TEHNOLOGII INOVATOARE

Epson caută perfecțiunea. Tehnologiile noastre brevetate ne situează în mod constant pe lista principalilor deținători de brevete de proprietate intelectuală (PI) la nivel global. Acest angajament în materie de inovație este cel care ne-a determinat să devenim principalul deținător al portofoliului de brevete pentru gamele noastre principale de produse și ne-a câștigat recunoașterea ca lider în tehnologie în Topul 100 al Inovatorilor Globali alcătuit de Thomson Reuters, timp de cinci ani consecutiv1.

Tehnologii pentru imprimante

PrecisionCore®

Tehnologie de ultimă generație pentru capul de printare

PrecisionCore este o nouă tehnologie de printare care utilizează un cip de imprimare de înaltă densitate care poate genera până la 40 de milioane de puncte exacte.

AFLAȚI MAI MULTE

Tehnologia avansată MicroPiezo®

Tehnologie avansată pentru printuri superioare cu rezistență industrială

Tehnologia capului de printare MicroPiezo asigură o plasare clară și precisă a cernelii pentru o calitate înaltă a imaginii și viteze de imprimare optimizate. De asemenea, deoarece nu utilizează căldură, acesta poate fi folosit cu o gamă largă de cerneluri pentru imagini bine definite și durabilitate pentru aplicații diverse.

AFLAȚI MAI MULTE

Tehnologia rezervorului de cerneală

Revoluționară. Fără înlocuirea cernelii.

Vă prezentăm imprimarea fără cartușe. Imprimanta noastră cu sistem integrat de recipiente de cerneală este livrată cu cerneală până la trei ani în cutia imprimantei2, astfel încât compania dvs. se poate aștepta la economii de imprimare de până la 74%.3

AFLAȚI MAI MULTE

Proiectoare

3LCD

Explorați proiectoarele 3LCD cu luminozitate pe culoare

3LCD este o tehnologie sofisticată și inovatoare care folosește trei cipuri pentru a oferi imagini vibrante și realiste pentru cei mai exigenți clienți, atât pentru uz profesional, cât și personal.

AFLAȚI MAI MULTE

CLO

Culorile schimbă totul.

Beneficiați de proiecții mai luminoase și mai vibrante prin intermediul luminozității pe culoare (CLO) de la Epson.

AFLAȚI MAI MULTE

Tehnologia laser

Precizie de lumină laser

Beneficiați de calitate și fiabilitate fără egal, datorită noii noastre surse de lumină laser și filtrului avansat. Combinați caracteristicile versatile de prezentare cu utilizarea timp de 30.000 ore4 fără întreținere și cu performanțele constante, pentru o siguranță suplimentară în timpul prezentărilor importante. Astfel de inovații tehnologice ne asigură în continuare primul loc5 în domeniul proiectoarelor, la fel cum o fac încă din 2001.

AFLAȚI MAI MULTE

Tehnologia lămpii E-TORL

Beneficiați de cea mai bună calitate a imaginii și simțiți-vă în siguranță știind că utilizați o lampă originală, sigură și fiabilă

În cadrul companiei Epson, ne mândrim că producem proiectoare și lămpi de calitate superioară, care sunt sigure, fiabile și oferă cea mai bună experiență de vizualizare. Prin urmare, am dori să evidențiem o problemă care poate afecta utilizatorii proiectoarelor.

AFLAȚI MAI MULTE

Epson iProjection

Conectați-vă și prezentați wireless

Interacționați cu publicul, realizați o prezentare mai dinamică și implicați pe toată lumea pentru a aduna idei. Aplicația noastră iProjection facilitează acest lucru permițându-vă să prezentați wireless documente, imagini și pagini web direct de pe dispozitive inteligenteiOS sau Android.

AFLAȚI MAI MULTE

Software pentru proiectoare

Obțineți mai mult de la proiectorul dvs. Permiteți proiectorului să atingă potențialul maxim.

Beneficiați de soluțiile noastre software specializate Epson pentru a perfecționa proiectorul și pentru a beneficia de capacități sporite, încredere și control. Compania noastră este producătorul numărul unu de proiectoare din lume5, de aceea înțelegem necesitatea unor soluții de proiecție potrivite, care să vă permită să prezentați conținut așa cum doriți și unde doriți, cu ușurință și eficiență.

AFLAȚI MAI MULTE

Cerneală de calitate

Cerneală Claria

Concepută pentru a se adapta modului în care imprimați

Indiferent dacă imprimați cursuri pentru școală, creați albume foto de familie sau doriți să vă etalați cele mai recente abilități de fotograf, veți găsi cu ușurință setul de cerneală potrivit pentru dumneavoastră.

AFLAȚI MAI MULTE

Cerneală DURABrite Ultra

Concepută special pentru imprimare business

Fiind concepută pentru imprimare business, cerneala DURABrite Ultra de la Epson se usucă rapid, are o durată lungă de viață și este rezistentă la pete.

