SERVICE RAPID ȘI FIABIL PENTRU PRODUSELE DVS. EPSON

CoverPlus reprezintă planurile Epson de garanție extinsă și service care vă oferă siguranță, știind că sunteți acoperit pentru toate piesele și manopera pe toată durata contractului dvs. CoverPlus.
COVERPLUS

Acoperire care vă oferă siguranță

Ne-am angajat să oferim un service rapid și fiabil pentru a ne asigura că produsele dvs. Epson sunt repuse în funcțiune fără probleme, cât mai curând posibil.

Vizite de service prioritare

Reparația dvs. pe baza CoverPlus are prioritate pentru noi. Echipa noastră de tehnicieni service autorizați se va asigura că vă putem răspunde la solicitarea dvs. de reparație cu promptitudine și în mod convenabil.

Piese originale și manoperă

Montate de ingineri Epson instruiți. Toate reparațiile ce vizează produsele Epson utilizează piese de schimb Epson originale, fabricate conform acelorași specificații înalte ca și cele ale produsului dvs. Depozitele Epson locale și centrale asigură, de asemenea, disponibilitatea rapidă a pieselor de schimb, reducând orice timp de nefuncționare.

Asistență pe viață

Atunci când cumpărați un produs Epson, beneficiați de asistență tehnică pe toată durata de viață a produsului respectiv. Puteți beneficia de baza noastră completă de cunoștințe de pe site-ul nostru de asistență sau ne puteți contacta prin chat online, e-mail sau telefon. Suntem aici pentru a vă oferi asistență și consultanță pentru produsul Epson pe care îl dețineți în prezent, precum și pentru a vă îndruma atunci când alegeți și menționați produsul Epson potrivit pentru dvs.

Găsiți produsul căutat

Găsiți produsul căutat. și vedeți ce pachete CoverPlus sunt disponibile.

Programul de prelungire a duratei de viață a produsului

Garanția Standard
CoverPlus
Programul de prelungire a duratei de viață a produsului
Număr de ani acoperiți1 - 2 ani ca standardPână la 5 ani în totalPână la 8 ani în total pentru produsele eligibile
Timp de răspunsObiectiv răspunsTimp de răspuns prioritarTimp de răspuns prioritar
Îmbunătățirea tipului de service standardNuDaDa

Tipurile de service pe care le oferim

CoverPlus include o serie de oferte de service:

Cum se achiziționează CoverPlus

Începeți să utilizați garanția extinsă CoverPlus în 5 pași simpli.

Cum să achiziționați Programul de prelungire a duratei de viață a produsului

Extindeți durata de viață a produsului dvs. Epson achiziționând noua noastră opțiune de garanție, care oferă protecție și securitate suplimentare pentru investiția dvs.

Nu uitați să înregistrați Coverplus

După achiziția produsului Epson, trebuie să achiziționați pachetul CoverPlus în termen de 60 de zile. După ce pachetul CoverPlus a fost achiziționat, aveți la dispoziție 8 luni pentru a vă înregistra produsul online.

Întrebări frecvente

Când pot achiziționa un pachet CoverPlus?

Puteți achiziționa un pachet în termen de maximum 60 de zile de la data instalării produsului Epson.

Când începe perioada de acoperire a pachetului de service Epson CoverPlus?

Pachetele oferă asistență începând cu prima zi de la instalarea produsului pentru care au fost înregistrate. De exemplu, un pachet CoverPlus pentru 3 ani are o durată de 3 ani de la achiziționarea produsului dvs.

Există o limită privind numărul de reparații ale produsului meu pe perioada de acoperire?

Nu există nicio limită a numărului de reparații ale unui produs în baza Epson CoverPlus. Epson are dreptul de a înlocui produsul cu un echivalent adecvat în cazul în care nu sunt posibile reparații suplimentare.

Cum știu când acoperirea produsului meu se apropie de sfârșit?

Accesați https://warrantycheck.epson.eu/, introduceți numărul de serie și veți putea vizualiza garanția standard și orice garanție extinsă înregistrată pentru produsul dvs.

Cum efectuez un apel de service?

Puteți telefona, trimite un e-mail sau discuta online prin intermediul biroului de asistență Epson local. Lista completă a numerelor și contactelor este aici [URL către secțiunea de apeluri CIC sau asistență]