EXPERIENŢĂ HOME CINEMA DE ULTIMĂ GENERAŢIE PENTRU PASIONAŢII DE FILME

Fiind lideri în tehnologia de procesare a imaginii1, avem cunoştinţele necesare pentru a oferi o calitate superioară pentru proiecţiile 3D. Aşadar, indiferent dacă sunteţi pasionat de filme sau de sport, veţi fi încântat de cea mai nouă gamă de proiectoare home cinema UHD, cu amplificare 4K2.

DESCĂRCARE BROŞURĂ

Produse cu adevărat inovatoare şi avansate

Compania Epson este recunoscută de peste zece ani ca fiind lider global pe piaţa de proiectoare1. Cea mai nouă gamă de proiectoare de top utilizează multe dintre cele mai avansate tehnologii pentru a vă asigura că oferă o experienţă home cinema cu adevărat captivantă.

Setaţi scena

Cu ajutorul proiectoarelor Epson, casa dvs. se transformă într-o scenă principală pentru acţiune. Transformaţi fiecare zi, indiferent dacă urmăriţi sportul preferat, vizionaţi un film clasic, redaţi în flux conţinut sau jucaţi cel mai nou joc; bucuraţi-vă de o experienţă cu adevărat de neuitat, cu o imagine proiectată de dimensiuni mari. Puteţi capta atenţia tuturor şi puteţi reuni familia şi prietenii pentru a se bucura de acele momente memorabile.

De ce să vă mulţumiţi cu un ecran de televizor 55 de inci (140 cm) când puteţi proiecta pe un afişaj de până la 300 de inci (762 cm)?

Pasionaţii de filme pot viziona filmele preferate la calitate maximă prin selectarea raportului de aspect corect. Modelele noastre premium2 pot memora până la 10 poziţii diferite ale obiectivului, facilitând comutarea între diferite rapoarte de aspect cu o singură atingere de buton.

Film 16:9 pe un ecran de 2,4:1
Film 2,4:1 pe un ecran de 2,4:1

Instalare flexibilă şi claritate totală în toate condiţiile de iluminare

Suntem de părere că un proiector trebuie să fie simplu de configurat. Prin urmare, proiectoarele noastre pot fi amplasate cu uşurinţă aproape oriunde. Beneficiaţi în doar câteva secunde de o imagine reglată perfect; datorită zoom-ului optic, deplasării obiectivului pe verticală şi orizontală şi corecţiei trapezului, începeţi să lucraţi rapid şi uşor. În plus, modelele noastre premium2 beneficiază de motorizarea zoom-ului, focalizării şi deplasării obiectivului, pentru flexibilitate şi uşurinţă superioară de utilizare. Puteţi beneficia de un afişaj de 100 inci (254 cm) de la numai trei metri depărtare pe orice perete sau ecran gol.

Condiţiile de iluminare se pot schimba adesea în timpul unui film, de aceea este esenţial ca proiectorul dvs. să poată ţine pasul cu diferitele niveluri de contrast, pentru a oferi în permanenţă cele mai bune imagini. Proiectoarele noastre destinate divertismentului pentru acasă oferă niveluri ridicate de contrast dinamic - un raport incredibil de până la 1.000.000:1. Împreună cu panourile C2fine, caracteristica noastră eficientă autoiris asigură un nivel optim pentru contrast şi luminozitate în fiecare scenă, indiferent dacă este luminoasă sau întunecată, demonstrând calitatea extraordinară a imaginilor UHD 4K3.

