Adoptați o proiecție îndrăzneață

Gama de proiectoare instalabile Epson

A fi deschizător de drumuri în excelența tehnologiei vizuale

Epson world leader in projectors since 2001

Succesul dvs. în lumea comunicațiilor vizuale înseamnă să aveți libertatea de a proiecta imagini mai luminoase, mai îndrăznețe și mai creative în fiecare mediu. De aceea depunem eforturi mari pentru a dezvolta soluții inovatoare, flexibile, care să ducă imaginile proiectate la noi dimensiuni.

Angajamentul nostru față de calitatea produselor, tehnologie și relații, susținut de servicii și asistență de neegalat, este motivul pentru care am fost producătorul de proiectoare nr.1 din lume începând cu anul 2001.

De la educație și galerii de artă la semnalistică digitală și evenimente corporative, de la flota de proiectoare interne la piața de închirieri și montare, proiectoarele noastre reprezintă soluția inteligentă și avansată.

Calitate excepțională

Fiecare proiector Epson este rezultatul angajamentului nostru de a cerceta, dezvolta și produce cu o calitate superioară a imaginii, ușurință în operare și fiabilitate totală. Soluțiile noastre combină luminozitatea ridicată, texturile îmbunătățite și claritatea excepțională pentru a produce imagini puternice, vibrante, care pot fi vizualizate în lumină ambientală puternică, chiar și în cele mai mari spații.

Epson EB-L25000U

Tehnologie de ultimă oră

Proiectoarele noastre adaugă flexibilitate, calitate și creativitate în aproape orice locație. Configurarea și conectivitatea flexibile, inclusiv instalarea la 360° și lucrul facil în rețea, fac ca proiecțiile excelente să fie simple.

Tehnologia noastră 3LCD produce imagini de până la trei ori mai luminoase decât proiectoarele DLP convenționale cu 1 cip. Am creat cel mai luminos proiector laser 3LCD din lume, EB-L30000U, folosind motorul cu lumină anorganică în proiectoarele noastre laser. Cu o rezoluție de până la 4K nativ și caracteristici flexibile, proiectoarele Epson deschid calea comunicării vizuale cu mulți lumeni pentru cele mai exigente medii.

Compatibilitate extinsă

Pe lângă fabricarea unor produse robuste care durează, noi oferim o gamă de servicii și opțiuni de asistență pentru proiectoarele noastre, care să vă permită să vă concentrați pe a fi creativi pentru clienții și publicul dvs. De la sugestii înainte de vânzare până la asistență permanentă și acces la expertiză, garanțiile noastre standard și CoverPlus vă oferă o protecție permanentă și extinsă, care funcționează ori de câte ori aveți nevoie.

Stabilirea relațiilor

Colaborăm îndeaproape cu clienții și partenerii noștri pentru a încorpora feedback-ul dvs. și a ne adapta produsele pentru a satisface nevoile pieței în schimbare. Abordarea noastră de colaborare rezultă în inovații unice, cum ar fi panourile noastre LCD anorganice și discul de fosfor pentru lumină superioară, rezistență îmbunătățită la căldură și longevitate sporită.

Soluții de instalare pentru închiriere și montare Creați spectacole vizuale excepționale

Un spectacol înseamnă mult mai mult decât ceea ce vedeți pe scenă. Este vorba despre a permite publicului dvs. să se simtă cu adevărat conectat, experimentând textura, intensitatea, claritatea și detaliile unor efecte vizuale uimitoare.

Proiectoarele noastre instalabile Pro AV flexibile, de înaltă performanță, reprezentate prin modelele EB-L30000U, EB-L20000U, EB-L12000Q și EB-L1755U, sunt proiectate pentru o fiabilitate și o flexibilitate excepționale. Satisfaceți cerințele publicului în amfiteatre, teatre, concerte, în cadrul unor evenimente corporative la scară largă și în spații exterioare din întreaga lume.

