LUCRĂM ÎMPREUNĂ PENTRU PRODUCȚIE

În calitate de companie, Epson este dedicată facilitării unei schimbări tehnologice pozitive prin dezvoltarea de soluții care vor face personalul mai eficient și mai productiv

Soluții tehnologice mai inteligente

Producția se schimbă și concurența este acerbă. Fabricile devin mai inteligente, lanțurile de aprovizionare devin mai scurte, iar producția este antrenată de personalizare și de viteza de introducere pe piață. Tehnologiile Epson sunt concepute pentru a vă ajuta să vă adaptați în ritmul propriu la un viitor mai inteligent. Soluțiile noastre flexibile vă vor sprijini evoluția pe măsură ce deveniți mai orientați spre client prin intermediul personalizării, mai eficienți prin intermediul automatizării și mai flexibili prin intermediul realității augmentate.

Sporiți flexibilitatea operațională

Fiți mai reactivi prin automatizarea fiecărei etape a procesului de fabricație.

Sporiți flexibilitatea operațională

Fiți mai receptivi la fiecare etapă a procesului de fabricație. Automatizați sarcinile care vă încetinesc, profitați de cele mai noi inovații și sporiți eficiența în întreaga dvs. companie.

Asigurați-vă că sarcinile repetitive sunt mai eficiente datorită brațelor robotizate industriale Epson, care pot prelua mai multe sarcini și pot fi integrate în liniile de asamblare existente.

Accelerați producția și sporiți precizia cu ajutorul asistenței mâni libere oferite de ochelarii inteligenți Epson Moverio – oferind lucrătorilor instrucțiuni clare cu privire la asamblarea precisă.

Preluați controlul proceselor bazate pe suport de hârtie cu ajutorul gestionării eficiente a documentelor oferite de echipamentele multifuncționale și scanerele Epson WorkForce; direcționați informațiile de la aceste echipamente către departamentele potrivite și puneți datele în centrul tuturor lucrurilor.

Îmbunătățiți controlul calității cu ajutorul scanerului Epson Expression 12000XL; scanați specimene și mostre pentru a obține aprobări în faza de concepere, comparați plăcile cu circuite electronice imprimate la nivel de componentă și utilizați instrumente software de înaltă calitate pentru a menține standardele de control al calității4.

Adaptați-vă la necesitățile în continuă schimbare imprimând rapid și ușor etichete personalizate de calitate superioară cu Epson ColorWorks.

Investiți în viitor

Pentru a atinge starea suplă cerută de mediul industrial de astăzi, trebuie să investiți în mod înțelept.

Investiți în viitor

Pentru a atinge starea suplă cerută de mediul industrial de astăzi, trebuie să investiți în mod înțelept. Economisi timp și bani prin eliminarea ineficiențelor de la nivelul întregii companii și prin reducerea etapelor din lanțul valoric, în timp ce îmbunătățiți calitatea.

Optimizați-vă resursele cu gama de brațe robotizate Epson, care asigură un randament ridicat prin intermediul unor dimensiuni mult mai mici, pentru eficiență maximă și durate de întrerupere reduse.

Asistați personalul de la distanță cu recomandări de specialitate prin intermediul ochelarilor inteligenți Epson Moverio; partajați câmpul vizual al lucrătorilor cu ajutorul camerei HD puternice și oferiți recomandări și feedback în timp real pentru a contribui la instruirea personalului.

Extindeți-vă gama de produse cu imprimantele profesionale Epson SureColor și SureLab; oferiți versiuni personalizabile de fine art, cărți poștale și invitații pe o gamă largă de medii de tipărire.

Evidențiați-vă produsele cu ajutorul presei pentru etichete Epson SurePress, care asigură potrivire cromatică exactă, reproducere precisă și nuanțe realiste pentru etichetele atractive și sofisticate ale produselor.

Descoperiți cât de mult puteți economisi din costurile de imprimare, apelând la Epson

Utilizați calculatorul nostru de costuri totale de exploatare

AFLAȚI MAI MULTE

Așteptați-vă la rezultate mai inteligente

Așezarea oamenilor în centrul tuturor lucrurilor creează un mediu de lucru mai eficient și clienți mai fericiți.

Așteptați-vă la rezultate mai inteligente

Așezarea oamenilor în centrul tuturor lucrurilor creează un mediu de lucru mai eficient și clienți mai fericiți. Combinați flexibilitatea, creativitatea și instinctul angajaților dvs. cu polivalența și calitățile la cerere ale noilor tehnologii, pentru a spori implicarea și rezultatele.

