IMPRIMĂRII COLOR DE ETICHETE

REDEFINIREA STANDARDELOR IMPRIMĂRII COLOR DE ETICHETE

REDEFINIREA STANDARDELOR IMPRIMĂRII COLOR DE ETICHETE

Progresele recente din domeniul tehnologiei de imprimare color cu volume variabile, un domeniu în care Epson deţine poziţia de lider, au făcut ca imprimarea tradiţională, în două etape, a etichetelor color să fie dată uitării. Imprimantele noastre color cu volume variabile vă oferă controlul complet asupra producţiei de etichete, permiţându-vă să imprimaţi etichetele color personalizate exact atunci când doriţi şi în cantităţile pe care le veţi utiliza efectiv.

În mod tradiţional, erau utilizate imprimante termice pentru a aplica negru peste etichete imprimate în prealabil. Însă această abordare poate fi înceată, cu întreruperi, să genereze pierderi şi să prezinte diverse inconveniente. Gama Epson de imprimante cu jet de cerneală color la cerere elimină aceste probleme cu uşurinţă. Dispunând de posibilitatea de a imprima la propriul sediu etichete color, bilete şi ecusoane personalizate, cum şi când doriţi, nu va mai trebui să vă faceţi griji legate de stoc, de timpii de producţie pierduţi, de risipirea etichetelor, de comenzi pierdute sau de livrări întârziate.

VALOAREA CULORII CU VOLUME VARIABILE

Vizibilitate sporită

Faceţi ca produsele dvs. să iasă în evidenţă cu ajutorul unor etichete color atractive şi de înaltă calitate.

Control total

Imprimaţi cu uşurinţă etichete, bilete şi ecusoane complet color, unde şi când aveţi nevoie şi în cantităţile pe care le utilizaţi efectiv.

Gestionare îmbunătăţită a stocului

Eliminaţi stocul de etichete imprimate în prealabil, minimizaţi risipa de etichete şi timpii de producţie pierduţi şi preveniţi comenzile pierdute şi livrările întârziate.

Etichetă imprimată cu o imprimantă cu transfer termic
Etichetă imprimată cu ColorWorks C3500

SERIA DE IMPRIMANTE CU JET DE CERNEALĂ EPSON COLORWORKS C PENTRU ETICHETE

SERIA DE IMPRIMANTE CU JET DE CERNEALĂ EPSON COLORWORKS C PENTRU ETICHETE SIMPLIFICĂ FOARTE MULT PROCESUL TRADIŢIONAL DE PRODUCERE A ETICHETELOR CU ADAOS DE CULOARE.

Imprimarea tradiţională a etichetelor cu adaos de culoare (6 etape):

 • Concept
 • Plasaţi o comandă
 • Producţie
  externalizată
  (preimprimare)
 • Livrare
 • Stocuri (aspect diferite)
 • Integratid
  Skanning

Imprimare color la cerere (doar 2 etape):

 • Concept
 • Imprimaţi
  întregul conţinut
  la cerere

SOLUŢII PENTRU PIAŢĂ

Indiferent de sectorul în care activează compania dumneavoastră, de la producţie şi retail la farmaceutică şi sănătate, veţi găsi un produs în seria ColorWorks C care poate face o diferenţă reală, oferindu-vă capacitatea şi flexibilitatea de a imprima etichetele de care aveţi nevoie, atunci când aveţi nevoie. Cel mai nou model din serie, ColorWorks C3500, este ideal pentru companii care doresc să respecte cele mai recente standarde GHS (Globally Harmonised System - Sistem armonizat la nivel global) pentru etichetarea substanţelor chimice.

PRODUCŢIE

Seria de imprimante color Epson pentru etichete este ideală pentru companiile cu volume mici şi productivitate ridicată, îmbunătăţind gestionarea stocului şi identificarea produselor, precum şi serviciile oferite clienţilor.

GESTIONARE ÎMBUNĂTĂŢITĂ A STOCULUI

Improved inventory management

Controlaţi stocurile, depozitarea şi mişcările bunurilor prin intermediul etichetelor uşor de urmărit care pot fi imprimate şi ataşate imediat.

PROCEDURI DE LUCRU CLARE

Clear operating procedures

Furnizaţi instrucţiuni clare, uşor de citit, cu grafică şi fotografii color.

INFORMAŢII IMPORTANTE

Important information

Evidenţiaţi informaţiile de pe etichete sau imprimaţi etichete speciale.

ETICHETE ŞI BRANDING ÎMBUNĂTĂŢITE

Enhanced labels and branding

Maximizaţi vizibilitatea produselor, evidenţiaţi-vă marca şi îmbunătăţiţi-vă reputaţia.

