Soluții de încărcare și descărcare

Roboții Epson pot încărca și descărca corect și fiabil benzi transportoare, sisteme de paleți, mașini de turnat prin injecție de plastic și multe altele.

Încărcarea și descărcarea echipamentului

Încărcarea și descărcarea benzilor transportoare, sistemelor de paleți, mașinilor de turnat prin injecție de plastic sau mașinilor de turnare a metalelor sunt doar câteva exemple de sarcini în acest domeniu, pe care roboții Epson le pot îndeplini cu acuratețe și fiabil. Celulele de lucru pot fi transformate în insule de producție, de exemplu procesul complet automatizat al mașinilor de turnat prin injecție, cu îndepărtare, răcire și debavurare într-o singură secvență de operare.

Studiu de caz

Reducerea timpilor de ciclu la 30 de secunde la Zorn

Produse

Soluțiile moderne de automatizare trebuie să îndeplinească câteva cerințe simple – trebuie să fie cât mai rapide, cât mai mici, cât mai ieftine. Epson vă poate oferi o gamă largă de roboți industriali de mare viteză și de înaltă precizie.

Utilizări

Sunteți gata să aflați mai multe?

Discutaţi cu una dintre echipele noastre pentru a descoperi cum puteţi reduce costurile şi lucra mai eficient

Asigurați-vă că linia dvs. de producție atinge viteza maximă

Sistemele de roboți de la Epson: precise, rapide și fiabile

Roboții noștri paletizează, taie, frezează, perforează, șlefuiesc, asamblează, mută și construiesc împreună. Totodată, funcționează cu precizie și la o viteză incredibilă în toate aceste aplicații, dar și în multe altele – adesea pe parcursul a până la 24 de ore pe zi. Portofoliul nostru de produse include una dintre cele mai extinse game de modele SCARA din întreaga lume, roboți cu 6 axe, controlere și programe software.