Promovați-vă forța de lucru prin utilizarea brațelor robotizate Epson pentru a spori productivitatea și precizia, cu un risc foarte redus de eroare.

Vedeți productivitatea în acțiune prin accelerarea întregului flux de lucru cu ajutorul imprimantelor A4 și A3 din gama Epson WorkForce Pro RIPS, care oferă costuri de exploatare reduse, viteze mari de imprimare și intervenții minime.

Lucrați cu precizie absolută utilizând ochelarii inteligenți Epson Moverio; suprapuneți instrucțiuni și planuri virtuale peste mediul fizic pentru a contribui la educația lucrătorilor.

Accelerați procesul de instruire cu afișajele interactive Epson; încurajați descoperirea personală prin adnotare peste conținutul afișat, prin intermediul interactivității tactile și a celor două creioane.

Protejați viitorul planetei

În cadrul companiei Epson, înțelegem importanța promovării unei planete mai sustenabile pentru generațiile viitoare.

Protejați viitorul planetei

Înțelegem importanța susținerii unei planete mai sustenabile pentru generațiile viitoare, de aceea dezvoltăm soluțiile noastre de imprimare astfel încât să fie cât mai ecologice posibil.

Îndepliniți-vă obiectivele de mediu cu până la 99% mai puține deșeuri prin intermediul WorkForce Pro RIPS3 (cu sistem de pungi de cerneală înlocuibile), consumați cu până la 96% mai puțină energie prin intermediul imprimantelor WorkForce Pro4 și dublați viteza de imprimare cu un consum de energie înjumătățit prin intermediul seriei WorkForce Enterprise2.

Economisiți electricitate și CO2 cu modelele WorkForce Pro, care consumă cu până la 96% mai puțină energie în comparație cu imprimantele și copiatoarele laser1.

Reduceți consumul de energie prin intermediul modului eco al soluțiilor de afișare interactivă și extindeți durata de viață a lămpii.

Reduceți emisiile de carbon, folosind scanere fără timp de încălzire și reduceți consumul de energie prin intermediul tehnologiei ReadyScan integrate.

Cinci pași simpli spre un viitor european mai sustenabil

Câte o mostră din tehnologiile dezvoltate

DESCĂRCAȚI INFOGRAFICUL

 

Vedeți ce ați putea economisi

Calculați economiile de energie și CO2 pe care o imprimantă WorkForce Pro le poate obține în mediul dvs. educațional cu ajutorul calculatorului nostru.

 
 • Cu până la 92% mai puțin CO2 în comparație cu imprimantele laser7
 • 96% mai puțină energie consumată decât imprimantele laser1
 • 94% mai puține deșeuri în comparație cu imprimantele laser1
 • De 3,5 ori mai rapidă decât imprimantele laser1
 • Tehnologie sustenabilă, fără gaze care afectează stratul de ozon
 

Service și asistență

Aflați mai multe despre service-ul on-site și despre garanțiile Epson.

Service și asistență

Garanție standard

Aflați mai multe despre garanțiile Epson.

Service on-site

Aflați mai multe despre service-ul on-site și despre garanțiile Epson.

Asistență

Aveți nevoie de ajutor? Vizitați pagina noastră de asistență pentru a afla informații utile și date despre modul în care ne puteți contacta.

Înregistrare

Vă mulțumim că ați achiziționat un produs Epson și că v-ați făcut timp să îl înregistrați.

Verificați garanția

Verificați garanția echipamentului dvs.

Promoție de garanție extinsă

Trei ani de garanție extinsă la imprimantele Epson selecționate.

 

Soluții de închiriere

Aflați mai multe despre modurile diferite în care puteți profita de produsele Epson prin închirierea acestora.

Print and save

Economisiți timp și bani cu Epson Print & Save

Print365

Imprimați cât de mult doriți, fără probleme sau costuri ascunse.

Soluții software

Consultați mai jos întreaga noastră gamă de soluții software și compatibilități cu sistemele, inclusiv pe cele oferite de partenerii noștri.

Soluții software

Consultați mai jos întreaga noastră gamă de soluții software și compatibilități cu sistemele, inclusiv pe cele oferite de partenerii noștri.

Așteptați-vă la mai mult de la proiectorul dvs.

Obțineți mai mult de la proiectorul dvs.