CONFORMITATE CU STANDARDUL GHS

CONFORMITATE CU STANDARDUL GHS

Imprimaţi etichete GHS pentru substanţe chimice rezistente, nu doar cu negru şi roşu, ci cu orice culoare.

FARMACEUTICĂ ŞI SĂNĂTATE

Culoarea de pe etichetele utilizate în domeniul sănătăţii facilitează recunoaşterea vizuală a informaţiilor vitale, reducând riscurile operaţionale pentru spitale, însă, şi mai important, garantează pacienţilor siguranţă şi îngrijire la un nivel superior.

SCOATEŢI ÎN EVIDENŢĂ INFORMAŢIILE IMPORTANTE

SCOATEŢI ÎN EVIDENŢĂ INFORMAŢIILE IMPORTANTE

Utilizaţi culoarea şi design-ul pentru a clarifica numele pacienţilor şi instrucţiunile de dozaj.

IMPRIMAŢI VOLUME MARI CU UŞURINŢĂ

IMPRIMAŢI VOLUME MARI CU UŞURINŢĂ

Produceţi volume mari de etichete la cerere pentru a corespunde cu listele în schimbare de persoane sau medicamente.

ETICHETARE CONSECVENTĂ ŞI CLARĂ

ETICHETARE CONSECVENTĂ ŞI CLARĂ

Utilizaţi coduri de culoare predefinite pentru identificarea cu acurateţe a medicamentelor.

REDUCEŢI RISCUL DE PRODUCERE A ERORILOR

REDUCEŢI RISCUL DE PRODUCERE A ERORILOR

Reduceţi erorile şi confuzia identificând în mod clar diferitele medicamente.

RETAIL

Soluţiile noastre rapide, fiabile şi flexibile pentru etichete color pot fi implementate în diverse aplicaţii de imprimare în sectorul retail-ului, de la etichete pentru rafturi, etichete de preţ şi promoţionale, până la etichete pentru produse realizate în magazin.

SPORIŢI VIZIBILITATEA PRODUSELOR

SPORIŢI VIZIBILITATEA PRODUSELOR

Evidenţiaţi-vă produsele cu ajutorul unor etichete color atractive şi de înaltă calitate.

SCOATEŢI ÎN EVIDENŢĂ SPECIFICAŢIILE PRODUSELOR

SCOATEŢI ÎN EVIDENŢĂ SPECIFICAŢIILE PRODUSELOR

Textul mic, detaliat este uşor de citit, datorită imprimării cu jet de cerneală de calitate superioară.

BRANDING ÎMBUNĂTĂŢIT

BRANDING ÎMBUNĂTĂŢIT

Evidenţiaţi-vă compania prin intermediul graficii consistente, uşor de recunoscut.

PRODUCEŢI ETICHETE SPECIALE ŞI UNICE

PRODUCEŢI ETICHETE SPECIALE ŞI UNICE

Prezentaţi rapid şi eficient promoţiile prin intermediul imprimării la cerere.

PRODUCŢIA DE BILETE

Cu ajutorul imprimantelor noastre convenabile pentru etichete color, acum puteţi să produceţi bilete pentru evenimente cu volume variabile, cu un mesaj de marketing personalizat sau să includeţi fotografiile vizitatorilor pe ecusoane.

CONTROL DEPLIN ÎN MÂINILE DUMNEAVOASTRĂ

CONTROL DEPLIN ÎN MÂINILE DUMNEAVOASTRĂ

Imprimaţi la cerere bilete şi ecusoane de identificare complet color.

COMUNICARE PERSONALIZATĂ

COMUNICARE PERSONALIZATĂ

Personalizaţi biletele şi cartelele de identificare cu informaţii promoţionale sau personalizate.

IDENTIFICARE VIZUALĂ ÎMBUNĂTĂŢITĂ

IDENTIFICARE VIZUALĂ ÎMBUNĂTĂŢITĂ

Adăugaţi fotografii complet color la ecusoane, pentru o identificare vizuală îmbunătăţită.

Calitate prin tehnologie

Combinaţia dintre standardele noastre stricte de fabricaţie, tehnologia cu jet de cerneală de ultimă oră Micro Piezo®, cernelurile Epson DURABrite Ultra şi deceniile în care suntem lideri în tehnologia de imprimare reprezintă garanţia calităţii soluţiilor noastre de imprimare cu jet de cerneală.

Cerneala Epson DURABrite Ultra

Imprimările sunt mult mai rezistente la uzură cu cerneala noastră pe bază de pigment, care stă pe suprafaţa mediului de imprimare şi este foarte rezistentă la lumină, apă, umiditate şi ozon datorită încapsulării cu răşină a cernelii.