Datorită particulelor de pigment cu înveliș de rășină care aderă la suprafața hârtiei, spre deosebire de cerneala pe bază de apă care se îmbibă în aceasta, cerneala DURABrite Ultra produce text și grafică cu aspect laser și uscare rapidă pe multiple tipuri și varietăți de hârtie.

AFLAȚI MAI MULTE

Cerneală UltraChrome HD

Vă prezentăm noua generație

Cerneala Epson UltraChrome HD permite amatorilor pasionați și fotografilor profesioniști să realizeze imagini superbe cu culori precise. Acest set de cerneluri cu design nou include Photo Black și Matte Black pentru a produce imagini cu niveluri uimitoare ale detaliilor atunci când sunt imprimate color sau alb-negru.

AFLAȚI MAI MULTE

Cerneală UltraChrome HDR

O nouă eră a performanțelor color.

Având două culori adiționale – verde și portocaliu –, Epson UltraChrome HDR oferă o gamă de tonuri mult mai extinsă. Aceasta înseamnă o mai mare acuratețe a culorilor, detalii mai subtile și gradații mai fine. Pe lângă nuanțele vii de verde și portocaliu, se pot instala și cartușe de Photo Black și Matte Black.

AFLAȚI MAI MULTE

Cerneală UltraChrome HDR cu alb

O cerneală albă nouă care satisface pe deplin așteptările clienților.

Epson Stylus Pro WT7900 – Prima imprimantă pentru proofing din lume, cu cerneală albă pe bază de apă

AFLAȚI MAI MULTE

Cerneală UltraChrome HDX

Beneficiați de cele mai precise culori

Asigurați rezultate de calitate superioară, cu profunzime și intensitate, și beneficiați de cea mai precisă reproducere a culorilor de pe piață cu aceste cerneluri profesionale tip pigment.

AFLAȚI MAI MULTE

Cerneală UltraChrome K3

Lumină, umbră și toate nuanțele dintre ele

Cerneala Epson UltraChrome K3 oferă noi posibilități interesante profesioniștilor din domeniul fotografiei și al listării, cu un nivel superior de precizie, rezistență și calitate, plus trei niveluri de negru. Rezultă astfel o capacitate alb-negru fără egal, care ar putea depăși tot ce s-a văzut până în prezent la o imprimantă color, precum și imagini color excelente. Dar cum sunt posibile toate acestea?

AFLAȚI MAI MULTE

Cerneală UltraChrome Pro

Calitate superioară cu rezultate precise și fiabile

Setul de cerneluri Epson UltraChrome Pro cu 10 culori de la Epson oferă o reproducere alb-negru și color excelentă datorită celor patru niveluri de negru, inclusiv noilor cerneluri Photo black și Matte Black de mare densitate pentru nuanțe mai intense de negru. În același timp, reducerea efectului de bronz creează culori mai precise, iar rezistența excelentă la lumină permite printurilor create pe hârtie fotografică lucioasă premium să dureze aproximativ 60 de ani6. Patru niveluri de negru oferă gradații mai bune și granularitate redusă.

AFLAȚI MAI MULTE

Cerneală UltraChrome K3 cu Vivid Magenta

Cerneala Epson UltraChrome K3 cu Vivid Magenta le permite profesioniștilor din domeniul imaginilor să-și valorifice întreaga creativitate cromatică.

Veți observa o precizie a reproducerii și o calitate a imaginii care depășesc tot ce s-a văzut până acum – nuanțe de piele realiste, culori frumoase și intense și o paletă de expresivitate uimitoare. Rezultatele vor rezista o viață și își vor păstra aspectul în orice condiții de lumină.

AFLAȚI MAI MULTE

Tehnologii pentru proofing

Tehnologie pentru cu jet de cerneală pe bază de apă

Epson Stylus Pro WT7900 – Prima imprimantă pentru proofing din lume, cu cerneală albă pe bază de apă

O eră nouă pentru seria Stylus Pro. Inovație de ultimă oră care oferă mostre de ambalaje și de offset.

AFLAȚI MAI MULTE

Peliculă ClearProof Film

ClearProof Film este o peliculă transparentă, special creată pentru utilizarea cu imprimanta Stylus Pro WT7900.

Folosită împreună cu cerneala albă, această peliculă este media de tipărire perfectă pentru o întreagă gamă de aplicaţii de proofing, de calitate superioară.

AFLAȚI MAI MULTE

Soluții pentru proofing

Potrivirea perfectă

Pentru culori la fel de bune ca originalul. Seria SC-P de imprimante pentru proofing oferă o potrivire fără egal a culorilor, cu acuratețe PANTONE® de până la 99%7. Descoperiți astăzi cea mai nouă imprimantă din gama Epson, modelul SC-P5000. Desăvârșirea perfecțiunii.

AFLAȚI MAI MULTE

Conectivitate

Epson Connect

Imprimați cu ușurință de pe tablete, dispozitive smartphone și nu numai

Serviciile Epson de imprimare mobilă și din cloud vă permit să imprimați și să scanați în mod wireless de pe dispozitive smartphone și tablete de acasă, de la birou și în timp ce vă deplasați.

