INOVAŢII CARE DEPĂŞESC AŞTEPTĂRILE

Gama de proiectoare instalabile Epson

Contactaţi-ne astăzi

Definirea viitorului în domeniul tehnologiei de proiecţie

Succesul în transformarea universului comunicaţiilor vizuale este reprezentat de proiectarea de imagini mai luminoase, mai îndrăzneţe şi mai creative în cele mai mari şi mai sofisticate spaţii. Acesta este motivul pentru care muncim din greu pentru a dezvolta proiectoare inovatoare şi versatile care duc prezentările şi proiecţiile vizuale la un nivel superior.

Angajamentul nostru faţă de calitatea produselor, tehnologie, relaţii, service şi asistenţă este motivul pentru care suntem lideri de piaţă în domeniul proiectoarelor de peste 14 ani1.

No.1 Epson World Leader in Projectors
3LCD
True Colours

Depăşirea cerinţelor publicului

Publicul modern are aşteptări ridicate, aşadar extindeţi-vă creativitatea în cadrul marilor evenimente şi atracţiilor cu ajutorul caracteristicilor precum proiecţiile portret şi ecranele partajate, instalare la 360 de grade şi proiectare pe podele, tavane, în colţuri şi pe suprafeţele curbate. De la educaţie şi galerii de artă la semnalistică digitală şi evenimente corporative, de la flota de proiectoare interne la piaţa de închirieri, proiectoarele Epson reprezintă soluţia inteligentă şi eficientă.

Compatibilitate extinsă

Siguranţa dvs. este un obiectiv cheie, aşa că, pe lângă construirea de produse solide care durează, vă oferim o gamă de opţiuni de service şi asistenţă care vizează proiectoarele dvs., în timp ce vă concentraţi să fiţi creativi pentru clienţii şi publicul dvs. De la sugestii înainte de vânzare până la asistenţă permanentă şi acces la expertiză, garanţiile noastre standard şi CoverPlus 365 vă oferă o protecţie permanentă şi la scară largă, care funcţionează.

Calitatea este în ADN-ul nostru

Angajamentul nostru fără compromisuri în a fabrica detalii de design meticuloase şi de calitate îmbunătăţeşte performanţele prezentărilor dvs. Indiferent dacă alegeţi apreciatele noastre modele bazate pe lămpi sau cele mai noi proiectoare laser, vă puteţi baza pe un nivel de calitate care este constant superior competitorilor noştri.

Tehnologie mai bună prin rezoluţie

Prezentaţi publicului viitorul proiectării cu tehnologia de amplificare 4K5. Această tehnologie vă permite să vizionaţi imagini 4K sau conţinut Full HD 1080p amplificat digital, prin deplasarea pe diagonală a pixelilor cu 0,5 pixeli pentru a dubla efectiv rezoluţia. Aceasta oferă utilizatorilor o experienţă 4K cu texturi îmbunătăţite şi claritate, rezoluţie şi detalii excepţionale.

Tehnologia 3LCD oferă culori mai îndrăzneţe şi mai luminoase

Motoarele noastre optice cu trei cipuri, bazate pe semiconductoare, oferă imagini vibrante, realiste şi optimizează balansul de alb şi potrivirea culorii negre pentru o îmbinare perfectă. Luminozitatea pe alb şi pe culoare la acelaşi nivel înalt permite ca imaginile să fie nu numai extrem de constante, ci şi de trei ori mai luminoase decât proiectoarele DLP cu 1 cip2, fără niciun efect de curcubeu.

Performanţe constante

Potriviţi nivelurile de luminozitate în funcţie de situaţie cu reglări mai precise în trepte de 1% şi menţineţi niveluri specifice pe o perioadă prelungită de timp cu ajutorul modului de luminozitate constantă5. Acest lucru este util în locuri precum galeriile de artă, în care proiecţiile constante şi precise înfăţişează viziunea artistului.

Consistent performance
Wider colour gamut

Gamă mai largă de culori

Obţineţi o gamă cromatică de până la trei ori mai largă decât cea a proiectoarelor DLP cu un cip, prin intermediul panourilor LCD HTPS Epson. Această tehnologie de bază produce culori mai vibrante reproduse cu o precizie mai mare. De asemenea, puteţi regla tonalităţile, saturaţia şi luminozitatea pentru fiecare culoare din modelele cromatice RGB şi CMY.

Tehnologie de proiecţie inovatoare

Inovaţiile noastre tehnologice vă oferă capacitatea de a proiecta imagini care le surclasează pe cele ale competitorilor, iar cele mai noi proiectoare laser ale noastre reprezintă un pas mare înainte în materie de luminozitate, flexibilitate şi fiabilitate. Indiferent de nevoile şi bugetul dvs., dispuneţi de libertatea de creaţie pentru a distra şi inspira.

Breakthrough projector technology

INSTALARE FLEXIBILĂ LA 360 DE GRADE

Sporiţi posibilităţile de prezentare cu ajutorul instalării la 360 de grade şi proiectaţi din orice unghi fără a pierde din luminozitate sau din calitatea imaginii. Capacitatea de a instala proiectorul aproape oriunde şi în orice orientare exploatează potenţialul podelelor şi tavanelor în aşa fel încât puteţi crea imagini în locuri surprinzătoare care pot atrage cu adevărat atenţia.

CAMERĂ INTEGRATĂ

Menţineţi imaginile constante şi întreţinerea la minimum cu ajutorul camerei inovatoare integrate în proiectoarele noastre laser. Aceasta detectează ecranele care şi-au pierdut uniformitatea ori s-au decolorat de-a lungul timpului şi observă neconcordanţele subtile dintre proiectoare multiple, apoi realizează reglajele necesare pentru a asigura proiecţii bine definite, precise şi uniforme.

PROIECŢII MAI MARI

Proiecţiile panoramice şi portret sunt ideale pentru prezentări de modă şi lansări de produse. Creaţi imagini unitare de la proiectoare multiple pe un singur ecran uriaş sau folosiţi modul portret pentru a valorifica la maximum semnalistica şi afişajele digitale. Scalarea şi îmbinarea marginilor se potrivesc perfect fiecărei imagini în termeni de luminozitate şi culoare, fără să se distingă laturile pe care se unesc imaginile individuale.

CONECTAŢI-VĂ

O gamă largă de opţiuni de conectare la dispozitive, medii de stocare a memoriei şi reţele, facilitează instalarea şi integrarea. Aceasta include conectarea wireless în reţea şi HDBaseT pentru control audio şi video Full HD de la o distanţă de până la 100 m cu un cablu de Categoria 5e, ideal pentru spaţiile mari.

MEMORAŢI SETĂRILE

Am conceput totul pentru a face prezentarea cât mai fină şi cât mai simplă posibil, cu o caracteristică de memorare pentru lentilă care stochează până la 10 setări, inclusiv poziţia de deplasare a lentilei, focalizarea şi dimensiunile proiecţiei. Acest lucru facilitează reglarea proiectorului pentru a se potrivi raportului de aspect al conţinutului dvs.

CONTROL SIMPLU

Folosiţi caracteristici precum Epson EasyMP pentru a monitoriza şi controla proiectoarele, cu o gestionare a flotei într-o reţea sau pe un browser de internet pentru a urmări până la 1.000 de proiectoare. Cele mai noi modele prezintă o funcţie de dispozitiv de control OSD proiectată recent, care afişează o reprezentare a condiţiilor lentilei pe un dispozitiv inteligent.

Lentile care completează imaginea

Alegeţi lentila ideală pentru mediul dvs. de prezentare dintr-o gamă largă de opţiuni motorizate şi interschimbabile cu uşurinţă, potrivite pentru numeroase modele. Acestea maximizează calitatea şi versatilitatea şi simplifică utilizarea unui suport existent pentru tavan sau perete. Lentila cu offset zero pentru distanţe ultrascurte poate afişa o imagine de 200 inci de la o distanţă de numai 1,5 m, ceea ce îl face ideal pentru spaţiile mici.

