SCANERE CU ALIMENTARE DE COLI

Creați un mediu de afaceri mai bun cu sprijinul unui lider mondial în soluții de scanare. Proiectată cu accentul pe performanță, gama de scanere business cu alimentare cu coli de la Epson este soluția ideală pentru birourile cu activitate încărcată.

Descărcați broșura Alegeți acum

30 de ani de experienţă – Epson a realizat primul său scaner de documente în 1986 şi de atunci am continuat să ne dezvoltăm. Peste 1 milion de scanere cu alimentare de coli vândute în întreaga lume1

Profitați de potențialul unui flux de lucru dinamic cu gama noastră de scanere cu alimentare de coli

Indiferent de necesităţile organizaţiei dvs., Epson vă oferă scanerele cu alimentare de coli ideale pentru a vă ajuta să vă automatizați procesele şi să vă digitalizați documentele. Cu peste 30 de ani de experiență în proiectarea scanerelor de înaltă calitate, suntem pregătiți să vă ajutăm să îmbunătățiți fluxurile de lucru ale documentelor cu soluții de scanare fiabile și dovedite.

Alegeţi scanerul

Scanare desktop zilnică

WorkForce DS-530II

Soluția inteligentă de scanare cu alimentare de coli, care revoluționează fluxurile de lucru prin intermediul caracteristicilor inteligente pentru capturarea unei game largi de documente.

35 ppm | ADF 50 coli | USB 3.0

Aflaţi mai multe Vizionaţi clipul video

Scanare desktop avansată

WorkForce DS-770II

Un scaner mic și puternic care combină imaginile de calitate superioară cu operarea fără efort, pentru a asigura companiilor o procesare avansată a documentelor.

45 ppm | ADF 100 coli | USB 3.0

Aflaţi mai multe Vizionaţi clipul video

Scanare în reţea accesibilă

WorkForce DS-730N

Cu acest scaner independent, accesibil și extrem de eficient, profitați de potențialul unui mediu de lucru conectat la rețea.

40 ppm | ADF 50 coli | USB 2.0

Aflaţi mai multe Vizionaţi clipul video

Scanare în reţea intuitivă

WorkForce DS-780N

Scaner de rețea inteligent și sigur cu software de identificare a utilizatorilor și funcții de gestionare a lucrărilor personalizate, pentru scanarea și partajarea documentelor în mod eficient

45 ppm | ADF 100 coli | USB 3.0

Aflaţi mai multe Vizionaţi clipul video

Scanare A4 profesională

WorkForce DS-870

Scanare de mare viteză cu capacități de procesare ușor de utilizat, pentru gestionarea fără efort a documentelor.

65 ppm | ADF 100 coli | USB 3.0

Aflaţi mai multe Vizionaţi clipul video

Scanare A4 producţie

WorkForce DS-970

Scanare rapidă și de înaltă performanță pentru medii de scanare solicitante.

85 ppm | ADF 100 coli | USB 3.0

Aflaţi mai multe Vizionaţi clipul video

Scanare A3 profesională

WorkForce DS-30000

Scaner desktop A3 compact, de mare volum, care poate scana o gamă largă de medii de tipărire.

70 ppm | ADF 120 coli | USB 3.0

Aflaţi mai multe Vizionaţi clipul video

Scanare A3 producţie

WorkForce DS-32000

Scaner de documente A3 pentru sarcini solicitante, inovator, cu flexibilitate şi performanţă pentru a satisface o varietate de medii de scanare.

90 ppm | ADF 120 coli | USB 3.0

Aflaţi mai multe Vizionaţi clipul video

Scanare desktop accesibilă

WorkForce DS-410

Scanare desktop accesibilă cu software-ul Document Capture Pro.

26 ppm | ADF 50 coli | USB 2.0

Aflaţi mai multe Vizionaţi clipul video

Arhitectură modulară scalabilă

Prin intermediul arhitecturii noastre modulare scalabile (SMA), inginerii Epson au putut proiecta o gamă largă de produse care vă permit să conectaţi dispozitivele potrivite la organizaţia dvs.

Operatorii beneficiază de o familiaritate a designului de bază, care permite o utilizare simplă și intuitivă pentru un mediu de lucru mai confortabil și mai productiv.

Performanțe superioare

Scanerele cu alimentare de coli WorkForce oferă performanțe la nivel de producție. Cu viteze de până la 85 de pagini pe minut sau de 170 de imagini pe minut - sunt posibile cicluri de lucru de 9.000 de pagini pe zi, permițând companiilor să satisfacă nevoile celor mai aglomerate departamente.

Funcţii inovatoare

Cu cea mai bună tehnologie de alimentare cu hârtie din clasa sa, gama poate scana medii de tipărire dificile cu o grosime de la 27 gsm până la 413 gsm. Caracteristicile inovatoare pentru a controla viteza scanerului și pentru a proteja hârtia împotriva deteriorării asigură o operare fără probleme.

Câștigătoare de premii

Epson își depășește competitorii în ceea ce privește dezvoltarea tehnologiei sustenabile pentru birouri. Produsele companiei contribuie la o societate fără deșeuri și la economie circulară prin intermediul gamei sale de imprimante, scanere și proiectoare certificate TCO.

Funcţionare în reţea

Descărcaţi pachete software care oferă o mulţime de funcţii, ce permit administratorilor să gestioneze sarcinile, utilizatorii şi dispozitivele pentru un flux eficient. Cu sarcini prestabilite fie pe dispozitiv, fie pe staţia de lucru, oferă utilizatorilor o experienţă de scanare simplă, care ajută la maximizarea productivităţii. Aflaţi mai multe despre software-ul Document Capture şi despre Epson Device Admin făcând clic mai jos.

Scanare flexibilă

Scanați direct de pe ecranul tactil al scanerului și creați presetări personalizabile și formate fără a avea nevoie de un computer. De asemenea, puteți scana și partaja utilizând PC-ul sau Mac-ul dvs., cu programul software Epson ScanSmart sau vă puteți utiliza telefonul sau tableta cu aplicația Epson Smart Panel.

Epson Smart Panel

Descărcaţi din App Store Descărcaţi din Google Play

Contactați-ne

Pentru mai multe informații despre soluțiile Epson, completați mai jos detaliile dumneavoastră și un reprezentant Epson vă va contacta.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Completați acest câmp
Completați acest câmp
Completați acest câmp
Completați acest câmp
Completați acest câmp
Aș dori să primesc informații prin e-mail despre produse, promoții, oferte și evenimente Epson viitoare.
Confirm că am cel puțin vârsta de 16 ani.
  1. Numărul de scanere cu alimentare cu coli globale vândute din 2010 până în 2018. Acest lucru se bazează pe informațiile privind tendințele din jurnalul trimestrial de urmărire a scanerelor din T2 2019.
Contactați-ne

Ignorare

 

Ignorare