CULORILE SCHIMBĂ
TOTUL.

Beneficiaţi de proiecţii
mai luminoase şi mai
vibrante prin intermediul
luminozităţii pe culoare
(CLO) de la Epson.

99% spun că proiectoarele Epson oferă culorile cele mai vibrante1

Nimeni nu vinde mai multe proiectoare decât Epson. Care este motivul? Deoarece proiectoarele noastre aduc la viaţă conţinutul, datorită imaginilor luminoase, vibrante şi clare, chiar şi în încăperi luminoase.

Proiectoarele Epson au o luminozitate la fel de ridicată atât pe alb, cât şi pe culoare (CLO), oferind culori luminoase, vibrante. Acestea sunt de până la trei ori mai luminoase decât proiectoarele DLP standard cu 1 cip ale concurenţei1.

Bucuraţi-vă de culori luminoase şi vibrante fără să cheltuiţi o avere. Luminozitatea egală pe alb şi pe culoare a proiectoarelor Epson are ca efect obţinerea unui conţinut care va arăta întotdeauna excelent – fără a fi nevoie să cheltuiţi mult pe un proiector cu un nivel deosebit de ridicat de lumeni. De fapt, pentru a vă ajuta să economisiţi chiar şi mai mult, proiectoarele noastre vă pot oferi până la 15 ani de divertisment, datorită unei durate de viaţă a lămpii şi a filtrului, în modul eco, de până la 10.000 de ore2.

De ce este importantă caracteristica CLO?

Când nivelul de luminozitate a culorilor este mai redus, culorile respective pot să apară întunecate sau spălăcite. Altfel spus, culorile întunecate pot face ca întreaga imagine să pară lipsită de viaţă. Tot ele pot face ca detaliile să fie greu de observat şi lasă de dorit când vine vorba de menţinerea interesului şi atenţiei. Aceasta poate să nu fie o problemă într-o cameră de zi întunecată, dar poate fi cu adevărat o problemă într-o sală de clasă în timpul unei lecţii sau în birou în timpul unei prezentări importante de afaceri, în special dacă vă aflaţi într-o încăpere cu facilităţi necorespunzătoare de limitare a luminii. Din fericire, proiectoarele Epson 3LCD oferă imagini luminoase chiar şi fără închiderea jaluzelelor.

Duelul

În cadrul unui test comparativ, 99% dintre persoane au ales Epson ca oferind cele mai vibrante culori comparativ cu modelele competitorilor1. 8 din 10 persoane au afirmat că Epson oferă cea mai bună calitate a imaginii şi că ar alege să vizioneze filmul preferat pe un proiector Epson3.

Persoanele implicate în test au spus lucruri precum: „Filmul meu preferat este Închisoarea îngerilor şi mi-ar plăcea să îl văd pe acest echipament. Luminozitatea este foarte importantă pentru mine, iar acesta arată chiar mai bine decât un televizor” şi „Proiectorul acesta arată cu siguranţă cel mai bine, oferă o calitate fantastică”.

Luminozitatea este foarte importantă pentru mine, iar acesta arată chiar mai bine decât un televizor...
A
Epson
B
BenQ
C
Viewsonic
D
Acer
E
Optoma
83 % AU ALES Epson3

De ce să acordaţi importanţă caracteristicii CLO?

Beneficiaţi de imagini mai luminoase cu culori vibrante
Beneficiaţi de imagini mai luminoase cu culori vibrante

Nu trebuie doar să credeţi ceea ce vă spunem noi. Într-un blind test, 8 din 10 persoane au afirmat că proiectorul nostru oferă cea mai luminoasă imagine, cu cele mai vibrante culori.

Vedeţi cu uşurinţă ce este pe ecran
Vedeţi cu uşurinţă ce este pe ecran

O imagine întunecată vă limitează posibilitatea de a citi cu uşurinţă textul sau a discerne imaginile de pe ecran. Cu o imagine luminoasă, vedeţi cu uşurinţă ce este prezentat şi puteţi observa detaliile.

Ajută la menţinerea costurilor sub control
Ajută la menţinerea costurilor sub control

Obţineţi o imagine mai luminoasă şi culori mai vibrante când dispuneţi de o luminozitate pe culoare la fel de ridicată ca luminozitatea pe alb, astfel încât nu trebuie să cumpăraţi un proiector cu mai mulţi lumeni.

Fără întreruperi
Fără întreruperi

Tehnologia Epson 3LCD oferă o imagine clară, fără „efectul de curcubeu”, care poate afecta unele proiectoare DLP standard cu 1 cip.

Divertisment pentru acasă

Divertisment pentru acasă

Organizaţi un eveniment spectaculos, ca la cinema, pentru prieteni şi familie. Bucuraţi-vă de filme, jocuri, evenimente sportive şi spectacole unice în viaţă cu ajutorul imaginilor luminoase şi culorilor vibrante, chiar şi în încăperi luminoase.

Companii

Companii

Oferiţi prezentări de impact pentru a lăsa o impresie de durată. Datorită nuanţelor luminoase de alb şi culorilor vibrante, un proiector Epson vă poate ajuta să vă asiguraţi că toată munca dvs. arată excelent.

Aflaţi mai multe
Educaţie

Educaţie

Imaginile luminoase au ca rezultat cursuri mai interesante, mai captivante. Oferiţi inspiraţie studenţilor să obţină cele mai bune rezultate, creând un mediu de studiu plin de culoare şi captivant.

True Colour

Luminozitatea pe alb nu poate oferi singură culorile realiste pe care le vedeţi în viaţa de zi cu zi. Urmând această filosofie, numai tehnologia Epson 3LCD combină luminozitatea şi Culorile realiste pentru a oferi imagini vibrante, realiste. Reuşim acest lucru asigurându-ne că luminozitatea pe culoare pe care proiectoarele noastre o oferă are aceeaşi intensitate ca şi luminozitatea pe alb.

În timp ce alţi producători consideră că pot îmbunătăţi calitatea imaginii doar prin creşterea luminozităţii pe alb a proiectoarelor lor, Epson asigură o luminozitate pe alb egală cu luminozitatea pe culoare (CLO) a proiectoarelor sale. O luminozitate cu o valoare ridicată în lumeni, de sine stătătoare, nu înseamnă imagini luminoase şi realiste, iar un nivel comparativ redus al luminozităţii pe culoare (CLO) poate să aibă ca rezultat imagini întunecate şi spălăcite. În schimb, când luminozitatea pe culoare este egală cu luminozitatea pe alb, măsurată în lumeni, obţineţi culori vibrante, realiste, care aduc la viaţă conţinutul dvs.

Găsiţi produsul dvs.

Comparaţi
Close

Produse comparate

1 din 4 selectate

    COMPARARE SELECTATĂ