Tehnologia Epson Micro Piezo®

Imprimantele cu jet de cerneală Epson Micro Piezo® livrează cerneala cu ajutorul sarcinilor electrice în loc de încălzire, fapt care permite exercitarea unui control precis asupra dimensiunii şi amplasării picăturii. Cu picături de numai 3 picolitri, calitatea şi claritatea sunt sporite semnificativ. Acest sistem menţine, de asemenea, costurile la un nivel redus, deoarece capul de imprimare nu trebuie înlocuit pe întreaga durată de viaţă a imprimantei.

Detectarea automată a cernelii (AID) Epson

Tehnologia AID de la Epson utilizează un senzor aflat în apropierea capului de imprimare, care numără sarcina electrică de la fiecare picătură de cerneală pentru a stabili dacă o duză este înfundată. Dacă este identificată o problemă, imprimanta va iniţia automat un ciclu de curăţare şi, în câteva secunde, imprimanta este gata din nou de imprimare, asigurând acurateţe maximă pentru elementele importante de pe etichetele imprimate, precum codurile de bare şi codurile de culoare.

CE ÎNSEAMNĂ ACEST LUCRU PENTRU DUMNEAVOASTRĂ?

Cerneală Cap de imprimare Consistenţă a imprimării
Imprimantă color Epson pentru etichete Cerneală tip pigment = rezistentă la apă şi pete, rezistenţă mai mare la lumină (UV) Metoda Micro Piezo® = cap de imprimare permanent, fără înlocuiri, fără costuri suplimentare Fără imprimări greşite
Tehnologia AID permite imprimarea nesupravegheată (în loturi) – perfectă pentru utilizarea peste noapte
Altă imprimantă color pentru etichete Cerneală pe bază de coloranţi = cerneluri solubile în apă şi rezistenţă foarte scăzută la lumină (UV) Metoda termică = necesită înlocuirea periodică a capului de imprimare cu jet de cerneală, acest lucru putând fi costisitor Imprimanta trebuie monitorizată în timpul utilizării

SERIA COLORWORKS C7500 ŞI PRECISIONCORE: COMBINAŢIA IDEALĂ

Tehnologia PrecisionCore a capetelor de imprimare reprezintă produsul uneia dintre cele mai mari investiţii în cercetare şi dezvoltare din istoria Epson, combinând experienţa companiei în fabricarea de MEMS (sisteme micro-electro-mecanice) cu descoperirile din ştiinţa materialelor.

PrecisionCore introduce un nou sistem care utilizează puterea cristalelor piezo pentru a spori fiabilitatea. Elementul piezo poate genera o tensiune care este capabilă să detecteze în câteva milisecunde dacă jeturile sunt emise normal. Are capacitatea de autodiagnosticare aproape instantanee.

Tehnologia capului de imprimare PrecisionCore furnizează calitatea de top Epson la o viteză superioară. Inci cu inci, cipurile Epson de imprimare de mare rezoluţie reprezintă una dintre cele mai rapide tehnologii de imprimare cu jet de cerneală din lume. Elementele piezo PrecisionCore emit aproape 50.000 de jeturi pe secundă.

Finch prodost ta

C7500

Epson ColorWorks C7500 redefineşte imprimarea de etichete color fiabilă, cu viteză mare şi la calitate superioară pentru a satisface necesitatea producătorilor de a imprima etichete la nivel intern.

 • Acceptă şabloane de etichete color şi imagini predefinite
 • Acceptă grafica color
 • Nu este nevoie să aveţi un stoc de etichete preimprimate
 • Creaţi text şi coduri de bare color din date de imprimare monocrom
 • Simplificaţi producţia de etichete
AFLAŢI MAI MULTE
C3500

ColorWorks C3500 oferă culoare de înaltă calitate şi posibilitatea de a tipări volume variabile de etichete, ecusoane şi bilete. Prin intermediul vitezelor de imprimare la calitate superioară de până la 103 mm/s şi cartuşelor individuale de cerneală de tip pigment, compania dumneavoastră va economisi timp şi banii cheltuiţi pentru externalizarea serviciilor de producţie a etichetelor, imprimând etichete la cerere.

 • Imprimare cu jet de cerneală în patru culori, de înaltă calitate (CMYK)
 • Viteze mari, imprimaţi etichete cu până la 103 mm/s
 • Cartuşe individuale de cerneală pentru utilizarea mai eficientă a cernelii şi un cost mai mic per etichetă
 • Sistem de tăiere automat integrat, durabil Ecran LCD pentru starea cernelii şi a imprimantei
 • Software de configurare uşoară inclus
 • Conformitate cu BS5609 pentru imprimarea de etichete GHS pentru substanţe chimice1
AFLAŢI MAI MULTE VIZIONAŢI CLIPUL VIDEO
C3400

Imprimaţi etichete, ecusoane şi bilete complet color şi la cerere cu o imprimantă care este suficient de compactă şi de rapidă pentru a fi utilizată ca imprimantă de birou, dar şi solidă şi fiabilă pentru a se integra cu uşurinţă în medii industriale.