AFLAȚI MAI MULTE

Epson Device Admin

Controlați, analizați și gestionați central efectivul de imprimante, de la o interfață intuitivă.

Gestionați și controlați cu ușurință de la distanță un întreg efectiv de imprimante și scanere8, cu control complet, inclusiv cu capacitate de instalare, configurare, monitorizare, întreținere și depanare a echipamentelor, pentru o productivitate sporită și pentru reducerea costurilor.

AFLAȚI MAI MULTE

Aplicația Epson de calculare a costurilor cernelii LFP

Calculați consumul de cerneală pentru diferite tipuri de imagini

Aplicația Epson de calculare a costurilor cernelii LFP este concepută pentru a vă furniza costul pe pagină al cernelii pentru imprimantele selectate din seriile Stylus Pro și SureColor de la Epson. Costurile sunt calculate cu ajutorul mostrelor de imagini reprezentative pentru fiecare imprimantă și tip de aplicație8.

AFLAȚI MAI MULTE

Epson iProjection

Conectați-vă și prezentați wireless

Interacționați cu publicul, realizați o prezentare mai dinamică și implicați pe toată lumea pentru a aduna idei. Aplicația noastră iProjection facilitează acest lucru permițându-vă să prezentați wireless documente, imagini și pagini web direct de pe dispozitive inteligenteiOS sau Android.

AFLAȚI MAI MULTE

Epson Document Scan

Scanați documentele direct către dispozitivul mobil.

Epson DocumentScan vă permite să scanați documentele direct de pe dispozitivul Android. Puteți previzualiza datele scanate și le puteți trimite către e-mail, le puteți trimite direct către alte aplicații sau către servicii de stocare cloud precum Box®, DropBox®, Evernote®, Google Drive și Microsoft® OneDrive.

AFLAȚI MAI MULTE

Aplicația EPOS Epson pentru chitanțe

Aplicația ePOS Epson pentru chitanțe demonstrează cât de ușor este să creați, să imprimați și să trimiteți chitanțe de pe iPhone sau iPad.

Creați un POS mobil (mPOS) și un sistem de introducere a comenzilor în doar câțiva pași simpli.

TM utility

Această aplicație vă permite să setați conexiunea wireless, să configurați setările și să imprimați mostre de chitanțe de pe iPhone, iPad și iPod touch pe o imprimantă de chitanțe Epson.

iLabel

Epson iLabel vă ajută să creați, să stocați și să imprimați etichete de pe un dispozitiv inteligent.

Profitați la maximum de caracteristicile dispozitivului dumneavoastră, cum ar fi, spre exemplu, transcrierea vocii, pentru a adăuga o nouă dimensiune experienței dumneavoastră la etichetare.

  1. Pe baza numerelor de cerere de brevet publicate (CY2016). Conform cercetării Epson
  2. Bazat pe un volum mediu de imprimare de 140 de pagini pe lună și luând în considerare cel mai mic volum produs cu setul inițial de cerneluri.
  3. Calculul comparativ pentru cartuşele de cerneală se bazează pe cel mai mic volum pentru cartuşe utilizat în cele mai bune 20 de imprimante cu jet de cerneală A4 concurente, conform IDC EMEA Hardcopy Tracker (date din trimestrul 4 2016) în perioada aprilie 2016 – martie 2017. Calculul s-a bazat pe volumul cartuşelor standard ale concurenţilor împărţit la volumul mediu inclus al imprimantelor Epson EcoTank ITS .
  4. Durată de viață a laserului de până la 83.000 de ore în modul particularizat.
  5. Cea mai mare cotă de piață pentru proiectoarele de cel puțin 500 lumeni. (Studiu realizat de Futuresource Consulting Limited pentru perioada 2001-2016)
  6. În baza standardului pentru măsurare JEITA CP‐3901A: hârtie lucioasă de dimensiune A4; temperatură de 23°C; umiditate de 50%.
    Imprimante/multifuncționale business profesionale cu jet de cerneală și laser conectate în rețea, scanere business și imprimante de format mare
  7. Imprimanta Epson SC-P5000 cu set de cerneluri violet poate obține 99,0 % dintre culorile solide PANTONE® atunci când este utilizată împreună cu hârtia de testare albă semimată Epson și cerneala Epson. Imprimanta Epson SC-P5000 cu set de cerneluri LLK poate obține 98,8 % dintre culorile solide PANTONE® atunci când este utilizată împreună cu hârtia de testare albă semimată Epson și cerneala Epson.
  8. Costurile suplimentare variabile pot influența costurile, inclusiv, dar fără a se limita la, tipul mediei de tipărire, întreținere, consumul de curent, setările imprimantei și înlocuirea de piese. Prețurile pentru cernelurile Epson se bazează pe prețul actual din lista de cerneluri Epson pentru Franța, Germania, Italia, Spania și Marea Britanie, începând cu luna februarie 2013. Costurile sunt bazate pe utilizarea setărilor implicite ale imprimantelor și pe consumabilele Epson originale cu cel mai mare volum de imprimare.