SOLUŢII
DE SCANARE
PENTRU COMPANII

0

Integraţi soluţiile Epson în compania dvs.

Scanerele reprezintă un element esenţial în orice companie – datorită lor informaţiile fizice pot fi gestionate, prin transformarea în conţinut digital securizat. Epson a dezvoltat cea mai cuprinzătoare gamă de scanere de pe piaţă, pentru a satisface cerinţele din diferite sectoare – permiţând capturarea unor imagini şi documente de calitate superioară cât mai uşor şi mai rapid posibil.

Capturaţi, convertiţi şi distribuiţi cu uşurinţă informaţiile scanate în cadrul organizaţiei dvs. Beneficiaţi de caracteristici avansate de prelucrare a imaginilor de documente care permit scanărilor de calitate superioară să fie integrate perfect în fluxuri de lucru, de la sisteme simple de arhivare a documentelor până la servicii cloud şi soluţii enterprise de gestionare a conţinutului.

Cu modele care reduc în mod semnificativ numărul de paşi necesar pentru capturarea şi stocarea documentelor – acceptând, în acelaşi timp, o gamă largă de utilizări în numeroase sectoare şi medii de afaceri – avem scanere pentru toate cerinţele.

Soluţii simple de captură

Fiind ideal pentru organizaţii cu cerinţe de scanare obişnuite, procesul simplu de scanare oferit de Epson vă ajută să economisiţi timp şi să lucraţi mai eficient – cu formate de dimensiuni care sunt adecvate pentru dvs.

Indiferent dacă scanaţi imagini de dimensiunea unui timbru poştal sau a unui plan A0, este uşor să capturaţi toate aspectele la o rezoluţie superioară şi să le reproduceţi la aproape orice scară.

Chiar şi cele mai mici imagini, oriunde s-ar găsi, pot fi capturate în detaliu, astfel încât imprimarea acestora în formate mari este mult mai uşor de realizat.

În plus, soluţiile simple de captură de la Epson vă permit să scanaţi cu uşurinţă către o gamă largă de destinaţii:

Scanaţi documentele cu uşurinţă

Scanare către e-mail

Scanare către cloud

Scanaţi către folderul local sau
pe o unitate partajată în reţea

Scanare către aplicaţii
Microsoft Office

Scanare către dispozitive mobile

Funcţionalitate Wi-Fi Direct

Software-ul Epson DocumentScan permite utilizatorilor să folosească Wi-Fi Direct pentru a se conecta wireless la scanerele acceptate fără să fie necesare reţele existente. Această caracteristică este ideală pentru mediile BYOD (Bring Your own Device - utilizaţi propriul dispozitiv) şi facilitează utilizarea serviciilor cloud pentru a scana, stoca şi centraliza toate documentele de afaceri importante, astfel încât angajaţii să le poată accesa de oriunde şi de pe orice dispozitiv. De asemenea, puteţi scana direct către o adresă de e-mail sau către o altă imprimantă compatibilă cu Epson Connect.

Scanaţi documentele direct către dispozitivul Android™. Puteţi previzualiza datele scanate şi le puteţi trimite către e-mail, le puteţi trimite direct către alte aplicaţii sau către servicii de stocare cloud precum Box®, DropBox®, Evernote®, Google Drive™ şi Microsoft® OneDrive.

Descărcaţi din App Store sau din Google Play

Download on the App Store GET IT ON Google play

Captură avansată Epson

Pentru mediile cu activitate intensă de scanare şi cu volume mari de lucru, procesul de scanare în doi paşi de la Epson capturează şi sortează documente în câteva secunde datorită parametrilor avansaţi, predefiniţi de dvs. Driverele TWAIN, ISIS şi WIA sau pluginurile software suplimentare permit integrarea perfectă în sistemul preferat de gestionare a documentelor, în fluxurile de lucru şi în serviciile cloud:

Captură avansată Epson

ADMINISTRAŢIE LOCALĂ

Integrare în fluxurile de lucru

SERVICII FINANCIARE ŞI ASIGURĂRI

Aplicaţii specializate

  • ADMINISTRAŢIE LOCALĂ
  • SERVICII FINANCIARE ŞI ASIGURĂRI
  • SĂNĂTATE
  • SERVICII JURIDICE
  • LUCRĂTORI PE TEREN

Simplificaţi gestionarea înregistrărilor

Fiind ideale pentru mediile în care se interacţionează cu clienţii şi în care este necesară o eficienţă superioară, scanerele noastre sunt proiectate pentru a captura documente, formulare şi înregistrări de identificare, simplificând procesarea documentelor şi acceptând chiar şi accesul de la distanţă de pe dispozitive inteligente:

WorkForce DS-530
WorkForce DS-1660W
WorkForce Pro WF-6590DWF

Satisfaceţi cerinţele de planificare, control al clădirilor şi multe altele

Scanerele de grafice A0 şi A3 satisfac cerinţele pentru rezoluţie înaltă şi formate mari din sectoarele de planificare şi controlul clădirilor, servicii electorale şi nu numai:

SureColor SC-T5200 MFP
WorkForce DS-50000

Stocarea eficientă a documentelor de mari dimensiuni

Capacităţile de scanare de mare volum facilitează gestionarea cazurilor şi reduc numărul de angajaţi necesari pentru procesarea documentelor mari, simplificând stocarea digitală chiar şi în cazul celor mai cuprinzătoare rapoarte şi solicitări:

WorkForce DS-860
WorkForce DS-70000

Asiguraţi-vă că departamentul financiar şi cel de resurse umane îşi desfăşoară activitatea fără probleme

Simplificaţi procesarea facturilor şi plăţilor din back-office şi asiguraţi-vă că înregistrările personalului sunt actualizate, prin intermediul funcţiilor de scanare securizată în reţea, prin Wi-Fi şi Wi-Fi Direct cu procesare cu o atingere disponibile pentru utilizatori multipli:

WorkForce DS-570W
WorkForce DS-60000N

Scanaţi şi partajaţi rapoarte direct de pe teren

Lucraţi eficient de oriunde prin intermediul soluţiilor Epson de imprimare şi scanare mobilă – optimizate pentru rezultate rapide şi precise de la echipamente compacte şi uşoare, pentru imprimarea şi scanarea uşoară a rapoartelor de teren şi a documentaţiei esenţiale:

WorkForce DS-30
WorkForce WF-100W

Procesaţi cu uşurinţă tranzacţiile zilnice

Procesaţi, gestionaţi digital şi autentificaţi rapid tranzacţiile zilnice, precum cele care implică cecuri şi contabilitate. Aceste soluţii de procesare compacte şi eficiente permit documentelor să fie gestionate securizat pentru continuarea procesării interne:

WorkForce DS-860N
WorkForce DS-6500N
TM-S2000J

Organizaţi automat fişierele şi documentele

Gestionaţi, procesaţi şi direcţionaţi eficient comunicarea şi documentele interne şi pentru clienţi, cu soluţii de scanare care pot fi configurate pentru a denumi şi organiza automat fişierele primite:

WorkForce DS-530

Separaţi şi gestionaţi documente mai mari

Gestionaţi şi arhivaţi digital cantităţi mari de rapoarte şi facturi. Separaţi digital cu uşurinţă o cantitate mare de documente prin intermediul soluţiilor noastre inovatoare de separare a documentelor:

WorkForce DS-860
WorkForce DS-70000

Procesaţi documente rapid şi sigur

Scanaţi direct către spaţii securizate de lucru prin colaborare sau către servicii cloud cu o singură atingere de buton. Pentru operaţii, recepţiile aglomerate sau alte sectoare în care când spaţiul este important şi procesarea eficientă a documentelor este obligatorie:

WorkForce DS-520N
WorkForce DS-6500N

Asiguraţi-vă că fiecare detaliu este înregistrat

Recreaţi documente medicale esenţiale în cele mai mici detalii – inclusiv negative, fotografii şi radiografii:

Perfection V850

Optimizaţi cu uşurinţă îngrijirea pacienţilor

WorkForce DS-860
WorkForce DS-530

Organizaţi un flux de pacienţi fără probleme

Scanaţi, proiectaţi şi imprimaţi cu uşurinţă pe echipamente diverse. Simplificaţi procesele cu produse unificate care cooperează pentru a permite un flux de pacienţi fără probleme între departamente.

Digitalizaţi în mod eficient documentele medicale

Digitalizaţi unele dintre cele mai complexe înregistrări pe hârtie: documente medicale. Echipamentele Epson care produc cu viteză ridicată documente A3 oferă flexibilitatea necesară pentru a scana fiecare document dintr-un dosar, direct către spaţii de lucru prin colaborare, cu o singură atingere de buton:

WorkForce DS-70000N
WorkForce DS-860N

Menţineţi în permanenţă înregistrări exacte

Acceleraţi şi facilitaţi menţinerea de înregistrări digitale complete şi exacte, cu un scaner proiectat pentru scanare de volume mari – ideal pentru medii dinamice, solicitante.

