EPSON CONNECT

Printaţi cu uşurinţă de pe tablete, dispozitive smartphone şi nu numai

Printaţi de oriunde cu Epson Connect

Serviciile de printare mobilă şi în cloud de la Epson vă permit să printaţi şi să scanaţi wireless utilizând smartphone-uri şi tablete de acasă, de la birou şi în timp ce călătoriţi.

Aflaţi despre serviciile oferite de Epson Connect pentru a vă asigura că profitaţi din plin de avantajele imprimantei şi dispozitivelor dvs. inteligente. Printaţi din confortul fotoliului dvs., din grădină sau în timp ce călătoriţi. Indiferent de locul unde vă aflaţi şi indiferent de dispozitiv, Epson Connect vă poate fi de ajutor.

APLICAŢIA EPSON IPRINT

Aplicaţia dvs. pentru printare, scanare şi multe alte lucruri

Aflaţi mai multe

Printaţi oricând şi practic de oriunde cu o imprimantă Epson, folosind smartphone-ul sau tableta PC – Epson iPrint simplifică foarte mult lucrurile. Doar descărcaţi şi instalaţi această aplicaţie gratuită excelentă şi sunteţi pregătit să printaţi pagini web, documente Microsoft Office, fotografii şi documente PDF, dar şi să scanaţi şi să copiaţi documente.

Tutoriale video pentru aplicaţia iPrint

 1. 1. Configurare Epson Connect
 2. 2. Configurare în reţeaua locală
 3. 3. Acces la memorie
 4. 4. Scanaţi şi salvaţi
 5. 5. Copiaţi
 6. 6. Stocare online
 7. 7. Printaţi o fotografie
 8. 8. Printaţi un document salvat
 9. 9. Printaţi o pagină web – Android
 10. 10. Printaţi o pagină web – iOS

Funcţii cheie

Printaţi de oriunde

iPrint poate trimite prin internet fotografii şi documente direct către imprimantă, permiţându-vă să printaţi de oriunde1.

Printaţi în apropiere

Aveţi nevoie să printaţi folosind o imprimantă Epson aflată în apropierea dvs.? Tot ce trebuie să faceţi este să conectaţi dispozitivul la aceeaşi reţea Wi-Fi la care este conectată şi imprimanta.

Scanaţi şi partajaţi

De asemenea, iPrint poate scana pe o imprimantă din apropiere prin conexiunea Wi-Fi. Acum, puteţi scana, salva şi partaja documente de pe dispozitivul dvs.

Scanare fără cabluri

Doriţi să salvaţi un document sau o fotografie importantă? Acum puteţi să utilizaţi o multifuncţională Epson din apropiere pentru a scana wireless şi a captura fişierele pe un smartphone sau pe o tabletă. După aceea, puteţi alege să le trimiteţi prin e-mail, să le salvaţi pe dispozitivul dvs. sau să le încărcaţi în contul dvs. de cloud.

Atingeţi pentru cloud

Accesul la contul de cloud este încorporat în aplicaţia iPrint, lucru care simplifică accesul online mai mult decât oricând. Vă puteţi conecta la Box, Dropbox, EverNote, Google Drive sau Microsoft OneDrive pentru a putea previzualiza şi printa fişierele online sau pentru a le scana şi încărca.

Transferaţi fişiere

Utilizaţi imprimanta pentru a transfera fişierele direct pe tabletă sau pe telefon. Doar inseraţi o unitate USB sau un card de memorie în imprimantă şi iPrint va identifica şi transfera fotografiile pe dispozitivul dvs. De asemenea, puteţi inversa procesul şi puteţi transfera fişiere de pe dispozitivul mobil. Aveţi opţiunea de a transfera fotografii de pe camerele foto digitale mai vechi.

Închideţi secţiunea

APLICAŢIA EPSON CREATIVE PRINT

Aplicaţia care vă permite să fiţi creativi folosind fotografii de pe Instagram şi Facebook.