Beneficiați de soluțiile noastre software specializate Epson pentru a perfecționa proiectorul și pentru a beneficia de capacități sporite, încredere și control. Compania noastră este producătorul numărul unu de proiectoare din lume4, de aceea înțelegem necesitatea unor soluții de proiecție potrivite, care să vă permită să prezentați conținut așa cum doriți și unde doriți, cu ușurință și eficiență.

AFLAȚI MAI MULTE

Soluții business de scanare

Gamă largă de soluții pentru toate tipurile de afaceri

Dispozitivele Epson sunt compatibile cu serviciile și soluțiile software care pot contribui cu adevărat la îmbunătățirea fluxului de lucru din cadrul companiei, la controlarea costurilor, la sporirea eficienței și permit integrarea fără probleme a dispozitivelor în medii în permanentă schimbare.

AFLAȚI MAI MULTE

Sporiți eficiența prin intermediul colaborării dintre oameni și roboți

Utilizați la maximum potențialul lucrătorilor calificați prin introducerea roboților în forța dvs. de lucru. Brațele robotizate Epson lucrează în mod autonom pe linia de asamblare pentru a finaliza sarcini consumatoare de timp. Extrem de compacte, flexibile, manevrabile și scalabile, acestea se ocupă de munca manuală necalificată, permițând personalului calificat să se concentreze asupra producției inteligente și dezvoltării afacerii.

Conectați forța de muncă la informații

Ochelarii inteligenți Epson Moverio vă ajută să executați mai repede, mai ușor și mai intuitiv sarcini complexe în medii industriale solicitante. Ghidajul vizual mâini libere și de la distanță fac din Moverio soluția perfectă pentru operațiunile de testare, instruire, asamblare și întreținere4.

Eliminați întârzierile și întreruperile

Dacă nu sunteți eficienți în toate sectoarele afacerii dvs., acest lucru va avea un efect asupra angajaților, furnizorilor și clienților dvs. Gama de soluții de imprimare și de scanare de la Epson este concepută pentru a elimina întârzierile, întreruperile, pierderile și inconveniențele. Vă puteți aștepta la o logistică perfectă, la identificarea produselor, la automatizarea facturilor și la gestionarea stocurilor. Aceasta înseamnă, esențialmente, relații mai ușoare cu furnizorii și servicii îmbunătățite pentru clienți.4

Sporiți flexibilitatea operațională

Fiți mai reactivi prin automatizarea fiecărei etape a procesului de fabricație.

Investiți în viitor

Pentru a atinge starea suplă cerută de mediul industrial de astăzi, trebuie să investiți în mod înțelept.

Așteptați-vă la rezultate mai inteligente

Așezarea oamenilor în centrul tuturor lucrurilor creează un mediu de lucru mai eficient și clienți mai fericiți.

Protejați viitorul planetei

În cadrul companiei Epson, înțelegem importanța promovării unei planete mai sustenabile pentru generațiile viitoare.

Service și asistență

Aflați mai multe despre service-ul on-site și despre garanțiile Epson.

Soluții software

Consultați mai jos întreaga noastră gamă de soluții software și compatibilități cu sistemele, inclusiv pe cele oferite de partenerii noștri.

Contactați-ne

Pentru mai multe informații despre soluțiile business, contactați-ne și un reprezentant Epson va lua legătura cu dvs.

Începeți evoluția

Operațiuni automatizate de rutină

Integrați gama fiabilă de brațe robotizate Epson în liniile de asamblare existente, unde vor lucra în calitate de „coboți” (roboți proiectați pentru a colabora cu oameni) împreună cu lucrătorii calificați. Roboții noștri industriali funcționează fără întrerupere pentru a spori viteza, precizia și capacitatea de ridicare, în timp ce execută sarcini repetitive, manuale sau periculoase.

Reduceți costurile de imprimare

Gama noastră de imprimante WorkForce Pro vă ajută să cheltuiți mai puțini bani pe consumabile și să diminuați timpul dedicat întreținerii, în timp ce reduce, de asemenea, impactul asupra mediului înconjurător, producând până la 99% mai puține deșeuri și utilizând cu 96% mai puțină energie decât imprimantele laser concurente.1

Descoperiți presele cu jet de cerneală pentru etichete, pentru volume mici

Imprimați etichete de calitate superioară pe o gamă largă de medii de tipărire și aplicații cu presele noastre pentru etichete SurePress. Utilizând cernelurile AQ sau UV, acestea sunt eficiente, precum și ușor de configurat și de utilizat, permițând utilizatorilor să-și extindă oferta de servicii.

