SOLUŢII PENTRU DESIGN TEHNIC

Produceţi şi afişaţi cu precizie planuri, desene, designuri, hărţi şi prezentări monocrome şi color.

DESCĂRCARE BROȘURĂ DESCĂRCARE BROȘURĂ VIZIONAȚI CLIPUL VIDEO

Funcţii multiple

În calitate de designer tehnic, trebuie să oferiţi imagini precise de format mare, fiind sigur că liniile fine, textul şi nuanţele sunt clare atunci când creaţi semnalistică de calitate în culori complete.

Prezentările dumneavoastră tehnice trebuie să afişeze fiecare detaliu: text clar, linii fine, nuanţe intense de negru, tonuri rafinate şi culori excelente. Imprimantele noastre rapide şi uşor de utilizat şi proiectoarele luminoase furnizează tot ceea ce este necesar pentru a realiza în mod eficient materiale de încredere.

Caracteristici principale

Compatibilitate software

Integraţi soluţiile noastre în aplicaţiile software CAD şi GIS de top, pentru eficienţă, control şi flexibilitate maxime.

Flexibilitate

Produceţi desene monocrom sau semnalistică complet color cu dimensiuni de cel puţin A0, prin intermediul unei singure imprimante.

Detalii extrem de clare

Imprimaţi cu precizie grosimi diferite de linii şi text, pentru claritate maximă pe planurile esenţiale.

Creaţi o impresie memorabilă

Creaţi o impresie memorabilă prin intermediul prezentărilor luminoase şi a culorilor intense, chiar şi la lumina zilei.

Culoare de calitate

Daţi viaţă planurilor şi prezentărilor, prin intermediul nuanţelor subtile, tonurilor variate şi culorilor vibrante.

Productivitate ridicată

Atunci când viteza este esenţială, respectaţi termenele, prin intermediul producţiei de mare viteză.

Cost redus de exploatare

Datorită soluţiilor noastre accesibile, controlarea imprimării nu va costa exagerat de mult.

Imprimante proiectate pentru a corespunde nevoilor dumneavoastră

Descoperiţi ultima generaţie

Prezentarea celei mai noi generaţii de imprimante Epson de format mare

Tot ceea ce aşteptaţi de la Epson – calitate, inovaţie şi performanţă – într-o formă şi într-un design compact, pentru a se adapta chiar şi spaţiilor mici de lucru. Costul total de exploatare redus este ideal pentru proprietarii de afaceri care trec de la externalizarea producţiei de imprimare de format mare la producţia internă. Conectivitatea Wi-Fi la reţea vă permite să imprimaţi de oriunde, folosind un dispozitiv mobil şi aplicaţii compatibile.

Noile modele SureColor SC-T3100 şi SC-T3400 sunt cele mai ecologice imprimante de format mare din oferta noastră care se pot adapta celor mai compacte spaţii de lucru. Utilizatorul beneficiază, de asemenea, de comenzi intuitive şi de schimbarea uşoară a cartuşului.

Prin imprimarea de mare viteză, de format mare, cu jet de cerneală, sunt necesare 22 de secunde pentru o pagină A1, iar calitatea nu se pierde folosind cerneala UltraChrome XD2. Veţi fi uimit de rezultate.

SureColor SC-T3100, SC-T3100N, SC-T5100, SC-T5100N

Imprimante entry-level de format mare, pentru cea mică suprafaţă de birou, pentru cele mai economice spaţii. Creaţi tipărituri de format mare, de înaltă calitate, detaliate în fiecare zi. Cartuşele de cerneală sunt disponibile într-o gamă de dimensiuni care vă permite să controlaţi cheltuielile generale şi productivitatea: 50 ml sau 80 ml cerneală neagră, 26 ml sau 50 ml cerneală color.

AFLAŢI MAI MULTE VIZIONAȚI CLIPUL VIDEO

SureColor SC-T3400, SC-T3400N, SC-T5400

Imprimante entry-level de format mare, pentru podea, care necesită spaţiu şi configurare minime. Beneficiază de o interfaţă pentru utilizator intuitivă şi accesibilă. Realizaţi de fiecare dată imprimări uimitoare, fără a pierde din culori sau detalii. Extindeţi-vă productivitatea printr-o gamă variată de dimensiuni ale cartuşului cu cerneală: 110 ml şi 350 ml cerneală neagră şi color.