CUMPĂRAŢI LENTILE ŞI ACCESORII
Lenses

Proiectoare laser Epson

Duceţi creativitatea dvs. vizuală la următorul nivel cu ajutorul excepţionalelor noastre proiectoare laser instalabile. Bucuraţi-vă de putere de imagistică fără precedent şi de cele mai recente tehnologii exclusive Epson şi impresionaţi publicul cu viitorul prezentărilor la scară largă.

Transformaţi modul în care publicul dvs. este impresionat de prezentările corporatiste şi de învăţământ superior, de muzee, galerii şi obiective turistice, de excepţionala semnalistică digitală din centrele comerciale, de la evenimentele sportive şi multe altele. Noile noastre proiectoare laser dovedesc faptul că nu încetăm niciodată să ducem lumea prezentărilor în viitor.

Sistem de răcire

Un sistem de răcire combinat aer şi lichid, este mai mult decât eficient pentru cerinţele unui proiector 3LC de 25.000 de lumeni.

Panouri LCD

Un panou anorganic nou, de 1,43 inci, sporeşte rezistenţa la lumină şi garantează o durată de viaţă şi mai lungă.

Unitate laser

Diodele laser de mare putere fac posibilă atingerea unei luminozităţi de top, de până la 25.000 de lumeni.

Disc rotativ de fosfor

Discul rotativ de fosfor anorganic, care transformă lumina laser albastră în lumină galbenă, a fost proiectat pentru a fi suficient de durabil pentru a suporta perioade îndelungate puterea mare a unei surse de lumină laser.

Fiabilitate ridicată

Discul de fosfor anorganic, nou dezvoltat, prezintă o rezistenţă superioară la lumină şi căldură şi oferă o fiabilitate excelentă. Acesta funcţionează perfect împreună cu panourile LCD anorganice pentru a produce imagini luminoase şi vibrante, pe perioade de timp extrem de lungi. Vă puteţi baza pe o sursă de lumină care nu necesită întreţinere timp de 20.000 de ore.

Proiectoarele noastre vă permit să vă desfăşuraţi activitatea chiar şi în mediile în care praful şi fumul sunt ceva obişnuit, datorită structurii etanşe specializate a modelului EB–L25000U, care maximizează calitatea imaginii, precum şi fiabilitatea.

Rezoluţie nativă WUXGA, raport de contrast nativ de 2.000:1

Panouri anorganice 3LCD şi disc de fosfor

Instalare uşoară prin intermediul memoriei lentilelor motorizate

Imagini constante prin intermediul camerei integrate

Flexibilitate de prezentare datorită instalării la 360 de grade

Durată de viaţă fără întreţinere a sursei de lumină de 20.000 de ore şi a filtrului până la 30.000 de ore

Lentilă opţională pentru distanţe ultrascurte (< 0,35:1)

Monitorizare, reglare şi control prin browser de internet sau dispozitiv inteligent

Sincronizaţi iluminatul, sunetul şi secvenţele programate cu ajutorul DMX-ArtNet

Conectivitatea include HDBaseT, HDMI, DVI şi 3G SDI

EB-L12000Q

Universul posibilităţilor

Realizaţi prezentări incredibile şi medii captivante

Proiecţie fără limite

SERIA EB-L1000

O nouă eră pentru prezentarea pe ecran lat

Proiectaţi cu uşurinţă imagini cu adevărat excepţionale şi creaţi o impresie puternică în cadrul unei foarte mari varietăţi de spaţii şi evenimente, cu o flexibilitate de prezentare pe măsură. Datorită fiabilităţii foarte ridicate şi a întreţinerii aduse la un nivel minim, aceste proiectoare pot face faţă celor mai aglomerate fluxuri de lucru.

