Cerneală până la 3 ani în cutia imprimantei

Descoperiţi uşurinţa de utilizare şi economiile imprimării fără cartuşe. Imprimantele noastre EcoTank sunt livrate cu cerneală până la trei ani în cutia imprimantei1, economisind până la 90%2 din costurile de imprimare.

VIZIONAŢI CLIPUL VIDEO

Vă prezentăm imprimantele EcoTank
Imprimare la cost minim, fără cartuşe

Epuizarea cernelii poate genera frustrări. Chiar dacă aveţi cartuşe de schimb, durează să le înlocuiţi. Dacă sunteţi ocupat şi depindeţi de imprimanta dvs., există o soluţie uşoară. Imprimanta Epson EcoTank utilizează un sistem cu rezervor de cerneală de capacitate foarte mare, care elimină complet necesitatea cartuşelor.

PESTE

30

DE MILIOANE

DE UNITĂŢI VÂNDUTE ÎN TOATĂ LUMEA

Avantajele imprimantelor EcoTank

Imprimantele Epson EcoTank cu sistem integrat de rezervoare de cerneală au numeroase caracteristici excelente, însă câteva dintre acestea credem că sunt cu adevărat excepţionale şi merită atenţia dvs. Aceste imprimante oferă o soluţie de imprimare cu costuri extrem de reduse şi, în plus, sunt fiabile şi uşor de utilizat. Citiţi pentru a afla mai multe.

Imprimare la cost minim

Imprimantele EcoTank oferă un cost pe pagină foarte redus care ar putea reduce costurile de imprimare cu până la 90%2. Acest lucru nu este surprinzător atunci când descoperiţi că sunt livrate cu cerneală suficientă până la trei ani inclusă în cutie1. Cu anumite imprimante EcoTank, puteţi imprima până la 14.000 de pagini alb-negru şi 11.200 de pagini color4.

Cum funcţionează?

Datorită rezervoarelor de cerneală de mare capacitate, imprimanta este alimentată continuu cu cerneală. Nu există cartuşe care trebuie înlocuite; pur şi simplu umpleţi rezervoarele cu ajutorul recipientelor de cerneală Epson şi continuaţi să imprimaţi. Nu numai că este mai convenabil, dar, pentru că primiţi o cantitate mare de cerneala de la bun început, beneficiaţi şi de un raport calitate-preţ mult mai bun. De fapt, este livrată cu echivalentul a 82 de cartuşe de cerneală2.

VIZIONAŢI CLIPUL VIDEO
Fiabilitatea

Puteţi să vă bazaţi pe capul de printare permanent Epson Micro Piezo şi pe cerneala Epson originală pentru a produce printuri de calitate superioară cu culori superbe şi claritate, la viteze ridicate, datorită capului de printare inovator, eficient şi precis.

Siguranţă

Acest rezervor de cerneală special este complet integrat în imprimantă, astfel încât vă puteţi bucura de o imprimare color fiabilă, fără murdăria sau complicaţiile asociate adesea cu sistemele de reumplere neoriginale sau de la terţi. Cernelurile originale Epson sunt produse într-un mediu igienic şi sunt optimizate să funcţioneze cu imprimantele Epson.

Şi mai multe motive pentru a cumpăra

Imprimantele EcoTank oferă multe alte lucruri pe lângă rezervoarele de cerneală de mare capacitate. La fel ca în gama noastră extinsă de imprimante, veţi descoperi că oferă o serie de caracteristici.

Imprimare duplex

Economisiţi bani şi hârtie, imprimând automat pe ambele feţe ale colilor. De asemenea, imprimantele sunt mai ecologice.

Imprimare mobilă

Trimiteţi documente pentru imprimare de pe dispozitive smartphone şi tablete cu ajutorul aplicaţiei gratuite Epson iPrint5. Puteţi chiar să trimiteţi fişiere prin e-mail de aproape oriunde din lume prin intermediul Epson Email Print5.

Promoţie - trei ani de garanţie extinsă

Toate imprimantele Epson EcoTank beneficiază de garanţie standard de un an sau de promoţia garanţiei extinse de trei ani6.

