SOLUŢII PENTRU SECTORUL PUBLIC

Un mediu solicitant care necesită conformitate cu reglementările. Vă ajutăm să respectaţi toate criteriile încadrându-vă în buget, fără a face sacrificii.

Atunci când cheltuielile sunt limitate, accentul se pune pe îmbunătăţirea eficienţei prin intermediul tehnologiei robuste şi eficiente din punct de vedere al costurilor. De aceea am proiectat o gamă accesibilă pentru a furniza fiabilitate de top, cu scopul de a economisi timp şi de a vă face viaţa mai uşoară.

Economisiţi bani

Atunci când bugetele sunt restrânse, controlarea costurilor cu imprimarea este esenţială, deoarece birourile care nu utilizează hârtie sunt de domeniul trecutului. Imprimantele noastre cu jet de cerneală vă reduc costul per pagină cu până la 50 %1 ceea ce are un impact major, mai ales atunci când luaţi în calcul întreaga flotă de imprimante şi volumul de listare anual.

 • Reduceţi impactul

  Deoarece impactul asupra mediului reprezintă un factor, imprimantele noastre business cu jet de cerneală consumă cu până la 80 % mai puţină energie2.

 • Gestionaţi documentele

  Dacă trebuie să integraţi în mod digital documentele de hârtie în fluxul de lucru, scanerele noastre sunt compatibile cu DMS.

 • Controlaţi cheltuielile cu consumabilele

  Pentru a beneficia de vizibilitate în ceea ce priveşte costurile şi pentru a simplifica comenzile de consumabile, utilizaţi Serviciului de gestionare a imprimării.

 • Prezentaţi cu încredere

  Discursurile sau prezentările sunt şi mai memorabile, dacă utilizaţi imagini luminoase şi culori intense.

 • Securizaţi imprimarea

  Securitatea este întotdeauna importantă, de aceea vă furnizăm toate caracteristicile de care aveţi nevoie.

 • Pentru toate nevoile dumneavoastră de imprimare

  Imprimantele noastre pot fi utilizate pentru o gamă largă de hârtie cu straturi multiple, plicuri şi hârtie continuă.

 • Utilizaţi timpul în mod eficient

  Timpul este preţios. Reduceţi timpul pierdut cu întreţinerea imprimantei şi înlocuirea cernelii, cu ajutorul imprimantelor noastre cu jet de cerneală.

 • 1) Comparaţie realizată cu imprimantele laser color A4 şi imprimantele multifuncţionale de pe primele zece locuri din lume, vândute în Franţa, Germania, Italia, Spania şi Marea Britanie în trimestrul 1 din 2013, urmărite de IDC; Preţul per pagină este calculat conform preţurilor de listă oficiale ale producătorilor (atunci când sunt disponibile) pentru cartuşele de toner şi volumul de imprimare publicate în Franţa, Germania, Italia, Spania şi Marea Britanie din iunie 2013.
 • 2) Comparaţie realizată cu imprimantele laser color A4 şi cu imprimantele multifuncţionale clasate pe primele zece locuri în privinţa vânzărilor în Franţa, Germania, Italia, Spania şi Marea Britanie în trimestrul 1 din 2013, conform studiului IDC; consumul energetic este calculat folosind informaţiile publicate de producători pentru Modul Imprimare/Medie în iunie 2013.

Resurse utile

Mai jos puteţi găsi o gamă largă de resurse, inclusiv articole, infografice şi broşuri, cu informaţii despre produse şi soluţii Epson şi despre tendinţele pieţei.

Aflaţi mai multe

Creăm viitorul prin intermediul tehnologiei fără încălzire

Sporiți productivitatea și reduceți impactul asupra mediului înconjurător fără compromisuri.

Aflaţi mai multe

Contactaţi-ne

Pentru mai multe informaţii despre soluţii pentru sectorul public, completaţi mai jos detaliile dumneavoastră şi un reprezentant Epson vă va contacta.

Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
(bifaţi toate variantele care se aplică)
Completaţi acest câmp
Aş dori să primesc informaţii prin e-mail despre produse, promoţii, oferte şi evenimentele Epson viitoare.
Verificare de securitate

Acest lucru ne ajută să confirmăm că sunteţi uman şi nu doar un robot de spam.

Câmpurile marcate cu „*” sunt obligatorii.

SUNTEŢI INTERESAT? SOLICITAŢI MAI MULTE INFORMAŢII SAU PREŢURI

Contactaţi-ne