Aflaţi mai multe

Exprimaţi-vă creativitatea folosind propriul smartphone sau propria tabletă, prin aplicaţia Creative Print. Aceasta simplifică printarea de fotografii de pe dispozitivul dvs. inteligent, de pe Instagram şi de pe Facebook. În plus, puteţi crea cărţi de vizită personalizate, puteţi personaliza cărţile de vizită şi articolele de papetărie, puteţi imprima direct pe CD-uri/DVD-uri şi puteţi transforma fotografiile într-un proiect distractiv sub formă de carte de colorat.

Cum funcţionează

 1. Descărcaţi aplicaţia Epson Creative Print
 2. Găsiţi imprimanta folosind conexiunea Wi-Fi
 3. Printaţi felicitări, calendare, CD-uri şi multe alte lucruri

Printaţi conţinut de pe Facebook

Nu a fost nicicând mai simplu să printaţi conţinut de pe Facebook. Tot ce trebuie să faceţi este să vă conectaţi la contul de Facebook şi să printaţi fotografii. Nu lăsaţi amintirile pe telefon. Printaţi-le şi bucuraţi-vă de ele în prezent.

Colaje

Creaţi colaje utilizând fotografii din aplicaţii de socializare compatibile şi alte fotografii stocate pe tabletă sau smartphone. Printaţi la dimensiuni variate, de până la 8,5 x 11 inci (22 x 28 cm).

Printaţi fotografii individuale

Creaţi felicitări personalizate, rame şi calendare care sărbătoresc momentele dumneavoastră speciale, folosind instrumentul nostru creativ, rapid şi uşor de folosit. Acestea sunt un cadou excelent pentru familie şi prieteni şi pot fi realizate extrem de rapid.

Aflaţi mai multe

Caracteristici principale

Printaţi pe CD-uri/DVD-uri

Creaţi lucrări artistice cu fotografiile dvs. şi tipăriţi direct pe CD-uri sau DVD-uri imprimabile cu jet de cerneală cu ajutorul unei imprimante Epson compatibile.

Cărţi de colorat

Alegeţi o fotografie şi creaţi o carte de colorat pe care o puteţi tipări şi o puteţi oferi copiilor pentru a se distra colorând.

Cărţi de vizită personalizate

Creaţi cărţi de vizită personalizate utilizând fotografii. Puteţi chiar să includeţi propriul scris de mână.

Închideţi secţiunea

EPSON EMAIL PRINT

Printaţi de oriunde – doar trimiteţi documentul către imprimantă prin e-mail1

Aflaţi mai multe

Cele mai noi imprimante Epson au propria lor adresă de e-mail. Acestea pot printa automat ataşamentele primite pe adresa de e-mail, cum ar fi fotografiile şi documentele. Telefon, tabletă sau laptop – printaţi de pe orice dispozitiv, de oriunde în lume, prin simpla trimitere prin internet a unui e-mail către imprimantă.

Vedeţi cum funcţionează Email Print

Urmăriţi acest clip video pentru a vedea cât de simplu se utilizează.

Descărcaţi Email Print

Faceţi clic aici pentru a descărca această caracteristică.

Sunteţi deja înregistrat?

Folosiţi aceste date de conectare pentru a accesa contul.

Cum funcţionează

 1. Configuraţi imprimanta pentru a începe să utilizaţi Email Print
 2. Trimiteţi fotografiile şi fişierele sub formă de ataşament pe adresa de e-mail a imprimantei
 3. E-mailurile, fotografiile, documentele PDF şi fişierele Microsoft Office vor fi printate automat

Caracteristici principale

Printaţi de pe orice dispozitiv

Dacă puteţi trimite e-mailuri şi accesa internetul folosind dispozitivul dvs., atunci puteţi utiliza Epson Email Print. Tot ce trebuie să faceţi este să trimiteţi fişierele Microsoft Word, Excel, PowerPoint, PDF, JPG şi TIF către imprimantă. Vă puteţi afla oriunde în lume1.

Uşor de reţinut

Doriţi să schimbaţi adresa de e-mail atribuită automat? Utilizaţi contul Epson Connect pentru a personaliza adresa de e-mail a imprimantei. Acum este uşor de reţinut pentru dvs. şi pentru oricine utilizează imprimanta.