WorkForce DS-60000
WorkForce DS-70000

Capturaţi informaţii în orice mediu

Capturaţi foarte rapid informaţii suplimentare cu o serie de soluţii compacte, ideale pentru mediile în care se interacţionează cu publicul:

WorkForce DS-520
WorkForce DS-530
WorkForce DS-860

Scanaţi în mod sigur datele sensibile

Capturaţi fiecare detaliu din fotografii, documente de format mare şi chiar din amprente, cu o precizie fără egal şi cu o productivitate superioară. Apoi salvaţi direct către un fişier PDF securizat, protejat cu parolă:

Perfection V850 Pro
SureColor SC-T5200 MFP

Oferiţi capacităţi suplimentare lucrătorilor pe teren

Oferiţi angajaţilor instrumentele de care au nevoie pentru a lucra eficient şi independent într-un mediu BYOD (Bring Your own Device - utilizaţi propriul dispozitiv) prin software, aplicaţii şi echipamente hardware rapide:

WorkForce DS-1660W
WorkForce DS-570W

Scanaţi şi salvaţi instantaneu informaţiile despre clienţi

Creaţi documente de logistică la punctul de livrare. Preveniţi deteriorarea sau pierderea confirmărilor de livrare importante, prin intermediul capacităţii de a scana şi salva documentele în momentul în care este efectuată livrarea, cu dispozitive mobile compacte şi uşoare:

WorkForce DS-30
WorkForce WF-100W

Lucraţi de la distanţă, în mod securizat

Asiguraţi-vă că datele sunt securizate, chiar şi atunci când angajaţii lucrează de la distanţă. Mobilitatea scanerelor noastre permit primirea şi stocarea confidenţială a documentelor, indiferent unde se desfăşoară activitatea:

WorkForce DS-30
WorkForce WF-100W

Tehnologie care ajută

Scanerele Epson vă permit să îndepliniţi toate cerinţele de scanare oferind conţinut digital de impact:

Calitate superioară

Capturaţi imagini de până la 4.0D Max

Documente separate

Sortaţi cu uşurinţă documentele, prin intermediul caracteristicilor de separare automată a documentelor

Corecţia poziţiei

Produceţi imagini mai drepte, care sunt mai uşor de citit

Convertiţi scanări

Transformaţi scanările în text digital, datorită funcţiei OCR încorporate, care creează fişiere în care se poate căuta

Rotire automată

Reduceţi timpii de pregătire prin intermediul rotirii automate

Îmbunătăţire text

Textul scanat este mai clar şi mai uşor de citit

Performanţe avansate de alimentare cu hârtie

Detectarea automată a foliei protectoare

Găsiţi produsul dvs.

Alte produse Epson business

Imprimante business cu jet de cerneală

Imprimantele noastre cu jet de cerneală furnizează performanţe excelente în toate privinţele, de la costul pe pagină şi consumul de curent până la viteză, fiabilitate şi calitate.

VIZUALIZAŢI GAMA

Imprimante laser business

Indiferent de priorităţile afacerii dumneavoastră, Epson oferă o imprimantă laser potrivită. Imprimantele laser color de la Epson reprezintă o soluţie excelentă de imprimare pentru biroul dvs. aglomerat.

VIZUALIZAŢI GAMA

Proiectoare business

Marile companii utilizează comunicaţii vizuale mai inteligente şi mai bune pentru a se face remarcate. În calitate de lider în domeniul proiectoarelor pentru mai mult de o decadă1, oferim exact ceea ce trebuie companiei dvs. pentru a obţine un impact maxim în sălile de training, în sălile de consiliu, în sălile de şedinţă şi în auditorii.

VIZUALIZAŢI GAMA

Aflaţi mai multe despre celelalte game de scanere business pe care le oferim

Scanere mobile

Scanere A4 mobile pentru o gestionare simplă şi eficientă a documentelor din mers sau în medii de lucru în spaţii restrânse.

Aflaţi mai multe

Scanere cu alimentare automată

Începem prin a ne încânta şi surprinde clienţii cu produse şi servicii inovatoare.

Aflaţi mai multe

Scanere flatbed

Puneţi capăt supraîncărcării cauzate de gestionarea documentelor şi îmbunătăţiţi procesele fluxurilor de lucru cu o gamă de scanere tip „flatbed” versatile şi fiabile.

Aflaţi mai multe

Contactaţi-ne

Pentru mai multe informaţii despre Gama de scanere business Epson, completaţi mai jos detaliile dumneavoastră şi un reprezentant Epson vă va contacta.

Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Aş dori să primesc informaţii prin e-mail despre produse, promoţii, oferte şi evenimentele Epson viitoare.
Verificare de securitate

Acest lucru ne ajută să confirmăm că sunteţi uman şi nu doar un robot de spam.

Câmpurile marcate cu „*” sunt obligatorii

  1. Sondaj efectuat de Futuresource Consulting Limited în perioada 2001-2015.

IGNORARE

 

IGNORARE

IGNORARE

Contactaţi-ne