Furnizăm produse şi servicii personalizate care sunt create special pentru a adăuga valoare pentru clienţii noştri din domeniul educaţiei, de la imprimante şi scanere până la proiectoare.

SOLUŢII PENTRU EDUCAŢIE

Instituţiile de învăţământ de toate tipurile au nevoie de acelaşi lucru: tehnologie uşor de utilizat şi eficientă din punct de vedere al costurilor pentru a îmbunătăţi experienţa de studiu.

Prin intermediul tehnologiilor inteligente studiul devine interesant şi memorabil.

Domnul Hiromi Taba, Preşedinte Epson Europe

Atunci când bugetele sunt reduse şi sunteţi presaţi să obţineţi rezultate bune la examene, ştim cât de greu poate fi să găsiţi echipamentele potrivite pentru a face cursurile mai interesante. Sălile de curs de toate tipurile au nevoie de tehnologie intuitivă pe care se poate pune bază.

Suporturi de curs color accesibile

Au trecut vremurile în care suporturile de curs erau fotocopii alb-negru. Acum puteţi produce note de curs sau exerciţii pentru acasă inteligente cu rapiditate şi complet color, fără costuri mari. Şcolile beneficiază de un cost per pagină cu până la 50 %1 mai mic prin intermediul imprimantelor noastre cu jet de cerneală şi elevii au parte de materiale de calitate superioară.

 • Stimulaţi cursanţii

  Pentru a evita distragerea atenţiei în timpul cursurilor, proiectoarele noastre pentru distanţe ultra-scurte elimină strălucirile şi umbrele.

 • Umpleţi amfiteatrul

  Proiectoarele noastre vă ajută să susţineţi cursuri de mare impact în amfiteatre pentru a le face memorabile.

 • Oferiţi cursuri interactive

  Adnotaţi şi interacţionaţi cu conţinutul pentru a transforma predarea în studiu în echipă.

 • Reduceţi consumul de energie

  Reduceţi consumul de energie şi impactul asupra mediului, datorită faptului că imprimantele noastre cu jet de cerneală utilizează cu până 80 %2 mai puţină energie.

 • Partajaţi obiecte 3D

  Partajaţi cu uşurinţă experimente sau obiecte cu întreaga clasă în acelaşi timp, prin intermediul unui vizualizator.

 • Utilizaţi timpul în mod eficient

  Timpul este preţios. Reduceţi timpul pierdut cu întreţinerea imprimantei şi înlocuirea cernelii, cu ajutorul imprimantelor noastre cu jet de cerneală.

 • Uşuraţi gestionarea datelor

  Eliminaţi problemele cauzate de stocarea şi partajarea volumelor mari de informaţii, prin intermediul editorului nostru de discuri.

 • 1) Comparaţie realizată cu imprimantele laser color A4 şi imprimantele multifuncţionale de pe primele zece locuri din lume, vândute în Franţa, Germania, Italia, Spania şi Marea Britanie în trimestrul 1 din 2013, urmărite de IDC; Preţul per pagină este calculat conform preţurilor de listă oficiale ale producătorilor (atunci când sunt disponibile) pentru cartuşele de toner şi volumul de imprimare publicate în Franţa, Germania, Italia, Spania şi Marea Britanie din iunie 2013.


 • 2) Comparaţie realizată cu imprimantele laser color A4 şi cu imprimantele multifuncţionale clasate pe primele zece locuri în privinţa vânzărilor în Franţa, Germania, Italia, Spania şi Marea Britanie în trimestrul 1 din 2013, conform studiului IDC; consumul energetic este calculat folosind informaţiile publicate de producători pentru Modul Imprimare/Medie în iunie 2013.