Proiecţii luminoase, vibrante

Luminozitatea pe alb nu poate oferi singură culorile realiste pe care le vedeţi în viaţa de zi cu zi. De aceea, tehnologia 3LCD din proiectoarele Epson oferă o luminozitate la fel de ridicată atât pe alb cât şi pe culoare (CLO). În timp ce producătorii de proiectoare DLP cu 1 cip consideră că pot îmbunătăţi calitatea imaginii doar prin creşterea luminozităţii pe alb a proiectoarelor lor, Epson asigură pentru proiectoarele sale o combinaţie de luminozitate şi culori realiste pentru a crea imagini vibrante. De ce să vă mulţumiţi cu un ecran şters şi lipsit de viaţă? Beneficiaţi de imagini vibrante şi realiste cu proiectoarele Epson, care oferă o luminozitate pe culoare la acelaşi nivel cu cea pe alb.

AFLAŢI MAI MULTE

Beneficiaţi de amplificare 4K32

Descoperiţi cea mai bună modalitate de a viziona filmele preferate. Tehnologia Epson de amplificare 4K3 duce experienţa de vizualizare la un nivel superior. Capturează cele mai fine detalii şi dă viaţă celor mai delicate forme. Claritatea reglabilă şi îmbunătăţirea imaginii oferă o experienţă optimă de vizualizare - de fiecare dată. Redă filmele în mod adecvat, la calitate maximă2.

4K
Full HD
4K
Full HD
Full HD 4K

Caracteristici cheie

Proiector cu raport
de contrast mai scăzut
Nivel ridicat
de contrast dinamic

Interval dinamic extins2

Sunteţi pregătiţi să descoperiţi tehnologia de ultimă oră pentru proiectoarele home cinema? Intervalul dinamic extins oferă o experienţă vizuală optimă prin sporirea raportului de contrast pentru a oferi un interval mult mai mare între zonele cele mai întunecate şi zonele cele mai luminoase de pe ecran. Imaginile au o adâncime mai mare şi vă permit să vizualizaţi detalii incredibile, lucru imposibil anterior. Pe lângă acest lucru, îmbogăţeşte culorile, imaginile fiind mai captivante şi mai naturale, dar intense. Datorită compatibilităţii cu HDR, puteţi beneficia acum de cel mai nou conţinut HDR disponibil.

Fără
Super-Resolution
Cu
Super-Resolution

Super-Resolution

Datorită tehnologiei Epson Super-Resolution veţi beneficia de imagini clare, indiferent de conţinutul vizionat. Fiind proiectat pentru a reduce neclarităţile cauzate de zoom şi de mărirea imaginii, proiectorul utilizează tehnici sofisticate pentru a accentua claritatea fiecărui cadru din film, dând viaţă conţinutului cu definiţie standard şi celui de pe DVD-uri.

Bucuraţi-vă de până la 11 ani de divertisment4

Datorită duratei de viaţă de până la 7.5004 de ore pentru lămpi, aţi putea viziona un film în fiecare zi în următorii unsprezece ani fără să fiţi nevoiţi să le schimbaţi. Proiectoarele Epson sunt cunoscute pentru fiabilitatea lor, de aceea nu trebuie să vă faceţi griji că veţi pierde vreun minut din filmul, jocul sau emisiunea preferată.

Fără
Super-Resolution
Cu
Super-Resolution

Acţiune dinamică în UHD2 4K3 luminos şi vibrant

Oferind imagini dinamice mai fluide şi reducând neclarităţile produse de mişcare, tehnologia de interpolare a cadrelor introduce noi cadre între cele originale. Drept rezultat, neclarităţile sunt eliminate şi imaginile în mişcare sunt mult mai clare şi mai bine definite.

Culori 3D foarte luminoase

Tehnologia de amplificare a luminozităţii permite conţinutului 3D să fie mult mai luminos decât în cazul multor proiectoare 3D home cinema Full HD. Aceasta deoarece toţi ochelarii 3D cu obturator activ tind să reducă luminozitatea, când „trec” de la un ochi la celălalt. Însă, prin dublarea vitezei acestei treceri, am redus în mod semnificativ pierderea de luminozitate, oferind o experienţă de vizionare 3D mai bună, mai luminoasă şi mai plină de satisfacţii.

Wireless HD de ultimă generaţie

Bucuraţi-vă de vizionare la calitate optimă HD 4K3 – fără a vă face griji în legătură cu conectarea de fire sau cabluri, prin intermediul proiectorului nostru EH-TW9300W WirelessHD5. Acesta oferă o transmisie compatibilă cu HDCP, fără timpi de aşteptare sau întreruperi. Puteţi chiar să vizualizaţi conţinut de la un al doilea echipament, prin intermediul modului imagine în imagine wireless şi puteţi conecta până la cinci dispozitive HDMI. Transmiţătorul Wireless HD5 este, de asemenea, echipat cu un port MHL®6 accesibil pentru vizionarea cu uşurinţă de conţinut de pe smartphone şi tabletă.

Măriţi imaginile redate de pe smartphone şi tabletă

Afişaţi pe ecrane mari conţinutul de pe dispozitive smartphone sau tablete prin intermediul conexiunii MHL6 (Mobile High-Definition Link). Conectaţi-vă pentru a proiecta cu uşurinţă şi pentru a vă bucura de materiale video, fotografii şi jocuri de pe orice dispozitiv inteligent compatibil cu MHL. În plus, puteţi, de asemenea, să încărcaţi în acelaşi timp dispozitivele. În mod convenabil, telecomanda proiectorului poate filtra conţinutul primit de la dispozitive compatibile, pentru a putea avea în permanenţă controlul.

Prezentarea gamei

Proiecţii cu claritate absolută

EH-TW9300

Pentru o experienţă cinematografică cu adevărat captivantă, aceste proiectoare home cinema compatibile cu UHD Blu-ray şi HDR combină cele mai noi tehnologii de imagistică pentru a da viaţă filmelor, cu detalii suplimentare. Noile modele sunt prevăzute cu o caracteristică de amplificare 4K3, pentru ca texturile şi rezoluţia imaginii proiectate să beneficieze de un nivel nou de fineţe, indiferent dacă este redat conţinut la calitate 4K nativă sau este îmbunătăţit digital conţinutul Full HD 1080p.

AFLAŢI MAI MULTE

EH-TW9300W

În acest mod, se oferă o experienţă vizuală optimă cu un nivel superior de adâncime, detaliu şi cu culori naturale, dar intense. Acestea oferă o definiţie incredibilă, claritate şi cele mai intense nuanţe de negru, datorită unui raport de contrast excepţional de mare, de 1.000.000:1. De asemenea, oferă interpolarea cadrelor şi îmbunătăţirea detaliilor pentru a asigura claritate şi dinamism. Şi pentru cei care doresc toate aceste lucruri fără să fie nevoiţi să utilizeze multe cabluri, EH-TW9300W oferă conectivitate WirelessHD5 cu capacitate de amplificare 4K.

AFLAŢI MAI MULTE
 • Compatibilitate cu intervalul dinamic extins
 • Raport de contrast de 1.000.000:1
 • Luminozitate pe alb şi pe culoare de nivel înalt, 2.500 de lumeni
 • Management al culorilor certificat ISF
 • Tehnologie de amplificare 4K3
 • Interpolarea cadrelor în modurile 2D şi 3D
 • Super-Resolution în modurile 2D şi 3D
 • Automatizare a focalizării, zoom-ului şi deplasării obiectivului
 • Zoom optic de 2,1x şi deplasare largă a obiectivului
 • WirelessHD5 (doar EH-TW9300W)
 • Conectivitate MHL® (Mobile High-Definition Link) pentru vizualizarea conţinutului de pe dispozitive smartphone şi tablete6 (doar EH-TW9300W)

Proiecţii amplificate 4K3 performante, dar accesibile

Oferind imagini superbe, de calitate superioară, pentru o varietate de tipuri de conţinut, la un preţ accesibil, acest proiector excepţional este extrem de uşor de configurat şi permite utilizatorilor să redea conţinutul Full HD 1080p la o rezoluţie amplificată 4K3. Cu niveluri înalte în ceea ce priveşte raportul de contrast şi luminozitatea, reprezintă modul perfect de a vă îmbunătăţi experienţa home cinema.

