Cerneală inclusă în cutia imprimantei pentru trei ani de utilizare1

Cu această imprimantă fără cartuşe, uşor de folosit, puteţi printa mii de pagini înainte de a realimenta rezervorul.

Treceți la imprimante
fără cartușe

Vă prezentăm multifuncţionalele EcoTank

Pentru printări de zi cu zi

DE LA 999 RON,TVA INCLUS

Pentru printări la calitate profesională

DE LA 999 RON,TVA INCLUS

Pentru printarea fotografiilor

DE LA 999 RON,TVA INCLUS

Ce este EcoTank?

Un multifuncţional EcoTank este fundamental diferit de majoritatea imprimantelor – în loc de cartuşe, acesta vine cu un rezervor mare pe care îl puteţi umple cu cerneală din recipientele incluse. Încă de la început, aveţi suficientă cerneală pentru a printa până la 14.000 de pagini2 – ceea ce înseamnă că economisiţi timp şi bani, deoarece nu schimbaţi frecvent cartuşele. Instalarea este simplă, realimentarea este uşoară şi nu vă murdăriţi, apoi beneficiaţi de printări de calitate, pe bandă rulantă.

Economisiţi cu EcoTank

Economisiţi până la 90% din costurile de imprimare3

Include suficientă cerneală pentru aproximativ 3 ani1. Acesta este echivalentul a aproximativ 82 de cartuşe3.

PRINTAŢI PESTE 500 DE PAGINI ALB-NEGRU CU NUMAI 5 RON4

PRINTAŢI PESTE 500 DE PAGINI COLOR CU NUMAI 9 RON4

Calculaţi cât puteţi economisi cu multifuncţionalele EcoTank de la Epson

 1. Alegeţi un model EcoTank de la Epson şi comparaţi-l cu una dintre cele mai bine vândute 20 de imprimante
 2. Spuneţi-ne câte pagini veţi printa în fiecare lună şi câţi ani veţi utiliza imprimanta.
 3. Faceţi click pe „CALCULAŢI”

De ce să alegeţi EcoTank

Lider de piaţă la nivel global

Epson a fost prima companie care a oferit imprimante fără cartuşe, concepute pentru domenii specifice, iar acum este producătorul de multifuncţionale cu jet de cerneală nr. 1 în lume5. Mai bine de 40 de milioane de multifuncţionale EcoTank au fost vândute în întreaga lume6.

Mai rapide decât modelele concurente7

Nu contează de cât de multă cerneală aveţi nevoie pentru un document, EcoTank oferă un timp de printare a unei singure pagini mult mai mic decât cele mai apropiate modele concurente7. Faceţi clic aici pentru a viziona clipuri video care demonstrează viteza de printare a multifuncţionalelor EcoTank.

Concepute inteligent

La noua noastră generaţie de multifuncţionale EcoTank special concepute, rezervorul este poziţionat în partea din faţă a imprimantei. Acest nou design este compact, oferă acces simplu în momentul realimentării şi o vizualizare practică a nivelurilor de cerneală. Multifuncţionalul este echipat cu un sistem de realimentare cu cerneală conceput pentru a minimiza riscul de scurgere şi murdărire.

Fiabilitate

Spre deosebire de majoritatea producătorilor, capetele de printare de la Epson sunt permanente. Nu va fi necesar să cheltuiţi bani cu înlocuirea capului de printare şi nici să vă ocupaţi de montarea lui.

Siguranţă

Scăpaţi de griji cu garanţia promoţională extinsă de 3 ani.

Mai multe opţiuni

Epson oferă cea mai variată gamă de modele cu rezervoare de cerneală, comparativ cu orice alt producător de imprimante. Achiziţionaţi un multifuncţional EcoTank, care să se potrivească nevoilor dvs., din gamele pentru utilizare zilnică, foto şi business.

Prezentarea gamei

Printare zilnică

Printaţi, scanaţi sau copiaţi cu uşurinţă folosind multifuncţionalele EcoTank pentru acasă.

