Producție de fotografii

Imprimare sigură, de înaltă calitate, cu productivitate sporită

Imprimanta SureColor SC-P8500D de 44 inci este alegerea ideală pentru producția de postere cu volum mare de imprimare și pentru centrele de copiere, oferind imprimare foto de format mare. Proiectată pentru utilizatorii care apreciază calitatea vibrantă a imaginii, costurile de exploatare reduse, vitezele mari de producție și gestionarea ușoară. Modelul compact SC-P8500D se integrează perfect și în medii comerciale cu spațiu limitat.

Caracteristici cheie

Monitorizați nivelul producției în timp real

Cu browser-ul web Epson Cloud Solution PORT cu aplicație dedicată pentru dispozitive smartphone și tablete, puteți verifica starea flotei de imprimante și puteți să o gestionați oricând și oriunde.

Production Monitor oferă o grafică clară și ușor de înțeles, care vă permite să vedeți dintr-o privire modul în care funcționează fiecare imprimantă din flota dvs. Datorită datelor detaliate disponibile, veți putea să analizați cu ușurință productivitatea și să primiți actualizări operaționale clare în fiecare zi, de oriunde, pentru a susține o productivitate și o eficiență ridicate, precum și servicii de depanare de la distanță pentru monitorizarea operațiunilor de întreținere.

Sunteți gata să aflați mai multe?

Discutați cu una dintre echipele noastre pentru a descoperi cum puteți reduce costurile și lucra mai eficient