  • Luminozitate pe alb şi pe culoare de la 6.000 lm până la 12.000 lm
AFLAŢI MAI MULTE

Gamă de produse

EB-L25000U

O nouă eră pentru prezentarea pe ecran lat

Creaţi efecte vizuale excepţionale în orice spaţiu şi la o scară foarte mare cu ajutorul combinaţiei inovatoare între luminozitatea de 25.000 lm, imaginile frumoase, fiabilitatea extremă şi opţiunile flexibile de prezentare. Acest model este compact şi uşor, dar şi foarte robust şi durabil. Echipat cu un sistem optic etanş pentru performanţă îmbunătăţită în medii cu mult fum sau praf şi cu un sistem de răcire combinat apă şi aer pentru fiabilitate îmbunătăţită.

AFLAŢI MAI MULTE

Proiectoare Epson cu lămpi

Tehnologiile noastre pentru lămpi 3LCD au fost lidere în domeniu timp de mulţi ani, oferind capacitatea de a redefini modul în care profesioniştii din domeniul afacerilor şi din învăţământ comunică cu publicul.

De la săli de curs sau amfiteatre până la galerii de artă sau evenimente publicitare, proiectoarele Epson au stat la baza trecerii spre comunicaţiile digitale cu adevărat versatile.

Proiecţii excelente cu luminozitate de până la 11.000 lm şi rezoluţie de până la WUXGA

Calitate excepţională cu caracteristici precum tehnologia de amplificare 4K, Epson Super Resolution, interpolarea cadrelor şi corecţia geometrică de punct şi arc

Prezentări flexibile cu modul portret, ecranul partajat, îmbinarea marginilor imaginilor multiple, corecţia pe suprafeţe curbe şi în colţuri de perete şi instalarea la 360 de grade

Conectivitate cu opţiuni care includ Wi-Fi, HDMI şi HDBaseT

O gamă de lentile interschimbabile şi motorizate, majoritatea cu funcţia de memorie

Lentilă opţională pentru proiecţie pe distanţe scurte pentru spaţii mai mici

Fiabilitate ridicată, întreţinere simplă

Stabilirea standardelor

SERIA EB-5500

Aceste proiectoare flexibile şi uşor de utilizat în spaţii mai mici oferă imagini luminoase şi clare în medii corporative şi educaţionale. Gamă de rezoluţii de până la WUXGA, configurare şi operare facile şi caracteristici flexibile, precum ecran partajat şi gestionare de la distanţă.

  • Luminozitate pe alb şi pe culoare de 5.500 lm
  • HDBaseT şi duplicarea ecranului (nu sunt disponibile pentru EB-5510)
  • Rezoluţie de la XGA-WUXGA
AFLAŢI MAI MULTE

Inovaţie pentru spaţii mari

Valorificaţi puterea unui proiector instalabil cu o simplitate extraordinară. Proiectoarele noastre oferă proiecţii excelente datorită configurării, caracteristicilor şi operării incredibil de simple. Proiectoarele noastre solide şi fiabile sunt ideale pentru instalaţii permanente, dar sunt şi surprinzător de compacte. Aceasta înseamnă că se potrivesc perfect în orice flotă de închiriat extrem de aglomerat cu schimbarea frecventă a spaţiilor sau utilizatorilor.

Prezentare bazată pe colaborare

Mai mulţi utilizatori se pot conecta simultan la un proiector utilizând EasyMP Multi-PC Projection, care permite afişarea în acelaşi timp a până la patru ecrane ale utilizatorilor. Prezentaţi simultan din două surse diferite cu ajutorul funcţiei de împărţire a ecranului în două afişaje alăturate. Comparaţi şi contrastaţi informaţiile de la un laptop separat sau de la un dispozitiv de vizualizare Epson prin USB pentru proiecţii de imagini 3D.

Fiabilitate ridicată

Lampa şi filtrul uşor de înlocuit vă ajută să menţineţi întreţinerea la minimum, garantând faptul că proiecţiile dvs. vor rămâne luminoase şi clare o perioadă mai lungă de timp.