 • Imprimare color de calitate superioară, la cerere (CMY)
 • Viteză de imprimare de până la 92 mm/s
 • Un singur cartuş de cerneală care poate fi înlocuit rapid şi uşor
 • Echipată cu sistem de tăiere automat, durabil
AFLAŢI MAI MULTE
C831

Epson ColorWorks C831 este o imprimantă industrială cu jet de cerneală, ideală pentru etichete pe tambur de format mare şi pentru substanţe chimice GHS. Aceasta combină toate beneficiile unei imprimante color fiabile, cu jet de cerneală, cu acurateţea unui alimentator prin tractor cu 8 pini şi se conformează cerinţelor standardului BS5609.

 • Ideală pentru etichete mari, inclusiv pentru etichetarea pe tambur de format mare şi pentru substanţe chimice
 • Imprimantă cu jet de cerneală industrială, cu alimentare prin tractor
 • Viteze mari de imprimare de până la 91,7 mm/s
 • Imprimare la rezoluţie mare, de până la 5760x1440 dpi
 • Conformă cu cerinţele BS56091
 • Cartuşe de cerneală individuale, de mare capacitate
AFLAŢI MAI MULTE

MEDII DE TIPĂRIRE ŞI SOFTWARE

Indiferent de sectorul în care activează compania dumneavoastră, de la producţie şi retail la farmaceutică şi sănătate, veţi găsi un produs în seria ColorWorks C care poate face o diferenţă reală, oferindu-vă capacitatea şi flexibilitatea de a imprima etichetele de care aveţi nevoie, atunci când aveţi nevoie. Cel mai nou model din serie, ColorWorks C3500, este ideal pentru companii care doresc să respecte cele mai recente standarde GHS (Globally Harmonised System - Sistem armonizat la nivel global) pentru etichetarea substanţelor chimice.

TIPURI DE MEDII DE TIPĂRIRE

Imprimantele noastre imprimă pe o gamă largă de medii de tipărire necretate sau mate şi lucioase, oferindu-vă grafică şi fotografii de calitate superioară. În combinaţie cu cernelurile noastre pe bază de pigment DURABrite Ultra, acestea asigură evidenţierea informaţiilor dumneavoastră.

HÂRTIE MATĂ PREMIUM TIP TICHET

Premium matte ticket

Optimizată pentru grafice şi fotografii de înaltă calitate, această hârtie netedă, mată, de culoare alb strălucitor, pentru imprimare cu jet de cerneală are o grosime de 127 μm (107 g/m2), fiind ideală pentru producţia de bilete şi semnalistică. Se pretează perfect pentru cernelurile pe bază de pigment Epson DURABrite Ultra, pentru a combina calitatea, durabilitatea şi simplitatea.

 • Ideală pentru producţia de bilete, ecusoane, etichete de raft şi imprimarea de semne
 • Înveliş mat premium pentru imprimări la calitate fotografică
 • Rezultate cu uscare rapidă, rezistente la zgâriere şi la apă

DESCĂRCARE FIŞĂ DE PREZENTARE

PRODUS FORMAT DIMENSIUNE PRODUSE ACCEPTATE
HÂRTIE MATĂ PREMIUM TIP TICHET - Rolă: 102 mm x 50 m
C33S045390
Rolă,
Hârtie continuă
102 mm x 50 m Seria ColorWorks C3400
Seria ColorWorks C3500
HÂRTIE MATĂ PREMIUM TIP TICHET - Rolă: 80 mm x 50 m
C33S045389
Rolă,
Hârtie continuă
80 mm x 50 m Seria ColorWorks C3400
Seria ColorWorks C3500

ETICHETE MATE PREMIUM

Premium matte label

Ideale pentru imprimarea la calitate fotografică, aceste etichete netede, mate, de culoare alb strălucitor, se combină cu cernelurile pe bază de pigment Epson DURABrite Ultra pentru a asigura imprimări cu uscare rapidă, care rezistă la zgâriere, apă şi căldură. Adezivul acrilic permanent universal asigură o bună aderenţă pe diverse suprafeţe, chiar şi la temperaturi scăzute.

