Soluții de testare, măsurare și control

Datorită roboților Epson și a sistemului integrat puternic de procesare a imaginilor, sarcinile care necesită înregistrare precisă pot fi gestionate cu viteze de ceas ridicate.

Testare, măsurare, control

Controalele de calitate, testarea înainte de producția în serie, măsurătorile de date sunt toate domenii în care înregistrarea precisă este vitală. Datorită roboților Epson și a sistemului integrat puternic de procesare a imaginilor, aceste sarcini pot fi gestionate și la viteze de ceas ridicate. Controlerul principal RC620 pe bază de PC poate fi extins cu hardware suplimentar de măsurare și testare și este ușor de integrat în sistemele de recunoaștere a imaginii sau în senzorii de forță-moment furnizați de alți producători. În cazul în care un produs se abate de la valorile de toleranță stabilite prin parametrii predefiniți, acesta este respins ca defect.

Studii de caz

Produse

Soluțiile moderne de automatizare trebuie să îndeplinească câteva cerințe simple – trebuie să fie cât mai rapide, cât mai mici, cât mai ieftine. Epson vă poate oferi o gamă largă de roboți industriali de mare viteză și de înaltă precizie.

Utilizări

Sunteți gata să aflați mai multe?

Discutaţi cu una dintre echipele noastre pentru a descoperi cum puteţi reduce costurile şi lucra mai eficient

Asigurați-vă că linia dvs. de producție atinge viteza maximă

Sistemele de roboți de la Epson: precise, rapide și fiabile

Roboții noștri paletizează, taie, frezează, perforează, șlefuiesc, asamblează, mută și construiesc împreună. Totodată, funcționează cu precizie și la o viteză incredibilă în toate aceste aplicații, dar și în multe altele – adesea pe parcursul a până la 24 de ore pe zi. Portofoliul nostru de produse include una dintre cele mai extinse game de modele SCARA din întreaga lume, roboți cu 6 axe, controlere și programe software.