AFLAŢI MAI MULTE
Descoperiţi imprimante pentru orice suprafaţă de lucru

O imprimantă de format mare, potrivită pentru fiecare spaţiu de lucru

Aduceţi-vă creaţiile la viaţă cu imprimanta din seria SureColor SC-T. Poate crea postere, bannere, grafică murală, planuri tehnice şi amenajări interioare sau semnalistică outdoor (fără a avea mult timp la dispoziţie). Disponibile în mai multe configuraţii, cu siguranţă există un model care să corespundă cerinţelor dumneavoastră. Aveţi posibilitatea de a alege imprimante de 24", 36" şi 44", cu o singură rolă sau cu două role, multifuncţionale (imprimare, scanare şi copiere) sau nu şi compatibilitate cu Adobe PostScript 3. Toate sunt dotate cu tehnologie de vârf, permiţând îndeplinirea cu uşurinţă a sarcinilor complexe.

  • Cap de printare PrecisionCore TFP
  • Configuraţie standard sau cu două role
  • Multifuncţional cu imprimare, copiere şi scanare
  • Cerneală UltraChrome XD pentru tipărituri durabile (rezistente la murdărie şi la apă)
  • O gamă variată de dimensiuni ale cartuşului de cerneală – 110 ml, 350 ml şi 700 ml
  • Compatibilitate opţională cu Adobe PostScript 3
  • Toate modelele au, de asemenea, memorie RAM de 1 GB pentru procesarea rapidă a imaginilor

SureColor SC-T3200

Imprimare de 24" de format mare cu 4 culori, cu viteză şi precizie. Se conectează în mod intuitiv la o gamă largă de programe de grafică, CAD şi GIS, lucru care face această imprimantă ideală pentru mediile de producţie aglomerate. Disponibilă numai în configuraţie standard (rolă unică).

AFLAŢI MAI MULTE

SureColor SC-T5200, SC-T5200D

Imprimantă de 36" de format mare cu 4 culori. Rezoluţie şi calitate de vârf ale imaginii. Incredibil de simplu de utilizat de profesioniştii în design şi de începători. Capabilă să se sincronizeze în mod direct cu o gamă largă de software CAD şi programe de design de vârf – perfectă pentru un birou cu design versatil şi interdepartamental. Disponibilă în configuraţie standard sau cu rolă dublă.

AFLAŢI MAI MULTE

SureColor SC-T5200 MFP, SC-T5200D MFP

Imprimantă de 36" de format mare cu 4 culori, cu ecran integrat pentru scanare, copiere şi partajare. Realizaţi tipărituri clare şi exacte în mod rentabil. Disponibilă în configuraţie standard sau cu rolă dublă.

AFLAŢI MAI MULTE

SureColor SC-T7200, SC-T7200D

Imprimantă de 44" de format mare cu 4 culori, de mare viteză, cu performanţă, calitate şi rentabilitate excelente. Pentru productivitate maximă şi flexibilitate, este ideală pentru utilizarea cu software-ul CAD, în reprografie, educaţie şi pentru imprimarea de postere POS. Oferă atât precizie, cât şi viteză şi este disponibilă în configuraţie standard sau cu două role.

AFLAŢI MAI MULTE

SureColor SC-T7200 MFP, SC-T7200D MFP

Imprimantă de 44" de format mare, cu 4 culori, de mare viteză, cu ecran integrat pentru scanare, copiere şi partajare. Copiaţi un document cu dimensiunea A1 în numai 39 de secunde, realizaţi o imprimare cu dimensiunea A1 în 28 de secunde. Documentele şi fotografiile se vor scana la o rezoluţie optică de 600dpi, pentru copii clare, atât color, cât şi alb-negru. Disponibilă în configuraţie standard sau cu rolă dublă.

AFLAŢI MAI MULTE

Inovaţia încurajează transformarea

SureColor SC-T5400M este o imprimantă tehnică, pentru formate mari, entry-level, oferă tipărire până la 36 de inci, cu un scaner integrat, la un preţ competitiv.

Aflaţi mai multe

Dimensiuni mici, impact mare

Noul SureColor SC-T3100x este tot ceea ce așteptați de la Epson – calitate, inovație și performanțe care oferă o productivitate sporită, un plus de confort, accesibilitate impresionantă și o fi abilitate reconfortantă.

Aflaţi mai multe

O imprimantă de format mare pentru afacerea dumneavoastră

Pentru viteză, confort, versatilitate, o mai bună productivitate şi control al costurilor, maximizaţi profitul prin imprimarea de format mare în cadrul companiei.