 • Ideală pentru etichete cu coduri de bară, etichete pentru cutii pentru produse de consum, etichete farmaceutice şi multe altele
 • Adezivul acrilic permanent are o rezistenţă foarte bună la căldură
 • Imprimările sunt rezistente la pete, apă şi alte lichide

DESCĂRCARE FIŞĂ DE PREZENTARE

PRODUS FORMAT DIMENSIUNE PRODUSE ACCEPTATE
ETICHETE MATE PREMIUM - Rolă continuă: 102 mm x 35 m
C33S045419
Rolă,
Etichete continue
102 mm x 35 m Seria ColorWorks C3400
Seria ColorWorks C3500
ETICHETE MATE PREMIUM - Rolă continuă: 51 mm x 35 m
C33S045417
Rolă,
Etichete continue
51 mm x 35 m Seria ColorWorks C3400
Seria ColorWorks C3500
ETICHETE MATE PREMIUM - Rolă continuă: 76 mm x 35 m
C33S045418
Rolă,
Etichete continue
76 mm x 35 m Seria ColorWorks C3400
Seria ColorWorks C3500
ETICHETE MATE PREMIUM - Rolă cu etichete pretăiate: 102 mm x 152 mm, 225 de etichete
C33S045533
Rolă,
Rolă pretăiată
102 mm x 152 mm
(225 de etichete)
Seria ColorWorks C3400
Seria ColorWorks C3500
ETICHETE MATE PREMIUM - Rolă cu etichete pretăiate: 102 mm x 152 mm, 800de etichete
C33S045724
Rolă,
Rolă pretăiată
102 mm x 152 mm
(800 de etichete)
Seria ColorWorks C7500
ETICHETE MATE PREMIUM - Rolă cu etichete pretăiate: 102 mm x 51 mm, 2310 de etichete
C33S045722
Rolă,
Rolă pretăiată
102 mm x 51 mm
(2310 de etichete)
Seria ColorWorks C7500
ETICHETE MATE PREMIUM - Rolă cu etichete pretăiate: 102 mm x 51 mm, 650 de etichete
C33S045531
Rolă,
Rolă pretăiată
102 mm x 51 mm
(650 de etichete)
Seria ColorWorks C3400
Seria ColorWorks C3500
ETICHETE MATE PREMIUM - Rolă cu etichete pretăiate: 102 mm x 76 mm, 1570 de etichete
C33S045723
Rolă,
Rolă pretăiată
102 mm x 76 mm
(1570 de etichete)
Seria ColorWorks C7500
ETICHETE MATE PREMIUM - Rolă cu etichete pretăiate: 102 mm x 76 mm, 440 de etichete
C33S04532
Rolă,
Rolă pretăiată
102 mm x 76 mm
(440 de etichete)
Seria ColorWorks C3400
Seria ColorWorks C3500
ETICHETE MATE PREMIUM - Rolă cu etichete pretăiate: 76 mm x 127 mm, 265 de etichete
C33S04535
Rolă,
Rolă pretăiată
76 mm x 127 mm
(265 de etichete)
Seria ColorWorks C3400
Seria ColorWorks C3500
ETICHETE MATE PREMIUM - Rolă cu etichete pretăiate: 76 mm x 127 mm, 960 de etichete
C33S045726
Rolă,
Rolă pretăiată
76 mm x 127 mm
(960 de etichete)
Seria ColorWorks C7500
ETICHETE MATE PREMIUM - Rolă cu etichete pretăiate: 76 mm x 51 mm, 2310 de etichete
C33S045725
Rolă,
Rolă pretăiată
76 mm x 51 mm
(2310 de etichete)
Seria ColorWorks C7500
ETICHETE MATE PREMIUM - Rolă cu etichete pretăiate: 76 mm x 51 mm, 650 de etichete
C33S045534
Rolă,
Rolă pretăiată
76 mm x 51 mm
(650 de etichete)
Seria ColorWorks C3400
Seria ColorWorks C3500

ETICHETE CU LUCIU PUTERNIC

High gloss label

Aceste etichete cu luciu puternic au o suprafaţă micro-poroasă, absorbantă, pentru imprimare la calitate fotografică, combinată cu un adeziv acrilic permanent, care se lipeşte de diverse suprafeţe. Acestea se usucă şi foarte repede, sunt extrem de durabile, cu o rezistenţă excelentă la apă şi căldură.