Lenses
Lenses

Preluaţi controlul

Preluaţi controlul cu instrumentele Epson EasyMP pentru prezentări inteligente, conectare în reţea şi gestionare a proiectorului, realizând de la prezentări wireless fără PC până la monitorizarea centralizată a întregii flote de proiectoare.

Gamă de produse

SERIA EB-Z10000U

Aceste proiectoare cu lampă de primă clasă aduc o capacitate excepţională de prezentare pe pieţele de proiectoare fixe şi cele de închirieri. Acestea combină calitatea, o selecţie de modele pe măsura necesităţilor dvs. şi o gamă de caracteristici cu valoare adăugată, de la îmbinarea marginilor până la Epson EasyMP.

  • Luminozitate pe alb şi pe culoare de la 8.200 lm până la 11.000 lm
  • Rezoluţie de la XGA-WUXGA
AFLAŢI MAI MULTE

Inovaţie pentru spaţii mari

Valorificaţi puterea unui proiector instalabil cu o simplitate extraordinară. Proiectoarele noastre oferă proiecţii excelente datorită configurării, caracteristicilor şi operării incredibil de simple. Proiectoarele noastre solide şi fiabile sunt ideale pentru instalaţii permanente, dar sunt şi surprinzător de compacte. Aceasta înseamnă că se potrivesc perfect în orice flotă de închiriat extrem de aglomerat cu schimbarea frecventă a spaţiilor sau utilizatorilor.

Prezentare bazată pe colaborare

Mai mulţi utilizatori se pot conecta simultan la un proiector utilizând EasyMP Multi-PC Projection, care permite afişarea în acelaşi timp a până la patru ecrane ale utilizatorilor. Prezentaţi simultan din două surse diferite cu ajutorul funcţiei de împărţire a ecranului în două afişaje alăturate. Comparaţi şi contrastaţi informaţiile de la un laptop separat sau de la un dispozitiv de vizualizare Epson prin USB pentru proiecţii de imagini 3D.

Fiabilitate ridicată

Lampa şi filtrul uşor de înlocuit vă ajută să menţineţi întreţinerea la minimum, garantând faptul că proiecţiile dvs. vor rămâne luminoase şi clare o perioadă mai lungă de timp.

Lenses
Lenses

Preluaţi controlul

Preluaţi controlul cu instrumentele Epson EasyMP pentru prezentări inteligente, conectare în reţea şi gestionare a proiectorului, realizând de la prezentări wireless fără PC până la monitorizarea centralizată a întregii flote de proiectoare.

Gamă de produse

SERIA EB-G7000

Aceste proiectoare sunt complet echipate pentru a transforma spaţiile în care le instalaţi, prin intermediul prezentărilor puternice, cu aspect profesional. Combină calitatea înaltă a imaginii şi o gamă de rezoluţii de până la WUXGA cu instalarea flexibilă, obiectivele opţionale şi întreţinerea fără probleme.

  • Luminozitate pe alb şi pe culoare de la 5.500 lm până la 8.000 lm
  • Rezoluţie de la XGA-WUXGA
AFLAŢI MAI MULTE

Inovaţie pentru spaţii mari

Valorificaţi puterea unui proiector instalabil cu o simplitate extraordinară. Proiectoarele noastre oferă proiecţii excelente datorită configurării, caracteristicilor şi operării incredibil de simple. Proiectoarele noastre solide şi fiabile sunt ideale pentru instalaţii permanente, dar sunt şi surprinzător de compacte. Aceasta înseamnă că se potrivesc perfect în orice flotă de închiriat extrem de aglomerat cu schimbarea frecventă a spaţiilor sau utilizatorilor.

Prezentare bazată pe colaborare

Mai mulţi utilizatori se pot conecta simultan la un proiector utilizând EasyMP Multi-PC Projection, care permite afişarea în acelaşi timp a până la patru ecrane ale utilizatorilor. Prezentaţi simultan din două surse diferite cu ajutorul funcţiei de împărţire a ecranului în două afişaje alăturate. Comparaţi şi contrastaţi informaţiile de la un laptop separat sau de la un dispozitiv de vizualizare Epson prin USB pentru proiecţii de imagini 3D.

