SureLab Seria D

OFERIŢI-LE MAI MULT CLIENŢILOR

IMAGINAŢI-VĂ POSIBILITĂŢILE

Datorită Epson SureLab Seria D, posibilităţile de extindere a afacerii dumneavoastră sunt nelimitate...

Fiind compusă din trei modele unice, SureLab Seria D oferă o varietate de combinaţii pentru diferite nevoi de producţie. Configuraţia modulară poate să asiste orice tip de activitate, de la producţia de birou la scară mică (prin intermediul unui chioşc în magazin) până la producţia la scară largă cu ajutorul unui minilaborator.

Indiferent dacă sunt utilizate pentru autoservire sau servire de la tejghea, soluţiile pot fi implementate astfel încât să se potrivească cu necesităţile dumneavoastră.

Datorită faptului că sunt modulare, modelele SureLab Seria D pot accepta o gamă largă de suprafeţe, lăţimi şi formate de medii de tipărire. Oferind o astfel de gamă largă de produse imprimate creative, cu valoare adăugată, puteţi să furnizaţi instantaneu clienţilor mai multe opţiuni ca niciodată.

SOLUŢII DE PRODUSE

AUTOSERVIRE

AUTOSERVIRE

AFLAŢI MAI MULTE

CU SERVIRE

CU SERVIRE

AFLAŢI MAI MULTE

VIZUALIZAŢI MAI JOS DETALII SUPLIMENTARE DESPRE EPSON SURELAB SERIA D

Indiferent că este vorba despre SL-D700 (prima noastră imprimantă compactă, cu şase culori, pentru producţie foto), D7 Studio (un microlaborator/terminal de autoservire pentru producţie foto comercială superb, scalabil şi flexibil) sau SL-D3000 DR/SR - SureLab Seria D are toate caracteristicile de care aţi putea avea nevoie.

Toate modelele din această gamă utilizează tehnologia testată a capului de imprimare Epson MicroPiezo™, care furnizează o calitate a produsului imprimat pe care o aşteptaţi de la imprimantele Epson profesionale destinate lucrărilor de grafică.

SL-D700

AFLAŢI MAI MULTE

SL-D7 STUDIO

AFLAŢI MAI MULTE

SL-D3000 (DR/SR)

AFLAŢI MAI MULTE

SL-D700

CALITATE SUPERIOARĂ ŞI ECONOMII

O imprimantă cu jet de cerneală pentru producţia foto comercială care este compactă, accesibilă şi flexibilă.

SL-D7 STUDIO

MAGAZINUL DUMNEAVOASTRĂ RAPID

Un microlaborator cu jet de cerneală scalabil care furnizează o flexibilitate a formatelor şi mediilor de tipărire pentru a se potrivi cu necesităţile clienţilor.

SL-D3000 (DR/SR)

IMPRIMARE PENTRU AFACERI

Un minilaborator destinat producţiei foto la calitate superioară.

Lungime maximă de imprimare pentru D3000 şi D700
100cm

Lungime maximă de imprimare pentru SL-D3000
121.92cm

AVANTAJELE GAMEI

Datorită faptului că utilizează renumita tehnologie de imprimare Epson, SureLab Seria D oferă posibilitatea de a imprima la dimensiuni între 4x6 inci şi A3, împreună cu o flexibilitate pentru formatele şi suprafeţele mediilor de tipărire, ceea ce înseamnă că puteţi furniza o gamă largă de produse imprimate cu valoare adăugată. Mediile de tipărire foto lucioase şi satinate sunt acceptate pentru toate dimensiunile de imprimare, acelaşi lucru fiind valabil pentru mediile de tipărire mate din hârtie.

CALITATE SUPERIOARĂ A IMAGINII

  • Tehnologie a capului de imprimare MicroPiezo™ cu picături de dimensiuni variabile şi amplasarea precisă a acestora
  • Rezultate care pot fi reproduse constant de la un lot la altul
  • Cerneală profesională din familia UltraChrome D6/D6-S, concepută pentru un luciu puternic, o gamă largă de culori şi longevitate la nivel profesional pentru mediile de tipărire dedicate
CALITATE SUPERIOARĂ A IMAGINII

PRODUCTIVITATE

  • Între 360 şi 650 de produse imprimate de 10x15 inci pe oră la calitate standard (concepută pentru a acoperi majoritatea lucrărilor)
  • Gama oferă o soluţie pentru necesităţile dumneavoastră specifice
PRODUCTIVITATE

FLEXIBILITATE

  • Flexibilitate a dimensiunii mediilor de tipărire/hârtiei
  • Flexibilitate a tipului de medii de tipărire/hârtie
  • Gama oferă o soluţie pentru necesităţile dumneavoastră specifice
FLEXIBILITATE

SCALABILE

Fiecare sistem din gamă poate fi reglat fin prin adăugarea de opţiuni diverse pentru a se potrivi cu necesităţile dumneavoastră specifice – chiar şi după instalare.

SCALABILE

AFLAŢI MAI MULTE

SOLUŢII

SOLUŢII

Pentru o productivitate sporită şi o funcţionalitate îmbunătăţită, există o gamă largă de soluţii de dezvoltare a afacerilor prin intermediul Epson şi SureLab Seria D.

AFLAŢI MAI MULTE

Software

Software

Integraţi o singură imprimantă în fluxul de lucru. Utilizaţi-le pentru orice activitate, de la operarea de la birou prin intermediul autoservirii/POS până la gestionarea lucrărilor din laboratoare profesionale – soluţiile software SureLab sunt la fel de modulare şi flexibile ca şi produsul în sine, oferindu-vă combinaţia perfectă.

AFLAŢI MAI MULTE

STUDII DE CAZ

STUDII DE CAZ

Clienţii noştri utilizează produsele în numeroase moduri. Citiţi despre unele dintre diferitele utilizări şi exemple reale privind tehnologia noastră. Aflaţi din aceste poveşti de succes cum puteţi beneficia şi dumneavoastră de ceea ce avem de oferit.

AFLAŢI MAI MULTE

Contactaţi-ne

Pentru mai multe informaţii despre SureLab Seria D, completaţi mai jos detaliile dumneavoastră şi un reprezentant Epson vă va contacta.

Vă rugăm să completați acest domeniu
Vă rugăm să completați acest domeniu
Vă rugăm să completați acest domeniu
Vă rugăm să completați acest domeniu
Vă rugăm să completați acest domeniu

Sunt interesat de următoarele produse
(bifaţi toate variantele care se aplică):