SOLUŢII PENTRU CONFERINŢE DE LA EPSON

Stabilim standardul pentru mediile de afaceri moderne

Create pentru lucrul în echipă – soluţii de afişare dinamice care inspiră colaborarea

Transformaţi conferinţele într-o experienţă bazată pe colaborare cu aceste soluţii de afişare intuitive şi interactive pentru spaţiul de conferinţe, care combină beneficiile flipcharturilor, partajărilor de tip „tablă interactivă” şi ecranelor convenţionale. Vă permit să oferiţi conţinut Full HD pe un ecran flexibil de până la 100 inci şi să utilizaţi comunicaţiile unificate şi strategiile BYOD pentru a încuraja munca în echipă, precum şi pentru îmbunătăţirea metodelor de lucru de la distanţă pentru a oferi libertatea şi flexibilitatea de care are nevoie afacerea dumneavoastră.

Uniţi oameni, locuri şi informaţii

Soluţiile pentru conferinţe de la Epson oferă tuturor posibilitatea de a face conexiuni, de a partaja informaţii şi de a se implica rapid şi uşor în conferinţe. Modul în care interacţionăm la locul de muncă se schimbă şi adoptăm tehnologii noi pentru a oferi tuturor acces la conferinţe, personal sau din locaţii de la distanţă din reţea şi pentru a implica pe toată lumea în discuţii interactive în timp real, care informează şi motivează. Participanţii pot adnota conţinutul datorită interactivităţii duale, touch sau cu stiloul interactiv, în timp ce partajarea de conţinut chiar de pe ecranul smartphone-urilor, al tabletelor şi al laptopurilor este foarte la îndemână.

Creaţi şi inovaţi

Angajaţii declară că una dintre cele mai importante cauze pentru pierderea timpului sunt conferinţele ineficiente 7.
Conversaţiile pe tabla interactivă conduc la:

 

conversaţii mai eficiente6

cicluri de vânzări în medie mai scurte6

 

Colaboraţi mai eficient

dintre managerii HR consideră partajarea de cunoştinţe o prioritate în următorii 3-5 ani11.

dintre afacerile din UE consideră că tehnologia nouă acceptă niveluri mai mari de colaborare3.

dintre afaceri afirmă că o colaborare îmbunătăţită a angajaţilor este cel mai mare factor de motivare pentru comunicaţiile unificate14.

Partajaţi informaţii

 

4xx

Afacerile care oferă angajaţilor opţiuni privind modul de lucru se dezvoltă de patru ori mai rapid8.

dintre afacerile din UE sunt de acord că noua tehnologie susţine munca interactivă3.

 

Adăugăm posibilităţi de colaborare şi conectare la spaţiile destinate conferinţelor

Redefiniţi prezentările din corporaţii cu proiectoare care oferă imagini perfecte pentru ecrane mari şi facilitează transmiterea mesajelor în orice spaţiu pentru conferinţe, în săli de consilii sau amfiteatre. Spre deosebire de ecranele plate, proiectoarele noastre oferă o dimensiune scalabilă a imaginii pentru publicul dumneavoastră şi afişează fiecare funcţie în detaliu cu luminozitate şi culori vii, oriunde aţi prezenta.

Asiguraţi-vă că tot conţinutul poate fi citit clar

Dimensiunile mai mari ale ecranelor şi o rezoluţie mare permit oricui să vadă ce se prezintă, încurajând participarea şi colaborarea.

Adăugaţi funcţionalitate de tablă interactivă

Conectaţi tabla prin HDMI şi proiectaţi imaginea pe un ecran secundar mare. Vizualizaţi conţinut şi adnotaţi direct de pe 15 laptopuri sau tablete, prin intermediul unui browser de internet, apoi salvaţi, trimiteţi sau imprimaţi. Funcţionalitatea de tablă poate fi, de asemenea, menţinută în siguranţă cu ajutorul accesului protejat prin parolă.

Îmbunătăţiţi comunicarea

Transformaţi conferinţele în discuţii pline de viaţă prin control pe ecran prin intermediul interactivităţii duale, touch sau cu stiloul interactiv16 pe întregul ecran şi proiectaţi pe orice tip de suprafaţă plată, inclusiv pe blatul mesei. Discutaţi şi dezvoltaţi idei, apoi salvaţi şi imprimaţi rezultatele sau trimiteţi prin e-mail documentele direct către contactele din MS Outlook prin intermediul compatibilităţii cu Lightweight Directory Access Protocol (LDAP).

Tehnologie cu întreţinere scăzută

Menţineţi costul total de exploatare redus şi bucuraţi-vă de linişte cu durabilitatea şi fiabilitatea de încredere oferite de Epson, garanţia CoverPlus365 şi un ciclu de întreţinere mai lung pentru lampă şi filtrul de aer.

EB-1470Ui este primul nostru proiector pentru afaceri cu sursă de lumină laser. Tehnologia laser oferă 20.000 ore de proiectare fără întreţinere. În comparaţie cu proiectoarele care utilizează lămpi UHP tradiţionale, atât costurile de exploatare, cât şi cele de întreţinere sunt reduse în mod dramatic, fără întreruperi necesare pentru modificarea lămpilor.

