BIBLIOTECA MULTIMEDIA EPSON

Găsiți o gamă largă de resurse și evenimente, inclusiv articole, infografice și broșuri, cu informații despre produsele și soluțiile Epson și despre tendințele pieței.

Filtrare resurse

Evenimente viitoare

 • SIGN Istanbul 2018

  SIGN Istanbul 2018

  20 septembrie 2018 - 23 septembrie 2018
  Tüyap, Istanbul

  SIGN Istanbul prezintă o gamă completă de produse, servicii și aplicații pentru semnalistică, cum ar fi tehnologiile de imprimare digitală, imprimarea pe textile, echipamentele pentru producţia publicitară, tehnologii de imprimare pentru obiecte și documentare de dimensiuni reduse, medii de tipărire pentru imprimarea prin transfer, cerneală, display-uri cu LED, standuri pentru display de produse, materiale promoţionale. În plus, şi anul acesta va găzdui 3D Printshow Istanbul, o secțiune specializată care a atras un interes foarte mare anul trecut.

  Detalii despre SIGN Istanbul

  Ce puteţi vedea la SIGN Istanbul:

 • Photokina 2018

  Photokina 2018

  26 septembrie 2018 - 29 septembrie 2018
  Kőln, Germania

  Photokina face un pas mai departe și va avea loc anual începând din 2018 ( nu la doi ani ca ediţiile trecute). Astfel va reflecta în mod optim ciclurile de inovare din ce în ce mai rapide ale unei industrii din ce în ce mai digitalizate. Începând cu anul 2019, târgul va avea și o nouă dată, în luna mai. În plus față de inovațiile din zonele principale ale fluxului de lucru al imaginilor, întreaga gamă de produse, aplicații și servicii relevante pentru imagistică va fi prezentată în viitor în Köln.

  Detalii despre Photokina.

  Ce puteţi vedea la Photokina:

 • GITEX 2018

  GITEX 2018

  14 octombrie 2018 - 18 octombrie 2018
  Dubai World Trade Centre, Dubai, United Arab Emirates

  GITEX Technology Week este evenimentul comercial anual cel mai recunoscut şi cel mai aşteptat din domeniul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor (IT&C) din Orientul Mijlociu, Africa şi Asia de Sud. GITEX continuă să identifice cele mai importante tendințe globale din industria tehnologică și le integrează în noi sectoare de evenimente sau programe de conferințe. În fiecare an, brandurile internaționale de top și liderii locali de tehnologie lansează produse, gadgeturi și servicii de ultimă oră la GITEX, ceea ce face ca acesta să fie un eveniment dedicat entuziaștilor și profesioniștilor din industrie.

  Detalii despre GITEX

  Ce puteţi vedea la GITEX:

 • droidcon 2018

  droidcon 2018

  25 octombrie 2018 - 26 octombrie 2018
  Business Design Centre, London

  droidcon se întoarce la Londra în octombrie 2018 și va fi găzduit încă o dată la Business Design Centre. Doriți să vă întâlniți cu membrii comunităţii internaționale Android, să ascultați experți în domeniu, să aflați despre cele mai recente progrese Android și să vedeți tehnologii fantastice? Veniți la droidcon Londra, cea mai mare conferință de dezvoltare Android din Europa!

  Ce puteţi vedea la droidcon:

 • InPrint 2018

  InPrint 2018

  20 noiembrie 2018 - 22 noiembrie 2018
  Mico, Milan, Italy

  Cea mai importantă expoziție pentru tehnologia industrială de imprimare, InPrint este evenimentul major pentru acest sector al industriei tipografice, cu potențial de creștere rapidă.
  InPrint este vitrina industriei pentru expertiza la nivel înalt, tehnologie de vârf, lansări de produse şi numeroase soluţii industriale de tipărire. Gama largă de imprimări industriale funcționale și decorative prezentate include tehnologii de specialitate, digital, inkjet și 3D.
  Expoziţia răspunde în mod direct nevoilor specialiștilor care caută soluții personalizate de imprimare industrială pentru a genera noi oportunități de piață și venituri. Vizitatorii pot găsi într-un singur loc și în același timp cele mai noi tehnologii din cele trei sectoare de tipărire industrială: funcțională, decorativă și pentru ambalare.

  Detalii despre InPrint Italy

 • Bett 2019

  Bett 2019

  23 ianuarie 2019 - 26 ianuarie 2019
  Excel, Londra

  bett este primul expoziţie a anului în domeniul tehnologiilor educaționale, reunind 850 de companii de top, 103 start-up-uri și peste 34.700 de participanți din comunitatea educațională globală. Aceştia vor veni la Bett pentru a sărbători, pentru a găsi inspirație și pentru a discuta despre viitorul educației, precum și despre rolul tehnologiei și al inovației în a permite tuturor educatorilor și cursanților să beneficieze din plin de cunoştinţe.

  Detalii despre bett 2019.

  Ce puteţi vedea la bett 2019:

 • ISE 2019

  ISE 2019

  5 februarie 2019 - 8 februarie 2019
  Amsterdam RAI, Netherlands

  Integrated Systems Europe (ISE) este cel mai mare târg internațional profesional dedicat integratorilor de sisteme audio-video și electronice. Estimând un număr record de vizitatori ce depășeşte 59.000 și peste 950 de expozanți, ISE 2019 este un târg potrivit atât pentru companiile mici, cât şi pentru giganţii acestui domeniu. Evenimentul din 2019 va avea loc la Amsterdam, între 05.02 - 08.02.2019. Mulți lideri din industrie vor prezenta tehnologii noi, cele mai bune practici și know-how specific, generând o varietate de oportunități de afaceri pentru cei prezenţi.

  Detalii despre ISE 2019.

  Cele mai importante momente de la ediţia trecută a ISE:

Contact us

For more information on Epson solutions, fill in the form below and a member of our team will contact you shortly.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.