EPSON PRINT ADMIN SERVERLESS

Epson Print Admin (EPA) Serverless permite companiilor să beneficieze de o administrare ușoară avansată prin rularea directă pe un echipament WorkForce Enterprise.

EPA SERVERLESS

Păstrați controlul asupra costurilor de imprimare și securității

Companiile de orice dimensiune depun continuu eforturi să descopere modalități mai sigure, mai eficiente și mai economice de a desfășura activitățile zilnice. Epson Print Admin Serverless este destinat companiilor de toate tipurile, de la cele mici și mijlocii până la cele mari, care doresc să optimizeze multifuncționalele Epson business cu jet de cerneală, sporind securitatea și productivitatea pentru personalul din toate sectoarele de activitate.

Preluați controlul pentru a optimiza și securiza mediul de imprimare

Lucrările de imprimare sunt stocate securizat până când deținătorul se autentifică pentru a le elibera. Elimină riscul de a lăsa informații private în imprimantă. În plus, protejează împotriva folosirii neautorizate a dispozitivelor, creând un mediu securizat de imprimare, scanare sau copiere.

Economisiți bani și reduceți impactul asupra mediului, sporind, în același timp, productivitatea

Reduce pierderile de hârtie, resurse și timp, cauzate de documentele nerevendicate și fluxurile de imprimare ineficiente. Oferă funcționalitate avansată de imprimare, copiere și scanare, printr-o singură interfață de pe multifuncțional, oferind utilizatorilor opțiuni de a imprima doar ceea ce au nevoie și acces ușor la funcțiile de scanare, atunci când sunt necesare.

Beneficiați de tehnologia business cu jet de cerneală de la Epson

Profitați de propunerea de valoare a WorkForce Enterprise cu costuri de exploatare reduse, intervenții minime și fiabilitate superioară.

Caracteristici cheie

Prin ce se deosebesc EPA și EPA Serverless

Soluția rulează o dată pe fiecare dispozitiv pentru administrare ușoară și flexibilitate superioară, fără a face compromisuri cu privire la securitate și caracteristicile de productivitate. EPA rulează pe Windows Server pentru administrarea centralizată a utilizatorilor și dispozitivelor.

Cum se obține Epson Print Admin Serverless

Contactați canalul Epson care distribuie modele WorkForce Enterprise pentru a activa versiunea de încercare de 90 de zile sau pentru a achiziționa o licență. În mod alternativ, contactați-ne pentru a afla mai multe informații.

Epson Device Admin

Cu Epson Device Admin, problematica sarcină de gestionare şi monitorizare a efectivului de imprimante şi scanere este simplificată. Este compatibil cu o gamă largă de imprimante şi scanere conectate în reţea şi controlează totul prin intermediul unei interfeţe inteligente şi intuitive.

Unităţi principale compatibile

Sunteți gata să aflați mai multe?

Discutaţi cu una dintre echipele noastre pentru a descoperi cum puteţi reduce costurile şi lucra mai eficient