Sistem de blocare şi umplere

Ultima generaţie de imprimante Epson EcoTank uşor de utilizat oferă un sistem îmbunătăţit de umplere cu cerneală care minimizează riscul de scurgere şi murdărire. Astfel, noul sistem reduce riscul de scurgere a cernelii din recipiente ușor de deschis, facilitează turnarea şi, în plus, dispune de un mecanism care asigură umplerea doar a rezervoarelor potrivite cu culoarea corespunzătoare.

Gamă largă de produse

Alegeţi o imprimantă EcoTank cu caracteristici care se potrivesc necesităţilor dvs. Există peste 20 de modele în colecţia EcoTank, pentru acasă, birouri mici sau companii mici.

Cap de printare integrat

Spre deosebire de alte imprimante de pe piaţă, modelele EcoTank sunt echipate cu un cap de printare permanent integrat, pentru imprimare de încredere, fără bătăi de cap.

Recipiente suplimentare de cerneală cu costuri reduse

Puteţi imprima mii de pagini cu cerneala inclusă în cutie. În momentul în care se epuizează cerneala, sunt disponibile recipiente suplimentare la preţuri accesibile.

Prezentarea gamei EcoTank

CALCULATOR DE ECONOMII

Economisiţi bani prin intermediul imprimantelor Epson EcoTank

Utilizaţi calculatorul nostru de costuri online pentru a vedea cât de mult economisiţi cu ajutorul unei imprimante EcoTank.

Aflați mai multe

Panica legată de imprimante

8.000 de persoane din întreaga Europă au fost întrebate care este cea mai mare „panică legată de imprimante” atunci când se epuizează cerneala. Puteţi citi rezultatele sondajului făcând click pe linkurile de mai jos sau derulaţi în jos pentru a vedea câteva aspecte şi cifre cheie

56%

dintre părinţii din Europa s-au confruntat cu un moment de „panică legată de imprimante” atunci când imprimanta de acasă a rămas fără cerneală7

87%

dintre persoane s-au aflat în situaţia de a nu putea imprima din cauza nivelului redus sau lipsei cernelii din imprimanta de acasă7

1 din 5

părinţi cred că procesul cumpărării de cartuşe de cerneală noi pentru imprimanta de acasă este un inconvenient7

Cea mai bună imprimantă pe care am avut-o vreodată. Ador noua mea imprimantă! Este atât de practică, ieftină şi mult mai ecologică, pentru că utilizez recipiente de cerneală pentru umplerea rezervoarelor şi nu mai trebuie să cumpăr cartuşe! Calitatea de imprimare este fantastică, imaginile sunt aspectuoase, chiar şi fotografiile ies foarte bine! Imprimanta mea preferată!!

L565 de la WhimsicalMblog

Ascundere recenzii
L565 5/5

CEEJAYTHEDEEJAY

Epson, punct ochit punct lovit cu această imprimantă!!

Epson, punct ochit punct lovit cu această imprimantă!!

Primele impresii despre imprimantă? Fantastică!! Dintre numeroasele imprimante Epson pe care le-am avut în ultimii peste 20 de ani, aceasta este de departe cea mai bună.
Este prima imprimantă care nu m-a făcut să mă murdăresc cu cerneală după configurarea iniţială. Recomand cu tărie această imprimantă, are toate calităţile de care am nevoie, bravo Epson!!
Calitate excelentă de imprimare, scanare, copiere şi dimensiunile sunt relativ mici având în vedere ce caracteristici are.