Fiabilitate ridicată

Lampa şi filtrul uşor de înlocuit vă ajută să menţineţi întreţinerea la minimum, garantând faptul că proiecţiile dvs. vor rămâne luminoase şi clare o perioadă mai lungă de timp.

Lenses
Lenses

Preluaţi controlul

Preluaţi controlul cu instrumentele Epson EasyMP pentru prezentări inteligente, conectare în reţea şi gestionare a proiectorului, realizând de la prezentări wireless fără PC până la monitorizarea centralizată a întregii flote de proiectoare.

Gamă de produse

Accesorii pentru o gamă largă de utilizări

Fiecare mediu este diferit, fiecare prezentare este diferită, aşa că oferim o gamă largă de accesorii pentru a corespunde necesităţilor dumneavoastră. De la filtre, lămpi şi dispozitive de montaj pe tavan, până la ecrane şi lentile, uşurăm adaptarea pachetului de proiecţie pentru a se potrivi oricărei locaţii sau oricărei audienţe.

LENTILE PENTRU PROIECTOARE EPSON

Personalizaţi proiectorul instalabil prin intermediul lentilelor opţionale Epson. Disponibile într-o gamă largă de rapoarte de proiecţie pentru a se potrivi diferitelor spaţii, dimensiuni de ecran şi distanţe de proiectare, diferitele lentile vă oferă opţiunea de a maximiza calitatea imaginii fără a vă reduce bugetul.

Lentilele opţionale sunt disponibile pentru Seria EB-G7000, Seria EB-L1000, Seriile EB-L25000U şi EB-Z10000U.

TRANSMIŢĂTOR HDBASET ELPHD01

Extindeţi-vă chiar mai departe cu ajutorul acestui prelungitor video/audio wireless. Este uşor de instalat şi are trei intrări: HDMI, LAN şi RS-232 pentru ieşire în cablu CAT-5/6.

AFLAŢI MAI MULTE

ADAPTOR LAN WIRELESS ELPAP10

Realizaţi prezentări rapide, securizate, printr-o conexiune wireless cu aplicaţia EasyMP Network Projection sau iProjection de la Epson cu ajutorul acestui adaptor USB pentru instalare uşoară.

AFLAŢI MAI MULTE

LĂMPI EPSON ORIGINALE

Garantăm imaginile cele mai bune, mai luminoase şi mai constante pentru o perioadă mai lungă de timp prin intermediul lămpilor Epson originale. Acestea sunt fabricate şi expediate conform unor sisteme de control riguros al calităţii care garantează cea mai bună calitate a imaginii, maximizează fiabilitatea, minimizează întreţinerea şi asigură o permanentă acoperire sub garanţie completă.

AFLAŢI MAI MULTE

SUPORT PENTRU MONTARE PE TAVAN

Montaţi perfect proiectorul în spaţiul pe care îl aveţi la dispoziţie şi asiguraţi flexibilitatea, siguranţa şi securitatea cu ajutorul suporturilor personalizate destinate montării pe tavan. Suporturile pentru montare pe tavan sunt disponibile pentru Seria EB-L1000 şi Seria EB-G7000 (ELPMB47, ELPMB48), Seria EB-Z10000U (ELPMB25, ELPMB26) şi Seria EB-4000 (ELPMB22, ELPMB30).

LAMPĂ ELPLP93

Lampă de proiector Epson originală cu eficienţă foarte mare.

AFLAŢI MAI MULTE

Relaţii mai bune,
care durează

Stabilirea de relaţii puternice ne ajută să vă oferim soluţii specifice pentru proiectoare şi cele mai bune servicii permanente de asistenţă şi service. Cele mai bune relaţii funcţionează în ambele sensuri, aşa că ascultăm opiniile clienţilor noştri şi pe cele ale publicului dvs. şi folosim ceea ce aflăm pentru a dezvolta produsele viitoare. Fiabilitatea excelentă este furnizată ca standard, dar relaţiile ajută toate părţile să-şi valorifice succesul şi să menţină avansul tehnologic al afacerilor.