Printare la calitate profesională

Îndepliniţi-vă sarcinile în mod eficient cu aceste modele EcoTank de business.

Printare foto

Realizaţi fotografii strălucitoare, extraordinare şi bucuraţi-vă de culori vii şi bogate.

Imprimante EcoTank monocrome

Economisiți până la 50% din costurile de imprimare în trei ani, în comparație cu imprimantele laser monocrome9.

Comparaţi produsele

Specificaţii
Funcţii all-in-one
Conectivitate
Dimensiunea maximă a hârtiei
Tipărire faţă-verso
Alimentator automat de documente
Ecran LCD
Sistem de realimentare simplu
Printare mobilă
Volum de printare cu recipientele de cerneală incluse în cutie2
Volum de printare cu recipient de rezervă2

Printaţi de pe dispozitive mobile şi multe altele

Cu gama de multifuncţionale all-in-one compacte de la Epson, echipate cu Wi-Fi, printarea de pe dispozitivele mobile poate fi simplă şi rapidă. Nu mai este necesar să fiţi legat de birou – trimiteţi fişierele de printat de pe tabletă sau smartphone prin Wi-Fi şi o gamă de aplicaţii de printare pentru mobil gratuite8.

 • Aplicaţia Epson iPrint
 • Aplicaţia Epson Creative Print
 • Printaţi fotografii de pe Facebook
 • Email Print

Creăm viitorul prin intermediul tehnologiei fără încălzire

Sporiți productivitatea și reduceți impactul asupra mediului înconjurător fără compromisuri.

