AŞTEPTAŢI MAI MULT DE LA PROIECTORUL DVS.

Descoperiţi cât de flexibil ar putea deveni proiectorul dvs. Epson cu soluţiile noastre software.

Bucuraţi-vă din plin de imagine

Atingeţi potenţialul maxim al soluţiei de afişare

Profitaţi de soluţiile software specializate de la Epson pentru a beneficia la maximum de avantajele oferite de proiector, de capabilităţile sporite, de încredere şi control. În calitate de cel mai mare producător de proiectoare din lume1, înţelegem necesitatea de a avea la dispoziţie soluţiile de afişare potrivite – lucru care vă permite să susţineţi prezentări aşa cum doriţi, unde doriţi, uşor şi eficient.

La Epson, suntem conştienţi că susţinerea unor prezentări sau cursuri motivante şi soluţiile inovatoare funcţionează perfect împreună. Din acest motiv, am dezvoltat un portofoliu dinamic de instrumente avansate destinate proiectoarelor. Indiferent dacă administraţi mai multe proiectoare sau doriţi să aveţi un stil de lucru mai dinamic, aceste soluţii vor optimiza productivitatea afacerii dvs. şi vă vor pune la dispoziţie o platformă prin care aveţi posibilitatea de a oferi serviciile şi ideile dvs. de calitate.

Soluţiile noastre

Redaţi şi partajaţi conţinut wireless

Aplicaţia Epson iProjection

Windows, Mac, iOS, Chromebook şi Android

iProjection este software-ul nostru complementar şi wireless de afişare, dezvoltat pentru utilizarea propriilor dispozitive în sălile de clasă, în sălile de consiliu şi în spaţiile de lucru.

Aplicaţia iProjection pentru iOS/Android Aplicaţia iProjection pentru Windows/Mac

Epson iProjection pentru Chromebook

Partajaţi fără efort conţinut wireless de pe dispozitive Chromebook pe o soluţie de afişare dedicată. Afişaţi conţinut de pe un singur dispozitiv Chromebook sau utilizaţi cu software-ul iProjection de la Epson cu funcţie de moderator, în care puteţi să selectaţi şi să afişaţi simultan conţinut de pe până la patru dispozitive Chromebook.

Aflaţi mai multe * Reţineţi că iProjection pentru Chromebook nu poate avea rolul de moderator – în schimb, alegeţi iProjection pentru Windows, Mac, iOS sau Android.

Duplicarea ecranului (Miracast)

Difuzaţi wireless de pe smartphone-urile, tabletele şi PC-urile selectate, compatibile cu duplicarea ecranului. Soluţia a fost proiectată şi construită pe baza Wi-Fi Direct, o tehnologie care permite ca două dispozitive să formeze o conexiune Wi-Fi directă, de tip peer-to-peer, pentru duplicarea ecranului. Vă permite să afişaţi conţinut de pe dispozitivul dvs., de exemplu, fotografii şi videoclipuri, fără cabluri sau conexiune la reţea.

Interactivitate şi colaborare

Software-ul nostru Easy Interactive Tools vă permite să folosiţi stiloul interactiv sau degetele ca mouse pentru a naviga, selecta, derula, desena, salva şi interacţiona cu conţinutul proiectat de pe computer.

Aflaţi mai multe

Modul Interactiv

Modul Interactiv afişează bara de instrumente pe imaginea proiectată şi vă permite să utilizaţi stiloul ca mouse pentru a deschide aplicaţii, pentru a accesa linkuri şi pentru a utiliza bare de derulare. De asemenea, puteţi adăuga adnotări la orice conţinut afişat.

Modul Tablă interactivă

Modul Tablă interactivă transformă zona de afişare într-o planşă de desen digitală. Există trei culori solide şi şase modele disponibile pentru fundal. Bara de instrumente vă oferă elementele esenţiale pentru a scrie, desena, insera forme şi imagini pe fundal. De asemenea, puteţi importa imagini din galeria Epson.

Monitorizare şi control

Monitorizare şi control

Epson Projector Management

Economisiţi timp păstrând controlul de la distanţă. Puteţi verifica starea tuturor proiectoarelor de pe un computer prin conectarea mai multor dispozitive Epson la o reţea. Software-ul include, de asemenea, un plug-in de difuzare a mesajelor pentru a trimite mesaje către soluţiile de afişare Epson din reţea. De asemenea, poate să oprească toate soluţiile de afişare din clădire după încheierea programului de lucru.