Asistenţă completă

Garanţia opţională CoverPlus 365 oferă o adevărată protecţie non-stop pentru a preîntâmpina aproape orice eventualitate. Acest program excepţional este conceput pentru a vă permite să prezentaţi fără întreruperi, dispunând de o gamă de caracteristici precum accesul direct la experţi calificaţi, plus sfaturi şi asistenţă înainte, în timpul şi post vânzare. Oferă, de asemenea, proiectoare, lămpi şi filtre de schimb pentru înlocuire la faţa locului şi training on-site în ceea ce priveşte întreţinerea.

Conexiuni mai puternice

Capacitatea noastră de service la scară mare ne oferă puterea de a răspunde şi reacţiona foarte repede în cazul în care aveţi nevoie de noi. Lucrăm îndeaproape cu partenerii noştri de distribuţie, în timp ce echipa extinsă din departamentul de vânzări şi echipele corporative şi cele dedicate utilizatorului final vă pun la dispoziţie o reţea vastă de puncte de contact pentru toate aspectele legate de vânzări, service şi consiliere.

Lămpi Epson originale

Lămpile Epson originale furnizează o luminozitate ridicată şi culori excelente, pentru a vă oferi performanţă şi calitate maxime. Aceste lămpi sunt produse şi livrate conform unor sisteme de control riguros al calităţii, pentru a asigura o durată de viaţă lungă şi lipsită de probleme.

Siguranţă totală

Garanţiile noastre standard reprezintă un alt punct care face diferenţa între Epson şi ceilalţi producători de proiectoare, asigurându-vă pe o perioadă extinsă de la trei până la cinci ani (în funcţie de produs) sau pentru 20.000 de ore de utilizare, oricare dintre condiţii survine prima8.

Calitate cu fiabilitate

Toate proiectoarele noastre sunt construite să dureze şi oferă performanţă continuă fără cusur cu minimum de întreţinere. Toate piesele proiectoarelor sunt concepute şi construite în condiţii meticuloase pentru a se asigura o durată lungă de viaţă şi întreţinerea şi înlocuirea facilă, de la lasere (până la 56.000 de ore) până la filtrele avansate (până la 30.000 de ore).

1. Partenerul Epson calculează necesităţile afacerii dvs.

Partenerul nostru vă va ajuta să stabiliţi cerinţele, modelul proiectorului şi numărul de unităţi* potrivite pentru afacerea dvs.

2. Partenerul Epson schiţează acordul de garanţie

După ce s-a ajuns la un acord, partenerul vă va procesa solicitările.

3. Proiectoarele sunt livrate şi instalate

Proiectoarele sunt livrate, configurate şi instalate în funcţie de necesităţile afacerii dvs.

4. Înregistraţi produsele şi solicitaţi pachetul de schimb

Este suficient să apelaţi biroul prioritar de asistenţă tehnică Epson pentru a înregistra proiectoarele şi solicita produsul de schimb.

5. Epson vă va contacta pentru planificarea training-ului on-site

Epson vă va contacta pentru planificarea training-ului on-site pentru întreţinerea preventivă.

6. Produsele de schimb vă vor fi expediate

Proiectorul de schimb şi, dacă e cazul, lampa şi filtrul relevante, vă vor fi trimise direct la finalizarea training-ului.

7. Bucuraţi-vă de asistenţă continuă cu CoverPlus365

Veţi beneficia de ajutor şi asistenţă permanente, 365 de zile pe an, fapt care va duce la o reducere la minimum a timpului pierdut cauzat de service şi reparaţii.

