Preluați controlul cheltuielilor biroului dvs. în ceea ce privește resursele de imprimare și sporiți securitatea prin aplicarea regulilor de imprimare, prin autentificarea și identificarea cu exactitate a utilizatorilor, precum și prin alocarea costurilor documentelor.

KOFAX EQUITRAC™

Îmbunătățiți fluxul de lucru cu Kofax Equitrac

Integrarea Epson în Kofax Equitrac combină costurile scăzute de exploatare, fiabilitatea superioară, intervenția minimă și impactul redus asupra mediului înconjurător al echipamentelor Epson, cu capacitatea de a controla și gestiona volume de imprimare pentru a reduce cheltuielile operaționale. Acum, prin intermediul I-Queue, doar Kofax Equitrac oferă organizațiilor control și reduce complicațiile prin eliminarea dependențelor de pe serverele, driverele și echipamentele hardware de imprimare, gestionând, în același timp, fiecare pagină imprimată. Un plus de control, comoditate și opțiuni la imprimare permite utilizatorilor să fie mai mulțumiți, personalului IT să fie mai productiv și generează beneficii în ceea ce privește rezultatele financiare.

Controlați cheltuielile, economisiți bani

Stabiliți cote de culoare și balanțe de cont la nivel de utilizator sau de departament, cu reguli care refuză imprimarea în cazul în care un utilizator își depășește cota sau balanța. Reduceți deșeurile prin eliminarea imprimărilor nerevendicate și prin adăugarea responsabilității care încurajează utilizatorii să imprime numai documentele de care au nevoie efectiv.

Sporiți securitatea, confidențialitatea și conformitatea

Imprimați în mod securizat de la orice imprimantă, de fiecare dată. Imprimarea Follow-Me securizată vă permite să imprimați de oriunde, oricând și să preluați documentele unde și când doriți. Toate acestea în timp ce eliminați riscul de a uita informații confidențiale în imprimantă și reduceți pierderile de hârtie, resurse și timp, cauzate de documentele nerevendicate și fluxurile de imprimare ineficiente.

Beneficiați de tehnologia business cu jet de cerneală de la Epson

Equitrac poate fi integrat ușor cu echipamentele Epson care oferă costuri de exploatare reduse, intervenții minime, conservare a mediului înconjurător și fiabilitate superioară.

Monitorizare și acces control

Particularizați rapoartele detaliate cu privire la activitatea totală a lucrărilor de imprimare, precum și cu privire la documentele aflate în așteptare, pentru a fi trimise către anumite locații sau persoane cu putere de decizie. Integrați fără probleme și ușor cu infrastructurile IT existente din orice mediu, de la firme mici până la companii mari cu un număr mare de birouri și mii de echipamente.

Beneficii și caracteristici cheie

Cum se obține Kofax Equitrac

Pentru mai multe informații despre Equitrac, contactați reprezentantul Epson.

Modele compatibile

Datorită Epson Open Platform (EOP), multifuncționalele (MFP) noastre revoluționare sunt complet flexibile și particularizabile, ceea ce le permite să fie adaptate pentru a îndeplini cerințele specifice și schimbătoare ale clienților pe măsură ce obiectivele de afaceri și sistemele IT ale companiilor evoluează.

Equitrac Office/Express este compatibil cu gama noastră de echipamente Open Platform, inclusiv WorkForce Enterprise. Contactați reprezentantul de vânzări local pentru informații detaliate cu privire la compatibilitate.

Utilizați la maximum potențialul ambelor prin intermediul unei singure aplicații integrate

Un client unificat le permite utilizatorilor să-și acceseze simplu și fără probleme fluxurile de lucru de imprimare și capturare furnizate de Equitrac Office/Express și fluxurile de lucru de capturare furnizate de eCopy ShareScan, de la un singur ecran.

Personalul poate trece fără efort de la fluxurile de lucru de imprimare la cele de capturare și invers, în cadrul aceleiași sesiuni de utilizare a echipamentului. Acest lucru oferă o experiență de utilizator îmbunătățită, ajutând la sporirea productivității.

Sunteți gata să aflați mai multe?

Discutaţi cu una dintre echipele noastre pentru a descoperi cum puteţi reduce costurile şi lucra mai eficient