Imprimantele de format mare de la Epson oferă un cost total de exploatare redus (TCO) şi imprimare la viteză mare pe o gamă largă de medii de tipărire. Imprimaţi documente de dimensiuni mari, fără a face compromisuri în ceea ce priveşte calitatea. Imprimaţi direct de pe dispozitivul dumneavoastră mobil cu modele de reţea.

Arhitecţi

Prezentaţi proiectele CAD în detalii excepţionale

Permiteţi clienţilor şi asociaţilor să exploreze bogăţia modelelor, a randărilor şi a graficelor cu imagini uimitoare şi pline de culoare, detalii extraordinare şi fotografii clare. Seria de imprimante pentru format mare SureColor SC-T se ocupă de cerinţele de imprimare şi trasare CAD, de planuri tehnice, propuneri de afaceri şi documente necesare clienţilor şi pentru aspectele juridice ale proiectelor dumneavoastră.

Agenţii de publicitate

Ieşiţi în evidenţă

Atrageţi atenţia clienţilor dumneavoastră prin crearea de campanii vibrante şi captivante, rapid şi fără probleme. Imprimaţi orice, de la postere fotografice de calitate de format mare la bannere. O imprimantă de format mare poate îmbunătăţi eficacitatea marketingului, permiţându-vă să vă gestionaţi fluxul de lucru cu uşurinţă.

Inginerie

Imprimaţi rapid şi cu detalii incredibile

TCO-ul scăzut şi viteza mare sunt caracteristici care fac ca seria SureColor SC-T de imprimante de format mare să fie ideală pentru ingineri. Realizaţi desene detaliate şi exacte la scară mare, randări, scheme, planuri tehnice şi multe altele, ori de câte ori aveţi nevoie. Capetele de imprimare cu utilizare îndelungată şi reîncărcarea mai puţin frecventă a cartuşului înseamnă că puteţi controla calitatea imprimărilor dumneavoastră, economisind timp şi bani.

Companii mici

Îmbrăţişaţi creativitatea

De la postere la bannere, de la prezentări la grafică, imprimarea de format mare în cadrul companiei creşte reputaţia mărcii şi vă îmbunătăţeşte imaginea pe o piaţă din ce în ce mai competitivă.

Educaţie

Daţi viaţă cursurilor

Se cere adesea ca şcolile, liceele şi universităţile să dispună de cea mai recentă tehnologie pentru a încuraja şi pentru a inspira următoarea generaţie. Creaţi materiale auxiliare uimitoare pentru clasă şi imprimaţi materiale promoţionale pentru evenimente şcolare.

Reprogafie

Bucuraţi-vă clienţii cu o calitate uimitoare

Seria de imprimante SureColor SC-T se integrează fără probleme în fluxul dumneavoastră de lucru, prin aplicaţia noastră de imprimare uşor de folosit sau utilizând modulul Adobe PostScript 3 (pentru modelele de vârf), care acceptă formate PDF, JPEG şi TIFF. Puteţi imprima, de asemenea, fişiere CAD şi fişiere provenite de la o gamă variată de pachete de aplicaţii DTP şi software de proiectare.

Agenţi imobiliari

Faceţi-vă remarcat pe piaţă

Cu o imprimantă de format mare, puteţi imprima propriile panouri informative, panouri publicitare, bannere pentru schele, planuri de pardoseală, afişe ce pot fi lipite pe geamuri şi hărţi de perete – tot ce doriţi să realizaţi în firmă pentru a vă promova afacerea şi a obţine cele mai bune rezultate pentru clienţii dumneavoastră.

Construcţii

Controlaţi costurile şi sporiţi flexibilitatea

Impresionaţi-vă clienţii şi partenerii cu documente şi planuri de format mare, cu o claritate superbă a imaginii, calitate şi detalii. Creaţi rapid şi cu precizie în firmă panouri informative de interior, bannere de afişat pe clădiri, bannere pentru schele şi bannere lungi, cu costuri reduse. Cu o imprimantă de format mare, imprimarea desenelor CAD sau a altor randări de planuri devine simplă.

Studii de caz

Gamă de produse

Contactaţi-ne

Pentru mai multe informaţii despre soluţiile Epson, completaţi mai jos detaliile dumneavoastră şi un reprezentant Epson vă va contacta.

Câmpurile marcate cu „*” sunt obligatorii

Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Aş dori să primesc informaţii prin e-mail despre produse, promoţii, oferte şi evenimentele Epson viitoare.
Comparaţi
Închideţi

Produse comparate

din 3 selectate

Eliminaţi din comparaţie