SCANARE DE PRECIZIE, REZULTATE DETALIATE

Capturați detaliile înregistrărilor istorice, fotografiilor, negativelor și artefactelor la rezoluții superioare, cu gama Epson Expression și LaserSoft

Scanare de precizie simplificată

Expression 12000XL este un scaner versatil, cu rezoluție înaltă, pentru formate mari, conceput pentru a satisface cele mai exigente cerințe din domeniile care necesită un nivel ridicat de detalii.

Prin intermediul software-ului profesional de îmbunătățire a imaginilor - LaserSoft SilverFast Ai 8.8 - vă oferă capacități de procesare a imaginilor ușor de utilizat, inclusiv reducerea profesională a urmelor de praf și a granulației, eliminarea zgomotului și corecția tonului, pentru a furniza rezultate precise.

Vizualizați gama

Scaner A3 pentru grafică

Scaner A3 de calitate superioară pentru reproducerea planurilor, fotografiilor și lucrărilor artistice cu acuratețea și claritatea cerute de utilizatori.

 • Scanare de calitate superioară în format A3
 • Caracteristici software avansate
 • Capacitate de scanare a filmelor

DETALII

Epson 12000XL

Diamond

Reproducere clară și precisă a imaginilor

Expression 12000XL și 12000XL Pro sunt scanere A3 de calitate superioară concepute pentru utilizări care necesită o precizie mare. Scanerul facilitează capturarea cu precizie a unor medii de tipărire cu dimensiuni până la A3+ și asigură imagini clare și rezultate profesionale de fiecare dată. Gama este excelentă pentru capturarea cu acuratețe a unor imagini detaliate, inclusiv înregistrări istorice, radiografii1,

Optimizați scanarea

 • Healthcare

  Sănătate și radiografii medicale

  Puține scanere sunt potrivite pentru digitalizarea radiografiilor și, din punct de vedere medical, obținerea unor detalii precise și a unei adâncimi maxime a culorilor este extrem de importantă.

  Folosind cel mai recent software, capturați fotografii, negative și radiografii cu detalii de rezoluție înaltă și la standarde internaționale, precum DICOM.

 • Textile Rainbow

  Producția de textile

  Acuratețea culorilor joacă un rol esențial în producția de textile. Erorile de culoare pot face produsele inutilizabile, afectând stocurile și cauzând pierderi inutile de materiale.

  SilverFast TexColorAnalyzer și scanerele Epson pot fi utilizate în fiecare etapă a procesului, de la design până la producție, asigurând o acuratețe mare a culorilor și respectarea standardelor de-a lungul procesului de producție.

 • Temple and trees

  Fotografie

  Asigurați-vă că fotografiile și filmele au copii de rezervă și sunt protejate, prin digitalizarea acestora. Indiferent că este vorba de filme pe care tocmai le-ați realizat, fotografii și filme vechi descoperite recent sau articole importante pentru dvs., aveți nevoie de o soluție care poate gestiona o gamă largă de medii de tipărire specializate, furnizând, în continuare, rezultate precise.

  Unele lucruri nu pot fi înlocuite și, din păcate, fotografiile se pot îngălbeni, iar negativele se pot degrada în timp. Indiferent dacă sunteți fotograf, pasionat de istorie sau curator de muzeu, asigurați-vă că aceste detalii prețioase nu sunt pierdute pentru totdeauna.

 • Forensics

  Sectorul juridic și public

  În documentele juridice importante, fiecare pixel contează, de aceea se utilizează scanere Epson Expression. Cu o capacitate de densitate optică de 3,8 Dmax, o adâncime a culorilor de 48 de biți și tehnologia Epson Micro Step Drive TM, precizia superioară este asigurată chiar și în cazul unor imagini delicate, precum amprentele.

Epson Expression 12000XL

Densitatea optică de 3,8 Dmax și adâncimea culorii de 48 de biți ale modelului Expression 12000XL asigură o scanare clară și precisă, pentru a obține o reproducere completă a celei mai largi game de culori, chiar și în zonele umbrite. În plus, rezoluția înaltă de 2.400 x 4.800 dpi și tehnologia super-precisă Micro Step Drive permit utilizatorilor să captureze cu o claritate excepțională până și cele mai subtile detalii.

 • TEHNOLOGIE LED READYSCAN

  Expression 12000XL este echipat cu LED ReadyScan, o sursă de lumină ecologică, ce economisește energie, care nu necesită timp de încălzire, furnizând o scanare cu răspuns foarte rapid. Dmax și adâncimea culorii de 48 de biți vă permit să obțineți ușor și constant scanări cu tonuri superioare și o reproducere mai bună a culorilor.

 • REPRODUCERE A IMAGINILOR DE CALITATE SUPERIOARĂ

  O rezoluție de 2.400 x 4.800 dpi, o densitate optică de 3,8 Dmax și adâncimea culorii de 48 de biți vă permit să obțineți ușor și constant scanări cu tonuri superioare și o reproducere mai bună a culorilor.

 • SCANARE VERSATILĂ A FILMELOR

  Cu Expression 12000XL Pro, puteți captura medii de tipărire transparente la niveluri de detalii fără egal. Unitatea acceptă o gamă largă de formate de film, până la dimensiunea A3+.

 • SCANĂRI MAI CLARE ȘI MAI BINE DEFINITE

  Un structură de senzori CCD cu 6 linii și pixeli mari oferă detalii de scanare mai mari la fiecare trecere. Un sistem de focalizare automată poate realiza automat o focalizare precisă pentru a îmbunătăți claritatea și acuratețea imaginilor sau puteți să preluați controlul complet prin intermediul opțiunii de focalizare manuală. O densitate de 3,8 Dmax și adâncimea culorii de 48 de biți vă permit să obțineți ușor și constant scanări cu tonuri superioare și o reproducere mai bună a culorilor.

Combinație optimă de software și hardware

Parteneriatul cu experții în software de la LaserSoft Imaging, creatorii SilverFast, adaugă valoare și eficiență organizațiilor în care capturarea cu acuratețe maximă este de o importanță foarte mare.

Scanați o serie de medii de tipărire, inclusiv negative

Unitatea opțională pentru scanarea materialelor transparente permite utilizatorilor să scaneze în mod profesionist medii de tipărire transparente, cum ar fi filme și diapozitive pozitive sau negative. Ceea ce înseamnă că puteți digitaliza și proteja mediile de tipărire cu o calitate superioară.

Imagine simulată
Yellow car Yellow car
Corecția luminii din spate
Ajustați luminozitatea imaginilor care sunt întunecate din cauza luminii din fundal.
Restabilirea culorilor
Restaurează culorile fotografiilor și filmelor șterse.
Înlăturarea urmelor de praf
Utilizați detecția bazată pe software pentru a reduce urmele de praf și zgârieturi de pe scanările de filme și fotografii.
Reducerea granulației
Reduce granulația filmelor din imaginile rezultate în urma scanării filmelor.

Aflați mai multe despre produse Epson similare

WorkForce DS-5500

WorkForce DS-5500

Scaner flatbed A4

DETALII

WorkForce DS-50000

WorkForce DS-50000

Scaner flatbed A3

DETALII

WorkForce DS-70000

WorkForce DS-70000

Scaner A3 pentru producție

DETALII

Contactați-ne astăzi

Pentru mai multe informaţii despre program, completaţi detaliile dumneavoastră mai jos şi un reprezentant Epson vă va contacta.

AVEȚI CERINȚE SUPLIMENTARE?
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii