Exploraţi gama noastră de imprimante pentru reproducerea de lucrări artistice, imprimante profesionale şi imprimante foto

SOLUŢII PENTRU FINE ART

De la vechile uleiuri până la pastelurile, acuarelele şi arta digitală modernă, împărtăşiţi şi vindeţi lucrările artistice imprimând reproduceri rezistente.

Reproducerile fidele ale lucrărilor artistice reprezintă cea mai importantă provocare.

Atunci când fiecare lucrare artistică este subiectul cercetării atente şi evaluării critice, doar lucrările de cea mai bună calitate vor fi remarcate. De aceea imprimantele noastre reproduc foarte detaliat urmele de pensule, tonurile şi texturile utilizând cerneluri şi substraturi Archival.

Calitate cu adevărat rezistentă

Abordarea noastră holistică a reproducerilor de lucrări artistice combină imprimantele, seturile de cartuşe de cerneală extinse cu culori multiple şi o serie de substraturi specializate pentru a crea soluţii optimizate care furnizează o gamă largă de culori, calitate superbă şi longevitate.

 • Hârtie fine art

  O gamă de hârtie fine art sub formă de coală, fără acizi, pe care nuanţele de negru sunt mai intense şi tonurile mai fine.

 • Exploraţi-vă creativitatea

  Utilizaţi tehnologia noastră inovatoare de imprimare pentru a experimenta şi crea lucrări artistice originale.

 • Rezultate perfecte

  Fiecare lucrare imprimată este de aceeaşi calitate superioară, astfel încât gama noastră este ideală pentru reproduceri de lucrări artistice.

 • Lucrări imprimate în ediţie limitată

  Adăugaţi exclusivitate lucrărilor dumneavoastră artistice prin producerea de ediţii limitate certificate a lucrărilor originale.

 • Productivitate ridicată

  Comenzile intuitive de pe imprimantele noastre automatizate asigură rapiditatea configurării şi a producţiei de lucrări imprimate.

 • Sporiţi importanţa artei

  Imprimare flexibilă de printuri şi afişe la dimensiuni mari, reale, pe materiale multiple.

 • Detalii artistice

  Capul de imprimare PrecisionCore furnizează o calitate şi o durabilitate lidere în domeniu.