Descoperiţi produsele profesionale pentru grafică Epson, cum ar fi imprimantele pentru semnalistică, imprimantele POS, imprimantele pentru materiale textile, imprimantele cu sublimare, imprimantele pentru ambalaje, presele pentru etichete, imprimante pent

SOLUŢII PENTRU GRAFICĂ PROFESIONISTĂ

De la pre-imprimare până la o gamă largă de produse de imprimare profesionistă şi comercială, înţelegem ce este important şi am proiectat soluţiile noastre pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

 • SEMNALISTICĂ ŞI POS

  Semnalistica şi produsele imprimate POS creative şi de calitate superioară sunt esenţiale pentru promovarea mărcilor pe pieţele competitive de retail.

  Mai multe detalii
 • MATERIALE TEXTILE

  Designul inovator şi tehnologia de imprimare digitală sunt combinate pentru a deschide o piaţă nouă de îmbrăcăminte, accesorii şi mobilier de calitate.

  Mai multe detalii
 • DECORAŢIUNI INTERIOARE

  Libertatea de a produce articole de decoraţiuni interioare creative, personalizate pentru a transforma lumea în care trăim, locurile în care facem cumpărături, în care lucrăm şi locuim.

  Mai multe detalii
 • AMBALAJE ŞI ETICHETE

  Într-o lume în care timpii de livrare au scăzut, comercianţii şi companiile au aşteptări mari de la etichete: în timp util, fără pierderi, fără compromisuri.

  Mai multe detalii
 • FOTOGRAFIE PROFESIONALĂ

  Din cauză că imaginile au forţă de reprezentare, fotografiile trebuie să fie de cea mai bună calitate pentru a prezenta fiecare element al momentului capturat.

  Mai multe detalii
 • FINE ART

  Cele mai bune printuri pentru fine art reproduc cu acurateţe fiecare detaliu al lucrării originale - până la fiecare linie trasată de pensulă.

  Mai multe detalii
 • PRE-IMPRIMARE

  Centrele de imprimare şi mărcile se bazează pe lucrări imprimate pentru mostre precise şi separări de filme perfect potrivite, pentru a furniza rezultate de top.

  Mai multe detalii
 • DESIGN TEHNIC

  În lumea precisă a designului tehnic, detaliile, imaginile şi tonurile fine şi precise sunt esenţiale pentru reproducerea fiecărui element.

  Mai multe detalii