STUDIU INTERACTIV EPSON

De ce Epson?

Adăugaţi flexibilitate şi interactivitate lecţiilor prin intermediul unei dimensiuni scalabile de afişare de până la 100 de ţoli (254 cm) şi al unei game de caracteristici sofisticate. Pătrundeţi într-o uimitoare lume nouă a educaţiei prin crearea unui mediu de studiu în care studenţii beneficiază de o vizibilitate perfectă de oriunde din clasă, pot aduce contribuţii pe ecran şi chiar pot lua parte folosind propriile dispozitive inteligente.

Soluţiile de predare interactivă de la Epson oferă profesorilor libertatea de a crea experienţe de studiu digital care satisfac aşteptările studenţilor şi profesorilor din ziua de azi, familiarizaţi cu dezvoltările tehnologice, pentru a promova participarea şi studiul eficient.

AFLAŢI MAI MUTE

În domeniul educaţiei, Epson are o cotă de piaţă interactivă de 72,1% în cadrul EMEAR1.

Îmbunătăţirea studiului prin interactivitate

În sălile de clasă sau în amfiteatre, prin intermediul interactivităţii tactile sau a celor două creioane, soluţiile de predare interactive Epson facilitează afişarea şi editarea unei game largi de conţinut, adnotarea în timp real a prezentărilor, scrierea, desenarea şi adăugarea comentariilor şi răspunsurilor direct pe ecran, precum şi salvarea şi partajarea lucrărilor rezultate în urma colaborării.

Noile noastre creioane interactive sunt mai confortabile, cu vârfuri tari sau moi şi cu o durată de viaţă a acumulatorului de trei ori mai mare decât modelele anterioare. Anumite proiectoare dispun şi de control tactil pentru o implicare şi mai uşoară.

Soluţie de predare interactivă avansată

Proiectoarele Epson pentru educaţie oferă interactivitate prin intermediul a două creioane (exclusiv EB-710Ui, EB-696Ui, EB-695Wi, EB-685Wi, EB-680Wi, EB-675Wi), cu un design nou de creion şi o gamă de vârfuri tari sau moi pentru un scris confortabil, precum şi interactivitate tactilă (exclusiv EB-710Ui, EB-696Ui, EB-695Wi, EB-680Wi).

Toate modelele dispun de funcţii extinse de adnotare fără a fi nevoie de o conexiune la PC şi de funcţia îmbunătăţită de moderator, precum şi de funcţionalităţi de împărţire a ecranului şi de modalităţi de interactivitate pentru mai multe ecrane foarte late. De asemenea, utilizatorii pot controla echipamentul adiţional, precum o cameră pentru documente, direct de la proiector, iar toate modelele sunt echipate cu intrări HDMI, difuzor integrat de 16 W şi intrare pentru microfon.

Încurajează imaginaţia

Studiile academice au arătat că echipamentele interactive pentru sălile de curs, precum gama de proiectoare Epson pentru domeniul educaţiei, pot ajuta studenţii să-şi dezvolte o creativitate, flexibilitate şi originalitate semnificativ mai mari, precum şi să îmbunătăţească motivaţia de a învăţa şi să permită profesorilor să creeze materiale de curs captivante şi relevante2.

Intuitiv şi uşor de utilizat

Toate soluţiile noastre de predare interactive prezintă opţiuni extinse de conectivitate, uşor de configurat şi utilizat, cu caracteristici şi aplicaţii cuprinzătoare pentru a facilita şi antrena împărtăşirea informaţiilor. De la conexiune rapidă la computerele studenţilor până la acces wireless pentru dispozitive smartphone şi tablete, acestea adaugă implicare şi interes oricărui mediu de studiu.

Promovează gândirea critică

Soluţiile de predare interactive oferă mai multe instrumente pentru captivarea întregii clase şi pentru a permite studenţilor să-şi exercite aptitudinile critice, în comparaţie cu metodele de predare tradiţionale. Studenţii îşi pot folosi tabletele, laptop-urile sau dispozitivele smartphone pentru a răspunde la întrebările cu răspunsuri multiple, pentru a vota în cadrul sondajelor sau pentru a oferi feedback, cu rezultate afişate instantaneu pe ecran. Acest lucru contribuie la implicarea întregii clase la discuţie, deosebit de util în cazul claselor de dimensiuni mari, în timp ce implicarea personală şi anonimitatea relativă încurajează o mai mare interacţiune din partea mult mai multor studenţi.

Îmbunătăţeşte abilităţile tehnologice

Abilităţile tehnologice sunt vitale pentru locul de muncă modern, indiferent de sectorul de activitate, iar produsele interactive contribuie la înzestrarea profesorilor şi studenţilor cu abilităţile de care aceştia au nevoie, aproape asemenea unui produs secundar al interacţiunii cu sarcinile şi materialele de studiu. Soluţiile de afişare interactive de la Epson încurajează studenţii să interacţioneze cu sarcinile creative şi să-şi prezinte munca pe marele ecran, dezvoltând competenţe informatice şi încurajând familiaritatea cu tehnologia wireless şi cu cea a proiectorului.

Conectare şi colaborare

Prezentare interactivă fără probleme

Concentraţi-vă asupra modului de adnotare fără PC pentru acces instantaneu la funcţiile tablei albe şi preluaţi controlul camerei pentru documente direct de la proiector.

