SOLUŢII BUSINESS DE SCANARE

Descoperiţi modul în care soluţiile Epson şi ale partenerilor acestuia valorifică imprimantele, multifuncţionalele (MFP) şi scanerele pentru documente pentru a satisface necesităţile companiilor, de la IMM-uri până la întreprinderi mari, şi pot fi adaptate pentru a se potrivi necesităţilor pieţei verticale.

CONTACTAŢI-NE

Gamă largă de soluţii pentru toate tipurile de afaceri

Dispozitivele Epson sunt compatibile cu serviciile şi soluţiile software care pot contribui cu adevărat la îmbunătăţirea fluxului de lucru din cadrul companiei, la controlarea costurilor, la sporirea eficienţei şi permit integrarea fără probleme a dispozitivelor în medii în permanentă schimbare.

GESTIONARE FLOTĂ

IMPRIMARE MOBILĂ

SCANARE MOBILĂ

DOCUMENT CAPTURE

FLUX DE LUCRU ŞI GESTIONARE DOCUMENTE

GESTIONARE DOCUMENTE SCANATE

COMPATIBILITATE SISTEM

Afişare toate soluţiile

Consultaţi mai jos întreaga noastră gamă de soluţii software şi compatibilităţi cu sistemele, inclusiv pe cele oferite de partenerii noştri.

AFIŞARE SOLUŢII
 

Gestionare flotă

Gestionare centrală a flotei de imprimante şi de scanere pentru transmiterea automată a datelor acestora, contribuind la economisirea de timp şi de bani, menţinând nivelul ridicat de funcţionare şi de productivitate.

 

Imprimare mobilă

Companiile din prezent utilizează o varietate de aplicaţii business pentru a le furniza utilizatorilor modalităţi productive de lucru. Consultaţi mai jos aplicaţiile disponibile care pot ajuta angajaţii să rămână productivi prin intermediul imprimării mobile fără efort, direct de pe tablete sau dispozitivele smartphone.

 
 

Scanare mobilă

Serviciile de scanare mobilă şi în cloud vă permit să scanaţi în mod wireless cu ajutorul tabletelor şi dispozitivelor smartphone din casă, din birou şi în timp ce vă deplasaţi.

 

Document capture

Transformaţi informaţiile fizice în conţinut digital uşor de gestionat, care sporeşte securitatea datelor pe care se bazează afacerea dvs. Consultaţi soluţiile de captură de documente care se integrează fără probleme cu dispozitivele Epson.

 
 

Flux de lucru şi gestionare documente

Preluaţi controlul asupra documentelor dumneavoastră. Analizaţi, organizaţi şi distribuiţi informaţiile scanate în cadrul întreprinderii dvs., permiţând simplificarea proceselor de afaceri structurate şi nestructurate, în timp ce vă asiguraţi că datele sunt puse la dispoziţia persoanelor potrivite din întreprindere.

 

Gestionare documente scanate

Protejaţi-vă dispozitivele împotriva utilizării neautorizate, prin intermediul autentificării utilizatorilor cu cititoare de carduri, nume de utilizator, parole sau coduri PIN şi controlaţi costurile de imprimare prin implementarea capacităţilor de imprimare la cerere care reduc utilizarea hârtiei provenite de la imprimările nerevendicate. Scopul soluţiilor de gestionare a imprimării este acela de a spori productivitatea angajaţilor, în timp ce creează un mediu sigur de imprimare, scanare şi copiere pentru a proteja activele companiei dvs.

 
 

Compatibilitate sistem

Produsele Epson oferă capacităţi de sistem şi de integrare cu diferite platforme şi aplicaţii, pentru a satisface cerinţele a diferite dimensiuni de organizare, de la IMM-uri la conturi mari.

 

Soluţii software

Selectaţi soluţia software

CATEGORIE

TIP

PLATFORMĂ COMPATIBILĂ

PIEŢE VERTICALE

Se afişează din produse
Se afişează din produse
Afişare toate

Contactaţi-ne astăzi

Pentru mai multe informaţii despre soluţiile Epson, completaţi mai jos detaliile dumneavoastră şi un reprezentant Epson vă va contacta.

Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Aş dori să primesc informaţii prin e-mail despre produse, promoţii, oferte şi evenimentele Epson viitoare.
Verificare de securitate

Acest lucru ne ajută să confirmăm că sunteţi uman şi nu doar un robot de spam.

Câmpurile marcate cu „*” sunt obligatorii