 • Ideale pentru etichete de produse şi etichete pentru cutii pentru produse de consum
 • Adeziv acrilic permanent cu rezistenţă foarte bună la căldură
 • Rezultatele imprimării sunt rezistente la pete, apă şi alte lichide

DESCĂRCARE FIŞĂ DE PREZENTARE

PRODUS FORMAT DIMENSIUNE PRODUSE ACCEPTATE
ETICHETE CU LUCIU PUTERNIC - Rolă continuă: 102 mm x 33 m
C33S045538
Rolă,
Etichete continue
102 mm x 33 m Seria ColorWorks C3500
ETICHETE CU LUCIU PUTERNIC - Rolă continuă: 51 mm x 33 m
C33S045536
Rolă,
Etichete continue
51 mm x 33 m Seria ColorWorks C3500
ETICHETE CU LUCIU PUTERNIC - Rolă continuă: 102 mm x 152 mm, 210 de etichete
C33S045541
Rolă,
Rolă pretăiată
102 mm x 152 mm
(210 de etichete)
Seria ColorWorks C3500
ETICHETE CU LUCIU PUTERNIC - Rolă cu etichete pretăiate: 102 mm x 152 mm, 800 de etichete
C33S045719
Rolă,
Rolă pretăiată
102 mm x 152 mm
(800 de etichete)
Seria ColorWorks C7500
ETICHETE CU LUCIU PUTERNIC - Rolă cu etichete pretăiate: 102 mm x 51 mm, 2310 de etichete
C33S045717
Rolă,
Rolă pretăiată
102 mm x 51 mm
(2310 de etichete)
Seria ColorWorks C7500
ETICHETE CU LUCIU PUTERNIC - Rolă cu etichete pretăiate: 102 mm x 51 mm, 610 de etichete
C33S045539
Rolă,
Rolă pretăiată
102 mm x 51 mm
(610 de etichete)
Seria ColorWorks C3500
ETICHETE CU LUCIU PUTERNIC - Rolă cu etichete pretăiate: 102 mm x 76 mm, 1570 de etichete
C33S045718
Rolă,
Rolă pretăiată
102 mm x 76 mm
(1570 de etichete)
Seria ColorWorks C7500
ETICHETE CU LUCIU PUTERNIC - Rolă cu etichete pretăiate: 102 mm x 76 mm, 415 de etichete
C33S045540
Rolă,
Rolă pretăiată
102 mm x 76 mm
(415 de etichete)
Seria ColorWorks C3500
ETICHETE CU LUCIU PUTERNIC - Rolă cu etichete pretăiate: 76 mm x 127 mm, 250 de etichete
C33S045543
Rolă,
Rolă pretăiată
76 mm x 127 mm
(250 de etichete)
Seria ColorWorks C3500
ETICHETE CU LUCIU PUTERNIC - Rolă cu etichete pretăiate: 76 mm x 127 mm, 960 de etichete
C33S045721
Rolă,
Rolă pretăiată
76 mm x 127 mm
(960 de etichete)
Seria ColorWorks C7500
ETICHETE CU LUCIU PUTERNIC - Rolă cu etichete pretăiate: 76 mm x 51 mm, 2310 de etichete
C33S045720
Rolă,
Rolă pretăiată
76 mm x 51 mm
(2310 de etichete)
Seria ColorWorks C7500
ETICHETE CU LUCIU PUTERNIC - Rolă cu etichete pretăiate: 76 mm x 51 mm, 610 de etichete
C33S045542
Rolă,
Rolă pretăiată
76 mm x 51 mm
(610 de etichete)
Seria ColorWorks C3500

ETICHETE MATE DIN POLIETILENĂ

PE matte label

Imprimaţi etichete cu adeziv sintetic, durabile şi rezistente, care pot face faţă unor condiţii extreme. Etichetele de înaltă calitate, ce pot fi scanate, sunt rezistente la pete, la apă şi la majoritatea substanţelor chimice, cu adeziv acrilic pe bază de apă, pentru lipire permanentă, stabilitate la UV excelentă şi rezistenţă sporită la căldură.

 • Certificate BS5609, pentru utilizări de etichetare a substanţelor chimice GHS
 • Extrem de durabile şi fiabile – rezistente la majoritatea substanţelor chimice
 • Adeziv acrilic permanent cu rezistenţă excelentă la apă şi căldură