Descărcaţi

Instalarea proiectorului

Calculator distanţe de proiecţie

Configurare precisă

Permiteţi tuturor să vadă clar conţinutul afişat, folosind calculatorul pentru distanţele de proiecţie, pentru a calcula dimensiunea corectă a imaginii şi distanţa de proiecţie.

Aflaţi mai multe

Calculator distanţe pentru lentile

Am creat un calculator cuprinzător pentru proiectoarele noastre cu lentile fixe şi interschimbabile, permiţându-vă să determinaţi distanţa de proiecţie în funcţie de dimensiunea ecranului ales sau invers.

Aflaţi mai multe
Epson Projector Content Manager

Epson Projector Content Manager

Software-ul Epson Projector Content Manager vă permite să adăugați imagini și videoclipuri în listele de redare și să le salvați pe un dispozitiv de stocare extern (card SD sau unitate USB). Prin introducerea dispozitivului de stocare în proiector, puteți proiecta cu ușurință conținutul din lista de redare fără a utiliza o conexiune prin cablu. În plus, puteți să adăugați filtre de formă personalizate, efecte de suprapunere și programări.

Descărcare software
Epson Creative Projection

Epson Creative Projection

Epson Creative Projection este o aplicație care vă permite să vă bucurați cu ușurință de crearea de conținut personalizat pe un iPhone sau iPad. Cu Epson Creative Projection, puteți crea conținut original, impresionant, pentru a anima orice încăpere, prezentările de produse și spațiile din jurul dvs., oricând și oriunde. Epson Creative Projection oferă acces la o varietate de elemente creative, permițând utilizatorilor să creeze conținut personalizat utilizând o combinație de clipuri video, fotografii, text și filtre prestabilite existente sau să încarce conținut nou pentru a oferi efecte unice

App Store

Soluţii software

Selectaţi soluţia software

6 din 6 resurse

Aplicaţia iProjection pentru iOS/Android

Aflaţi mai multe

Aplicaţia iProjection pentru Chromebook

Aflaţi mai multe

Aplicaţia iProjection pentru Windows/Mac

Aflaţi mai multe

Epson Projector Management

Aflaţi mai multe

Easy Interactive Tools

Aflaţi mai multe

Epson Creative Projection

Detalii

Epson Projector Professional Tool

Aflaţi mai multe

Aplicaţia iProjection de la Epson pentru iOS/Android – conectaţi-vă şi prezentaţi wireless

Aveţi libertatea de a interacţiona cu audienţa şi de a oferi prezentări mai dinamice. Aplicaţia noastră iProjection facilitează acest lucru, permiţându-vă să prezentaţi wireless documente, imagini şi pagini web direct de pe dispozitive inteligente iOS sau Android.

Această caracteristică de adnotare integrată vă permite să utilizaţi un stilou, un marker sau o radieră interactivă, cu opţiuni de culoare şi opacitate, pentru a evidenţia şi a scrie notiţe pe imaginea proiectată în timp real.

Descărcaţi aplicaţia iProjection din Google Play sau din App Store, conectaţi dispozitivul dvs. inteligent la aceeaşi reţea ca proiectorul, apoi deschideţi aplicaţia iProjection.

Descărcaţi din App Store Obţineţi din Google Play

Epson Creative Projection

Epson Creative Projection este o aplicație care vă permite să creați cu ușurință conținut personalizat pe un iPhone sau iPad. Decorați orice spațiu combinând fotografiile și filmele cu șabloanele și ștampilele integrate ale aplicației.

Cu Epson Creative Projection, puteți crea conținut original, impresionant, pentru a însufleți prezentările de produse și spațiile din jurul dvs., oricând, oriunde.

Aplicația Epson Creative Projection este disponibilă exclusiv în App Store. Vizualizați ghidul de utilizare online.

App Store

Epson Projector Professional Tool

Puteți crea rapid și ușor imagini aliniate perfect cu ajutorul Instrumentului profesional Proiector Epson. Utilitatea software-ului nostru gratuit, descărcabil îmbunătățește viteza de configurare pentru instalările multi-proiectoare. De asemenea, vă oferă acces la tehnici mai avansate direct din cutie.