L565 5/5

StressyMummy

Imprimanta perfectă pentru familie

Imprimanta perfectă pentru familie

Am încercat numeroase imprimante diferite de-a lungul anilor, iar L565 m-a impresionat foarte mult. Arată bine, este foarte uşor de configurat şi de utilizat.
Familia noastră este mare şi cu toţii folosim mult imprimanta, iar aceasta răspunde foarte rapid şi este uşor să o conectăm la diferite computere şi dispozitive. Calitatea de imprimare a fost până acum excelentă şi am fost, de asemenea, impresionat de calitatea copiatorului.
Rezervoarele de cerneală sunt geniale. Am alimentat cu cerneală la configurarea imprimantei şi, după trei săptămâni de utilizare zilnică, s-a consumat foarte puţină cerneală şi îmi place ideea recipientelor de cerneală, deoarece uşurează reumplerea rezervoarelor şi nu trebuie să ne facem griji legate de achiziţia unor cartuşe de cerneală scumpe, deoarece recipientele au un preţ foarte bun şi va trece mult timp până vor trebui înlocuite.
Configurarea imprimantei a durat aproximativ patruzeci de minute şi trebuie doar să urmezi instrucţiunile de pe imprimantă şi computer, iar umplerea rezervoarelor durează câteva minute. Configurarea este asistată de ecranul de afişare cu dimensiuni potrivite şi de comenzile uşor de utilizat şi, spre deosebire de alte imprimante wireless pe care le-am utilizat, am putut să mă conectez la această imprimantă de fiecare dată, cu toate dispozitivele, ceea ce a fost foarte util.
Imprimanta este destul de mare, dar arată bine şi rezervoarele care pot fi reumplute sunt amplasate sub un capac, ca să nu poată ajunge la ele copiii.
Pe lângă imprimare şi copiere, puteţi utiliza L565 şi ca scaner sau fax. Nu am utilizat-o încă pentru scanare şi nu am o linie telefonică pentru a putea utiliza faxul, aşa că nu pot comenta aceste funcţii.

L565 5/5

tanialfl

Elegantă, practică şi economică

Elegantă, practică şi economică

Imprimanta noastră Epson EcoTank este cu siguranţă una dintre cele mai bune cu care am lucrat vreodată. Am configurat-o fără probleme şi am conectat-o la computere, iar umplerea rezervoarelor de cerneală a fost mult mai uşoară decât instalarea cartuşelor. Este excelent, de asemenea, că este livrată cu patru recipiente de cerneală (suficient, se pare, pentru 4.500 de pagini alb-negru şi 6.000 color). Singurul lucru pe care trebuie să îl ştiţi este că durează 20 de minute pentru ca sistemul de cerneală să se „încarce” după instalare, aşa că asiguraţi-vă că rezervoarele sunt pline pentru a nu avea probleme în cazul unor urgenţe de imprimare!
Imprimă, copiază, scanează şi trimite prin fax, conform specificaţiilor. Iniţial am fost îngrijoraţi că locaţia în care se află imprimanta noastră nu este aproape de o linie telefonică şi am crezut că acest lucru poate afecta configurarea. Din fericire, acest lucru nu a reprezentat o problemă, deoarece funcţia WiFi ne-a permis să o configurăm direct în reţeaua noastră de acasă, fără probleme. Cablul telefonic este opţional şi este necesar doar dacă folosiţi funcţia de fax, iar la noi nu este cazul.
Ne place foarte mult că putem imprima de pe dispozitivele noastre smartphone folosind aplicaţia Epson iPrint şi putem chiar să trimitem lucrări de imprimare de oriunde din lume!
Am fost extrem de impresionaţi de funcţia Scan to Cloud. Atunci când scanaţi, trimite imediat rezultatul către orice selecţie de destinaţii care pot fi adăugate şi salvate prin intermediul bazei de date Epson. Aceste destinaţii pot fi adrese de e-mail sau conturi de Google Drive (printre alte opţiuni). Introduceţi pur şi simplu o dată detaliile în baza dvs. de date şi puteţi în continuare să selectaţi destinaţia aleasă direct de pe echipament de fiecare dată când scanaţi.
Echipamentul este elegant şi aspectuos. Nu ocupă prea mult spaţiu şi, cu toate acestea, este robust şi de o calitate superioară, pentru a ne asigura că va rezista mulţi ani.
Am recomanda cu tărie oricui această imprimantă, indiferent că o utilizaţi pentru familie, birouri mici sau chiar în companii. Şi, dacă reuşim să economisim aproximativ 70% din costurile de imprimare folosind-o după cum ne indică Epson, este şi mai bine!

