SOLUŢII PENTRU TRANSPORTURI

Transportul de pasageri şi logistica pentru transportul de mărfuri necesită fiabilitate şi robusteţe. Prin intermediul tehnologiei noastre, producţia de documente se realizează rapid şi simplu.

Domeniul transporturilor necesită o documentare eficientă pentru a simplifica operaţiunile. Oferim durabilitate pentru a vă ajuta să produceţi cu uşurinţă documente la cerere, chiar şi atunci când spaţiul este important - în perioadele aglomerate, vă ajutăm să reduceţi cozile.

Simplificaţi procedura de check-in

Reduceţi cozile de la ghişee, prin intermediul imprimantei noastre pentru carduri de îmbarcare. Aceasta are un design solid şi reduce timpii pierduţi, în special atunci când volumele de pasageri sunt mari. Datorită ei, imprimarea este rapidă, simplă şi eficientă din punct de vedere al costurilor. Şi vă puteţi baza pe calitatea imprimării pentru a obţine bilete perfecte de fiecare dată.

 • Vânzări pe traseu

  Pierderea bagajelor este inacceptabilă - noi furnizăm o imprimantă de etichete pentru bagaje, robustă, de calitate superioară.

 • Vânzări pe traseu

  Creaţi note care dovedesc livrare sau facturi în timpul călătoriei, prin intermediul imprimantei noastre portabile şi fiabile.

 • Fără blocaje

  Pasagerii sunt satisfăcuţi, datorită imprimantei fiabile pentru bilete, care reduce blocajele şi, drept urmare, şi cozile.

 • Monitorizare pe traseu

  Imprimaţi bilete la bord sau documente de identificare pentru pachete în depozit, prin intermediul imprimantei noastre portabile pentru etichete.

 • De la check-in la poartă

  Broşurile pentru pasageri trebuie imprimate clar şi rapid - vă ajutăm să evitaţi pierderea timpului şi întârzierile.

 • Reduceţi costurile de imprimare

  Având în vedere că documentele sunt esenţiale, noi vă putem ajuta să reduceţi costul per pagină cu până la 50 %1.

 • Reduceţi impactul

  Pentru a limita impactul imprimării asupra mediului, consumul de energie este redus cu până la 80 %2.

 • 1) Comparaţie realizată cu imprimantele laser color A4 şi imprimantele multifuncţionale de pe primele zece locuri din lume, vândute în Franţa, Germania, Italia, Spania şi Marea Britanie în trimestrul 1 din 2013, urmărite de IDC; Preţul per pagină este calculat conform preţurilor de listă oficiale ale producătorilor (atunci când sunt disponibile) pentru cartuşele de toner şi volumul de imprimare publicate în Franţa, Germania, Italia, Spania şi Marea Britanie din iunie 2013.


 • 2) Comparaţie realizată cu imprimantele laser color A4 şi cu imprimantele multifuncţionale clasate pe primele zece locuri în privinţa vânzărilor în Franţa, Germania, Italia, Spania şi Marea Britanie în trimestrul 1 din 2013, conform studiului IDC; consumul energetic este calculat folosind informaţiile publicate de producători pentru Modul Imprimare/Medie în iunie 2013.

Creăm viitorul prin intermediul tehnologiei fără încălzire

Sporiți productivitatea și reduceți impactul asupra mediului înconjurător fără compromisuri.

Aflaţi mai multe

Contactaţi-ne

Pentru mai multe informaţii despre soluţii pentru transporturi, completaţi mai jos detaliile dumneavoastră şi un reprezentant Epson vă va contacta.

Câmpurile marcate cu „*” sunt obligatorii

Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
(bifaţi toate variantele care se aplică)
Aş dori să primesc informaţii prin e-mail despre produse, promoţii, oferte şi evenimentele Epson viitoare.

SUNTEŢI INTERESAT? SOLICITAŢI MAI MULTE INFORMAŢII SAU PREŢURI

Contactaţi-ne