APLICAȚII ȘI SOFTWARE EPSON

Pentru imprimare, scanare şi transfer de documente de pe dispozitive smartphone şi tablete.

Filtrare resurse

Tip de utilizare

Produs

Dispozitiv

 • Epson Cloud Solution PORT

  Epson Cloud Solution PORT

  Epson Cloud Solution pentru mobil vă permite să controlați starea imprimantelor din locația de producție de pe smartphone sau tabletă oricând și oriunde, prin conectarea unei platforme securizate bazate pe cloud.

 • Apple AirPrint™

  Apple AirPrint™

  AirPrint™ vă permite să imprimaţi wireless fotografii, e-mail-uri, pagini web şi documente de pe iPad, iPhone şi iPod touch fără să fie necesară instalarea de drivere.

 • Calculator distanţe de proiecţie pentru proiectoarele Epson

  Calculator distanţe de proiecţie pentru proiectoarele Epson

  Calculaţi distanţa de proiecţie ideală pentru majoritatea proiectoarelor Epson, pentru ecrane de orice dimensiune, prin intermediul acestui calculator online. Trebuie doar să introduceţi dimensiunile, cum ar fi grosimea şi înălţimea peretelui pe care doriţi să proiectaţi sau dimensiunea preferată de ecran, pentru a afla automat distanţa de proiecţie ideală pentru o serie de proiectoare business şi proiectoare destinate uzului personal. În mod alternativ, introduceţi o distanţă de proiecţie adecvată pentru a afla dimensiunile minime şi maxime ale ecranului pentru o serie de proiectoare şi obiective.

 • Epson Remote Printer Driver

  Epson Remote Printer Driver

  Acest driver de imprimare de la distanţă vă permite să imprimaţi cu o imprimantă Epson compatibilă cu e-mail-ul de oriunde din lume, direct de la computerul dumneavoastră.

 • Epson Scan-to-Cloud

  Epson Scan-to-Cloud

  Puteţi utiliza servicii cloud pentru a scana, stoca şi partaja toate documentele importante pentru acasă şi fotografiile cu familia şi prietenii. Aceştia pot accesa fişierele de indiferent unde se află şi indiferent de dispozitivul deţinut. De asemenea, puteţi scana direct către o adresă de e-mail sau către o altă imprimantă compatibilă cu Epson Connect.

 • Email Print

  Email Print

  Utilizaţi e-mail-ul pentru a imprima prin intermediul oricărei imprimante Epson compatibile, de oriunde din lume, de la dispozitivul mobil sau de la computer. Aveţi nevoie doar de adresa de e-mail atribuită imprimantei Epson compatibilă cu Email Print. Imprimaţi documente A4 şi A3 de până la 20 MB şi stocaţi lucrări de imprimare timp de până la 72 de ore.

 • Epson DocumentScan

  Epson DocumentScan

  Scanaţi documentele direct către dispozitivul mobil. Epson DocumentScan va găsi automat scanerele aflate în aceeaşi reţea WiFi. Puteţi chiar să îl conectaţi direct fără a utiliza reţeaua WiFi. Puteţi previzualiza datele scanate şi le puteţi trimite prin e-mail, le puteţi trimite direct către alte aplicaţii sau către servicii de stocare cloud precum Box DropBox™ Evernote®, Google Drive™ şi Microsoft® OneDrive®

 • Ink Cost Calculator

  Ink Cost Calculator

  Costurile de imprimare pot fi calculate prin intermediul funcţiei de estimare a costurilor.

 • Epson iLabel

  Epson iLabel

  Epson iLabel vă ajută să creaţi, să stocaţi şi să imprimaţi etichete de pe un dispozitiv inteligent. Profitaţi la maximum de caracteristicile dispozitivului dumneavoastră, cum ar fi, spre exemplu, transcrierea vocii, pentru a adăuga o nouă dimensiune experienţei dumneavoastră la etichetare.

 • Epson iProjection

  Epson iProjection

  Afişaţi conţinut de pe dispozitivele smartphone şi de pe tablete prin intermediul aplicaţiei Epson iProjection. Este uşor de utilizat, cu opţiuni intuitive de meniu care vă ajută să afişaţi conţinutul de iOS şi Android pe marele ecran.

 • Creative Print

  Creative Print

  Fiţi creativi cu fotografiile preferate de pe smartphone şi tabletă. Pur şi simplu descărcaţi şi instalaţi această aplicaţie nouă sau accesaţi-o prin Epson iPrint, pentru a imprima fotografiile preferate de pe Facebook, pentru a crea cărţi de vizită şi multe altele.

 • Epson Printer Finder

  Epson Printer Finder

  Epson Printer Finder caută imprimantele Epson din reţeaua dumneavoastră şi vă permite să deschideţi cu uşurinţă pagini de configurare într-un browser de internet pentru a modifica servicii precum Google Cloud Print şi actualizarea de firmware.

 • Epson iPrint

  Epson iPrint

  Ideal pentru imprimarea de rapoarte în ultimul moment de la smartphone sau tabletă sau atunci când nu puteţi aştepta să pornească computerul înainte de o întâlnire. Pur şi simplu descărcaţi şi instalaţi această aplicaţie gratuită şi sunteţi pregătit să imprimaţi pagini web, documente Microsoft Office™, fotografii şi fişiere PDF. De asemenea, puteţi scana prin reţeaua de birou.