Soluții pentru amplasare și asamblare

Roboții Epson se bucură de mobilitate maximă și pot asambla cu precizie, de fiecare dată, chiar și cele mai mici componente.

Amplasare și asamblare de componente

Acțiunile manuale în timpul amplasării și asamblării componentelor pot fi atât ineficiente, cât și predispuse la erori. De asemenea, este un fapt că mișcările brațului uman sunt restricționate de natură. Datorită relației optime dintre axa 1 și axa 2, roboții Epson se bucură de mobilitate maximă și pot asambla cu precizie, de fiecare dată, chiar și cele mai mici componente. Datorită dinamicii lor excelentă, forțelor mari de inserare și valorilor de rigiditate și un raport excelent sarcină statică/încărcătură utilă, roboții noștri sunt potriviți în mod ideal pentru sarcinile de amplasare și asamblare a componentelor. În același timp, sunt robuști, durabili și funcționează foarte fiabil în toate condițiile.

Studii de caz

Produse

Soluțiile moderne de automatizare trebuie să îndeplinească câteva cerințe simple – trebuie să fie cât mai rapide, cât mai mici, cât mai ieftine. Epson vă poate oferi o gamă largă de roboți industriali de mare viteză și de înaltă precizie.

Utilizări

Sunteți gata să aflați mai multe?

Discutaţi cu una dintre echipele noastre pentru a descoperi cum puteţi reduce costurile şi lucra mai eficient

Asigurați-vă că linia dvs. de producție atinge viteza maximă

Sistemele de roboți de la Epson: precise, rapide și fiabile

Roboții noștri paletizează, taie, frezează, perforează, șlefuiesc, asamblează, mută și construiesc împreună. Totodată, funcționează cu precizie și la o viteză incredibilă în toate aceste aplicații, dar și în multe altele – adesea pe parcursul a până la 24 de ore pe zi. Portofoliul nostru de produse include una dintre cele mai extinse game de modele SCARA din întreaga lume, roboți cu 6 axe, controlere și programe software.