L565 5/5

Arm987

După ce am încercat numeroase imprimante, sunt chiar încântat de acest model

După ce am încercat numeroase imprimante, sunt chiar încântat de acest model

Nu înţeleg de ce ceilalţi producători importanţi de imprimante nu au modele de acest tip.
Fără îndoială, sistemul de rezervoare este excelent. Da, mult mai scump decât sistemul cu cartuşe de cerneală, însă, dacă facem nişte calcule, putem să îi dovedim adevărata valoare.
O achiziţie excelentă.

L565 5/5

JenniT

Uşor de utilizat şi întotdeauna pregătită de utilizare

Uşor de utilizat şi întotdeauna pregătită de utilizare

După configurare, este extrem de uşor de utilizat. Ador funcţia de imprimare wireless. Ştiu, nu este o tehnologie nouă, însă capacitatea de a imprima de oriunde este foarte tare. Eu las imprimanta pornită pentru a putea imprima de la distanţă oricând şi de aceea mai scoate zgomot din când în când, imediat după utilizare. Nu este o problemă şi zgomotul nu este puternic, dar îl face pe căţel să tresară!
Imprimanta este livrată cu o cantitate mare de cerneală, ceea ce este excelent, deoarece majoritatea imprimantelor sunt livrate la început cu cerneală suficientă doar pentru a începe utilizarea. Acest lucru justifică oarecum preţul imprimantei.

L565 5/5

WhimsicalMblog

Cea mai bună imprimantă pe care am avut-o vreodată.

Cea mai bună imprimantă pe care am avut-o vreodată.

Ador noua mea imprimantă! Este atât de practică, ieftină şi mult mai ecologică, pentru că utilizez recipiente de cerneală pentru umplerea rezervoarelor şi nu mai trebuie să cumpăr cartuşe! Calitatea de imprimare este fantastică, imaginile sunt aspectuoase, chiar şi fotografiile ies foarte bine! Imprimanta mea preferată!!

  1. Cerneală pentru 3 ani în cutia imprimantei, la volume de imprimare lunare de 290 de pagini pentru imprimantele EcoTank pentru acasă şi pentru birouri. Calculele se bazează pe cernelurile incluse cu cea mai mică capacitate pentru următoarele imprimante: L4150, L4160, L6160, L6170, L6190.
  2. Calculul comparativ pentru cartuşele de cerneală se bazează pe cel mai mic volum pentru cartuşe utilizat în cele mai bune 20 de imprimante cu jet de cerneală A4 concurente, conform IDC EMEA Hardcopy Tracker (date din trimestrul 4 2016) în perioada ianuarie 2016 – decembrie 2016. Calculul s-a bazat pe volumul cartuşelor standard ale concurenţilor împărţit la volumul mediu inclus al imprimantelor Epson EcoTank .
  3. Pe baza datelor privind volumul vânzărilor, obţinute din IDC WW HCP Tracker (Data Q4 2016)
  4. Volumele de imprimare menţionate sunt extrapolate pe baza metodologiei originale Epson din simularea imprimării modelelor de testare, prevăzute de standardul ISO/IEC 24712. Volumele de imprimare menţionate NU se bazează pe standardul ISO/IEC 24711. Volumele de imprimare menţionate se bazează pe recipientele de cerneală de schimb şi pot varia în funcţie de imaginile pe care le imprimaţi, de tipul de hârtie pe care îl utilizaţi, de frecvenţa printurilor şi de condiţiile de mediu, cum ar fi temperatura. În timpul configurării iniţiale a imprimantei, o anumită cantitate de cerneală este utilizată pentru a umple duzele capului de printare, prin urmare volumul de imprimare al setului inclus iniţial poate fi mai mic.
  5. Necesită o conexiune wireless la internet. Pentru mai multe informaţii şi pentru detalii despre limbile şi dispozitivele acceptate, vizitaţi www.epson.ro/connect.
  6. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi www.epson.ro/extended-warranty.
  7. Extras dintr-un sondaj efectuat de OnePoll, în numele Epson, în august 2015. Au participat 8.000 de consumatori europeni din Germania, Italia, Spania şi Marea Britanie.

Ignorare

 
Comparaţi
Închideţi

Produse comparate

din 3 selectate

Comparaţie selectată