Aflaţi mai multe
 1. Cerneală inclusă pentru trei ani de utilizare, calculată la un volum mediu de printare de 225 de pagini pe lună în cazul multifuncţionalelor EcoTank pentru acasă şi pentru birou şi de 40 de fotografii pe lună în cazul multifuncţionalelor foto EcoTank. Calculele se bazează pe cel mai mic volum de printare cu recipientul de cerneală neagră inclus, pentru imprimante pentru acasă şi birou, şi pe cel mai mic volum de printare foto, cu recipientul inclus, pentru modelele foto.
 2. Volumele de printare menţionate sunt extrapolate pe baza metodologiei originale Epson din simularea printării modelelor de testare, prevăzute de standardul ISO/IEC 24712. Volumele de printare menţionate NU se bazează pe standardul ISO/IEC 24711. Volumele de printare menţionate se bazează pe recipientele de cerneală de schimb şi pot varia în funcţie de imaginile pe care le printaţi, de tipul de hârtie pe care îl utilizaţi, de frecvenţa printării şi de condiţiile de mediu, cum ar fi temperatura. În timpul configurării iniţiale a imprimantei, o anumită cantitate de cerneală este utilizată pentru a umple duzele capului de printare, prin urmare, volumul printat cu setul inclus iniţial poate fi mai mic.
 3. Pentru toate modelele, cu excepţia L805, L810, L850, L7160, L7180: Număr mediu de cartuşe necesare/economii obţinute pentru printarea aceluiaşi număr de pagini cu recipientele de cerneală EcoTank incluse (cu excepţia L805, L810, L850, L7160), excluzând prețul echipamentelor hardware. Comparație între media gamei EcoTank A4 față de media celor mai bine vândute 10 modele din Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu și Africa, în perioada cuprinsă între aprilie 2017 – martie 2018. Costurile de printare au fost calculate la proporțiile cartușelor Standard și XL pentru aceeași perioadă de referință pentru piețele din Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu și Africa. Prețul mediu de vânzare a fost calculat prin împărțirea veniturilor la unități. Volume de imprimare ale cartușelor de cerneală așa cum au fost acestea comunicate pe site-urile web ale producătorilor.
  Pentru modelele L805, L810, L850, L7160, L7180: Economii medii obținute pentru printarea aceluiași număr de pagini cu recipientele de cerneală incluse în gama EcoTank, excluzând prețul echipamentelor hardware. Comparație între media gamei EcoTank A4 față de media celor mai bine vândute 10 modele din Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu și Africa, în perioada cuprinsă între aprilie 2017 – martie 2018. Costurile de printare au fost calculate la proporțiile cartușelor Standard și XL pentru aceeași perioadă de referință pentru piețele din Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu și Africa. Prețul mediu de vânzare a fost calculat prin împărțirea veniturilor la unități. Volume de imprimare ale cartușelor de cerneală așa cum au fost acestea comunicate pe site-urile web ale producătorilor.
 4. Numărul de pagini printate se bazează pe cel mai înalt cost per pagină (CPP) pentru rezervoarele de cerneală 101, 103 şi 664 de la Epson. Costul per pagină se calculează din preţul total recomandat (RRP) pentru rezervoarele de cerneală cyan, magenta şi galben pentru paginile color sau din preţul recomandat (RRP) pentru rezervoarele de cerneală neagră pentru paginile alb-negru, împărţit la volumul de pagini publicat. Preţurile recomandate (RRP) sunt valabile din august 2018
 5. Informaţiile au la bază datele privind volumul de vânzări, colectate de la IDC WW HCP Tracker (datele din trimestrul 4, 2018).
 6. Numărul de produse cu rezervor de cerneală de capacitate mare vândute în perioada 2010 – 2018. Aceste informaţii se bazează pe datele colectate de la IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker pentru trimestrul 1, 2019.
 7. Pe baza testelor de comparare a performanţei, testele Epson L3150/L4160 vs. HP Smart Tank Wireless 515 şi testele de productivitate pe o singură pagină efectuate de Canon G3411/G6040, Keypoint Intelligence – Buyers Lab (BLI), februarie 2020. Cel mai rapid timp de printare a unei singure pagini, comparativ cu sistemele 3-în-1 cu rezervor de cerneală de la producătorii originali (OEM), cu printare A4, Wi-Fi şi jet de cerneală. Pentru rezultate şi detalii complete privind condiţiile de tastare, citiţi rapoartele Buyer Lab care pot fi găsite aici: Buyers lab report - Epson L3150.pdf, Buyers lab report - Epson L4160.pdf. Epson este o marcă comercială înregistrată, EXCEED YOUR VISION şi siglele sunt mărci comerciale înregistrate sau mărci comerciale ale Seiko Epson Corporation. Toate celelalte mărci comerciale aparţin proprietarilor respectivi şi sunt utilizate numai în scopuri de identificare.
 8. Necesită o conexiune wireless la internet. Pentru mai multe informaţii şi pentru limbile şi dispozitivele acceptate, vizitaţi www.epson.ro/connect
 9. Economii realizate în 3 ani, imprimând 406 pagini pe lună. Comparația costurilor include prețul echipamentului hardware și al recipientelor de cerneală/cartușelor de toner incluse și de rezervă. Comparația prețurilor echipamentelor hardware este efectuată pe baza prețurilor inițiale ale modelului Epson M1100 și pe baza prețurilor medii ale celor mai bine vândute 77% din imprimantele laser monocrome A4 cu funcție unică (viteză de imprimare mai mică de 20 ppm) din Grecia, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, restul SEE, România, Slovacia, Slovenia și Turcia, în intervalul ianuarie - decembrie 2018. Comparația costurilor de imprimare este realizată pe baza prețurilor inițiale ale recipientelor de cerneală neagră Epson (seria 110) și pe baza prețurilor medii ale cartușelor de toner negru originale OEM cu cel mai mare volum de imprimare disponibil pentru 77% din cele mai bine vândute imprimante laser monocrome A4 cu funcție unică (viteză de imprimare mai mică de 20 ppm) din Republica Cehă, Ungaria, Polonia și Turcia, în intervalul ianuarie - decembrie 2018. Volume de imprimare ale cartușelor de toner pentru imprimantele laser concurente așa cum au fost acestea comunicate pe site-urile web ale producătorilor.