TEHNOLOGIE MICRO PIEZO

Dacă doriţi printuri fiabile, rapide şi de înaltă calitate, este esenţial să înţelegeţi ce alimentează imprimanta dvs. - capul de printare.

Capete de printare avansate pentru prezent şi viitor

Atunci când luaţi în considerare ce imprimantă să cumpăraţi, este important să înţelegeţi ce tip de cap de printare este utilizat, pentru a lua o decizie informată. Există două tipuri principale de tehnologii ale capului de printare, cu ajutorul căldurii sau cu un element Piezo. Toate imprimantele Epson utilizează un element Piezo, deoarece considerăm că acesta asigură cea mai bună performanţă.

După debutul său la nivel global din 1993, tehnologia Micro Piezo nu numai că a fost în avangarda evoluţiei capetelor de printare cu jet de cerneală Epson, dar a şi lansat o provocare pentru toate celelalte nume mari din industria imprimării. În exclusivitate la Epson, Micro Piezo oferă o calitate superbă a produsului imprimat, concurenţii noştri având şi acum dificultăţi în încercarea de a egala această tehnologie.

Dacă doriţi să vă convingeţi, aflaţi mai jos ce o face atât de specială.

Caracteristici tehnice

Bucuraţi-vă de printuri clare şi precise

Tehnologia Micro Piezo utilizează cristale piezoelectrice, care vibrează atunci când primesc semnale electrice de la imprimantă. Acest lucru produce picături foarte uniforme, atât ca formă, cât şi ca dimensiune, pentru a oferi printuri clare şi bine definite. Imprimantele termice utilizează un element de încălzire pentru a fierbe cerneala, creând o bulă de aer care scoate cerneala prin duză. Printurile rezultate pot fi mai puţin precise.

Obţineţi rapid printuri de calitate superioară

Picăturile de cerneală sunt propulsate prin fiecare duză în 40.000 de jeturi pe secundă, pentru a oferi documente la viteză mare. Cu toate acestea, precizia este foarte mare, astfel încât vă puteţi baza pe obţinerea unor printuri clare şi bine definite fără a pierde din calitate.

Obţineţi imagini complexe

Duzele noastre sunt diferite: fiecare duză poate genera până la cinci dimensiuni diferite de picături. E ca şi cum aţi utiliza pensule de diferite dimensiuni pentru a picta un tablou. Punctele mai mari sunt utilizate pentru a creşte viteza pentru porţiunile mari de culoare solidă, în timp ce picăturile mai mici pot recrea detalii uimitoare. Această tehnologie poate reproduce cu fidelitate trecerile subtile de la culori întunecate la culori deschise, îmbinându-le în mod uniform şi natural.

Calitate, nu cantitate

Nu vă lăsaţi păcăliţi să credeţi că mai multe duze înseamnă o imprimantă mai bună. Imprimantele termice folosesc duse cu dimensiune fixă, de aceea trebuie să folosească mai multe duze pentru a încerca să ofere acelaşi nivel de calitate asigurat de capetele noastre de printare.

Imprimantă cu durată mare de viaţă şi întreţinere redusă

Spre deosebire de imprimantele termice, capul nostru de printare permanent nu se degradează. Nu va trebui să vă faceţi griji în legătură cu bugetul pentru înlocuirea capului de printare sau cu dificultăţile montării acestuia.

Cea mai bună cerneală pentru necesităţile dumneavoastră

Deoarece nu utilizăm căldura pentru capul de printare, imprimantele noastre pot beneficia de o gamă mult mai largă de cerneluri, inclusiv de lichide sensibile la căldură. Nu toate imprimantele pot folosi aceste cerneluri. Pentru că utilizează căldura, imprimantele termice sunt restricţionate doar la anumite tipuri de cerneală.

Ştiaţi că?
Puneţi în context ingeniozitatea tehnologiei noastre Micro Piezo.

Detalii minuţioase

Încercarea de a identifica o singură picătură de cerneală (1,5 pl) pe o fotografie de dimensiuni mari (12,7 x 8,9 cm) ar fi la fel de dificilă ca găsirea unei lentile de contact pe un teren de fotbal (aproximativ 10.000 m2)! Aceste detalii minuţioase fac posibilă crearea unor fotografii minunat de realiste, cu o gamă incredibilă de tonuri şi gradaţii.

Control exact

Imaginaţi-vă că evacuarea unei picături de cerneală (1,5 pl) este o lovitură liberă de la o distanţă de 15 metri. Vă puteţi imagina jucătorul încercând să ţintească un punct din interiorul porţii - însăşi dimensiunea mingii? Şi lovirea acelui punct cu o precizie de aproape 100%, plus efectuarea a 40.000 de lovituri libere reuşite în fiecare secundă! Capetele de printare Micro Piezo sunt precise şi rapide, reducând la minimum pierderile de cerneală şi creând printuri clare şi bine definite.

Performanţă incredibilă

Dacă o picătură de cerneală (1,5 pl) ar fi de dimensiunea unei mingi de fotbal, iar cerneala ar fi evacuată dintr-un cap de printare cu 90 de duze per culoare, timpul necesar pentru a umple Stadionul Wembley cu mingi de fotbal ar fi de aproximativ o secundă! Atât sunt de rapide capetele de printare Micro Piezo.

Tehnologie de ultimă generație pentru capul de printare

PrecisionCore este cea mai nouă tehnologie de printare de la Epson, care utilizează un cip de imprimare de înaltă densitate pentru a genera până la 40 de milioane de puncte exacte.

AFLAȚI MAI MULTE

O varietate de medii

Tehnologia inovatoare Epson Micro Piezo este suficient de flexibilă pentru a funcţiona într-o gamă largă de domenii. Pe lângă imprimarea color şi alb-negru la calitate superbă pe diferite tipuri de hârtie, această tehnologie se foloseşte şi în aplicaţii industriale. Printre acestea se numără imprimarea pe materiale textile, fabricarea de filtre de culoare şi imprimarea plăcilor de circuite.

Creăm viitorul prin intermediul tehnologiei fără încălzire

Sporiți productivitatea și reduceți impactul asupra mediului înconjurător fără compromisuri.

Aflaţi mai multe