Conectivitate îmbunătăţită

Realizaţi conexiuni la computere, playere DVD, camere pentru documente şi nu numai, cu ajutorul intrărilor multiple HDMI. Schimbaţi repede sursa şi menţineţi fluiditatea lecţiei cu ajutorul noului ecran de pornire care vă oferă acces la comenzile şi funcţiile cheie ale proiectorului. În acelaşi timp, funcţia opţională Wi-Fi vă oferă o libertate şi mai mare de mişcare, deoarece prezentatorii nu sunt limitaţi de lungimea cablului.

Inspiraţie prin implicare

Adăugaţi o dimensiune nouă predării prin scrierea, desenarea şi adăugarea comentariilor şi răspunsurilor direct pe ecran. Noile creioane interactive sunt mai confortabile, cu vârfuri tari sau moi şi cu o durată de viaţă a acumulatorului de trei ori mai mare. Anumite proiectoare dispun şi de control tactil pentru o implicare şi mai uşoară.

O varietate largă de colaboratori

Partajaţi conţinut între membrii clasei cu ajutorul funcţiei Multi-PC care permite partajarea conţinutului de pe computerele a peste 50 de persoane. Funcţia de moderator îmbunătăţită oferă profesorului o modalitate uşoară de a alege până la patru dintre acestea pentru a le afişa pe ecran în acelaşi timp.

Prezentare interactivă la scară largă

Creaţi o suprafaţă interactivă uriaşă pe un ecran foarte lat cu ajutorul a două proiectoare care funcţionează perfect împreună. Interactivitatea pe ecrane multiple permite ca zona pentru imaginea completă să poată fi folosită în continuare pentru caracteristici interactive.

Două ecrane pentru unul singur

Adăugaţi profunzime studiului cu ajutorul caracteristicii de împărţire a ecranului care poate afişa conţinut din două surse diferite, cum ar fi un plan de curs de pe PC şi un instantaneu sau clip video de la o cameră pentru documente.

Dimensiunea de afişare contează

58% dintre studenţi nu pot citi conţinutul de pe un afişaj cu ecran plat de 70 de ţoli3

 

O dimensiune mai mare a ecranului permite o vizibilitate şi o lizibilitate mai bune până în spatele încăperii. De asemenea, proiectoarele Epson oferă o conectivitate facilă şi sunt mai uşor de manipulat şi instalat. Un ecran plat de 70 de ţoli poate cântări 73 kg, în timp ce proiectorul EB-696Ui Full HD WUXGA cântăreşte doar 8,3 kg.

 
Epson projecion
Flat panel
Ecran plat de 60 de ţoli
Dimensiune a afişajului Epson de până la 100 de ţoli
No reflection

Fără reflexii

Numeroase modele cu ecran plat au ecrane foarte lucioase, fapt care duce la estomparea conţinutului de către ferestre sau lămpile de tavan. Acest lucru nu afectează proiectorul Epson, deoarece acesta proiectează conţinutul direct pe perete, panou sau tablă albă, fapt care elimină reflexiile deranjante. De asemenea, proiectoarele Epson sunt suficient de luminoase pentru a putea fi folosite pe timp de zi fără reducerea lizibilităţii.

Ecran plat
Proiector
Unrestricted viewing

Vizualizare fără restricţii

Unele ecrane plate au unghiuri de vizualizare limitate, făcând dificilă vizionarea conţinutului de pe ecran din lateral. Acest lucru nu este valabil în cazul proiectoarelor Epson, care nu au astfel de unghiuri moarte, fapt care permite tuturor celor din încăpere să vizualizeze conţinutul în mod clar.

Ecran plat
Proiector
Gentle on the eye

Protejează ochii

Ecranele plate RGB pot părea pixelate atunci când sunt privite din imediata apropiere pentru perioade lungi de timp, cum ar fi în timpul prezentărilor interactive sau al colaborărilor prelungite, solicitând în mod excesiv ochii. Proiectoarele prezintă un efect de pixelare mai redus decât ecranele plate şi, datorită reglării automate a luminii, pot fi privite pentru perioade de timp mai lungi, fără a solicita vederea.

Aflaţi dimensiunea de ecran ideală pentru sala dvs. de curs

Instrumentul nostru interactiv pentru distanţa de vizualizare vă permite să calculaţi dimensiunea ideală de ecran pentru proiectorul dvs., în baza dimensiunilor, configuraţiei şi numărului de scaune din încăpere.

ACCESARE INSTRUMENT

Gamă de produse

Contactaţi-ne

Pentru mai multe informaţii despre soluţiile Epson pentru studiu interactiv, completaţi mai jos detaliile dumneavoastră şi un reprezentant Epson vă va contacta

Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Aş dori să primesc informaţii prin e-mail despre produse, promoţii, oferte şi evenimentele Epson viitoare.
Verificare de securitate

Acest lucru ne ajută să confirmăm că sunteţi uman şi nu doar un robot de spam.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  1. Pe baza rezultatelor din cel de-al patrulea trimestru al anului 2016 pentru regiunea EMEAR.
  2. Wei, W.J. şi Lee L.C., 2013.
  3. În comparaţie cu ecranul plat de 70 de ţoli cu rezoluţie 4k de top în clasa sa (cel mai bine vândut, în unităţi, cu excepţia vânzărilor către hoteluri, conform datelor de la distribuitorii PMA pentru America de Nord, între ianuarie şi septembrie 2015), într-o sală de curs cu configuraţie de 6,7 metri lăţime şi 8,2 metri adâncime. La solicitarea de a nota şase elemente scurte din informaţiile afişate pe ecran, 58 % dintre studenţii cu vârste între 12 şi 22 de ani au copiat cel puţin un element în mod incorect. În baza cercetărilor din S.U.A. efectuate de Radius Research, aprilie 2016.
Contactaţi-ne

Ignorare