 • Claritate și detalii îmbunătățite

  Atunci când vă doriți experiențe vizuale uimitoare, vă puteți baza pe cercetarea și dezvoltarea noastră minuțioase, care au obținut numeroase premii mondiale în ceea ce privește tehnologia laser. Beneficiați de luminozitatea de top la nivel mondial și asigurați imagini clare, de înaltă definiție pentru prezentări și evenimente la scară largă, cu tehnologia noastră nativă 4K și tehnologia de amplificare 4K inovatoare.

 • 360° pentru o vizualizare completă

  Proiectați imagini din orice unghi pe orice suprafață fără a pierde calitatea imaginii. Treceți cu ușurință la proiecția în modul portret sau utilizați tehnologia noastră cu îmbinare a marginilor pentru a proiecta imagini panoramice perfecte pe mai multe ecrane, de la proiectoare montate atât pe tavan, cât și pe perete.

 • Durabilitate

  Extindeți-vă creativitatea mai mult timp cu trei straturi de protecție, oferind o durabilitate excelentă și rezistență la praf, în timp ce sistemul de răcire cu lichid protejează sursa de lumină și componentele optice cheie. Bucurați-vă de o durată lungă de viață a filtrului de până la 30.000 de ore pentru o intervenție minimă.

Epson L25000U

Soluții de instalare pentru atracția vizitatorilor Captivați-vă, distrați-vă și inspirați-vă publicul

No rainbow effect

Expozițiile vizuale uimitoare produc experiențe memorabile care îi fac pe clienți să revină.

Proiectoarele noastre cele mai avansate combină tehnologia 3LCD și 4K cu o gamă cromatică largă și cu un raport de contrast foarte mare pentru a realiza o reproducere a conținutului realistă și uimitoare.

Obțineți performanțe fiabile cu puternicul nostru proiector laser WUXGA 3LCD EB-L1495U de 9.000 lumeni. Acest proiector cu amplificare 4K oferă o claritate remarcabilă a imaginii și performanțe de întreținere reduse și de lungă durată într-o gamă largă de locații, inclusiv galerii, muzee, parcuri tematice și multe alte atracții pentru vizitatori.

Oferiți imagini uniforme

Mențineți imaginile intense și reduceți întreținerea la minimum cu ajutorul camerei inovatoare integrate în proiectoarele noastre laser. Aceasta detectează imaginile care s-au deformat ori s-au decolorat de-a lungul timpului și le recalibrează pentru a compensa, asigurându-se că imaginile cu impact sunt realizate în mod fiabil.

Transformați orice suprafață

Indiferent de tipul sau forma suprafeței, puteți produce imagini perfecte, uimitoare, prin maparea prin proiecție a obiectelor și spațiilor 3D, oferindu-vă oportunități aproape nelimitate de creativitate uimitoare în medii captivante.

Realizați un impact mai mare

Încântați-vă publicul proiectând imagini în locuri surprinzătoare cu o gamă de opțiuni de instalare. Potriviți luminozitatea și culoarea fiecărei imagini, utilizând tehnologia cu îmbinare a marginilor și tehnologia de scalare.

Soluții de proiecție pentru semnalistică Afișați impresii vizuale de durată

Oamenii își amintesc proiecțiile vizuale uimitoare.

Imaginile cu impact puternic pot schimba complet percepția unei persoane. Faceți afacerea dvs. să pară mai spectaculoasă cu ajutorul proiecțiilor încântătoare, oferind într-un mediu orientat spre client o gamă largă de avantaje față de panourile plate. Opțiunile de instalare flexibile înseamnă că proiectoarele pot fi montate în afara razei vizuale și la înălțime pe tavan, perete și șine de iluminat pentru o semnalizare dinamică, cu impact redus.

Soluția noastră inovatoare de semnalizare digitală LightScene EV-100 combină iluminarea uimitoare cu proiecția HD, ideală pentru domenii precum retail, ospitalitate și divertisment. Cu acesta puteți crea imagini atrăgătoare în forme și dimensiuni neobișnuite pentru experiențe vizuale fabuloase, care nu prezintă restricțiile unui ecran plat.