Aflaţi mai multe
Ecran de pornire interactiv personalizabil

Setaţi scurtăturile preferate pentru selecţia sursei prin ecranul de pornire interactiv, fără a fi necesară o telecomandă.

Conectivitate pentru transmitere şi partajare wireless

Acordând prioritate productivităţii, colaborării şi integrării dispozitivelor, conectivitatea wireless permite partajarea de tip „tablă interactivă” şi alte tipuri de partajări de conţinut, precum şi adnotarea de la distanţă, de pe smartphone-uri, tablete şi laptopuri. Partajaţi conţinut fără efort prin duplicarea ecranului.

Sunet standard integrat

Boxele de 16 W integrate elimină nevoia de sunet suplimentar, economisind bani şi eliminând bătăile de cap.

Mai multă colaborare

Dimensiunea ecranului contează

Afişaţi fiecare detaliu prin imagini de până la 500 inci, fără strălucire, protejând ochii şi fiind vizibil clar din orice colţ al camerei. Spre deosebire de ecranele plate, dimensiunea ecranului nu este fixă. În loc să măriţi imaginea şi să pierdeţi conţinut, puteţi pur şi simplu să măriţi suprafaţa de proiecţie. Aceste proiectoare sunt, de asemenea, uşoare, compacte şi portabile, simplificând instalarea.

Conectaţi şi prezentaţi

Începeţi să prezentaţi imediat cu proiectoarele Epson şi eliminaţi frustrările şi întârzierile cauzate de problemele de configurare şi compatibilitate. Conectaţi dispozitive şi partajaţi conţinut rapid şi uşor şi implicaţi pe toată lumea atât în cadrul conferinţelor, cât şi de la distanţă, prin reţea, cu ajutorul strategiilor BYOD (Bring Your own Device – utilizaţi propriul dispozitiv) şi Comunicaţii unificate (UC).

Soluţii interactive

Soluţiile pentru conferinţe de la Epson unesc persoanele, locurile şi informaţiile dumneavoastră pentru a îmbunătăţi eficienţa şi interactivitatea pentru afacerea dumneavoastră. Spaţiile pentru conferinţe au evoluat pentru a integra beneficiile tehnologiei, cu posibilităţi simple şi eficiente de partajare a informaţiilor de pe aproape orice dispozitiv şi cu o interactivitate îmbunătăţită, care transformă conferinţele în conversaţii productive.

Culori realiste

Cu tehnologia Epson 3LCD, proiectaţi imagini realiste, interactive Full HD chiar şi în încăperi puternic iluminate. Motorul optic 3LCD, care stă la baza fiecărui proiector Epson, combină ratele de rezoluţie înaltă şi contrast mare, care oferă culori îmbogăţite şi luminozitate de trei ori mai puternică decât proiectoarele DLP cu 1 cip2. Pe scurt, cu proiectoarele Epson puteţi crea constant imagini pline de viaţă, care captivează şi inspiră publicul, indiferent de subiect.

Gamă

Dimensiunea ecranului contează

Cu un proiector Epson vedeţi mai mult conţinut, mai detaliat, pentru mai mult timp, în comparaţie cu afişajele cu ecran plat.

Aflaţi mai multe

Contactaţi-ne

Pentru mai multe informaţii despre soluţiile Epson pentru conferinţe, completaţi mai jos detaliile dumneavoastră şi un reprezentant Epson vă va contacta.

Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Verificare de securitate

Acest lucru ne ajută să confirmăm că sunteţi uman şi nu doar un robot de spam.

Câmpurile marcate cu „*” sunt obligatorii

Ignorare

 

Ignorare

 

Ignorare

 

Ignorare

 
Comparaţi
Închideţi

Produse comparate

din 3 selectate

Eliminare din comparaţie
 1. Sondaj desfăşurat de Futuresource Consulting Limited pentru perioada 2001 – 2015.
 2. Luminozitatea color (luminozitatea pe culoare) măsurată în conformitate cu IDMS 15.4. Luminozitatea color va varia în funcţie de condiţiile de utilizare. Proiectoarele 3LCD Epson cele mai bine vândute destinate mediului de afaceri şi educaţional comparate cu proiectoarele DLP cu 1 cip cele mai bine vândute, în baza datelor NPD din perioada iunie 2013 - mai 2014 şi datelor cercetărilor PMA pentru trimestrele 1-3 din 2013. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.epson.ro/CLO
 3. Epson.
 4. Vânzări de table de către Sommers & Jenkins.
 5. Crowne Plaza.
 6. Aberdeen Research.
 7. Microsoft Office PPC.
 8. Cornell University
 9. IDC.
 10. Gensler 2013 Workplace Study.
 11. IBM.
 12. Jigsaw24.
 13. Kinvey.
 14. Information Week State of Unified Communications Report 2014.
 15. Ofertele de garanţie nu sunt disponibile pentru toate ţările. Contactaţi reprezentantul Epson local.
 16. Capacităţile tactile nu sunt disponibile pentru toate modelele