BIBLIOTECA MULTIMEDIA EPSON

Găsiți o gamă largă de resurse și evenimente, inclusiv articole, infografice și broșuri, cu informații despre produsele și soluțiile Epson și despre tendințele pieței.

Filtrare resurse

Evenimente viitoare

 • SIGN Istanbul 2019

  SIGN Istanbul 2019

  10 septembrie 2019 - 23 septembrie 2019
  Tüyap, Istanbul

  SIGN Istanbul prezintă o gamă completă de produse, servicii și aplicații pentru semnalistică, cum ar fi tehnologiile de imprimare digitală, imprimarea pe textile, echipamentele pentru producţia publicitară, tehnologii de imprimare pentru obiecte și documentare de dimensiuni reduse, medii de tipărire pentru imprimarea prin transfer, cerneală, display-uri cu LED, standuri pentru display de produse, materiale promoţionale. În plus, şi anul acesta va găzdui 3D Printshow Istanbul, o secțiune specializată care a atras un interes foarte mare anul trecut.

  Detalii despre SIGN Istanbul

  Ce puteţi vedea la SIGN Istanbul:

 • GITEX 2019

  GITEX 2019

  23 septembrie 2019 - 11 octombrie 2019
  Dubai World Trade Centre, Dubai, United Arab Emirates

  GITEX Technology Week este evenimentul comercial anual cel mai recunoscut şi cel mai aşteptat din domeniul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor (IT&C) din Orientul Mijlociu, Africa şi Asia de Sud. GITEX continuă să identifice cele mai importante tendințe globale din industria tehnologică și le integrează în noi sectoare de evenimente sau programe de conferințe. În fiecare an, brandurile internaționale de top și liderii locali de tehnologie lansează produse, gadgeturi și servicii de ultimă oră la GITEX, ceea ce face ca acesta să fie un eveniment dedicat entuziaștilor și profesioniștilor din industrie.

  Detalii despre GITEX

  Ce puteţi vedea la GITEX:

 • Epson la Print & Sign 2019

  Epson la Print & Sign 2019

  9 octombrie 2019 - 12 octombrie 2019
  ROMEXPO, Bucureşti

  Între 9-12 octombrie 2019, va avea loc în centrul ROMEXPO din Bucureşti, Print & Sign 2019, cel mai important târg pentru industria tiparului din Europa de Sud-Est.

  Cu o tematică variată - Digital & Offset Print, Large Format, Textile & Embroidery, Engraving, Serigraphy, Tampography, Display & POS, Sign, Digital Signage, Materials - şi un concept original, PRINT&SIGN 2019 se va bucura de prezenţa liderilor mondiali din industria tiparului, dar şi de un număr mare de companii de pe piaţa românească de profil.

  Brandul Epson va fi prezent în standul Dacora Print cu soluţii de imprimare de mari dimensiuni, de la echipamente pentru semnalistică outdoor şi indoor, la imprimante pentru decoraţiuni care tipăresc pe materiale textile, echipamente pentru sublimare ori imprimante pentru tricouri direct-to-garment.

  Detalii despre Print & Sign 2019 puteţi găsi pe www.printsign.ro/

Contact us

For more information on Epson solutions, fill in the form below and a member of our team will contact you shortly.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.