Furnizați asistență vizuală

Valorificați la maximum realitatea augmentată pentru a scurta ciclurile de dezvoltare și pentru a spori precizia. Ochelarii inteligenți Epson Moverio suprapun imagini peste mediul de lucru, pentru îndrumare mâini libere în cadrul operațiunilor de planificare, proiectare, asamblare și întreținere.

Personalizați etichetele, ecusoanele și stocurile

Proiectate pentru o funcționare personalizabilă, de înaltă calitate, la scară mare, imprimantele pentru etichete Epson ColorWorks sunt instrumentul perfect pentru a asigura o etichetare vizibilă în mod clar pentru gestionarea stocurilor sau pentru a atrage atenția asupra informațiilor importante, cum ar fi datele sau informațiile de expediere.

Simplificați colaborarea și instruirea

Instruiți lucrători noi fără să trebuiască să scrieți notițe și colaborați cu furnizorii prin comunicarea și partajarea fișierelor în timp real, fără să părăsiți locul de muncă, cu ajutorul afișajelor noastre interactive.

O gamă largă de materiale și textile

Oferind productivitate garantată pentru imprimarea pe articole de îmbrăcăminte, indiferent că este vorba de imprimarea de volume mari de îmbrăcăminte sportivă, de modă și decorațiuni interioare de calitate superioară sau de tricouri cu design personalizat, gama SureColor SC-F poate oferi în mod fiabil rezultate imbatabile.

Amplificați procesele fluxului de lucru

Digitalizați documentele pentru a păstra planurile importante în siguranță. Minimizați erorile prin scanarea directă către Sharepoint, care va suprascrie versiunile vechi de documente, asigurând că toate părțile interesate lucrează la cel mai recent set de planuri.

Produse

Studii de caz

Previous Next

Resurse

Găsiți o gamă largă de resurse despre sectorul de producție. Printre acestea se numără articole, studii de caz, infografice și broșuri, cu informații despre produse și soluții Epson și despre tendințele pieței.

AFLAȚI MAI MULTE

Noutăți și evenimente

Fie că sunteți interesat de seminarii introductive, de cursuri de programare și întreținere sau de instruirea operatorilor, experții noștri sunt bucuroși să își pună la dispoziție cunoștințele, dumneavoastră și personalului dumneavoastră.

Filtrare rezultate

Previous Next

Momentan nu există expoziții sau evenimente.

Creăm viitorul prin intermediul tehnologiei fără încălzire

Sporiți productivitatea și reduceți impactul asupra mediului înconjurător fără compromisuri.

Aflaţi mai multe

Contactaţi-ne

Pentru mai multe informații despre soluțiile Epson pentru producție, completați mai jos detaliile dumneavoastră și un reprezentant Epson vă va contacta.

Câmpurile marcate cu „*” sunt obligatorii

Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
(bifaţi toate variantele care se aplică)
Aş dori să primesc informaţii prin e-mail despre produse, promoţii, oferte şi evenimentele Epson viitoare.

Comparaţi
Închideţi

Produse comparate

din 3 selectate

Eliminare din comparaţie
Contactaţi-ne

BROȘURĂ

Locul de muncă de mâine

Descărcați ghidul electronic Locul de muncă de mâine

BROȘURĂ

Locul de muncă de mâine

Descărcați ghidul electronic Locul de muncă de mâine

 1. Conform testelor efectuate de BLI, de-a lungul a două luni până în februarie 2017, în comparație cu o selecție de echipamente concurente, în baza unui contract cu Epson. Pentru informații suplimentare, vizitați www.epson.ro/inkjetsaving
 2. De obicei, imprimantele laser cu viteze de 45-55 ppm consumă 1.500 W, însă WorkForce Enterprise are un consum redus de energie de 180 W – 320 W și imprimă cu până la 100 ppm. Pentru informații suplimentare, vizitați www.epson.eu/pageyield
 3. Studiu realizat de Futuresource Consulting Limited pentru perioada 2001-2017.
 4. Necesită software și hardware suplimentare
 5. Depășiți-vă viziunea: Cercetările Epson cu privire la viitoarele oportunități și provocări ale tehnologiei din perspectiva a 17 experți din domeniu la nivel global și a peste 7.000 de angajați europeni
 6. Echipamente și instrumente inteligente, Internet of Things, Comisia Europeană
 7. Pentru a înțelege aceste economii și cum pot aduce beneficii afacerii dvs., vizitați www.epson.eu/maketheswitch