Securitate simplificată

Doriţi să impuneţi restricţii de utilizare a imprimantei? Activaţi „Listă aprobată expeditori”. Puteţi, apoi, să adăugaţi conturile de e-mail care vor avea permisiunea să utilizeze imprimanta. Puteţi chiar să adăugaţi un domeniu complet pentru servicii de e-mail şi să aprobaţi rapid întreaga listă de e-mailuri a companiei.

Închideţi secţiunea

EPSON SCAN TO CLOUD

Scanaţi direct către conturile de cloud

Aflaţi mai multe

Puteţi să scanaţi documente sau fotografii atingând de câteva ori panoul de control al imprimantei şi trimiţându-le direct pe anumite adrese de e-mail sau în conturile de stocare din cloud. Doar asiguraţi-vă că imprimanta este conectată la internet.

Configuraţi Scan-to-Cloud

Faceţi clic aici pentru a descărca această caracteristică.

Sunteţi deja înregistrat?

Conectaţi-vă aici pentru a accesa contul.

Cum funcţionează

 1. Selectaţi Scan-to-Cloud de pe panoul de control al imprimantei.
 2. Scanaţi documentul
 3. Trimiteţi prin e-mail sau salvaţi fişierul la un serviciu de stocare online.

Caracteristici principale

Arhivaţi şi stocaţi documente

Puteţi utiliza serviciile cloud pentru a stoca şi centraliza documentele scanate, astfel încât să aveţi acces la ele oriunde şi de pe orice dispozitiv. Epson Scan-to-Cloud vă permite să scanaţi, să arhivaţi şi să partajaţi documentele de afaceri.

Scanaţi şi partajaţi

Utilizaţi imprimanta pentru a scana şi pentru a partaja documentul sau imaginea, trimiţând-o prin e-mail de pe imprimanta Epson direct pe alte adrese de e-mail.

Închideţi secţiunea

EPSON REMOTE PRINT

Printare avansată de oriunde, folosind computerul1

Aflaţi mai multe

Nu este obligatoriu să fiţi acasă pentru a trimite fişiere pe care să le printaţi de pe computer. Instalaţi Remote Print pentru a îmbunătăţi atât eficienţa energetică, cât şi abilităţile computerului sau laptopului dvs. Tot ce trebuie să faceţi este să faceţi clic pe Fişier/Printare pentru a trimite fişierul către o imprimantă Epson de oriunde în lume1. Nu trebuie să vă faceţi griji în legătură cu formatarea sau fonturile. În plus, puteţi accesa şi controla opţiunile avansate de printare.

Cum funcţionează

 1. Instalaţi Remote Print şi introduceţi adresa de e-mail a unei imprimante Epson.
 2. Selectaţi Fişier/Printare din orice aplicaţie şi alegeţi „Printare de la distanţă”.
 3. Fişierul dvs. este trimis către imprimanta de la distanţă formatat corespunzător.

Caracteristici principale

Printaţi de la distanţă

Printarea pe o imprimantă aflată la distanţă, folosind internetul, se poate face acum prin simpla apăsare a opţiunii Fişier/Printare. Printarea de la distanţă este importantă deoarece funcţionează pentru aproape toate categoriile de aplicaţii şi fişiere. De asemenea, este mai rapidă decât printarea prin e-mail, deoarece nu este nevoie să creaţi şi să trimiteţi un ataşament prin e-mail.

Orice software, orice font

Remote Print funcţionează practic cu toate aplicaţiile software pentru computer – chiar şi cu cele specializate. Aveţi siguranţa că formatarea şi fonturile vor fi printate ca atare, ca şi cum aţi utiliza un cablu USB.

Dacă doriţi să deţineţi controlul

Remote Print (printarea de la distanţă) vă permite să controlaţi în ce fel va fi printat documentul în locaţia aflată la distanţă. Alegeţi opţiunile pentru numărul de copii, intervalul de pagini, ordinea inversă şi colaţionare. Aveţi şi acces la funcţiile specifice de printare oferite de software, astfel încât să deţineţi controlul absolut.

Închideţi secţiunea

SERVICII COMPATIBILE

Alte soluţii de printare compatibile

Aflaţi mai multe

La fel ca în cazul serviciilor de printare oferite de Epson Connect, există şi alte soluţii de printare disponibile, care sunt compatibile cu imprimantele Epson şi cu dispozitivele inteligente.

