere business pe care le oferim

Scanere flatbed

Puneţi capăt supraîncărcării cauzate de gestionarea documentelor şi îmbunătăţiţi procesele fluxurilor de lucru cu o gamă de scanere tip „flatbed” versatile şi fiabile.

Aflaţi mai multe

Scanere cu alimentare automată

Începem prin a ne încânta şi surprinde clienţii cu produse şi servicii inovatoare.

Aflaţi mai multe

Contactaţi-ne

Pentru mai multe informaţii despre soluţiile Epson, completaţi mai jos detaliile dvs. şi un reprezentant Epson vă va contacta.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

 • Asistenţă

  Aveţi nevoie de ajutor?

  Vizitaţi pagina noastră de asistenţă pentru a afla informaţii utile şi date despre modul în care ne puteţi contacta.

  Aflaţi mai multe
 1. Când comparaţi cu Epson WorkForce DS-30.
Comparaţi
Închideţi

Comparaţi produsele

din 3 selectate

Comparaţi produsele selectate