Soluții de ambalare și paletizare

Roboții Epson pot ambala și paletiza chiar și componentele foarte fragile.

Ambalare și paletizare

Ambalajele moderne necesită un nivel ridicat de flexibilitate în ceea ce privește liniile de ambalare. Scopul principal este de a asigura timpi mai scurți de schimbare a produselor, menținând în același timp standarde înalte de siguranță a procesului. Roboții Epson au totul sub control. Ambalează și paletizează chiar și componentele foarte fragile. Prin urmărirea transportoarelor, componentele pot fi, de asemenea, apucate și depuse de robot pe benzile transportoare care rulează. În cadrul acestui proces, obiectele sunt detectate de o cameră sau de un senzor.

Studii de caz

Produse

Soluțiile moderne de automatizare trebuie să îndeplinească câteva cerințe simple – trebuie să fie cât mai rapide, cât mai mici, cât mai ieftine. Epson vă poate oferi o gamă largă de roboți industriali de mare viteză și de înaltă precizie.

Utilizări

Sunteți gata să aflați mai multe?

Discutaţi cu una dintre echipele noastre pentru a descoperi cum puteţi reduce costurile şi lucra mai eficient

Asigurați-vă că linia dvs. de producție atinge viteza maximă

Sistemele de roboți de la Epson: precise, rapide și fiabile

Roboții noștri paletizează, taie, frezează, perforează, șlefuiesc, asamblează, mută și construiesc împreună. Totodată, funcționează cu precizie și la o viteză incredibilă în toate aceste aplicații, dar și în multe altele – adesea pe parcursul a până la 24 de ore pe zi. Portofoliul nostru de produse include una dintre cele mai extinse game de modele SCARA din întreaga lume, roboți cu 6 axe, controlere și programe software.