AFLAŢI MAI MULTE
 • Raport de contrast de 160.000:1
 • Luminozitate pe alb şi pe culoare de nivel înalt, 2.300 de lumeni
 • Tehnologie de amplificare 4K3
 • Super-Resolution în modurile 2D şi 3D
 • Automatizare a focalizării, zoom-ului şi deplasării obiectivului
 • Zoom optic de 2,1x şi deplasare largă a obiectivului

O experienţă home cinema extraordinară

Fiţi impresionaţi de claritatea excepţională a proiecţiilor Full HD 2D şi 3D. Este echipat cu tehnologie 3LCD de top şi oferă imagini extraordinar de clare, datorită luminozităţii pe alb şi pe culoare la acelaşi nivel înalt. Instalaţi-le oriunde, utilizând deplasarea pe verticală şi orizontală a obiectivului şi funcţia de reglare geometrică rapidă. Datorită duratei lungi de viaţă a lămpii, de şapte ani4 şi ventilator silenţios, puteţi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de filme.

AFLAŢI MAI MULTE
 • Raport de contrast de 120.000:1
 • Luminozitate pe alb şi pe culoare de nivel înalt, 2.700 de lumeni
 • Tehnologie 3D Full HD 1080p
 • Super-Resolution în modurile 2D şi 3D
 • Super-Resolution în modurile 2D şi 3D

Flexibilitate fără egal

Primul nostru proiector home cinema laser, Full HD, pentru distanţe ultrascurte (UST) cu tehnologie 3LCD, proiectează imagini de până la 130 de inci (330 cm). Bucuraţi-vă de divertisment pe ecran mare fără a afecta stilul casei dvs.

Dacă un televizor montat pe perete poate fi întotdeauna văzut, o imagine proiectată poate dispărea instantaneu. Proiectorul nostru laser pentru distanţe ultrascurte poate fi amplasat în apropierea suprafeţei de afişare, poate fi configurat rapid şi produce o imagine excelentă în încăperi luminoase. De asemenea, oferă o excelentă valoare, cu o sursă de lumină laser cu durată lungă de viaţă şi o garanţie extinsă.

AFLAŢI MAI MULTE
 • Raport de contrast de 2.500.000:1
 • Luminozitate pe alb şi pe culoare de nivel înalt, 4.000 de lumeni
 • Vizionaţi conţinutul preferat în următorii 10 ani7
 • Poate fi amplasat în apropierea suprafeţei de afişare şi proiectează o imagine de până la 130 inci (330 cm)

Gamă de produse

 1. Studiu realizat de Futuresource Consulting Limited pentru perioada 2001-2015.
 2. Doar EH-TW9300W, EH-TW9300 şi EH-TW7300, EH-LS10500.
 3. Conţinutul 4K este oferit prin intermediul deplasării pixelilor. Deplasează fiecare pixel pe diagonală cu 0,5 pixeli pentru a dubla rezoluţia la pe verticală şi orizontală.
 4. Bazat pe un film cu durata de 105 minute, cu proiectorul în modul economic.
 5. Funcţia WirelessHD este disponibilă pentru cele 28 de state membre ale UE, precum şi pentru Croaţia, Islanda, Norvegia, Arabia Saudită, Elveţia, Turcia şi Emiratele Arabe Unite. Poate face obiectul unor modificări. Contactaţi biroul de vânzări local Epson pentru disponibilitatea pe pieţe individuale
 6. Pentru a verifica compatibilitatea dispozitivului dumneavoastră, vizitaţi www.mhlconsortium.org MHL, Mobile High-Definition Link şi sigla MHL sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale companiei MHL, LLC.
 7. În baza vizionării de conţinut timp de cinci ore zilnic cu proiectorul în modul economic