Epson supports professionals including lawyers and accountants with its smart projectors, inkjet printers, business scanners, disc publishers and managed print services.

Soluţii de Top PentruEditare şi Arhivare

Gama Discproducer

Dacă trebuie să inscripţionaţi şi să imprimaţi un disc, o puteţi face prin simpla apăsare a unui buton. În plus, dacă doriţi să imprimaţi loturi, Discproducer este disponibil în diverse modele care vă permit să produceţi până la 100 de discuri într-un singur ciclu de lucru. Acestea pot fi utilizate doar ca imprimantă sau într-un mediu conectat la reţea, fiind disponibil chiar şi un model de securitate pentru salvarea datelor confidenţiale. Unităţile înlocuibile şi cartuşele de întreţinere prelungesc durata de viaţă a întregii unităţi, iar funcţiile noi, precum „Recitire” şi „Îmbinare activităţi de imprimare”, permit aplicaţii şi mai sofisticate cu editoarele Discproducer din generaţia a doua.

Design compact, multifuncţional

Editorul Discproducer este unul dintre cele mai mici din clasa sa, având o carcasă protejată de praf, cu o lăţime mai mică de 40 cm. Este singurul sistem care vă oferă uşurinţa utilizării complete din partea din faţă a unităţii. Dacă trebuie să economisiţi spaţiu, structura sa plată vă permite să stivuiţi două sisteme şi chiar să utilizaţi partea superioară ca suprafaţă de depozitare – ideală pentru suporturi sau un laptop.

Braţ robotizat brevetat AcuGrip

Special conceput pentru gama noastră Discproducer, mecanismul AcuGrip asigură faptul că braţul robotizat extrage în mod fiabil doar un singur disc CD, DVD sau BD gol – chiar dacă discurile sunt lipite între ele. Acest lucru sporeşte durata de viaţă a produsului şi contribuie la protejarea împotriva întreruperii prin blocaje mecanice a sesiunilor de producţie nesupravegheate.

Tehnologie Micro Piezo

Capetele de imprimare Micro Piezo stau la baza fiecărei imprimante Epson cu jet de cerneală. Tehnologia Micro Piezo asigură picături de cerneală uniforme, stabile, fără margini difuze sau picături mici adiacente. De aceea, Discproducer asigură cea mai înaltă calitate de imprimare din clasa sa, pentru text clar şi grafică vibrantă la o rezoluţie de până la 1440 × 1440 dpi. Iar cartuşele sale de cerneală independente şi de mare capacitate fac ca imprimarea să fie extrem de economică.

Service lider de piaţă

Atunci când alegeţi Epson, beneficiaţi de un service de primă clasă la care vă aşteptaţi din partea unui lider. Programul nostru de service CoverPlus oferă opţiuni de service economice, inclusiv service în locaţie, care extinde acoperirea garanţiei iniţiale pe o perioadă de mai mulţi ani şi în majoritatea ţărilor din lume.

Service lider de piaţă