A museum with banners projected onto the outside walls

Proiectați pe orice suprafață

Mapați imaginile pe pereți, produse sau clădiri întregi și faceți publicitate discretă pe orice suprafață prin amestecarea perfectă a mai multor proiectoare. Gama EB-750 pe distanțe ultrascurte și gama EB-800 sunt o alternativă la un ecran plat care poate proiecta imagini mari de la distanțe foarte mici, așadar sunt ideale pentru spațiile înguste precum vitrine și coridoare. Pentru setări mai ample, creați un impact și mai mare cu modelul EB-L30000U, proiectorul nostru cel mai luminos - 30.000 de lumeni echivalează cu 15 becuri cu halogen de mare putere - și maximizați spațiul de promovare prin mărirea imaginilor fără a compromite calitatea sau culoarea.

 • Experiențe excepționale pentru clienți

  Transformați-vă spațiul într-unul mai primitor pentru a desăvârși experiența clienților, pentru a vă îmbunătăți reputația și a vă spori veniturile. Spre deosebire de semnalistica tradițională, proiectoarele noastre pot personaliza experiența pentru fiecare vizitator. Imaginile de proiecție pot fi actualizate frecvent și ușor pentru a reflecta mesajele promoționale și sezoniere.

 • Culori vibrante

  Dați viață ideilor dvs. cu proiectoarele noastre instalabile sigure, fiabile, puternice din gama EV100, cu imagini pe baza tehnologiei 3LCD integrate pentru culori mai vii. Experimentați reproducerea culorilor de până la trei ori mai luminoase și o gamă cromatică de până la trei ori mai largă.

  Aflați mai multe

 • Epson Projector Content Manager

  Software-ul Epson Projector Content Manager permite crearea listelor de redare utilizând fotografii, videoclipuri, filtre de formă și efecte care pot fi programate și salvate pe un dispozitiv de stocare extern pentru redarea conținutului fără cablu.

  Download

  *Compatibil exclusiv cu modelele selectate

 • Epson Creative Projection

  Aplicația Epson Creative Projection le oferă utilizatorilor acces ușor la o gamă de elemente creative, permițând crearea unui conținut personalizat prin utilizarea unei combinații de videoclipuri, fotografii, texte și filtre prestabilite existente sau încărcarea de conținut nou pentru a oferi efecte unice.

  Aflați mai multe

  *Compatibil exclusiv cu modelele selectate

 • Design cu impact redus

  Fiecare produs are un design elegant, cu impact redus și majoritatea sunt disponibile în alb sau negru. Acestea se potrivesc perfect în mediul lor și pot fi folosite în spații în care un proiector obișnuit nu ar fi adecvat.

 • Instalare versatilă

  Gama beneficiază de opțiuni de instalare versatile și flexibile. Proiectați din orice unghi, inclusiv de pe podea, tavan sau perete. Modelele selectate pot fi instalate chiar și pe o șină de iluminat.

Soluții de afișare pentru educația corporativă și învățământul superior Oferiți experiențe de învățare și prezentare inspiraționale

Adăugați creativitate și inspirație la întâlnirile corporative și în mediile de învățare moderne.

Implicați studenții cu gama noastră de soluții de afișare pentru educația corporativă și învățământul superior. Montați cea mai potrivită lentilă pentru orice scenariu de afișare cu noul nostru proiector emblematic, EB-L1070U cu o gamă de 10 lentile Epson interschimbabile. Captivați publicul corporativ cu o luminozitate de până la 6.000 de lumeni și o rezoluție WUXGA Full HD furnizate de gama EB-L600. Înlocuiți modelele de modă veche bazate pe lampă într-o gamă de spații mari de predare și de conferință cu o performanță la prețuri accesibile.

Produceți imagini vii, captivante

Produceți imagini vii, captivante chiar și în sălile de curs și de conferințe puternic luminate, cu tehnologia noastră de 3LCD de înaltă rezoluție, care produce o definiție clară și o luminozitate pe alb și pe culoare la fel de mare pentru imaginile luminoase.