Download Epson Professional software

Aplicaţia iProjection pentru Windows/Mac

Coordonaţi şedinţe interactive şi conectaţi până la 50 de dispozitive la un singur proiector printr-o reţea. După aceea, puteţi selecta până la 4 dintre aceste dispozitive conectate şi puteţi proiecta conţinut direct de pe ecranele lor.

Descărcare pe Windows Descărcare pe Mac

Instalaţi pe Windows

Conectare rapidă şi avansată la proiector

Căutare manuală a proiectorului

Creaţi/organizaţi un profil

Regăsirea unui proiector într-un profil

Setaţi opţiunile proiectorului

Prezentare generală a modului Moderator

Partajaţi conţinut fără efort

Aplicaţia iProjection de la Epson pentru Chromebookuri vă permite să vă deplasaţi uşor în încăpere partajând wireless imaginea de pe Chromebook în sala de curs. Aplicaţia Epson iProjection pentru Chromebook poate afişa conţinut de la un singur Chromebook pe un proiector Epson.

Descărcaţi aplicaţia iProjection de la Epson din Magazinul web Chrome. Înainte de a configura aplicaţia Epson iProjection, asiguraţi-vă că atât dispozitivul Chromebook, cât şi proiectorul Epson sunt conectate la aceeaşi reţea.

Vedeţi documentaţia proiectorului dvs. pentru mai multe informaţii despre conectarea produsului la o reţea.

Miracast/Intel WiDi – stream & share

Easily add exciting content to your presentations, by wirelessly streaming it to your projector from smartphones, tablets and PCs (that support Miracast or Intel WiDi). It's designed and built on Wi-Fi Direct - a technology that enables two devices to form a direct, peer-to-peer Wi-Fi connection to screen mirror. It allows you to display content such as photos and videos from your device without cables or a network connection.

Wireless LA N adapter – from PC to projector instantly

The high-speed, wireless network adaptor allows you to connect to selected Epson projectors, allowing quick and easy access to the LAN or peer-to-peer networks, without wires or cables. When used with Epson Epson Projector Management and Network Projection software, you can remotely access and control projectors over the wireless LAN.

Learn more

Easy Interactive Tools – aveţi totul la îndemână

Susţineţi prezentări şi cursuri mai captivante, adnotând ecranul în timp real, fie cu un stilou interactiv, fie cu vârful degetelor. Funcţia de adnotare a conţinutului şi de tablă interactivă vă ajută să menţineţi interesul audienţei, iar toate acţiunile realizate pe ecran pot fi pregătite, renunţând la notiţele care necesită mult timp.

Descărcare pe Windows Descărcare pe Mac

Epson Projector Management

Economisiţi timp păstrând controlul de la distanţă. Puteţi verifica starea tuturor proiectoarelor de pe un computer prin conectarea mai multor dispozitive Epson la o reţea. Software-ul include, de asemenea, un plug-in de difuzare a mesajelor pentru a trimite mesaje către soluţiile de afişare Epson din reţea. De asemenea, poate să oprească toate soluţiile de afişare din clădire după încheierea programului de lucru.

Descărcaţi

Throw Distance Calculator – get a precise fit

Using our Throw Distance Calculator, you can easily work out image sizes and projection distance dimensions across our entire projector range. Simply select your desired screen size or the projection distance, and the smart online tool will automatically calculate all of the necessary installation dimensions.

Download

Arhivă software

EasyMP™ Multi-PC Projection – interacţionaţi cu toată lumea

Instalaţi pur şi simplu software-ul pe desktop sau pe laptop şi, indiferent dacă aveţi un utilizator sau cincizeci, puteţi partaja conţinut pe computerul fiecărui participant prin intermediul unei reţele locale.

Selectaţi până la patru dispozitive prin intermediul funcţiei de moderator pentru a proiecta simultan conţinut de pe acestea pentru toată lumea.

Aflaţi mai multe

Reunim tehnologiile, construim soluţii

Programul nostru Parteneriat certificat în tehnologie este conceput să le permită utilizatorilor finali şi revânzătorilor să facă alegeri de cumpărare informate despre soluţii care au fost testate şi care funcţionează perfect împreună.

Aflaţi mai multe

Contactaţi-ne

Pentru mai multe informaţii despre soluţiile Epson, completaţi mai jos detaliile dumneavoastră şi un reprezentant Epson vă va contacta.

Câmpurile marcate cu „*” sunt obligatorii
  1. Reunim tehnologiile, construim soluţii