Printare cu Android integrată în software-ul Epson Print Enabler

Integrare în Android 4.4 sau în versiunile ulterioare – nu mai este nevoie de o aplicaţie separată care să fie compatibilă cu printarea. După descărcarea aplicaţiei gratuite Epson Print Enabler, găsiţi opţiunea Printare la pictograma Meniu a aplicaţiilor acceptate. Datorită faptului că este integrată în Chrome, Gallery şi Gmail, puteţi imprima în mod convenabil pagini web, fotografii şi e-mailuri. De asemenea, puteţi accesa opţiunea de printare de pe Android atât din Drive, cât şi din Quickoffice, pentru a putea imprima cu uşurinţă documente.

Verificaţi compatibilitatea

Cum funcţionează

 1. Descărcaţi software-ul Epson Print Enabler din magazinul Google Play.
 2. Selectaţi meniul de opţiuni, apoi printaţi.
 3. Selectaţi o imprimantă din apropiere.
 4. Alegeţi opţiunile dvs. de printare şi selectaţi Printare.
 5. După aceea, documentul este printat folosind imprimanta aleasă.

Caracteristici principale

Compatibilitate

Majoritatea imprimantelor Epson Wi-Fi cu jet de cerneală (şi unele imprimante laser) pentru uz personal disponibile începând cu 2008 vor fi compatibile cu Epson Print Enabler. Consultaţi lista de mai jos cu produsele compatibile.

Printarea din mers

Continuaţi să printaţi atunci când treceţi de la un PC sau laptop la un dispozitiv inteligent.

Mopria

Mopria Alliance este o organizaţie non-profit din care fac parte companii de tehnologie de top la nivel global, ce au ca scop comun furnizarea de printare wireless intuitivă de pe dispozitive smartphone, tablete şi alte dispozitive mobile.

Verificaţi compatibilitatea

Epson Print and Scan

Epson Print and Scan oferă o experienţă excepţională de printare şi scanare în ecranul Start pentru multifuncţionalele dvs. Epson conectate prin Wi-Fi, care funcţionează cu Windows 8.

Verificaţi compatibilitatea

Caracteristici principale

Printare
 • Interfaţă cu capacităţi tactile
 • Selectarea dispozitivului
 • Previzualizarea documentelor
 • Dimensiunea hârtiei
 • Tipul hârtiei
 • Mod color
Scanare
 • Interfaţă cu capacităţi tactile
 • Selectarea dispozitivului
 • Previzualizarea documentelor
 • Dimensiunea hârtiei
 • Tipul hârtiei
 • Mod color

Apple AirPrint

Printaţi direct de pe iPad, iPhone sau iPod Touch. Nu este nevoie să descărcaţi vreun software, să instalaţi drivere şi nici să conectaţi cabluri. Prin doar câteva atingeri în Mail, Photos, Safari sau iBooks, puteţi trimite orice vă apare pe ecran către o imprimantă Epson.

Verificaţi compatibilitatea

Cum funcţionează

 1. Apăsaţi pe pictograma de acţiune.
 2. Printaţi folosind o imprimantă din apropiere.
 3. Ridicaţi documentele printate.

Caracteristici principale

Aplicaţii pentru printare wireless

Puteţi printa din numeroase aplicaţii pe care le utilizaţi zilnic. Funcţia de printare este la câteva apăsări distanţă. Printaţi e-mailurile, fotografiile, hărţile, documentele, foile de calcul şi prezentările pe o imprimantă Epson din apropiere printr-o reţea Wi-Fi. Este atât de uşor.

Atingeţi şi printaţi

Utilizaţi butonul „Action” (Acţiune) sau „Tools” (Instrumente) pentru a găsi funcţia de printare. Apoi, găsiţi imprimanta Epson în reţeaua Wi-Fi şi printaţi. AirPrint se ocupă de printarea în fundal. Aplicaţia este integrată în iOS, astfel încât nu există software de printare sau cabluri care trebuie conectate.

Închideţi secţiunea

Căutaţi aplicaţii sau produse compatibile

 1. Aveţi nevoie de conexiune la internet pe imprimantă şi de un dispozitiv prin care se poate accesa internetul/serviciul de e-mail