Modernizați-vă unitățile de producție

Modernizați sălile de conferință și de curs cu o gamă largă de proiectoare care utilizează cele mai recente funcții AV și opțiuni de conectivitate. Profitați la maximum de spațiul dvs. cu opțiunea de montare pe tavan și instalați proiectoarele din gama EB-L1070U sau EB-L600 oriunde doriți, fără a compromite performanța.

Epson EB-L610W

Vizualizări perfecte pentru public

Oferiți studenților și delegaților o vizualizare perfectă de oriunde, scalând imaginile cu ajutorul modelului EB-L1070U pentru a se potrivi tuturor setărilor. Utilizați gama compactă și flexibilă EB-L600 pentru o gamă largă de medii, de la săli de clasă la săli de conferințe, cu o conectivitate avansată de duplicare ecran.

Bucurați-vă de tehnologia de proiectoare lider pe piață, intuitive, inteligente

 • 3LCD
 • 4K
 • 4K Enhancement

Epson este cel mai important producător de proiectoare din lume și ne angajăm să ne menținem această poziție. 70% din echipa noastră de Cercetare și dezvoltare formată din 1.100 persoane este dedicată exclusiv descoperirii posibilităților extraordinare în tehnologia proiectoarelor. Nu încetăm niciodată să depunem eforturi în a descoperi modalități de a vă oferi tot ce este mai nou în materie de calitate, fiabilitate și flexibilitate.

Viitorul proiectoarelor este aici

3LCD produce o culoare mai îndrăzneață și mai luminoasă

Faceți proiecțiile dvs. cât mai luminoase posibil. Bazându-se pe succesul primului proiector laser 3LCD de 15.000 lumeni din lume (EB-L1750U/EB-L1755U), modelul EB-L30000U aduce o luminozitate de 30.000 lumeni.

Oferiți imagini dinamice, realiste și optimizează echilibrul alb și potrivirea culorilor cu imagini consistente și de trei ori mai luminoase decât proiectoarele DLP cu 1 cip, fără efect curcubeu.

Instalați și mențineți cu o siguranță maximă în cele mai dificile medii – le-am construit pentru a excela în condiții dificile, chiar și acolo unde este praf sau fum.

Tehnologie nativă 4K și tehnologie de amplificare 4K

Arătați publicului dvs. viitorul proiectării cu tehnologia nativă 4K și tehnologia de amplificare 4K, care vă permit să vizionați conținut 4K sau să îmbunătățiți digital conținut Full HD 1080p.

Oferiți întotdeauna imagini clare, de înaltă definiție, chiar și în spații ample sau exterioare, pentru a crea experiențe captivante și memorabile, care îi vor face pe clienții dvs. să dorească să se întoarcă.

Creați imagini mai bune într-un timp de două ori mai scurt

Puteți crea rapid și ușor imagini aliniate perfect cu ajutorul Instrumentului profesional Proiector Epson. Utilitatea software-ului nostru gratuit, descărcabil îmbunătățește viteza de configurare pentru instalările multi-proiectoare. De asemenea, vă oferă acces la tehnici mai avansate direct din cutie.

Download Epson Professional software

A laptop showing the projector setup screen in front of an Epson projector

Reduceți în mod semnificativ timpii de configurare prin intermediul controlului facil al funcțiilor de bază ale proiectorului, cum ar fi pornirea și oprirea alimentării sau afișarea unei imagini de testare. Reglați focalizarea sau poziția lentilelor proiectorului de la distanță și vă veți captiva publicul imediat.

Download software

Conectivitate

The connection ports on an EB-L30000U
 1. Port LAN (RJ45: 100Base-TX)
 2. Port HDBaseT
 3. DVI-D
 4. Port intrare HDMI
 5. Port service
 6. Ieșire monitor SDI
 7. 3G-SDI
 8. Port intrare computer (Mini D-Sub cu 15 pini)
 9. Port ieșire monitor (Mini D-Sub cu 15 pini)
 10. Port intrare BNC (5BNC)
 11. Port RS-232C (Mini D-Sub cu 9 pini)
 12. Port telecomandă (stereo mini)

Transformați spațiile mici

Când spațiul este limitat, puteți proiecta imagini supradimensionate folosind lentilele pe distanțe ultrascurte din gama LX, disponibile în alb și negru.