DESCĂRCARE FIŞĂ DE PREZENTARE

PRODUS FORMAT DIMENSIUNE PRODUSE ACCEPTATE
ETICHETE MATE DIN POLIETILENĂ - Rolă continuă: 102 mm x 29 m
C33S045546
Rolă,
Etichete continue
102 mm x 29 m Seria ColorWorks C3500
ETICHETE MATE DIN POLIETILENĂ - Rolă continuă: 51 mm x 29 m
C33S045544
Rolă,
Etichete continue
51 mm x 29 m Seria ColorWorks C3500
ETICHETE MATE DIN POLIETILENĂ - Rolă continuă: 76 mm x 29 m
C33S045545
Rolă,
Etichete continue
76 mm x 29 m Seria ColorWorks C3500
ETICHETE MATE DIN POLIETILENĂ -Die-cut Fanfold sheets with sprockets: 203 mm x 152 mm, 1000 de etichete
C33S045553
Fanfold media with sprockets,
Rolă pretăiată
203 mm x 152 mm
ETICHETE MATE DIN POLIETILENĂ - Die-cut Fanfold sheets with sprockets: 203 mm x 305 mm, 500 de etichete
C33S045552
Fanfold media with sprockets,
Rolă pretăiată
203 mm x 305 mm
ETICHETE MATE DIN POLIETILENĂ - Rolă cu etichete pretăiate: 102 mm x 152 mm, 185 de etichete
C33S045549
Rolă,
Rolă pretăiată
102 mm x 152 mm
(185 de etichete)
Seria ColorWorks C3500
ETICHETE MATE DIN POLIETILENĂ - Rolă cu etichete pretăiate: 102 mm x 152 mm, 800 de etichete
C33S045714
Rolă,
Rolă pretăiată
102 mm x 152 mm
(800 de etichete)
Seria ColorWorks C7500
ETICHETE MATE DIN POLIETILENĂ - Rolă cu etichete pretăiate: 102 mm x 51 mm, 2310 de etichete
C33S045712
Rolă,
Rolă pretăiată
102 mm x 51 mm
(2310 de etichete)
Seria ColorWorks C7500
ETICHETE MATE DIN POLIETILENĂ - Rolă cu etichete pretăiate: 102 mm x 51 mm, 535 de etichete
C33S045547
Rolă,
Rolă pretăiată
102 mm x 51 mm
(535 de etichete)
Seria ColorWorks C3500
ETICHETE MATE DIN POLIETILENĂ - Rolă cu etichete pretăiate: 102 mm x 76 mm, 1570 de etichete
C33S045713
Rolă,
Rolă pretăiată
C33S045713
(1570de etichete)
Seria ColorWorks C7500
ETICHETE MATE DIN POLIETILENĂ - Rolă cu etichete pretăiate: 102 mm x 76 mm, 365 de etichete
C33S045548
Rolă,
Rolă pretăiată
102 mm x 76 mm
(365 de etichete)
Seria ColorWorks C3500
ETICHETE MATE DIN POLIETILENĂ - Rolă cu etichete pretăiate: 76 mm x 127 mm, 220 de etichete
C33S045551
Rolă,
Rolă pretăiată
76 mm x 127 mm
(220 de etichete)
Seria ColorWorks C3500
ETICHETE MATE DIN POLIETILENĂ - Rolă cu etichete pretăiate: 76 mm x 127 mm, 960 de etichete
C33S045716
Rolă,
Rolă pretăiată
76 mm x 127 mm
(960 de etichete)
Seria ColorWorks C7500
ETICHETE MATE DIN POLIETILENĂ - Rolă cu etichete pretăiate: 76 mm x 51 mm, 2310 de etichete
C33S045715
Rolă,
Rolă pretăiată
76 mm x 51 mm
(2310 de etichete)
Seria ColorWorks C7500
ETICHETE MATE DIN POLIETILENĂ - Rolă cu etichete pretăiate: 76 mm x 51 mm, 535 de etichete
C33S045550
Rolă,
Rolă pretăiată
76 mm x 51 mm
(535 de etichete)
Seria ColorWorks C3500

ETICHETE DIN BOPP CU LUCIU PUTERNIC

BOPP high gloss label

Etichete cretate din BOPP (polipropilenă orientată biaxial) cu luciu puternic destinate imprimantelor cu jet de cerneală şi prevăzute cu adeziv acrilic bazat pe apă pentru lipire permanentă.

 • Strat cu luciu puternic ideal pentru etichetele de calitate superioară destinate produselor de consum
 • Etichete sintetice (bazate pe polipropilenă) durabile
 • Rezistente la apă şi la multe alte lichide
 • Adeziv acrilic universal, permanent
PRODUS FORMAT DIMENSIUNE PRODUSE ACCEPTATE
ETICHETE DIN BOPP CU LUCIU PUTERNIC - Rolă cu etichete pretăiate: 102 mm x 152 mm, 960 de etichete
C33S045704
Rolă,
Rolă pretăiată
102 mm x 152 mm
(960 de etichete)
Seria ColorWorks C7500
ETICHETE DIN BOPP CU LUCIU PUTERNIC - Rolă cu etichete pretăiate: 102 mm x 51 mm, 2770 de etichete
C33S045702
Rolă,
Rolă pretăiată
102 mm x 51 mm
(2770 de etichete)
Seria ColorWorks C7500
ETICHETE DIN BOPP CU LUCIU PUTERNIC - Rolă cu etichete pretăiate: 102 mm x 76 mm, 1890 de etichete
C33S045703
Rolă,
Rolă pretăiată
102 mm x 76 mm
(1890 de etichete)
Seria ColorWorks C7500
ETICHETE DIN BOPP CU LUCIU PUTERNIC - Rolă cu etichete pretăiate: 76 mm x 127 mm, 1150 de etichete
C33S045706
Rolă,
Rolă pretăiată
76 mm x 127 mm
(1150 de etichete)
Seria ColorWorks C7500
ETICHETE DIN BOPP CU LUCIU PUTERNIC - Rolă cu etichete pretăiate: 76 mm x 51 mm, 2770 de etichete
C33S045705
Rolă,
Rolă pretăiată
76 mm x 51 mm
(2770 de etichete)
Seria ColorWorks C7500