1. Partenerul Epson calculează necesităţile afacerii dvs.

2. Partenerul Epson schiţează acordul de garanţie

3. Proiectoarele sunt livrate şi instalate

Partenerul nostru vă va ajuta să stabiliţi cerinţele, modelul proiectorului şi numărul de unităţi* potrivite pentru afacerea dvs.

După ce s-a ajuns la un acord, partenerul vă va procesa solicitările.

Proiectoarele sunt livrate, configurate şi instalate în funcţie de necesităţile afacerii dvs.

4. Înregistraţi produsele şi solicitaţi pachetul de schimb

5. Epson vă va contacta pentru planificarea training-ului on-site

Este suficient să apelaţi biroul prioritar de asistenţă tehnică Epson pentru a înregistra proiectoarele şi solicita produsul de schimb.

Epson vă va contacta pentru planificarea training-ului on-site pentru întreţinerea preventivă.

6. Produsele de schimb vă vor fi expediate

7. Bucuraţi-vă de asistenţă continuă cu CoverPlus365

Proiectorul de schimb şi, dacă e cazul, lampa şi filtrul relevante, vă vor fi trimise direct la finalizarea training-ului.

Veţi beneficia de ajutor şi asistenţă permanente, 365 de zile pe an, fapt care va duce la o reducere la minimum a timpului pierdut cauzat de service şi reparaţii.

CALCULATOR DISTANŢE LENTILE

Beneficiaţi de imaginea perfectă

Pentru a beneficia de o experienţă perfectă home cinema sau proiecţii la scară largă, este esenţial să utilizaţi lentila potrivită. Proiectoarele Epson sunt lidere de piaţă, datorită tehnologiei inovatoare, imaginilor de calitate superioară şi performanţelor.

SĂ ÎNCEPEM
CALCULATOR DISTANŢE DE PROIECŢIE

Beneficiaţi de cea mai bună imagine

Utilitarul nostru de instalare a proiectoarelor vă poate ajuta să găsiţi distanţa perfectă de proiectare şi dimensiunea potrivită de ecran pentru camera dvs.

AFLAŢI MAI MULTE
CALCULATOR COSTURI TOTALE DE EXPLOATARE PENTRU PROIECTOARE

Reduceţi costurile totale de exploatare ale proiectorului dvs. business

Nu plătiţi prea mult pentru proiectorul dvs. business. Utilizaţi calculatorul nostru de costuri totale de exploatare pentru a analiza costurile unui proiector Epson.

ECONOMISIŢI CU EPSON ECO

Contactaţi-ne astăzi

Pentru mai multe informaţii despre gama noastră de proiectoare Pro AV, completaţi mai jos detaliile dumneavoastră şi un reprezentant Epson vă va contacta.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

1 Studiu realizat de Futuresource Consulting Limited pentru perioada 2001-2015.

2 Luminozitatea pe culoare a fost măsurată în conformitate cu standardul IDMS 15.4. Luminozitatea pe culoare variază în funcţie de condiţiile de utilizare. Proiectoarele 3LCD Epson cele mai bine vândute destinate mediului de afaceri şi educaţional comparate cu proiectoarele DLP cu 1 cip cele mai bine vândute, în baza datelor NPD din perioada iunie 2013 - mai 2014 şi datelor cercetărilor PMA pentru trimestrele 1-3 din 2013. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.epson.ro/clo.

3 Proiectoare 3LCD mai luminoase începând cu septembrie 2016. Anumite lentile cu proiecţie pe distanţe scurte şi cu proiecţie pe distanţe foarte mari nu vor produce 25.000 lm.

4 4EB-L1505U/EB-L1500U este primul şi singurul proiector laser 3LCD WUXGA de 12.000 lm de pe piaţă începând cu luna decembrie a anului 2015.

5 Nu este disponibil la toate produsele.

6 Ofertele de garanţie nu sunt disponibile pentru toate ţările. Vă rugăm să contactaţi reprezentantul Epson local.

7 Începând cu septembrie 2016.

8 Disponibile pentru EB-L1100U, EB-L1200U, EB-L1300U şi EB-L1405U.