Caracteristici business de top într-un design compact

Vizionați clipul video

Îmbunătățiți-vă
afacerea

Sporiți productivitatea și reduceți costurile de operare la minimum cu seria de imprimante rapide și puternice Epson WorkForce. Bazate pe tehnologia de imprimare demonstrată Epson PrecisionCore, aceste multifuncționale 4-în-1 robuste, compacte și elegante oferă imprimare duplex de mare viteză. Cu Wi-Fi și o serie de opțiuni de imprimare mobilă incluse, acestea oferă un raport excelent calitate-preț pentru companiile mici cu volume mari de lucru și cu așteptări mari în ceea ce privește calitatea imprimării.

Funcții cheie

Design compact

Datorită design-ului elegant și compact, această gamă WorkForce este alegerea ideală pentru biroul de acasă sau pentru companiile mici care au nevoie de echipamente business compacte, dar cu funcții numeroase.

Conectivitate completă

Treceți la wireless; datorită conectivității Wi-Fi cu care sunt echipate toate imprimantele din gamă, este ușor să trimiteți fișiere direct de pe computer, smartphone sau tabletă către imprimanta din birou.4

Cost total de exploatare redus

Atingeți un cost per pagină cu 50% mai mic în comparație cu imprimantele laser concurente2 și imprimați până la 2.600 de pagini cu ajutorul cartușelor de cerneală de mare volum Epson XL.3

Funcții avansate de tip „scanare către”

Beneficiați de caracteristici avansate pentru un mediu business, inclusiv scanare către e-mail, cloud, FTP sau locație din rețea și compatibilitate cu LDAP pentru scanare (doar WF-4740).

Productivitate sporită

Aceste multifuncționale 4-în-1 oferă imprimare față-verso, una sau două tăvi de hârtie de mare capacitate, un ecran tactil intuitiv și un compartiment convenabil pentru alimentare automată care acceptă între 35 și 50 de pagini. De asemenea, sunt rapide, cu viteze de imprimare de până la 24 ppm1.

Imprimare mobilă flexibilă

Aplicația Epson Connect vă ajută să valorificați la maximum imprimanta și dispozitivele inteligente. Puteți chiar imprima documente, pagini web și fotografii de pe un smartphone sau de pe o tabletă prin intermediul aplicației Epson iPrint4.

Decoperiți gama completă

Everyday printing

Easily print, scan or copy with EcoTank printers for home

Comparare produse

Tehnologie
Funcții all-in-one
Conectivitate
Dimensiunea maximă a hârtiei
Imprimare față-verso
Compartiment pentru alimentarea automată
Ecran LCD
Printare mobilă

IGNORARE

 

IGNORARE

 

IGNORARE

 

IGNORARE

 
COMPARAȚI
Închidere

Comparare produse

din 3 selectate

COMPARAȚI MODELELE SELECTATE
EcoTank

Imprimante cu sistem integrat de recipiente de cerneală

Cerneală până la 3 ani în cutia imprimantei

Promotions Promotions

Verificaţi cele mai noi promoţii

Promotions Promotions

Verificaţi cele mai noi promoţii

EcoTank

Imprimante cu sistem integrat de recipiente de cerneală

Cerneală până la 3 ani în cutia imprimantei