ETICHETE SATINATE LUCIOASE DIN BOPP

BOPP satin gloss label

Etichete albe cretate satinate lucioase din BOPP cu adeziv acrilic bazat pe apă pentru lipire permanentă.

 • Ideale pentru etichete de produse şi etichete pentru cutii destinate produselor de consum
 • Adeziv acrilic permanent cu rezistenţă foarte bună la căldură
 • Rezultatele imprimării sunt rezistente la pete, apă şi alte lichide
PRODUS FORMAT DIMENSIUNE PRODUSE ACCEPTATE
ETICHETE SATINATE LUCIOASE DIN BOPP - Rolă cu etichete pretăiate: 102 mm x 152 mm, 960 de etichete
C33S045709
Rolă,
Rolă pretăiată
102 mm x 152 mm
(960de etichete)
Seria ColorWorks C7500
ETICHETE SATINATE LUCIOASE DIN BOPP - Rolă cu etichete pretăiate: 102 mm x 51 mm, 2770 de etichete
C33S045707
Rolă,
Rolă pretăiată
102 mm x 51 mm
(2770 de etichete)
Seria ColorWorks C7500
ETICHETE SATINATE LUCIOASE DIN BOPP - Rolă cu etichete pretăiate: 102 mm x 76 mm, 1890 de etichete
C33S045708
Rolă,
Rolă pretăiată
102 mm x 76 mm
(1890 de etichete)
Seria ColorWorks C7500
ETICHETE SATINATE LUCIOASE DIN BOPP - Rolă cu etichete pretăiate: 76 mm x 127 mm, 1150 de etichete
C33S045711
Rolă,
Rolă pretăiată
76 mm x 127 mm
(1150 de etichete)
Seria ColorWorks C7500
ETICHETE SATINATE LUCIOASE DIN BOPP - Rolă cu etichete pretăiate: 76 mm x 51 mm, 2770 de etichete
C33S045710
Rolă,
Rolă pretăiată
76 mm x 51 mm
(2770 de etichete)
Seria ColorWorks C7500

SOFTWARE SIMPLU ŞI INTUITIV

SOFTWARE DE CONFIGURARE UŞOARĂ

Configurarea iniţială a imprimantei este o activitate simplă, chiar şi pentru utilizatori neexperimentaţi, datorită aplicaţiei Install Navi incluse în pachet. Aceasta vă ghidează pas cu pas, de la configurarea fizică la configurarea setărilor imprimantei şi mediilor de tipărire, astfel încât nu mai există loc de greşeli.

NICELABEL SECOND EDITION PENTRU EPSON

Creaţi şi imprimaţi cu uşurinţă etichete de înaltă calitate cu acest software pentru etichete inclus în pachet. Datorită interfeţelor API pentru driverul de imprimantă Epson integrate nu mai este nevoie să configuraţi manual setările driverului de imprimantă Windows.

DESCĂRCAŢI

UTILITARE PENTRU REŢEA

Instalaţi şi configuraţi mai multe imprimante într-o reţea, cu ajutorul pachetului de utilitare pentru reţea Epson. Puteţi utiliza acest software, de asemenea, pentru a crea şi implementa aplicaţii particularizate într-o reţea şi pentru a menţine timpii de inactivitate la minimum prin monitorizarea şi gestionarea acestora dintr-o locaţie centrală.

Contactaţi-ne

Pentru mai multe informaţii despre gama Epson pentru etichete color, completaţi mai jos detaliile dumneavoastră şi un reprezentant Epson vă va contacta.

Vă rugăm să completați acest domeniu
Vă rugăm să completați acest domeniu
Vă rugăm să completați acest domeniu
Vă rugăm să completați acest domeniu
Vă rugăm să completați acest domeniu
Vă rugăm să completați acest domeniu
Vă rugăm să completați acest domeniu
Te rog selecteaza

Sunt interesat de următoarele produse
(bifaţi toate variantele care se aplică):

Verificare de securitate

Acest lucru ne ajută să ne confirmați că sunteți spam-umane și nu.

IGNORARE

 

IGNORARE

 
Contactaţi-ne