Aceste lentile sunt ideale pentru spațiile înguste și aplicațiile de retroproiecție. Gama de deplasare largă a lentilei asigură o flexibilitate remarcabilă pentru a transforma chiar și cele mai compacte spații.

Aflați mai multe

Imagini de dimensiuni mari

Utilizați lentila pe distanțe ultrascurte pentru a furniza imagini incredibile de la distanțe foarte mici. ELPLX02 acceptă dimensiuni ale ecranului de la 100 la 1.000 inci.

Poziționare flexibilă

Instalați lentilele din gama LX în cazul în care tavanele sunt joase, iar spațiile sunt mici cu gama de deplasare largă a lentilei și decalaj vertical zero.

Compatibilitate

Alegeți dintr-o gamă de proiectoare Epson cu lentile interschimbabile, de la 5.500 până la 20.000 de lumeni.

Afișaje dinamice

Utilizați fie proiecția din față, retroproiecția, inclusiv montarea de pe suprafețele podelei, pentru a transforma vitrinele și a crea experiențe imersive memorabile.

The top face of an Epson L1070U, pointing upwards

Implementați proiecții atrăgătoare

Imagini impresionante care transformă spațiile mai mari

Cea mai recentă gamă a noastră de proiectoare instalabile laser 3LCD, cu amplificare 4K, dă viață spațiilor mari cu imagini vii, colorate și luminoase, de la 5.500 la 7.000 de lumeni. Proiectoarele cu instalare sigură EB-L1075U, EB-L1070U și EB-L1050U sunt ideale atunci când aveți nevoie de un format mare și de imagini detaliate și puternice.

Prezentări memorabile

Cu lentile interschimbabile și imagini laser de înaltă calitate, cele mai recente adăugiri la gama noastră de proiectoare deschid noi oportunități de a aduce prezentări vizuale memorabile în sălile de ședințe și de curs, precum și pentru a fi potrivite pentru atracțiile vizitatorilor, muzee, galerii și semnalizare digitală.

Instalare flexibilă

Se potrivește aproape oriunde cu libertatea de instalare la 360° și proiecția unghiului fără înclinare, care nu va compromite performanța.

Întreținere simplă

Extindeți-vă creativitatea pentru mai mult timp cu 20.000 de ore de proiecție practic fără întreținere, care este sigură.

Vizualizați gama

CALCULATOR DISTANȚE DE PROIECȚIE

Beneficiați de cea mai bună imagine

Utilitarul nostru de instalare a proiectoarelor vă poate ajuta să găsiți distanța perfectă de proiectare și dimensiunea potrivită de ecran pentru camera dvs.

Aflați mai multe

Studii de caz

Contactați-ne astăzi

Pentru mai multe informaţii despre program, completaţi detaliile dumneavoastră mai jos şi un reprezentant Epson vă va contacta.

AVEȚI CERINȚE SUPLIMENTARE?
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Footnotes

 1. Sondaj desfășurat de Futuresource Consulting pentru perioada din 2001 până în 2019.
 2. Luminozitatea pe culoare în cel mai luminos mod, măsurată de un laborator terț în conformitate cu IDMS 15.4. Luminozitatea pe culoare variază în funcție de condițiile de utilizare. Proiectoarele 3LCD Epson cel mai bine vândute în comparație cu proiectoarele DLP cu 1 cip cel mai bine vândute în baza datelor NPD privind vânzările pentru perioada mai 2017 – aprilie 2018.
 3. Volumul gamei reproductibile în cel mai luminos mod, măsurat de un laborator terț în 3D în sistemul de culori CIE L*a*b*. Proiectoarele 3LCD Epson cel mai bine vândute în comparație cu proiectoarele DLP cu 1 cip cel mai bine vândute în baza datelor NPD privind vânzările pentru perioada mai 2017 – aprilie 2018.