BIBLIOTECA MULTIMEDIA EPSON

Găsiți o gamă largă de resurse și evenimente, inclusiv articole, infografice și broșuri, cu informații despre produsele și soluțiile Epson și despre tendințele pieței.

Filtrare resurse

Evenimente viitoare

 • GastroPan 2019

  GastroPan 2019

  28 martie 2019 - 30 aprilie 2019
  Arad, Expo Arad

  În perioada 28 - 30 martie 2019 va avea loc la Arad GastroPan 2019, cea de-a unsprezecea ediție a expoziției. Organizată anual, expoziția GastroPan aduce împreună cererea și oferta, furnizorii și clienții într-un cadru care permite prezentări complexe ale produselor, tehnologiilor și serviciilor pentru un public specialist interesat

  În anul 2018, expoziția a atras 21.811 de vizitatori și 152 de expozanţi şi furnizori de talie mondială din 25 de ţări care au prezentat tehnologii, materii prime și cele mai noi tendințe internaționale.

  Detalii


  Cand: 28 - 30 martie 2019

  Unde: Arad, Expo Arad

  Detalii: GastroPan website

  Citește mai departe


  Detalii despre Gastropan 2019 aici.

  Aflaţi mai multe
 • Hannover Messe 2019

  Hannover Messe 2019

  29 martie 2019 - 5 aprilie 2019
  Hanover Fairground, Hanover, Germany

  De la componente individuale la fabrica inteligentă completă, precum și tendințe de actualitate, cum ar fi eficiența energetică, construcția ușoară și fabricarea aditivilor - la HANNOVER MESSE veți obține o imagine completă a industriei, sub un singur acoperiș.

  Detalii despre HANNOVER MESSE.

  Iată ce puteţi vedea la HANNOVER MESSE:

 • FESPA 2019

  FESPA 2019

  12 mai 2019 - 18 mai 2019
  Berlin, Germany

  FESPA 2019 va fi cel mai mare eveniment internațional de format mare, aşa cum vor fi şi echipamentele prezentate, fie că vorbim despre imprimarea digitală sau despre cea pe textile. Expoziția va găzdui peste 700 de branduri care vor expune la Berlin.

  Este de așteptat ca viitoarea expoziție internaţională dedicată tiparului să acopere nouă săli din cadrul Berlin Messe, prezentând soluții de imprimare digitale și pentru textile. FESPA Global Print Expo 2019 va fi beneficia din nou de colaborarea cu European Sign Expo pentru soluții de comunicare vizuală netipărite.

  Pentru mai multe informaţii: FESPA 2019

  Materiale video de la evenimentul de anul trecut:

 • SIGN Istanbul 2019

  SIGN Istanbul 2019

  10 septembrie 2019 - 23 septembrie 2019
  Tüyap, Istanbul

  SIGN Istanbul prezintă o gamă completă de produse, servicii și aplicații pentru semnalistică, cum ar fi tehnologiile de imprimare digitală, imprimarea pe textile, echipamentele pentru producţia publicitară, tehnologii de imprimare pentru obiecte și documentare de dimensiuni reduse, medii de tipărire pentru imprimarea prin transfer, cerneală, display-uri cu LED, standuri pentru display de produse, materiale promoţionale. În plus, şi anul acesta va găzdui 3D Printshow Istanbul, o secțiune specializată care a atras un interes foarte mare anul trecut.

  Detalii despre SIGN Istanbul

  Ce puteţi vedea la SIGN Istanbul:

 • GITEX 2019

  GITEX 2019

  23 septembrie 2019 - 11 octombrie 2019
  Dubai World Trade Centre, Dubai, United Arab Emirates

  GITEX Technology Week este evenimentul comercial anual cel mai recunoscut şi cel mai aşteptat din domeniul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor (IT&C) din Orientul Mijlociu, Africa şi Asia de Sud. GITEX continuă să identifice cele mai importante tendințe globale din industria tehnologică și le integrează în noi sectoare de evenimente sau programe de conferințe. În fiecare an, brandurile internaționale de top și liderii locali de tehnologie lansează produse, gadgeturi și servicii de ultimă oră la GITEX, ceea ce face ca acesta să fie un eveniment dedicat entuziaștilor și profesioniștilor din industrie.

  Detalii despre GITEX

  Ce puteţi vedea la GITEX:

Contact us

For more information on Epson solutions, fill in the form below and a member of our team will contact you shortly.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.