IMPRIMANTE MATRICIALE

Lăsaţi Epson să vă ajute afacerea

Epson este cel mai mare producător din lume de imprimante matriciale pentru bănci şi oficii poştale, având o gamă de produse ce oferă performanţe maxime din punct de vedere al vitezei ridicate, al costului scăzut, al fiabilităţii şi al imprimării durabile pentru toate tipurile de hârtie. Sunt ideale pentru lucrări de back office, pentru procesarea cecurilor şi pentru imprimarea pe hârtie din mai multe straturi, pentru care nu există practic vreo alternativă.

Noile tehnologii cu jet de cerneală utilizate la seria GP destinată regimurilor intensive de lucru oferă acum un raport foarte bun calitate-preţ.

AVANTAJELE IMPRIMANTELOR MATRICIALE

  • Cost total de exploatare excelent (numai 0,20 €/100 pagini)
  • Capacitate de imprimare pe hârtie cu mai multe straturi (până la 1 document original + 9 copii)
  • Printuri durabile (de până la 100 de ani)
  • Pot funcţiona în condiţii dificile (medii calde, reci, uscate, umede sau cu mult praf)
  • Mentenanţă redusă
  • Funcţionează cu hârtie continuă
  • Pot imprima pe o gamă largă de medii de tipărire cu diverse grosimi
  • Mai multe căi disponibile pentru hârtie, care îndeplinesc cerinţele oricărui mediu de lucru
  • Pot gestiona simultan coli tăiate şi hârtie continuă

IMPRIMANTE CU 9 ACE

Fiind ideală pentru aplicaţii comerciale, industriale şi logistice, gama de imprimante matriciale Epson cu 9 ace oferă o calitate de imprimare excelentă la un preţ competitiv. Combinând alinierea de înaltă precizie cu gestionarea sofisticată a hârtiei, imprimantele cu tractor îngust şi lat din această gamă cuprinzătoare pot face faţă chiar şi lucrărilor de imprimare de mare volum.

IMPRIMANTE CU 24 ACE

Oferă toate caracteristicile disponibile la gama de imprimante cu 9 ace, plus avantajul imprimării utilizând fonturi scalabile şi calitative. Imprimantele Epson cu 24 de ace sunt ideale pentru aplicaţiile specifice birourilor de lucru cu publicul din domeniile retail şi de servicii, precum şi pentru imprimarea facturilor şi a comenzilor. Această gamă cuprinde şi imprimante flatbed pentru utilizarea materialelor mai late (şi mai groase), inclusiv chitanţe şi etichete.

IMPRIMANTE DE LEGITIMAŢII

Seria Epson PLQ-22 oferă băncilor, oficiilor poştale şi instituţiilor guvernamentale o imprimantă foarte silenţioasă, cu un cost total de exploatare redus. Cu viteze de imprimare de până la 576 cps, seria PLQ-22 este ideală pentru imprimarea pe o gamă largă de medii de tipărire, inclusiv legitimaţii, paşapoarte, bilete şi vize. Atât clienţii cât şi personalul vor aprecia funcţionarea silenţioasă a acestei imprimante pentru legitimaţii, cu niveluri de zgomot de numai 51 dBA.