CULORILE SCHIMBĂ TOTUL

Beneficiaţi de proiecţii mai luminoase şi mai vibrante prin intermediul luminozităţii pe culoare (CLO) de la Epson.

Vizionare video
FLUXUL LUMINOS AL CULORILOR

99% spun că proiectoarele Epson oferă culorile cele mai vibrante1

Nimeni nu vinde mai multe proiectoare decât Epson. Care este motivul? Deoarece proiectoarele noastre aduc la viaţă conţinutul, datorită imaginilor luminoase, vibrante şi clare, chiar şi în încăperi luminoase.

Proiectoarele Epson au o luminozitate la fel de ridicată atât pe alb, cât şi pe culoare (CLO), oferind culori luminoase, vibrante. Acestea sunt de până la trei ori mai luminoase decât proiectoarele DLP standard cu 1 cip ale concurenţei1.

Bucuraţi-vă de culori luminoase şi vibrante fără să cheltuiţi o avere. Luminozitatea egală pe alb şi pe culoare a proiectoarelor Epson are ca efect obţinerea unui conţinut care va arăta întotdeauna excelent – fără a fi nevoie să cheltuiţi mult pe un proiector cu un nivel deosebit de ridicat de lumeni. De fapt, pentru a vă ajuta să economisiţi chiar şi mai mult, proiectoarele noastre vă pot oferi până la 15 ani de divertisment, datorită unei durate de viaţă a lămpii şi a filtrului, în modul eco, de până la 10.000 de ore2.

Luminozitate pe culoare redusă

Luminozitate pe culoare ridicată

De ce este importantă caracteristica CLO?

Când nivelul de luminozitate a culorilor este mai redus, culorile respective pot să apară întunecate sau spălăcite. Altfel spus, culorile întunecate pot face ca întreaga imagine să pară lipsită de viaţă. Tot ele pot face ca detaliile să fie greu de observat şi lasă de dorit când vine vorba de menţinerea interesului şi atenţiei. Aceasta poate să nu fie o problemă într-o cameră de zi întunecată, dar poate fi cu adevărat o problemă într-o sală de clasă în timpul unei lecţii sau în birou în timpul unei prezentări importante de afaceri, în special dacă vă aflaţi într-o încăpere cu facilităţi necorespunzătoare de limitare a luminii. Din fericire, proiectoarele Epson 3LCD oferă imagini luminoase chiar şi fără închiderea jaluzelelor.

Duelul

În cadrul unui test comparativ, 99% dintre persoane au ales Epson ca oferind cele mai vibrante culori comparativ cu modelele competitorilor1. 8 din 10 persoane au afirmat că Epson oferă cea mai bună calitate a imaginii şi că ar alege să vizioneze filmul preferat pe un proiector Epson3.

Persoanele implicate în test au spus lucruri precum: „Filmul meu preferat este Închisoarea îngerilor şi mi-ar plăcea să îl văd pe acest echipament. Luminozitatea este foarte importantă pentru mine, iar acesta arată chiar mai bine decât un televizor” şi „Proiectorul acesta arată cu siguranţă cel mai bine, oferă o calitate fantastică”.

“Luminozitatea este foarte importantă pentru mine, iar acesta arată chiar mai bine decât un televizor...”

83% au ales Epson3

A Epson B BenQ C Viewsonic D Acer E Optoma

De ce să acordaţi importanţă caracteristicii CLO?

Luminozitatea pe alb nu poate oferi singură culorile realiste pe care le vedeţi în viaţa de zi cu zi. Urmând această filosofie, numai tehnologia Epson 3LCD combină luminozitatea şi Culorile realiste pentru a oferi imagini vibrante, realiste. Reuşim acest lucru asigurându-ne că luminozitatea pe culoare pe care proiectoarele noastre o oferă are aceeaşi intensitate ca şi luminozitatea pe alb.

În timp ce alţi producători consideră că pot îmbunătăţi calitatea imaginii doar prin creşterea luminozităţii pe alb a proiectoarelor lor, Epson asigură o luminozitate pe alb egală cu luminozitatea pe culoare (CLO) a proiectoarelor sale. O luminozitate cu o valoare ridicată în lumeni, de sine stătătoare, nu înseamnă imagini luminoase şi realiste, iar un nivel comparativ redus al luminozităţii pe culoare (CLO) poate să aibă ca rezultat imagini întunecate şi spălăcite. În schimb, când luminozitatea pe culoare este egală cu luminozitatea pe alb, măsurată în lumeni, obţineţi culori vibrante, realiste, care aduc la viaţă conţinutul dvs.

Găsiţi produsul dvs

Divertisment pentru acasă

Companii

Educaţie

1 Luminozitatea pe culoare în cel mai luminos mod, măsurată de un laborator terț în conformitate cu IDMS 15.4. Luminozitatea pe culoare variază în funcție de condițiile de utilizare. Proiectoarele Epson 3LCD cele mai bine vândute în comparație cu proiectoarele DLP cu 1 cip cele mai bine vândute în baza datelor NPD privind vânzările pentru perioada mai 2017 – aprilie 2018.

2 Durata de viaţă a lămpii şi filtrului este de 10.000 ore în modul eco. Cifră bazată pe un film cu lungimea de 105 minute, cu proiectorul în modul Eco.

3 În august 2015 Epson a desfăşurat un blind test comparativ între proiectorul său 3LCD, EH-TW5200, şi proiectoarele DLP standard cu 1 cip ale competitorilor: BenQ TH681+, Optoma HD26; Acer H6510BD şi Viewsonic PJD7822HDL. Proiectoarele competitorilor au aceeaşi rezoluţie ca proiectorul Epson (rezoluţie 1080p (1.920 x 1.080)), cel puţin acelaşi nivel specificat al lumenilor ca proiectorul Epson şi un raport de contrast minim de 10.000:1.

Fiecare proiector a fost închis într-o cutie de lemn nemarcată, pentru a-i ascunde identitatea. Cablurile şi telecomenzile au fost ascunse şi nu a fost menţionat niciun nume de marcă sau model de proiector. Epson a apelat la o firmă independentă pentru a desfăşura un sondaj la care au participat 206 persoane şi cărora le-au fost prezentate 4 imagini statice în buclă cu toate proiectoarele setate la cea mai mare luminozitate a modului implicit de culoare, stabilită prin testarea cu un luxmetru. Participanţilor le-au fost solicitate răspunsuri la întrebări, inclusiv „Dacă ar fi să alegeţi unul dintre aceste proiectoare azi, pe care dintre acestea aţi alege să-l cumpăraţi?”. Participanţii au avut opţiunea de a selecta proiectorul preferat sau opţiunea „niciunul dintre acestea”; 83% au ales Epson.