Oferim totul pentru biroul de acasă, inclusiv imprimante business cu jet de cerneală, imprimante compacte, imprimante wireless, imprimante WiFi Direct, scanere business, imprimante multifuncţionale şi proiectoare business.

BIROUL DUMNEAVOASTRĂ DE ACASĂ

Atunci când conduceţi o companie de acasă, tehnologia accesibilă, fiabilă şi de calitate este esenţială pentru a asigura că afacerea este eficientă.

Tehnologie care vă permite să vă concentraţi asupra lucrului.

Atunci când trebuie să vă concentraţi asupra rezultatelor, echipamentul de birou trebuie să funcţioneze din greu pentru a vă permite să vă concentraţi asupra lucrului. Vă putem sprijini cu ajutorul tehnologiei noastre inteligente pentru a putea conduce o afacere eficientă fără timpi pierduţi şi fără a fi nevoiţi să învăţaţi să utilizaţi echipamentele IT.

Reduceţi costurile de imprimare

Cu toţii avem nevoie de hârtie pentru referinţe şi pentru a lua notiţe. De aceea, pentru că doriţi ca imprimarea să fie pe cât posibil lipsită de probleme, imprimantele noastre business cu jet de cerneală sunt proiectate pentru a furniza o imprimare fiabilă şi eficientă din punct de vedere al costurilor, reducând costul per pagină cu până la 50 %1.

 • Reduceţi impactul

  Deoarece impactul asupra mediului reprezintă un factor, imprimantele noastre business cu jet de cerneală consumă cu până la 80 % mai puţină energie2.

 • Prezentaţi cu încredere

  Susţineţi prezentări inteligente la întâlniri sau în birou, prin intermediul proiectoarelor noastre luminoase cu culori vii.

 • Desfăşuraţi-vă activitatea de oriunde

  Fiţi mobili imprimând wireless, din e-mail sau cloud către imprimanta Epson.

 • Pentru toate nevoile dumneavoastră la birou

  Pentru a reduce dezordinea din birou, oferim modele 4 în 1, care economisesc spaţiu şi bani.

 • Imprimare de pe echipamente mobile

  Vă place foarte mult dispozitivul dumneavoastră smartphone sau tableta Android sau iOS. Imprimaţi cu uşurinţă de pe oricare dintre acestea cu ajutorul aplicaţiei iPrint.

 • Reduceţi consumul de cerneală

  Nu irosiţi cerneala - sau banii - datorită cartuşelor de cerneală individuale, înlocuind doar culoarea folosită.

 • Conectaţi-vă direct

  Ignoraţi router-ul şi conectaţi-vă direct la imprimantă prin intermediul WiFi Direct.

 • 1) Comparaţie realizată cu imprimantele laser color A4 şi imprimantele multifuncţionale de pe primele zece locuri din lume, vândute în Franţa, Germania, Italia, Spania şi Marea Britanie în trimestrul 1 din 2013, urmărite de IDC; Preţul per pagină este calculat conform preţurilor de listă oficiale ale producătorilor (atunci când sunt disponibile) pentru cartuşele de toner şi volumul de imprimare publicate în Franţa, Germania, Italia, Spania şi Marea Britanie din iunie 2013.


 • 2) Comparaţie realizată cu imprimantele laser color A4 şi cu imprimantele multifuncţionale clasate pe primele zece locuri în privinţa vânzărilor în Franţa, Germania, Italia, Spania şi Marea Britanie în trimestrul 1 din 2013, conform studiului IDC; consumul energetic este calculat folosind informaţiile publicate de producători pentru Modul Imprimare/Medie în iunie 2013.